banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
_zoka je napisao:
nepokoreni je napisao:
_zoka je napisao:
Dok je takvih reakcija kao što je tvoja nepokoreni,oni će paradirati....Dva puta ih iskuliraj,treći neće ni praviti....

Ma nemogu ih smisliti nikako to mi je nesvarljivo pa kako god ko mislio.....

Ne zove te niko da se igraš sa njima ili da im daš guze....Jebe ti se za njima,više žena za tebe.Kad dođe parada,a ti malu pod ruku,u krevet i opleti,protestvuj na praktičan i svrsishodan način.

To ti je mudro :D ako je Bond licensed to kill ja sam bar licessed to fuck :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Halpert je napisao:
Znate kakav se genocid događa kod nas, tj. u Srbiji?
Djeca sjede pred kompjuterom i ubijaju se pred njim umjesto da se bave sportskim i društvenim aktivnostima, kad već žive na grbači roditelja zašto to pametno ne iskoriste dok ne stanu na noge?

A za ovo su pederi krivi?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Ne Zoka, jedi pure i kajmaka kad tako provociraš, to je samo dio globalnog NWO plana - zli zapad namamljuje i zaglupljuje one do kojih je teže doći, a kad je omladina izmanipulisana onda im je lakše da planiraju budućnost non-EU vukojebine poput naše.
Ne šalim se ni najmanje, ali još u 1990-tima bilo je nekog optimizma. Zadnje dekade ljudi ko da se i ne sjećaju.

STOP PEDERLUKU!
STOP EU!

Poslednji put menjao Halpert dana 27 Avg 2011, 21:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
nepokoreni je napisao:
Ne volim ih to mi je nastrano, naopako, bolesno, perverzno, gadljivo.....po svim tačkama fuj :puke:

Јбг, па и мени је што-шта настрано, перверзно и фуј... али не бих баш ишао дотле да побијем те људе.
Шта ја знам... Мени је настрано и болесно и перверзно да Меси добије паре које добије, а рудар у Мезграји не. Да ли ја треба да убијем Месија?
По твом мишљењу да.
Искрен да будем - перверзно је да Меси добија стотине милиона евра за пимплање надуване сфере направљене од пластике, али није заслужио да му направим сачекушу испред куће, а то што се неко својевољно јебе у дупе о свом трошку, не видим какве то везе има са мном.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
Ne Zoka, jedi pure i kajmaka kad tako provociraš, to je samo dio globalnog NWO plana - zli zapad namamljuje i zaglupljuje one do kojih je teže doći, a kad je omladina izmanipulisana onda im je lakše da planiraju budućnost non-EU vukojebine poput naše.
Ne šalim se ni najmanje, ali još u 1990-tima bilo je nekog optimizma. Zadnje dekade ljudi ko da se i ne sjećaju.

Opet,kakve veze to ima sa pederima?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Halpert je napisao:

Гријешиш! За то су крива удружења риболоваца, мада ни пчелари нису чисти у свему томе! А и бициклисти су увијек сумњиви... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Ja mislim da bi Helpert trebao da se okane kompjutera,zlog zapadnog izuma i posveti se iščitavanju knjiga,da ne d'o Bog ne zaglupi....al' samo da preskoči grčke filozofe jer se priča da su mahom bili pederi....

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Talija je napisao:
A da to ovaj put koljemo? :lol:

a nemoj talija tako daleko, jos ce neko pomisliti da sam ti uhakovao nalog :)

nego, sto vise ti geyjovci ne shvate:
zensko + zensko (ako su dvije zgodne i spremne za trojac sa muskarcem) = to je u redu i pozeljno
zensko + zensko (debelo i/ili dlakavo) = niposto
musko + musko = kolji.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Citiraj:
Sa pederima je imao problema i kralj Nikola u svoje vrijeme! Kada su ufatili dvojicu đe se fataju i doveli mu ih na dvor, kralj Nikola se dugo premišljao šta da učini i onda je naredio da ih stave u dvije duboke bačve pune govana, tako da su im samo glave virile napolje! Potom je kralj komandovao nekolicini gardista da napune puške, naciljaju pravo u glave i pucaju! Ova dvojica "srećnih" (gej - srećan, radostan) nesrećnika su duboko udahnuli vazduh i hitro zaronili dok su meci profijukali tik iznad bačvi - tačno onuda gdje su im do maloprije stajale glave! Kada su izronili onako umazani, dočekao ih je prezrivi ukor kralja Nikole:
- Tako, oca vam j.... pederskoga u vr` guzice, da vidite u šta mećete k....!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Evil_Dead je napisao:
Непокорени, реци ми искрено - шта су ти педери урадили? Јесу ли ти украли нешто? Отели посао? Силовали? Шта су ти урадили да си спреман да их побијеш?

