banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 02:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Apr 2011, 18:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Rebel Son - Redneck Piece of White Trash
http://www.youtube.com/watch?v=u8W16BRzjEo
Za 3min sve opisano :D
Poslusajte i ostatak repertoara nece te pogrjesiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Bijelo smeće je isto što i crno, samo su bijeli, ustvari liče našim firaonima, žive u prikolicama i primaju socijalu, smeće je smeće bijelo ili crno, dosta naših gastića u zemljama u kojima rade, lokalno stanovništvo s pravom smatra smećem, naročito one brigade po skandinavij, gledao sam dokumentarac gdje se Nijemac iseljava iz kvarta u kojem je proveo život zbog našeg smeća, on kaže da ne može da vijeruje da postoje takvi lažovi i lopovi i da je život pored njih nemoguć.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
old fashion men je napisao:
Bijelo smeće je isto što i crno, samo su bijeli, ustvari liče našim firaonima, žive u prikolicama i primaju socijalu, smeće je smeće bijelo ili crno, dosta naših gastića u zemljama u kojima rade, lokalno stanovništvo s pravom smatra smećem, naročito one brigade po skandinavij, gledao sam dokumentarac gdje se Nijemac iseljava iz kvarta u kojem je proveo život zbog našeg smeća, on kaže da ne može da vijeruje da postoje takvi lažovi i lopovi i da je život pored njih nemoguć.

A šta ti uvjek napadaš Srbe? :-?

Ne može da vijeruje? Ipak se radi o Nijemcu, ja od Austrijanaca o Srbima imao sam puno toga lijepog za čuti, najviše to što su vrijedni ljudi i da su bolji oni negoli Turci, kojih je tamo i previše (znaš ono, ''ide turska porodica, otac, majka, dva sina, jedna kćerkica, blizanci u kolicima, šesto u maminom trbuhu...''). Jedan Geralt mi je rekao da kod njega radi jedna Srpkinja kao čistačica (udata za Austrijanca), i njen se stan po čistoći ne može porediti sa sobom njegovog sina, a mali zaista, ko da je ispo iz grupe The Cure.

A za ove što su pitali zašto je Tap 011 smeće, nisam nešto tako grubo mislio za Gocu i Ivanu (mada mi je Ivana sa svojim Negativeom zaista bila trash), ali morate se složiti da su ona tri odrpanka oko nje zaista ništkoristi, pa pogledajte ovog popunjenog, ovu majcu sa kojom pozira na posteru nosio je i u njihovom spotu za pjesmu ''Bunda'', ako se sjećate. Razdoblje u kojem su bili popularni iznjedrilo je svakakve bisere.
E da, Beogradske 90-te i ''dizelaši'' zaslužuju posebnu temu na ovom forumu.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
i da su bolji oni negoli Turci,

E jes nam komplimentirao :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
U '90-tima su svi izgledali trashy. :D Mrzim modu iz '90-tih. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
немој се ти сврстават међу "нас".

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
немој се ти сврстават међу "нас".

Eto ti se svrstavaš, ja sam samo surovo realan, a ti živi romantične snove o nebeskom narodu i sanjaj :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ниси ти сурово реалан него безобразан.
не знам да ли је то због мржње према Србима па се представљаш као исти и онда пљујеш по "својима" или си факат толики хејтер да ти ништа твоје не ваља.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koliki god ja Srbin bio ne mogu reći da Yugo valja, on je smeće pa da mi ga je ćaća napravio, tako i ostalo, pa bio ja hejter ili ne, kako je tako je i kraj priče

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

а ја ћу рећи да ваља?
нећемо у офф, тема је бијело смеће. :D

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Offtopic, ali često je u pravu old fashion man, svako ko hračne na nešto srpsko odmah je neprijatelj, a samokritika nam je oduvjek bila manjkava.

Leona je napisao:

Slažem se sa tobom, posebno ovdje kod nas kada su uvozili onu markiranu garderobu iz izvoza.

