banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 08:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
je l' se mozemo bar sloziti da je seksualno opredjeljenje privatna stvar, a odgoj djeteta i privatna i drustvena?

naravno, samo jos uvijek cekam neko suvislo objasnjenje od tebe zasto bi djetetu to sto ga pederi odgajaju izazvalo neku vecu drustvenu stetu? dosad sam samo cuo random lupetanja tipa "to je neprirodno, to je neprirodno..."

Citiraj:
Koliko mi je drago što volim žene. Nekako mi to mnogo ljepše. Pretpostavljam da je većina muškaraca ovdje takva, volimo žene i ženski rod.

a zasto imas potrebu da to toliko ponavljas? jel to ponavljas sam sebi, da ne zaboravis, pa da se ne zaneses ;) neki od nas nemaju potrebe da trube non stop o tome kako "vole zene i zenski rod", i ne osjecaju se ugrozeno od strane bilo koga...

Citiraj:
Što se tiče crkve, nemoj da generalizuješ, istina, postoji mali dio njih koji su skloni tome i slažem se da bi njih podhitno trebalo sankcionisati, a ako ih država ne sankcioniše, njih će prije ili kasnije stići božija ruka za sva nedjela koja su uradili, međutim važno da si ti naveo "starog pedofila", a ne pominješ oca Tadeja, jednog od najvećih pravoslavnih duhovnika svih vremena ili možda episkopa Nikolaja Velimirovića.

ma nemojte kazati. starog pedofila niko iz SPC nije razrijesio duznosti, niti se iko oglasio da ga makar malo ukori. jos uvijek je vladika. dakle, SPC smatra da doticni jos uvijek moze da sluzi kao uzor svima.
zasto bih pominjao oca tadeja, nikolaja velimirovica i bilo koga drugog? ako neka institucija ima aspiracija da bude vrhovni moralni autoritet, onda se od nje podrazumijevaju pozitivne stvari. tj. ona mora da bude apsolutno 100% pozitivna. a ne da im se desi da se kao vladike provlace pedofili i sponzori muskih stripera

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2011, 14:07
Barsa je napisao:
vukxfiles je napisao:

ja mogu, ovi ostali "nizi" primati izgleda ne mogu

Još jedna ovakva i prijaviću te za vrijeđanje ostalih forumaša

ali nisam ja kriv sto ljudi priopadaju porodici primata. Ili bi ti da smo vrsta medvjeda?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
_zoka je napisao:
Dobro,pametnjakoviću,možeš li ti prestati da sugovornike koji se ne slažu sa tobom nazivaš "zatucanima","zaostalima","nižima" i sl?
Samo nastavi i tvoja karijera "poklopca" neće dugo trajati...

zoka, na srpskom se kaze sAgovornik ;)

Jbga, u sitne sate mu proradi onaj drugi procenat :P, nemoj mu zamjerit.....

Ako moze pitanje za Vuka, jel ono tvoja vugla bila na avataru doskora?

Sto se tice gejeva, meni jutros na poslu dvojica se cmoknuse na 2 metra od mene i odtad me stomak nesto okrece vazdan... jbli mater svo-ju

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Elvis Presley je napisao:
je l' se mozemo bar sloziti da je seksualno opredjeljenje privatna stvar, a odgoj djeteta i privatna i drustvena?

Odgoj djeteta drustvena stvar?
Da je to drustvena stvar ne bi imali evangeliste koji u Americi kuci skoluju svoju djecu i uce ih kreacionizmu, ne bi imali djecu koju od malena uce da budu rasisti, ne bi imali djecu koju do malena uce da ce se jednog dana morati raznijeti eksplozivom na pijaci.

Skole jesu vaspitno-obrazovne ustanove ali licnost se ne formira u skoli vec kuci u porodici. Odgoj djeteta je u potpunosti privatna stvar. Zasto tolika inicijativa da se zastite djeca homoseksualnih parova a za svu ostalu djecu koja zive u disfunkcionalnim i devijantnim porodicama niko ni rijec ne govori?

Kako onda objasnjavas to da se odgoj djece smatra jednim od najvaznijih drustvenih pitanja?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Koliko mi je drago što volim žene. Nekako mi to mnogo ljepše. Pretpostavljam da je većina muškaraca ovdje takva, volimo žene i ženski rod.

a zasto imas potrebu da to toliko ponavljas? jel to ponavljas sam sebi, da ne zaboravis, pa da se ne zaneses ;) neki od nas nemaju potrebe da trube non stop o tome kako "vole zene i zenski rod", i ne osjecaju se ugrozeno od strane bilo koga...