Nisu mu ništa uradili ni jebači djece, ni jebači životinja, ni jebači leševa ali to ne znači da im treba dozvoliti da nam paradiraju ispod prozora i tvrde kako je to normalno i da ih moramo podržavati i uvažavati, dajte ljudi koji vam je kurac :roll:
Jel treba ovo da gledate pod prozorom, jel treba da vaša djeca to gledaju i da im ove spodobe uvaljuju u mozak kako je to normalno i kako nisu retardirani, već su ustvari retardirani njihovi roditelji kojima je to nenormalno :roll:

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

A sad mi ti Elvise i ostali ljubitelji ovih bolesnika recite treba li ovo dozvoliti pod našim prozorima ili treba bolesnike pobiti sve do jednoga i to zatući maljevima :angry1:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:22 
Administrator
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
A sad mi ti Elvise i ostali ljubitelji ovih bolesnika recite treba li ovo dozvoliti pod našim prozorima ili treba bolesnike pobiti sve do jednoga i to zatući maljevima :angry1:

A svi vidimo da Amerika propada iz dana u dan......
Elem,čini mi se da je neko već stavljao te slike,San Francisko,je l' da? Svjetska prestolnica pedera?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Halpert je napisao:
Djeca sjede pred kompjuterom i ubijaju se pred njim umjesto da se bave sportskim i društvenim aktivnostima

Rece covjek koji ima 3000 postova na internet forumu...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ma jasta bolan, u San Francisku pederi puse kurceve jedni drugima, a kod nas ne. Nasi pederi se samo vole. Bar za sada...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Treba tebi malj u glavu, ili barem ban odavde, jer stavljas ove perverzije....
Zivim u zemlji u kojoj su dozvoljene gej parade, gej brakovi i usvajanje djece za gej parove, ali da se ovo desi na cesti, doticni bi bili zatvoreni i primjereno kaznjeni, tako da ti je prica suplja ko i glava. Licno ih ne gotivim, ali s obzirom na to da za ovaj sistem ljudi daju cistu desetku a mnogi bi dali jedno oko ili jaje da zive u njemu, dok taj balkansko-pecinski stavljaju u rang s talibanima i ljudozderima i ko je pametan bjezi iz njega, mislim da nema smisla dalje diskutovati

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Треба ударити тамо гдје нема одбране, односно, натјерати непријатеља да мора да брани све, а чим мора да брани све, брани са малим снагама.

Надам се да ће избити мањи нереди широм Србије, да се снаге режима подијеле на мање дијелове. Ако се сви жандари сјате у Београд, онда ће Ниш и Крагујевац остати "на извол'те". Ако се блокирају Ниш и Крагујевац (и други већи градови) у Београду ће бити мање проблема за наше.
Надам се да ће наша браћа из Строја и Образа да одраде своје и сачувају образ отачаства.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
hahahaha OFM kao onaj seksualni manijak iz vica kojem psihijatar pokazuje rosarhove mrlje a on za svaku kaze pi.ka pa kad mu udari dijagnozu on se okrene pa kaze ja manijak a ti drzis u stolu stos crteza sa pi.kom
sta ces ti na ovom sajtu ako te to ne zanima :) nemoj samo da kazes "sluzbeno" ispred crkve da skupis materijal za subotnju propovjed :D

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slike koje sam postao su još i soft, ako oćeš otvori link pa ćeš vidjeti bolesti, da riječ je o SF ali tako je svugdje i u Berlinu i u Amsterdamu i svugdje, a svugdje su ti bolesnici počeli na isti način, kao sada u što žele u BG.
Jedino riješenje je početi ubijati govna i to ne na paradi već onako fatat ih po gradu svaki dan.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
nepokoreni je napisao:
Ja sam za to da im se pripremi prigodan program u sklopu manifestacije u koji bi se uključivali sledeći rekviziti: AK-47, PM M-84, kašikare, noževi, sjekire, kolčevi raznih kalibara :evil3: ....evo ja se dobrovoljno javljam kao organizator odbora za doček :salute: , ima li zainteresovanih?

Nedostaje tu još malo stila.

Ovako bi već bilo potpunije :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Nema šta,pravo hrišćansko čovjekoljublje.....Ko si ti da sudiš nekome čovječe?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidi što su se ljubitelji pedera naljutili pa se redom javljaju, pa ja još kriv kad pokažem šta čeka ljude ako dopuste ovim demonima da paradiraju i rade šta žele.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]