banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 245 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Tito
Da 77%  77%  [ 33 ]
Ne 23%  23%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 06:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
BlackHand je napisao:
Ruzho, dushice, chitash li ti s vremena na vreme shto napishesh ? :)
Kao da si uporedila Seoski vashar sa Diznilendom... ipak, mislim da si slatka :)

Aha.

Sta je to po tebi bio Diznilend a gdje se i na koji nacin odrzavao Seoski Vasar ?

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 17 Maj 2005, 01:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
BlackHand je napisao:
daljac, obrazovanje nije kljuch uspeha, mnogo stvari ljudi ili imaju ili nemaju u sebi..Nelson Mandela, chovek je bio 30 godina u zatvoru, a nakon toga je postao jedan od najvecih vodja crnog kontinenta, obrazovanje - 0, duh, zhelja za uspehom - 10 ... razumesh ? :)

Jeste, ali ni Mendela, kao ni Tito, nije mogao napraviti sam takvu drzavu... Tito jeste bio masin-bravar i sa znanjem koje je posjedovao nikako nije mogao sam napraviti veliku Jugoslaviju... Dakle - imao je velicine oko sebe, sve same genijalce...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kardelj, genijalchina :)

Ruzhitze, ne mozhesh reci da je Goli Otok bio neshto neophodno, a onda napisati kako ni sama ne znash o chemu se tu radi..

Pazi ovo, Srebrenica, Auscvic, Jasenovac, koliko god je tu bilo zlodela i ubijanja, bio je rat...svako je ubijao svoje protivnike, ebiga..

Ali shto se tiche Golog Otoka, bilo je dovoljno da te mali Jozhe pogleda pogrdno pa da znash gde ces zavrshiti.Ako si kao chlan partije (a morao si biti da bi ziveo kao svako normalno bice) slavio slavu, ili chitao literaturu koja se istomishljenicima nije dopadala, takodje se znalo gde idesh, tako da nemash nikakva prava porediti G.O. sa bilo chim sem sa Sibirom, shto je u stvari i bio..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma samo da je jos koji golac bio...ne bi nam do ovoga ni doslo ..da svako smece laprda po carsiji i bavi se politikom
jeste za svaki se *urac islo na golaca..p'jan tresnes glupost neko te cuje i opla..al' i treba koji te *urac tjera da laprdas.suti radi svoj posao o sve si imao.sta vise..........

ustani joza spasi nas budala !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
marko, sjecam se ja tebe sa kapicom i maramom.... bas si bio sladak... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
The Godfather je napisao:
ma samo da je jos koji golac bio...ne bi nam do ovoga ni doslo ..da svako smece laprda po carsiji i bavi se politikom
jeste za svaki se *urac islo na golaca..p'jan tresnes glupost neko te cuje i opla..al' i treba koji te *urac tjera da laprdas.suti radi svoj posao o sve si imao.sta vise..........

ustani joza spasi nas budala !!!

he, he, svaka cast...
ja ne kontam ove ljude, a sta je tito trebao da radi sa politickim neprijateljima??? da ih pusti da rade sta hoce i da ih ne ometa u njihovom poslu rusenja drzave??? ha ha ha.

da si kojim slucajem vodja drzave, sta bi TI uradio da svojim neprijateljima????

sto se tice golog otoka, mislim da je tito u samo jednoj stvari pogrijesio: sto ih nije napravio vise.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Blago tebi kad tako mislish..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
BlackHand je napisao:
Blago tebi kad tako mislish..

najbolje da joj zabranis da tako misli il da misli k'o i ti..........najbolje da svi jednako mislimo.bezze....

p.s a de blackhand reci mi molim te koje si godiste.....bass me zanima...cuj zanima ....ni najmanje al' eto......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Godfather, je li te neko neshta pitao ? :)
Btw..zashto bih ti odgovarao na pitanja koja te ne zanimaju ?...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 01:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ruzhitze, ne mozhesh reci da je Goli Otok bio neshto neophodno, a onda napisati kako ni sama ne znash o chemu se tu radi..

Rekla sam da se zatvaranje ultranacionalista pokazalo neophodnim jer su oni nakon izlaska iz Ustanova ovog tipa - veoma uspjesno unistili cijela drustva.

U svojoj biti sam protiv nesloboda, ali opet kazem nazalost, zatvaranje ovakvih likova se pokazalo neophodnim.

Nadam se da nesto ovakvo nece opet biti neophodno.

Citiraj:
Pazi ovo, Srebrenica, Auscvic, Jasenovac, koliko god je tu bilo zlodela i ubijanja, bio je rat...svako je ubijao svoje protivnike, ebiga..

Opravdavas Srebrenicu, Ausvic, Jasenovac ???

To je po tebi bilo nesto sto se kao eto desilo... ??? ( Pa jos kazes...yebi ga...)