Vjeruj mi da nemam problema s tim, uopšte to sebi ne trebam ponavljati, već sam to onako napisao da malo razbijem ono prepucavanje na prethodnim stranama. Jbg ako ti smeta, tvoj problem. Nisam ponavljao koliko vidim samo sam jednom napisao

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
blackrose je napisao:

Odgoj djeteta drustvena stvar?
Da je to drustvena stvar ne bi imali evangeliste koji u Americi kuci skoluju svoju djecu i uce ih kreacionizmu, ne bi imali djecu koju od malena uce da budu rasisti, ne bi imali djecu koju do malena uce da ce se jednog dana morati raznijeti eksplozivom na pijaci.

Skole jesu vaspitno-obrazovne ustanove ali licnost se ne formira u skoli vec kuci u porodici. Odgoj djeteta je u potpunosti privatna stvar. Zasto tolika inicijativa da se zastite djeca homoseksualnih parova a za svu ostalu djecu koja zive u disfunkcionalnim i devijantnim porodicama niko ni rijec ne govori?

Kako onda objasnjavas to da se odgoj djece smatra jednim od najvaznijih drustvenih pitanja?

To jeste drustveno pitanje, ali to kako ce se dijete razviti kao licnost je najvecim dijelom produkt odgoja (dakle porodice, roditelja) i genetike. Drustvo moze i mora da reaguje jedino kasnije, ako se dokaze da je dijete ugrozeno.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pederi su vec odavno pobijedili, cim je doslo do toga da se raspravlja da li je ispravno ili ne.

offtopic, evo jedna slika iz Podgorice

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
_zoka je napisao:
Dobro,pametnjakoviću,možeš li ti prestati da sugovornike koji se ne slažu sa tobom nazivaš "zatucanima","zaostalima","nižima" i sl?
Samo nastavi i tvoja karijera "poklopca" neće dugo trajati...

zoka, na srpskom se kaze sAgovornik ;)

Jbga, u sitne sate mu proradi onaj drugi procenat :P, nemoj mu zamjerit.....

Ako moze pitanje za Vuka, jel ono tvoja vugla bila na avataru doskora?

Sto se tice gejeva, meni jutros na poslu dvojica se cmoknuse na 2 metra od mene i odtad me stomak nesto okrece vazdan... jbli mater svo-ju

pridruzi im se mozda ti se svidi malo promjena 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Citiraj:

naravno, samo jos uvijek cekam neko suvislo objasnjenje od tebe zasto bi djetetu to sto ga pederi odgajaju izazvalo neku vecu drustvenu stetu? dosad sam samo cuo random lupetanja tipa "to je neprirodno, to je neprirodno..."

Evo ti jedan primjer: Kazem ja djeci u razredu - ne valja da stalno za veliki odmor jedete cips/smoki/stapice, i da pijete gazirane sokove. Evo npr. kako ovaj djecak donosi od kuce sendvic i domaci sok.
A jedno dijete podrugljivo odgovara: "To je zato sto on nema para!"

E sad, zamisli kolikom ruglu bi tek bilo neko dijete izlozeno da ima dvojicu tata, kad se djeca ovako na siromastvo bez pardona osvrcu kao na nesto sto je sramota. Sta bi tek uradili djetetu iz jedne takve "porodice"?
A ovo je samo jedan primjer kako iskompleksirana djeca mogu postati na osnovu javne prozivke, koja bi u slucaju dvojice tata bila konstantna, agresivna i nepodnosljiva.

PS
Imaj na umu da je ova prozivka uradjena direktno ispred nastavnika, zamisli tek na sta lice ti odnosi kad su djeca bez nadzora...

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 29 Avg 2011, 21:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vjeruj mi da nemam problema s tim, uopšte to sebi ne trebam ponavljati, već sam to onako napisao da malo razbijem ono prepucavanje na prethodnim stranama. Jbg ako ti smeta, tvoj problem. Nisam ponavljao koliko vidim samo sam jednom napisao

dvaput, al nek ti bude. taj jedan put cemo ti oprostit :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dvaput, al nek ti bude. taj jedan put cemo ti oprostit :D

E jbg, ali bar mi je oprošteno. To je zato što volim žene :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To jeste drustveno pitanje, ali to kako ce se dijete razviti kao licnost je najvecim dijelom produkt odgoja (dakle porodice, roditelja) i genetike. Drustvo moze i mora da reaguje jedino kasnije, ako se dokaze da je dijete ugrozeno.

