Citiraj:
je l' se mozemo bar sloziti da je seksualno opredjeljenje privatna stvar, a odgoj djeteta i privatna i drustvena?
naravno, samo jos uvijek cekam neko suvislo objasnjenje od tebe zasto bi djetetu to sto ga pederi odgajaju izazvalo neku vecu drustvenu stetu? dosad sam samo cuo random lupetanja tipa "to je neprirodno, to je neprirodno..."
Citiraj:
Koliko mi je drago što volim žene. Nekako mi to mnogo ljepše. Pretpostavljam da je većina muškaraca ovdje takva, volimo žene i ženski rod.
a zasto imas potrebu da to toliko ponavljas? jel to ponavljas sam sebi, da ne zaboravis, pa da se ne zaneses

neki od nas nemaju potrebe da trube non stop o tome kako "vole zene i zenski rod", i ne osjecaju se ugrozeno od strane bilo koga...
Citiraj:
Što se tiče crkve, nemoj da generalizuješ, istina, postoji mali dio njih koji su skloni tome i slažem se da bi njih podhitno trebalo sankcionisati, a ako ih država ne sankcioniše, njih će prije ili kasnije stići božija ruka za sva nedjela koja su uradili, međutim važno da si ti naveo "starog pedofila", a ne pominješ oca Tadeja, jednog od najvećih pravoslavnih duhovnika svih vremena ili možda episkopa Nikolaja Velimirovića.
ma nemojte kazati. starog pedofila niko iz SPC nije razrijesio duznosti, niti se iko oglasio da ga makar malo ukori. jos uvijek je vladika. dakle, SPC smatra da doticni jos uvijek moze da sluzi kao uzor svima.
zasto bih pominjao oca tadeja, nikolaja velimirovica i bilo koga drugog? ako neka institucija ima aspiracija da bude vrhovni moralni autoritet, onda se od nje podrazumijevaju pozitivne stvari. tj. ona mora da bude apsolutno 100% pozitivna. a ne da im se desi da se kao vladike provlace pedofili i sponzori muskih stripera