banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2004, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
Ja sam naucio da lazem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 03:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jun 2004, 04:31
mene je tata ucio da je skola uvijek na prvom mjestu
i da ce biti momaka i poslije fakulteta :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
lagao te je :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 17:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2003, 11:30
lubax je napisao:
lagao te je :D
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 04:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Sep 2004, 03:04
ma u zivotu samo sebe treba gledati i nadmudrivati se sa ostalima. jer ako ti nekog ne zajebes, taj neko drugi ce tebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 12:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
I am free of all prejudice.I hate eveyone equally

ps AND if you hate person you hate something in him that is part of yourself, what isn't part of ourselves doesn't disturb us.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 12:24 
Pripravnik
Pripravnik

majabl1983 je napisao:
ma u zivotu samo sebe treba gledati i nadmudrivati se sa ostalima. jer ako ti nekog ne zajebes, taj neko drugi ce tebe.

ne tacno

, u drugim rjecima kazes nam da je ok biti sebican
i don't think so.

Biti sebican je najodvratnija osobina kod ljudskog bica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 12:25 
Pripravnik
Pripravnik

ajsmen je napisao:
Ja sam naucio da lazem

morao si, drugi su te forsirali u to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2004, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Ja sam nauchio ...
... da cu svaki dan neshto novo da nauchim ...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2007, 14:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2007, 20:59
Utopija je napisao:
Pisite sta ste naucili, shvatili, dokucili.

Evo da pocnem ... treba jesti supu svaki dan. hehehehe :D :D

Najvrednije sto imamo je dusa koja ce nas dici gore visoko kada nas kandze smrti privuku zemlji... V.M.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Hm..

Ne guraj bulju gdje su ku.ci ostri!!

Nije svacije kroz selo pjevat`!

Parama ne mozes kupiti srecu, ali mozes otkloniti dosta nesreca!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Naučila sam da pošto hronično kasnim moram krenuti ne sat ranije, već dan ranije da se spremam... :lol:
Da citiram venti:
Citiraj:
Ako ti treba neki papir (dokument) za cije vadjenje je prakticno potrebno 5 minuta - odvoji za to cijeli dan,trebace ti!

Da, definitivno! A ako ti treba puno papira, umjesto jedne sedmice odvoji cijeli mjesec...
Naučila sam da sebi ne smijem priuštiti slatkiše i odvikla sam se od istih....
I da je jogurt dobar za probavu, a voćni je pored tog i ukusan tako da AB kultura vrijedi onu marku. :D
Citiraj:
treba iskoristiti svaki trenutak da dragim ljudima kazes koliko su ti dragi (sutra ce mozda biti kasno) i da one koji te nerviraju posaljes u k*rac,jer na njih ne treba trositi svoje dragocjeno vrijeme i zivce.

Ovo je najveća istina i potpisujem!!! Venti, bravissima!Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vuk je napisao:
prije nego sjednes na WC solju vidi ima li papira :wink:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ja sam naucila sledece (citiram):

Paradoks našeg vremena kroz istoriju je da imamo veće zgrade ali kraće živce, šire puteve ali uža gledišta. Trošimo više ali imamo manje, kupujemo više ali uživamo manje. Imamo veće kuće i manje porodice, više pogodnosti ali manje vremena.

Imamo više diploma ali manje razuma, više znanja ali manje rasuđivanja, više stručnjaka ali ipak više problema, više medicine ali manje zdravlja. Pijemo previše, pušimo previše, trošimo nesmotreno, smijemo se premalo, vozimo prebrzo, previše se ljutimo, prekasno liježemo, ustajemo previše umorni, čitamo premalo, gledamo TV previše. Uvećali smo našu imovinu, ali smanjili svoje vrijednosti. Govorimo previše, volimo prerijetko, i mrzimo prečesto.

Naučili smo kako da preživljavamo ali ne i da živimo. Dodali smo godine životu ali ne i život godinama. Stigli smo sve do mjeseca i natrag, ali imamo poteškoću da pređemo preko ulice da upoznamo novog susjeda. Osvojili smo spoljnji prostor ali ne i unutrašnji prostor. Uradili smo velike stvari, ali ne i bolje stvari.

Savladali smo atom ali ne i svoje predrasude. Pišemo više, ali učimo manje. Planiramo više, ali postižemo manje. Naučili smo da žurimo, ali ne i čekati. Pravimo više kompjutera da sadrže više informacija, da proizvode više kopija nego ikad, ali mi komuniciramo sve manje i manje.

Ovo su vremena brze prehrane i sporog varenja, velikih ljudi i sitnih karaktera, brzih zarada i plitkih odnosa. Ovo su dani dviju plata ali više razvoda, luksuznijih kuća ali uništenih domova. Ovo su dani brzih putovanja, višekratnih pelena, moralnosti koja se može odbaciti, jednodnevnih predstava, preteških tijela, i tableta koje čine sve od hrane, da utišaju, da ubiju.

Ovo je vrijeme kada ima mnogo toga u izlogu, a ništa u skladištu. Vrijeme kada vam tehnologija može donijeti ovo pismo, i vrijeme kada možete odabrati da li ćete ga podijeliti s nekim ili samo obrisati.

