banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2010, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
_zoka je napisao:
Hoćeš reći da je "demokratskije" upasti u Irak i ubti milion Iračana nego zabraniti gradnju džamija?Da je "demokratskije" zatvoriti par hiljada muslimana u Guantanamu,bez ikakvih prava na bilo šta,nego zabraniti nošenje feredže?

To su neuporedive stvari, ali ni ovo drugo nije u redu. Zasto i kome su minareti i feredze problem ? Radi se o vjerovanju, nisam primijetila da je neko zabranio sarije Hindusima npr i slicno. U pitanju je stigma i iracionalni strah koji treba razbijati, a ne manje zlo opravdavati vecim.

Citiraj:
Amerika odavno nema pojma šta je demokratija......

Vec dugo oni plesu samo njihov Rock&Roll bez obzira na bilo koga i ne uvazavajuci bilo koji drugi ritam. Barem to je opstepoznato.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Japanese_rose je napisao:
_zoka je napisao:
Hoćeš reći da je "demokratskije" upasti u Irak i ubti milion Iračana nego zabraniti gradnju džamija?Da je "demokratskije" zatvoriti par hiljada muslimana u Guantanamu,bez ikakvih prava na bilo šta,nego zabraniti nošenje feredže?

To su neuporedive stvari, ali ni ovo drugo nije u redu. Zasto i kome su minareti i feredze problem ? Radi se o vjerovanju, nisam primijetila da je neko zabranio sarije Hindusima npr i slicno. U pitanju je stigma i iracionalni strah koji treba razbijati, a ne manje zlo opravdavati vecim.

Ja ne opravdavam ni zabranu gradnji džamija(to mi je btw totalno fašistička metoda),a ni zabranu nošenja feredža.....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ja ne opravdavam ni zabranu gradnji džamija(to mi je btw totalno fašistička metoda),a ni zabranu nošenja feredža.....

Cool onda. Valja li cemu ta dijeta ? :D :wink:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Slabo :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lazu _zoka, lazu. :D To je sve urota - cionisticko-kominternovska. :D

Da bi smrsao prati ovu dijetu; manje jedi i budi vise aktivan. :D
Vader bi rekao da jedes sporo, jer centar sitosti u hipotalamusu kasni za zelucem cca 10-15 minuta ( odokativno ). :D

p.s. Kako ce me samo lansirat' u orbitu Jupitera kad spazi ovo.
:lol: :lol:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Dust je napisao:
Pa pise ti gore.

Не пише, да пише не бих питао. Одговори конкретно зашто је Америка изнад шугаве Европе. Лепо наведи, због тога и тога.
Или си то по старом добром обичају лупила по систему орило-горило?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Stvarno provociraju jer pocinju gradnju na desetu godisnjicu rusenja trgovackog centra. Evo sta procitah u glasu:

"...Početak izgradnje islamskog centra planira se za ni više ni manje nego za 11. septembar 2011. godine, na desetu godišnjicu napada, što dodatno podgrijava bijes...."

Izvor: http://www.glassrpske.com/vijest/7/plus ... -para.html

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
jellyfish je napisao:
Drugo, nije bas da nemaju veze. Gledao sam film da su napadi na centar dugo kovani po Njujorskim dzamijama. Iako to nije obicni narod kriv.

I ja sam se nagledao filmova na History o tom famoznom terorističkom napadu, bio sam uvjeren da je to Bin Ladenovo djelo, sada više u to nisam siguran, kao ni mnogi Amerikanci i ima mjesta za teoriju zavjere.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
:roll:
Koliko je meni poznato Osama je video porukom na Al Dzaziri (ili kako se vec pise) preuzeo odgovornost za napade.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 16:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
Koliko je meni poznato Osama je video porukom na Al Dzaziri (ili kako se vec pise) preuzeo odgovornost za napade.

Pa?Ne znači da ne radi za Amere..... :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Walker je napisao:

Siguran sam da ne radi.
Ovo je inace jedina teorija zavjere koju je bilo moguce iskonstruisati. Osama radi za Amere. Svakako. Amerikanci nemaju neprijatelje pa ih moraju sami izmisljati. Amerikanci su sami napali Pentagon, da bi imali povod da napadnu Avganistan. Realno. Ja ne vjerujem. Moguce je da su znali sta se sprema, ali ove konstrukcije rekla kazala... Da li su znali i za napade u metrou u Londonu i Madridu? Ili su i njih odradili Ameri? Ili pak Spanci i Englezi? Islamski fundamentalisti uopste ne postoje i sve je to zavjera. :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Walker je napisao:
_zoka je napisao:
Walker je napisao:

Siguran sam da ne radi.
Ovo je inace jedina teorija zavjere koju je bilo moguce iskonstruisati. Osama radi za Amere. Svakako. Amerikanci nemaju neprijatelje pa ih moraju sami izmisljati. Amerikanci su sami napali Pentagon, da bi imali povod da napadnu Avganistan. Realno. Ja ne vjerujem. Moguce je da su znali sta se sprema, ali ove konstrukcije rekla kazala... Da li su znali i za napade u metrou u Londonu i Madridu? Ili su i njih odradili Ameri? Ili pak Spanci i Englezi? Islamski fundamentalisti uopste ne postoje i sve je to zavjera. :roll:

Jesi ti vidio koliku rupu u zgradi pentagona je napravio Boing 747 ?!
RUPA PROMJERA 4 METRA! (ofrlje)
Manji je precnik te rupe u zidu od aviona. A tragovi krila i motora na tom istom zidu i ne postoje.
Nikad nisu nadjeni ostaci motora, lafo unisteni u eksploziji :lol:
Kad bi se 747 zabio u Pentagon, sravnio bi barem polovinu gradjevine.
Odmah su zapljenjene snimke sa svih pumpi i ostalih sigurnosnih kamera u blizini.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma jok,muslimani su krivi za sve....Nema veze što Buševa porodica surađuje usko ja Bin Ladenovima...Što je Buš radio za Osamu...Što je Osamina porodica napustila USA nakon udara bez da ih je iko pitao kud su krenuli....Što je napad na Pentagon praktično nemoguće izvesti jer je super zaštićen PV odbranom koja,eto,u tom momentu baš nešto nije radila.......Što su svi komandanti NORAD-a(mislim da se tako zove ta komanda) koji su u momentu napada bili dežurni i ništa nisu preduzeli unapređeni umjesto kažnjeni....Nema tu zavjere,jok.....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
I što postoje svjedoci koji su čuli eksplozije prije udara aviona u kule i što kerozin ne gori na toj temperaturi koja je potrebna da bi se čelik istopio i što temelji kula štrče tako jasno da su isječeni.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ma jok,muslimani su krivi za sve....Nema veze što Buševa porodica surađuje usko ja Bin Ladenovima...Što je Buš radio za Osamu...Što je Osamina porodica napustila USA nakon udara bez da ih je iko pitao kud su krenuli....Što je napad na Pentagon praktično nemoguće izvesti jer je super zaštićen PV odbranom koja,eto,u tom momentu baš nešto nije radila.......Što su svi komandanti NORAD-a(mislim da se tako zove ta komanda) koji su u momentu napada bili dežurni i ništa nisu preduzeli unapređeni umjesto kažnjeni....Nema tu zavjere,jok.....

I sto su u rusevinama WTC-a nadjeni ostaci eksploziva, koji se koristi za unistavanje celicnih konstrukcija. Sto je avionom koji je navodno udario u Pentagon pilotirao mlad covjek koji se obucavao samo na CESNI!!!! Za taj manevar, okret za 180 stepeni, ubrzo nakon poletanja, iskusni piloti, svi po 60ak kuka, su izjavili da se ne bi usudili izvesti tako nesto sa tolikim avionom.
Sto je preko 90% zlata izneseno iz zgrade WTC-a 2 dana prije udara. Tj. nakon udara aviona pronadjene je zlata u vrijednosti od oko 150 miliona USD, a bilo ga je, po nekim procjenama, u vrijednosti i do 2 milijarde USD. Sto su vatrogasci rekli da su osjetili miris eksploziva u rusevinama prilikom spasavanja ljudi, i sto postoje svedoci koji su culi eksplozije prije udara aviona.
Sto su svi Jevreji taj dan izasli ranije iz zgrade.
Nije to zavjera. :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:28 
Administrator
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:

E,tek ovo je glupost....Zli Jevreji,ne muslimani,su krivi...... :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
TaškoBL je napisao:

Ja samo citam vijesti :lol:
Ovo sam sve gledao na BBCijevom dokumentarcu. Ja nemam nista protiv Jevreja kao ni protiv Muslimana. Imam protiv onih koji vuku konce, a oni su uglavnom Jevreji.
Sad ces ti reci "Nisu".
Moj sledeci potez je "Dobro zoka" posto odoh "vanka" sad i nemam snage za neka previranja.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:46 
Administrator
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
_zoka je napisao:
TaškoBL je napisao:

Ja samo citam vijesti :lol:
Ovo sam sve gledao na BBCijevom dokumentarcu. Ja nemam nista protiv Jevreja kao ni protiv Muslimana. Imam protiv onih koji vuku konce, a oni su uglavnom Jevreji.
Sad ces ti reci "Nisu".
Moj sledeci potez je "Dobro zoka" posto odoh "vanka" sad i nemam snage za neka previranja.

Neću reći "nisu" jer se ni meni ne ulazi u raspravu oko toga....Imaju dvije teme na forumu o tome u kojima su izneseni kvalitetni argumenti u korist "moje"strane,a svi argumenti suparnika su se sveli na "protokole".....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahahah
Izgleda da Mossad ima broj svakog Jevreja u svijetu. Taško SIPA regrutuje nove članove, pa probaj... 10% žrtava bili su Jevreji. Ima i lista.
Nemam ni ja vremena za ovo odoh u Prijedor.
Ljudi aj malo pogledajte realno. Ameri mogu naći povod za agresiju mnogo manji nego što je napad na njihov teritoriju. Moguće je da su neki njihovi obavještajci znali i namjerno sakrili. Ali da su organizovali :lol:
Ovu listu Jevreja i ostalo imate ovdje. http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1894951/posts
Proguglajte jošte ja moram ići.
Samo ako može info od obavještajaca ko je organizovao napade u Madridu i Londonu?
I još sam uočio da tvrdite par stvari da je Buš radio za Osamu pa reko' gdje je radio i šta?

I gdje sam ja to napisao da su muslimani krivi za sve? Ooooooooooo... I zašto Ameri drže svoje prijatelje medju kojiima je Osamin pajdo Khalid Sheikh Muhammed u Guantanamu? Ili to nije on nego neki deseti lik?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 17:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Nije u pitanju povod za napad na Afganistan,ono što je trebalo vlastima u Americi je nešto što će im pomoći da uvedu špijunažu sopstvenih građanai smanjenje njihovih prava i sloboda,a to nisu mogli bez napada na američkom tlu.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]