Elvise, ja sam rekao i drustveno i porodicno pitanje. Drustvo definitivno treba da ureduje odredjene norme i sankcionise naravno roditelja koji na neprimjeran nacin uopste rukovodi zivotom djeteta.... U ovo naravno treba da spada zabrana odgoja djeteta u homoseksualnom braku.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
E sad, zamisli kolikom ruglu bi tek bilo neko dijete izlozeno da ima dvojicu tata, kad se djeca ovako na siromastvo bez pardona osvrcu kao na nesto sto je sramota. Sta bi tek uradili djetetu iz jedne takve "porodice"?

to je pod pretpostavkom da svi roditelji odgajaju svoje dijete onako kao sto bi ga ti odgajao, tj. tako da mrzi pedere, koji su niza rasa i da pederluk smatra bolescu i najvecom mogucom nastranoscu. no, medjutim, neces vjerovati, ali na svijetu postoji mnogo vise onih koji svoju djecu odgajaju tako da ne mrze nikoga, koji im objasne da postoje ljudi koji su drugaciji i da to nije nista lose. i djeci koja su tako odgojena nece predstavljati nikakav problem to sto neko ima "tatu i tatu".
dakle, svi tvoji argumenti su samo licne predrasude, i zasnivaju se na tome da sav ostatak svijeta po defaultu gaji istu mrznju i netrpeljivost prema svemu sto je drugacije kao i ti, i da ce svako tako vaspitavati svoju djecu. mozemo li oko toga da se slozimo?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' moze moderator da postavi anketu pa da glasamo, jednostavno da se vidi, za ili protiv?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
E jbg, ali bar mi je oprošteno. To je zato što volim žene

to sto si dvaput reko da volis zene ti nije oprosteno zato sto volis zene (iako, kako sam razumio, ti volis zene. ono, zene. ne muskarce. zene. zenski rod. female. girls. zene. djevojke. zene), nego zato sto sam ja dobar covjek :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

to je pod pretpostavkom da svi roditelji odgajaju svoje dijete onako kao sto bi ga ti odgajao, tj. tako da mrzi pedere, koji su niza rasa i da pederluk smatra bolescu i najvecom mogucom nastranoscu. no, medjutim, neces vjerovati, ali na svijetu postoji mnogo vise onih koji svoju djecu odgajaju tako da ne mrze nikoga, koji im objasne da postoje ljudi koji su drugaciji i da to nije nista lose. i djeci koja su tako odgojena nece predstavljati nikakav problem to sto neko ima "tatu i tatu".
dakle, svi tvoji argumenti su samo licne predrasude, i zasnivaju se na tome da sav ostatak svijeta po defaultu gaji istu mrznju i netrpeljivost prema svemu sto je drugacije kao i ti, i da ce svako tako vaspitavati svoju djecu. mozemo li oko toga da se slozimo?

to sto ti pricas su prazne price. ne moraju roditelji da odgajau djecu da mrze pedere, dovoljno je da samo djeca osjete da roditelji imaju nesto protiv i prica je gotova, taj klinac je obiljezen ne samo u skoli i naselju, nego tesko da bi igdje u gradu u drugoj skoli mogao da se (tajno) uklopi.
srecom pa znam o cemu govorim, i za daleko manje stvari klinci ubijaju u pojam jedni druge.
pa ne mozes ljude uvjeriti da su poroci (pogotovo lagani poroci poput alkohola i cigara) losi po zdravlje toliko da ih treba ostaviti, a kamo li da je homoseksualni brak i dijete u njemu ok... gdje ti zivis?

uostalom ako mislis da je stvarno tako, onda homoseksualni brak ne bi trebalo da ima dijete dok se ne bi drustveno mjenje promijenilo. to bi trebalo da za sobom vuce enormnu kampanju, kao sve anti-alkoholne i anti-nikotinske kampanje PUTA 10, da se svijest kod ljudi promijeni.
ne mozes samo ubaciti ovcu u lavlji brlog i nadati se da su se lavovi nahranili 5 minuta ranije...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
E jbg, ali bar mi je oprošteno. To je zato što volim žene

to sto si dvaput reko da volis zene ti nije oprosteno zato sto volis zene (iako, kako sam razumio, ti volis zene. ono, zene. ne muskarce. zene. zenski rod. female. girls. zene. djevojke. zene), nego zato sto sam ja dobar covjek :D

:lol: :lol: :lol:

:thumbright:

Dobro si zaključio na kraju, volim žene

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Slika

a sta onda sa lezbejkama? :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:
_zoka je napisao:
Slika

a sta onda sa lezbejkama? :lol:

ma one (zgodne) se uvijek vrate na pravi put, nekad same, a nekad i u paru :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]