RSboljaPolovinaBiH je napisao:
nego, super, evil_dead, ne raspravlja mi se dalje s tobom jer ti na pitanja odgovaras pitanjima ja sam argumentaciju dao,
Аргументацију ниси дао, већ само ставове које не темељиш ни на чему осим на властитим заблудама.
ako vec znas da razvijas pite. ja to ne znam, niti me interesuje, a imam dovoljno sposobnih zena da to za mene urade bolje nego sto bih ja to ikad mogao i koje vrlo rado hoce da me NAHRANE. a sad, bas me briga ako ti neces to da shvatis...
Ти то не желиш да знаш јер сматраш да су то "женски послови". Успут, велика већина врхунских кухара су мушкарци.
ko zna koje je zlo tebe natjeralo da pocnes detaljno raditi zenske poslove, ali to nije tema.
Баш то и јесте тема. Нема женских и мушких послова, већ само особа које су способне или неспособне да их обављају.
Ја нисам научио да кухам и перем јер ми нико није имао то радити, већ зато што не желим да будем идиот који зависи од неког другог иако сам савршено способан да радим све што и та особа. Мени има ко кухати, али ми је пуно слађе кад ја направим нешто. Ја знам да могу живјети самостално и да ми не треба да ме неко други храни. Ти би гарант цијели живот живио на паштети да ти неко не скуха нешто - то те чини неспособним, само да знаш.
И у том је сва прича - човјек (не жена или мушкарац) је у стању да се брине о себи, а за стоку се брину други.