STRASNO.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 07:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Ja necu da pravdam goli otok , ali cinjenica je da bez njega ne bi ni Juga funkcionisala !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ja i dalje mislim da vi previse palamudie o chovjeku koji je mrtav vec 20 godina. Sta je bilo bilo je, teshko da ce biti opet. Bolje da nastavimo prichu sta ce da bude ili sta bi vi da bude. Da je bilo fino i jeste i nije. I dalje mislim da osobe koje ne pamte Tita (koje su se rodine nakon njegove smrti) nemaju sta da pricaju o tome kako je i sta bilo. Mislim nije da se ne pika njihovo misljenje ali malo je poglupo pricati o necemu sto nisi dozivio nego si samo cuo o tome preko filmova i prica.
Elem, proslost, kakva je takva je, treba ostaviti na miru, a okrenuti se stvarima koje dolaze i buducnosti koju mozemo sad mozda i sami kreirati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Helena je napisao:
Ja i dalje mislim da vi previse palamudie o chovjeku koji je mrtav vec 20 godina. Sta je bilo bilo je, teshko da ce biti opet. Bolje da nastavimo prichu sta ce da bude ili sta bi vi da bude. Da je bilo fino i jeste i nije. I dalje mislim da osobe koje ne pamte Tita (koje su se rodine nakon njegove smrti) nemaju sta da pricaju o tome kako je i sta bilo. Mislim nije da se ne pika njihovo misljenje ali malo je poglupo pricati o necemu sto nisi dozivio nego si samo cuo o tome preko filmova i prica.
Elem, proslost, kakva je takva je, treba ostaviti na miru, a okrenuti se stvarima koje dolaze i buducnosti koju mozemo sad mozda i sami kreirati.

Sa ovim se slazem,ali to nije tema nase danasnje emisije :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Helena je napisao:
Ja i dalje mislim da vi previse palamudie o chovjeku koji je mrtav vec 20 godina. Sta je bilo bilo je, teshko da ce biti opet. Bolje da nastavimo prichu sta ce da bude ili sta bi vi da bude. Da je bilo fino i jeste i nije.

Da, ali to nije tema. Tema jasno glasi "Tito - da ili ne", tako da bez obzira na to da li je neko od nas zivio u tom vremenu sve sto se pise trebalo bi da se tice licnosti i djela druga Tita...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ok u pravu si :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:

Citiraj:

Opravdavas Srebrenicu, Ausvic, Jasenovac ???

To je po tebi bilo nesto sto se kao eto desilo... ??? ( Pa jos kazes...yebi ga...)

STRASNO.

Prvo, nemoj da izvrces moje rechi, nisam nikada rekao, niti bih rekao da opravdavam Jasenovac, Ausvic i ostalo, nego sam rekao da ti nemash apsolutno nikakva prva da poredish koncentracione logore sa jednim zatvorom.
Hocu da kazhem da je gore jedan narod ubijao drugi, a ovamo je jedan chovek ubijao jedan narod...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
jedan chovek ubijao jedan narod...

Po tebi ispada da su samo Srbi bili na Golom Otoku ? Isto ispada da je vecina Srba bila na Golom Otoku ?

A zbog cega se taj narod umjesto da se osvetio onima koji su ih zatvarali, ( ako su to zeljeli, i ako nisu mogli bez toga zivjeti ) - odlucio osvetiti svima ostalima ?

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Po tebi ispada da su samo Srbi bili na Golom Otoku ? Isto ispada da je vecina Srba bila na Golom Otoku ?

A zbog cega se taj narod umjesto da se osvetio onima koji su ih zatvarali, ( ako su to zeljeli, i ako nisu mogli bez toga zivjeti ) - odlucio osvetiti svima ostalima ?

sorry ruz'ce al' nije to bash tako (nikad necu reci da je taj ili onaj (pojedinac - jedan narod) kriv za pichvajz koji nas je snasao). Da se razumijemo nisu Srbi agresori nit' su ostali zhrtve. Svi su podjednako krivi za ono sto nas je "onomad" snashlo. e nemos vjerovat'...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

Jugoslovenski narod, ruzho, Jugoslovenski...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Helena,

Ja isto s vremena na vrijeme ne mogu povjerovati raznorazne stvari. Tako je to. Svaki dan nesto novo naucimo.

Sto se tice brojki, statistika i cinjenica, mogu se pronaci na svakom iole respektabilnijem medjunarodnom websiteu. Ako izvuces neku rezultantu iz tog obilja, doci ces do podatka da odgovornost ni krivica nisu podjednake. To su jednostavno cinjenice. Druga je stvar da li ih je svaki pojedinac u stanju prihvatiti.

U principu nisam tu da bih bilo koga ubjedjivala u bilo sta. Ipak na ovoj temi jos uvijek postiram zbog nevjerovatnosti Blekijevih izjava.

Citiraj:

Citiraj:
Jugoslovenski narod, ruzho, Jugoslovenski...

Znaci Tito je ubijao Jugoslovenski narod ?

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 245 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]