Pa onda onaj ''dizelaški'' look: gornji dio Kappa trenerke poput košulje uvučen u one posebne levi's farmerice, Versaceov kaiš sa golemom kopčom, patike sa šarenim lampicama na peti, zatim zlatne, srebrne i bižuterijske đinđule oko vrata i kosa zalizana onim najjeftinijim mogućim losionima, bljeeeeeEEEEEK! :lol: I prije nego što tako obučen kreneš da ''muvaš čavke'', u džepić staviš i bokser za svaki slučaj :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CBxPpE-3ZzI[/youtube]

Meni nedostaju karirane košulje, da vam pravo kažem.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vCZ1YteCv5M[/youtube]

Spoiler:
Nego, hajmo sada malo prestati sa ružnim sjećanjima i osvježiti temu, ipak postoji i nešto lijepo i oku ugodno u ovom američkom društvu...

SlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ja sam nosio dizelasku Kappa trenerku ( Dannone) i Nike air max , ali ne u grad vec na trening. Sjecam se da me jednom jedna prijateljica iz razreda srela tako obucenog i pitala zasto ne idem tako obucen u skolu, jer je to bas cool. A nosio sam i karirane kosulje.
Slusao sam Tap 011, E.T. , ali i Nirvanu i Metallicu i Dzeja i Cecu.
Svako vrijeme nosi svoju modu.
A bijelog smeca ima i ovdje - vidjam ih svaki dan kako bauljaju po gradu, u jednoj ruci pivo i cigara, u drugoj povodac i pas, a jezik plav i zicaju cigaru ili evro. A vecina Austrijanci koji su imali i jos imaju mogucnost da rade normalno zarade.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Leona je napisao:

Mrzili su tako i osamdesete,pa vidi sta se nosi samo malo modifikovano...
Ne brini se vratice se siroke `lace i majice duge do koljena,lenonke,izblajhane zurke itd...just wait

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 02:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Izzard je napisao:
Ma Halpert je malo nervozan pred svadbu...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halpert je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sWS-FoXbjVI[/youtube]

vrh vrhova!!!!fuck yeah!
ja i dalje ne vidim poentu teme.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 07:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2010, 09:37
zašto ne spomenuti Jerry Springer-a?!

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
A on je džuiš al mu zato klijentela objašnjava. Stvarno Halpert kako se nisi sjetio Džerija.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam bio jedan od onih koji su buljili u telku po cijeli dan, zapravo mislim da sam već u 22:00 išao u krevet kada se Jerry puštao na ondašnjoj Nezavisnoj TV :lol:

Ali nije Jerry sam po sebi white trash, on je gospodin i Jevrejin koji je odmalena sebi pribavljao smokinge i pratnju, a u svojoj emisiji je ugošćavao upravo socijalne i patološke slučajeve.
Sjećam se jedne bolesne Jerryjeve epizode kada su gostovale dvije debilne akrapače, jedna obdarena silikonima i sva umjetna a druga sa prirodnim XXL oblinama, i sad se one borile između sebe koja je ljepša, pa plesale pred oduševljenom white trash publikom i pokazivale se.

Vrh medijske i propagandne ludosti svakako je Big Brother, tamo zaista svega ima, ali za ono ''najuzbudljivije'' (sex pred kamerama, tučnjave, orgije...) opet treba biti besposleni white trash, buljiti non-stop u ekran i čekati to.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Citiraj:
Pojam ''bijelog smeća'' (eng. white trash) odnosi se na nižestaležne slojeve bijelog, siromašnog i radničkog američkog društva, najčešće je pogrdan naziv i, najkraće rečeno, opisuje, ljude i porodice koje žive neurednim životima. Nesređeno socijalno stanje i degradirani životni standardi zaštitni su znaci američkog ''bijelog smeća'', a u prepoznatljiva ''odličja'' ove grupe ljudi spadaju ponašanje, ukus, odjeća i ostalo.

Najbolji primjeri bijelog smeća među nama poznatim ljudima su:
Pamela Anderson, Britney Spears, njena sestra Jamie Lynn Spears i bivši muž Kevin Federline, Lindsay Lohan, Vanilla Ice, Eminem i gotovo svaki bijeli rapper, Kid Rock, Everlast, Bon Jovi, Charlie Sheen, Megan Fox, Sean Penn, Mark Wahlberg, pokojna Anna Nicole Smith, Carmen Electra i još gomila playboy-zečica, većina takmičara u Big Brotheru i ostalim reality-showovima itd.

