banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 80 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2012, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
ajkula je napisao:
Panzer je napisao:
old fashion men je napisao:
Očito nemaš dijete, niti znaš šta je dijete, niti si ikada bio u blizini nekog ko ga ima.
Ma da je kraljevska, a ne gospodska, raspojasao bih svoje dijete i pustio da se olakša.

Gospodska je puna kafića dakle može se zamoliti u nekom od kafića da se dijete olakša, neko će te pustiti sigurno...

Koji jos kafic ima sem bivse pivnice?

Ne znam za tudju djecu ali mene je moj znao dovoditi do ludila. Govorio bi da mu se piski samo i iskljucivo kada vise nije bio u stanju da se suzdrzi pa smo i mi imali takvih akcija, doduse mi smo zapisavali Njemacku :oops: :D A u BL, u onoj radnji gdje je Azel France, ga nisu pustili da ide u wc. Dok smo dosli do Pivnice, gace su vec bile mokre :)
Sve to ide u rok sluzbe roditeljstva.

Nego, da li je naziv teme namjeran ili slucajan. Ono "c" se upotrebljava samo u jednom kontekstu a vjerujem da ovaj put Svedjani sa tim nemaju nikakve veze :D A "pisanje" takodje ima ljepsi termin.

Ako neki zaboravim, nemojte me tuci (idem redom krenuvsi od Trga): Palas, pa onaj u sklopu Boske, Kruna, Herz, Citadella, onaj pored Big Ben-a, Portobello, 8, Aria, Dionis, Fokus, onaj pored Fokusa (uvijek zaboravim ime :D), Marcello itd... U parku ima Studenac, a ni Palas nije daleko, kao ni Manja, Hotel Palas...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nemam ništa protiv što mala djeca to rade u centru grada i van centra.

Pa odrasli redovno to rade u podzemnom prolazu ispod Boske i nikom ništa, a da ne spominjem proslavu NG i druge manifestacije na otvorenom, tada se masovno piša po parku PK.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:00 
sto se tice kafana, nije da ih nema. ali kao sto rekoh imati malo dijete, i jos zensko i ici s njim u javni wc je po meni strasno.. kamo puste srece da su cisti i da se odrzavaju, pa da mozes otici tamo..

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
skeva je napisao:
Sta fali drapanju? 8)

Muskima vjerovatno nista ali meni je to u rangu sa pljuvanjem i smrkanjem nosa - onako na golo sa sve otresanjem bala sa ruku. Djeca koja piske mi se ne gade. Nista vezano za djecu mi nije gadno.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Archangel je napisao:

Ako neki zaboravim, nemojte me tuci (idem redom krenuvsi od Trga): Palas, pa onaj u sklopu Boske, Kruna, Herz, Citadella, onaj pored Big Ben-a, Portobello, 8, Aria, Dionis, Fokus, onaj pored Fokusa (uvijek zaboravim ime :D), Marcello itd... U parku ima Studenac, a ni Palas nije daleko, kao ni Manja, Hotel Palas...

Gospodska se završava kod Banskog Dvora i tačka.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:03 
da se sjetim jos jedne burne teme u to ime, gadno ti je kad djeca piske a nije ti gadno kad psi kenjaju na cesti i trotoaru u sred grada..

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
filozof sa vrbasa je napisao:
Gospodska se završava kod Banskog Dvora i tačka.

Ne petljaj se u stvari o kojima pojma nemas :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Problem su vam mala djeca koja piške u uglu? Sigurno nikada niste bili u Londonu iza 12 naveče, pogotovo u četvrtima gdje je dosta klubova, bez ustručavanja se skidaju pored tebe, ulica mokra od urina, i muški i ženske, mrtvi pijani. Svojim očima sam vidio, postaviću vam i prezentaciju večeras ako uspijem naći..

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Urin je zdrav, u starom Egiptu su ga koristili kao tečnost za ispiranje usta.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Archangel je napisao:

Ajde sada jos jednom ali mi nabroj samo u Gospodskoj. Znaci, zanemarujemo kafice iza ili ispred. Parkic i Palas nisu u domenu Gospodske, barem ne za mene.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To nekako i liči na London, Olivera Tvista i slične stvari.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ajkula je napisao:
skeva je napisao:
Sta fali drapanju? 8)

Muskima vjerovatno nista ali meni je to u rangu sa pljuvanjem i smrkanjem nosa - onako na golo sa sve otresanjem bala sa ruku. Djeca koja piske mi se ne gade. Nista vezano za djecu mi nije gadno.

A nemoj tako 8) , ne postoji muskarac koji nema potrebu bar jednom u sat vremena da mu popravi polozaj :lol: .... Smrkanje je za seljake, a drpanje za intelektualce 8) :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma vjerujem ja tebi na rijeci :D ali zanimljiva mi je cinjenica da ovdje vidjam samo strance koji to rade. Jos nisam vidjela Arijevca da se igra svojim draguljima. Da li je do (ne) higijene, da li do dlaka.. ne znam, nisam bas upucena :)
Odosmo u off sa tim drpanjem ali eto ideje za novu temu :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
U muzičkom paviljonu je wc bio dovoljno uredan za obaviti nuždu, neznam kakvo je stanje sad. Ipak to nikako neće sprječiti da se nužda vrši u grmu ispred ulaza jer seljobere mrzi da prošetaju desetak metara.

A ima i ona što je obilježavala teritoriju, filozofe to je tvoj komšiluk. :lol:

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:33 
ma daaaaaaaaaaaaj zipo, odakle ti ovo?
a ja upravo rekoh da nikad nisam vidjela zenu da piskiriski na javnom mjestu.. oooooooooooo uzas...
dajte i vi i drapanje vise :roll: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

labret je napisao:
I ne znam zasto, ali odvratno mi je vidjeti kad majka doji dijete :lol:

A ti nisi sisala po rođenju ili... ? Šta tu ima biti odvratno, dijete kad je gladno nebira lokaciju već traži odma da ga majka nahrani.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:37 
Ni meni se ne gadi kada vidim da neko doji dijete, a vidim ima jako mnogo kojima se to gadi.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mozda zato sto je i to jedna od tabu tema na nasim prostorima i imali smo prilike vidjati samo ciganke kako doje djecu. A one, na zalost, nisu najveci primjer urednosti.
Ne mogu da zamislim kako bi se vecina ponasala kada bi zena sjela na klupu u parku i dojila dijete ( sto opet ne znaci da komplet dojku treba izvaditi van).

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:43 
ta rasprava o dojenju ko se sjeca, bila je o tome da li je u redu da cura na po parkica sjedne na klupu, izvadi sisu i da djetetu, ili u po baste kafica u parkicu, medju 100 ljudi, a da pri tome ne sakrije malo taj cin pelenom ili bilo cim, radi i djetetovog mira i okoline.. cisto jer je to ipak intimni kontakt, a beba je mala i nije ok da je hrani tako..

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Ne mogu da zamislim kako bi se vecina ponasala kada bi zena sjela na klupu u parku i dojila dijete ( sto opet ne znaci da komplet dojku treba izvaditi van).

Dijete je najvažnije, uostalom svi smo sisali kao bebe. ;)
A kad vidim prođem i ti je to, bezveze mi kad ljudi (mada su češće u pitanju klinci) stanu i čude se "kakvu sisu ima mama".

Poslednji put menjao Philby dana 02 Feb 2012, 15:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 80 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]