krmence je napisao:
Svašta... Neću kokice, hoću vino kod majke Ruže...
Sad bi u Krajisku gostionu? Neces cappuccino?
Citiraj:
Sa toga se preslo na prepucavanja po urbano-ruralno-moderno-alternativno-turbofolk linijama, na osnovu kojih se dalo zakljuciti da i nema neke sredine, il si tamo, il si vamo, a ako nisi ni tamo ni vamo, onda mozes da ga duvas.
Je*aji ga jeza, ja se ne bi deklarisala ni pod sta od ovoga. QQ
Citiraj:
Draga hugolina*, nisam ja nikom nista rekao, i ja sam jedan od "nas". A trebalo bi da se drzimo uvodnog posta, jer naslov teme govori o cemu bi trebalo da se radi, i ne zeli svako da cita "odlazak u drugom smjeru", to se na forumu zove spam. Ne mislim da je pogubno za temu ako se u jednom dijelu posta neku dotakne Grofa i njegovih sljedbenika, ali ako se samo o tome prica, treba pokrenuti posebnu temu
To bi tako trebalo na forumu, inace, ali nadji mi barem jednu temu na ovom forumu na kojoj se diskutuje u skladu sa pocetnim postom i na kojoj pola postova nije off topic ili totalni spam.
O Grofu se ispricasmo, pa nastavismo dalje sta je doslo na red.
Meni ova tema i nije bila strogo na temu da li je doticni, "urbani umetnik", kompetentan da pise o tome, u kakvoj god formi, vec sta forumasi misle o "cetnicima sa stanice".
I na sta je postavljacica teme htela ukazati sa istom.
Citiraj:
A ti, sto se trude prikazati pametnijim, nacitanijim, superiornijim, i to je samo njihovo misljenje o njima samima, i o ostalima, i ne treba da te pogadja. Slazem se, ta teatralna preseravanja ni sam ne podnosim, jer su obicno kompenzacija za manjak duhovitosti i stila.
I, kao sto obicno biva, uhvatila si se za manje bitan dio mog posta, a preskocila poentu. Na svijetu ima preko 6 milijardi ljudi. Od toga, njih nekoliko miliona pise kolumne. Od tih nekoliko miliona, neka su polovina kreteni, previse je to da bi se covjek opterecivao njima i njihovim misljenjima.
Ti dodje nama i napisa ko da glave ulazemo u raspravu!

Zato sam se uhvatila tog dela tvog posta.
Barem je to ocito, da danas svaki cvarak moze biti "nesto", ako se zna nametnuti i ako ima ljudi kod kojih to prolazi.
Ako to prokomentarises ili si jadnik koji nema svoj zivot ili mu zavidis.
* Vise nista ti necu protureciti, samo cu klimati glavom i treptati okicama.