Sada, zašto sam pokrenuo ovu temu?

Ovo sve što sam gore naveo pripada jednoj primitivnoj sredini koja je previše lijena da od sebe napravi nešto vrijedno poštovanja. Opet kažem, američko bijelo smeće je U MOGUĆNOSTI da se uzdigne iznad svog jadnog i bijednog životnog standarda, ali to je njihov način života i niko im nema pravo prigovoriti bilo šta, pa i njihov ciganluk

Sa nekim stvarima bih mogao da se složim, ali tvoja pojedinačna klasifikacija osoba koje ti smatraš za "white trash" je proizvoljna i lična i nema baš mnogo zajedničkog sa životom.
Niko ne bira gdje će da bude rođen i ko će da mu budu roditelji. Ako je neko odrastao u prikolici, sa i među luzerima, ne treba da znači da će da bude i sam "white trash". Čovjek (skoro) uvijek ima mogućnost izbora. Istina, što je čovjek siromašniji, mogućnosti su manje, ali svakako postoje. Ako ne možeš da se probiješ obrazovanjem (koje ti je iz nekog razloga uskraćeno), i dalje postoje sport, muzika gluma, umjetnost... Onaj ko iskoristi tu kartu za "bijeg" u više slojeve društva zaslužuje svaku čestitku i divljenje. Isto tako postoji i obrnuti proces, mnoge stare porodice koje su u Ameriku došle na "Mayfloweru" i koje su prije 50-60 godina činile oslonicu društva, osiromašile su i propale. To je normalna stvar i dokazuje dinamiku društva.
A "white trash" nije isključivo američki fenomen. Svako društvo (pa i kod nas) ima svoje "bijelce", svoje "crnce" i svoj "white trash".
Koliko god mi mislili da to nije istina, Romi su kod nas uvijek bili diskriminirani, a neki od njih su uspjeli da se obogate ili bar da steknu neki normalan nivo egzistencije. U toj perspektivi, možemo kao domaći WT uzeti sve one koji su "bijeli" , citiram:
Citiraj:
ljude i porodice koje žive neurednim životima. Nesređeno socijalno stanje i degradirani životni standardi zaštitni su znaci američkog ''bijelog smeća'', a u prepoznatljiva ''odličja'' ove grupe ljudi spadaju ponašanje, ukus, odjeća i ostalo.

Po ovoj definiciji, većinu stanovništva u bilo kojoj državi ex-YU, čini upravo white trash...

ps.
1. nije bitno, ali činjenica je da Charlie Sheen ne spada u ovu kategoriju. To što je narkoman i uopšte degenerisan primjerak jednog društva ne čini ga WT. Ti, kao ljubitelj filma, znaš ko mu je ćaća.
2. to što je Jerry Springer Jevrej, ne čini ga a priori imunim od pripadnosti ovoj kategoriji. Ko god je čitao I.B. Singera zna o čemu govorim.
3. ako si među ove strpao Bon Jovija, zašto ne i Bruce Springsteena? Čovjek je pjesnik radničke klase, a dolazi iz New Jerseya, automehaničar po zanimanju...u Americi je velik kao bog ili predsjednik.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stratokastel, u većini imaš pravo, ali šalu na stranu (muzika, slike, lijepe country cure itd.), u ovoj temi želio bi da obradimo prije svega američki način života konstruisan na (ne)slavnoj istoriji, kapitalizmu i konzumerizmu, zaista je jadno i prejadno što ta boranija kao da sve ostavlja za kasnije, uzdajući se u to da su u moćnom sistemu kojem nikada neće biti kraja. Opšte je poznato da su Amerikanci nervozni kad iziđu iz svoje sigurnosne zone, a šta bi tek bilo da se na neko vrijeme nađu već npr. u Engleskoj (gdje su im korijeni)? Radnička klasa u USA oduvjek se dijelila jer svaki dio SAD-a ima svoju priču, svoju kulturu, ali ''white trasheri'' su posebna priča, upravo zbog svog neurednog života.

Znao sam i da će se neko usuditi reći ovo, da pod ovim opisom te grupacije definišem i cijelu ex-Yu - opet naglašavam, šta ispred nosa imaju ONI, a šta MI?!
Zato sam i pokrenuo temu!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]