Zapamtite, provedite nešto vremena sa vašim voljenima, jer oni neće biti tu zauvijek.

Zapamtite, recite poneku ljubaznu riječ onome koji vas gleda sa strahopoštovanjem, jer će ta mala osoba uskoro odrasti i otići. Sjetite se da date topao zagrljaj onome kraj vas, jer je to jedino blago koje možete dati svojim srcem, a ne košta ni centa.

Sjetite se da kažete, "Volim te" vašem partneru i vašim voljenima, ali najviše od svega i mislite tako. Poljubac i zagrljaj će zakrpiti povredu kada dolaze duboko iz vas. Sjetite se da se držite za ruke i cijeniti momente jer jednog dana ta osoba neće biti tu ponovo. Dajte vremena ljubavi, dajte vremena razgovoru, i dajte vremena podjeli vaših dragocijenih misli s drugima.

8-[

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Eto ja sam naucio da je sve sto sam do sada naucio totalno nebitno i ne potrebno i da sam izgubio recimo pola svog zivota na gluposti. Zar to nije divno saznanje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 17:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Sto bi rekla jedna poeticna Lavica, "mozda je to pocetak neceg novog..." :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 18:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
tough je napisao:
majabl1983 je napisao:

ne tacno

, u drugim rjecima kazes nam da je ok biti sebican
i don't think so.

Biti sebican je najodvratnija osobina kod ljudskog bica

...o,da!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Bik je napisao:
Eto ja sam naucio da je sve sto sam do sada naucio totalno nebitno i ne potrebno i da sam izgubio recimo pola svog zivota na gluposti. Zar to nije divno saznanje?

Persu!
Sad slobodno mozes da otvoris bar na plazi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
*nepotrebno

A moj ti pero, nemam ni plazu, ni kapital. Ipak cu da pijem veceras, mozda pomogne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 22:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2007, 20:59
Leona je napisao:
Ja sam naucila sledece (citiram):

Paradoks našeg vremena kroz istoriju je da imamo veće zgrade ali kraće živce, šire puteve ali uža gledišta. Trošimo više ali imamo manje, kupujemo više ali uživamo manje. Imamo veće kuće i manje porodice, više pogodnosti ali manje vremena.

Imamo više diploma ali manje razuma, više znanja ali manje rasuđivanja, više stručnjaka ali ipak više problema, više medicine ali manje zdravlja. Pijemo previše, pušimo previše, trošimo nesmotreno, smijemo se premalo, vozimo prebrzo, previše se ljutimo, prekasno liježemo, ustajemo previše umorni, čitamo premalo, gledamo TV previše. Uvećali smo našu imovinu, ali smanjili svoje vrijednosti. Govorimo previše, volimo prerijetko, i mrzimo prečesto.

Naučili smo kako da preživljavamo ali ne i da živimo. Dodali smo godine životu ali ne i život godinama. Stigli smo sve do mjeseca i natrag, ali imamo poteškoću da pređemo preko ulice da upoznamo novog susjeda. Osvojili smo spoljnji prostor ali ne i unutrašnji prostor. Uradili smo velike stvari, ali ne i bolje stvari.

Savladali smo atom ali ne i svoje predrasude. Pišemo više, ali učimo manje. Planiramo više, ali postižemo manje. Naučili smo da žurimo, ali ne i čekati. Pravimo više kompjutera da sadrže više informacija, da proizvode više kopija nego ikad, ali mi komuniciramo sve manje i manje.

Ovo su vremena brze prehrane i sporog varenja, velikih ljudi i sitnih karaktera, brzih zarada i plitkih odnosa. Ovo su dani dviju plata ali više razvoda, luksuznijih kuća ali uništenih domova. Ovo su dani brzih putovanja, višekratnih pelena, moralnosti koja se može odbaciti, jednodnevnih predstava, preteških tijela, i tableta koje čine sve od hrane, da utišaju, da ubiju.

Ovo je vrijeme kada ima mnogo toga u izlogu, a ništa u skladištu. Vrijeme kada vam tehnologija može donijeti ovo pismo, i vrijeme kada možete odabrati da li ćete ga podijeliti s nekim ili samo obrisati.

Zapamtite, provedite nešto vremena sa vašim voljenima, jer oni neće biti tu zauvijek.

Zapamtite, recite poneku ljubaznu riječ onome koji vas gleda sa strahopoštovanjem, jer će ta mala osoba uskoro odrasti i otići. Sjetite se da date topao zagrljaj onome kraj vas, jer je to jedino blago koje možete dati svojim srcem, a ne košta ni centa.

Sjetite se da kažete, "Volim te" vašem partneru i vašim voljenima, ali najviše od svega i mislite tako. Poljubac i zagrljaj će zakrpiti povredu kada dolaze duboko iz vas. Sjetite se da se držite za ruke i cijeniti momente jer jednog dana ta osoba neće biti tu ponovo. Dajte vremena ljubavi, dajte vremena razgovoru, i dajte vremena podjeli vaših dragocijenih misli s drugima.

8-[

mogla si to i svojim recima... nisi morala na pamet :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]