Da li si ti pročitao prvi citat što sam ostavio? Kako stručnjaci definišu pedofiliju.
Da ponovim jedan dio:
Postoje osobe koje mogu doživjeti seksualno uzbuđenje isključivo maštanjem o seksualnoj aktivnosti s djecom i ni na koji drugi način (takav oblik pedofilije nazivamo "isključivi oblik")Kakvo je to nasilje, osim nad samim sobom?
Citiraj:
homoseksualnost s druge strane (valjda) podrazumijeva dobrovoljno stupanje u odnos osoba koje su dovoljno fizicki i mentalno razvijene da mogu da donesu odluku da im takav odnos odgovara.
Dobro je što si napisao u zagradi
valjda, jer sam ja lično doživio nasilje od homoseksualaca. Ne u onom smislu kako ti potenciraš da je nasije samo fizičko, nego psihičko, mentalno. Na fizičko nasilje je lakše reagovati. Na ovo drugo mnogo teže. Obrazovani, situirani, ... a u stvari neshvaćeni. Da ne upotrebim neke ružnije riječi.
Oca im je.em, kako mogu biti poremećeni - malo crnog humora

Za mene će homoseksualizam biti poremećej šta god drugi tvrdili i govorili. Ne varijacija, nego devijacija. Iz najjednostavnijeg i najprostijeg ugla gledanja. Da su svi pripadnici ljudske rase homoseksualci, koliko bi generacija čovječanstvu preostalo do kraja? Bez medicinskih igrarija.
Genetski faktor, društveni faktor, Bogom dato ili uzeto, ... nebitno.
Jedno od osnovnih obilježja živih bića bez kojeg nema opstanka je reprodukcija, razmnožavanje. Homoseksualizmom je to ugroženo.
I da. Da mi najbolji prijatelj kaže da je homoseksulac, to ne bi puno uticalo na odnos. Osim što bi razmislio da li bi prespavao kod njega i okretao leđa u nekim situacijama

Tačnije, imamo bih još jedan razlog više za prcanje ( prim.aut. zezanjem, a ne "prcanje")
Nema veze to sa onim mojim
iskustvom. Na osnovu toga kada bi gradio stav, onda bi mogao reći da je i odnos muško-žensko poremećaj, ako tamo neki lik proganja neku djevojku, ili suprotno. To sam naveo samo zbog toga što ti pedofiliju odmah kvalifikuješ kao nasilje, a o homoseksualizmu imaš nekako romantičan stav.
Zreli, formirani, slobodne volje, ... Skoro čovjeku dođe da poželi da se nađe u takvom društvu. (prim. aut. alkibijad&ostali

, pošto se žalio da je među ostalim )