Živim u multikulturalnoj sredini, upoznao sam ljude iz nekih 40-ak zemalja, kao ne i više, često sam u kontaktu sa svima pa smatram da mogu da komentarišem.
Imam dosta toga za napisati, najbolje je da neko napiše ako ga šta zanima, neki narod. Pišem isključivo subjektivno, ono što sam ja doživio. Portugalci mi se nisu nikako svidjeli, premazani svim mastima, od ostalih koji mi se nisu svidjeli tu su još iz Obale Slonovače, prije svega zbog razmišljanja i stava, tu bi još mogli, Engleskinje su kada se grupna slika uzme ružne i neuredne da bi se jedna čitava knjiga mogla napisati. Nikako ne gotivim Crnogorce, od njih su kosovski Albanci bolji 1000% puta, po svemu, a još znaju srpski. Turci vječito o svima imaju nadmen stav, oni su glavni itd.. Holanđani i Švicarci su mi previše preračunati, sve rade kao po normi i sl,
Najviše su mi se svidjeli Rusi, Kurdi, Libijci, Iranci, Indijci, Novo Zelanđani, Japanci i Meksikanci, ovi zadnji pogotovo

Od EU naroda, najviše gotivim Njemce, red rad i disciplina. Istina da im humor nije jača strana. Tu bi mogao svrstati možda još i Islanđane, izuzetno dobar narod ali tek kada se malo više socijalizujete sa njima, u početku su hladni i odbojni. Njihove fešte su mi vrh. Baltički narodi (Estonci, Litvanci..) su mi nekako svi na isti kalup, bez ikakve karakteristike.. Od EU naroda su mi se još svidjeli Grci, a još kad im spomeneš odakle si..

Italijani isto dobri, narod koji voli i zna da uživa u životu..