banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2010, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
W@lter gleda farmu, W@lter gleda farmu, W@lter gleda farmu, njenjenjenjenjnej

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
ferdinand je napisao:
W@lter gleda farmu, W@lter gleda farmu, W@lter gleda farmu, njenjenjenjenjnej

I još ga se nisi odrekao? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
mary juana je napisao:
Ako su emisije za glupe, zašto ih vi pametni uopšte komentarišete?

ova ti je ko u Njegoša...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ako je nesto glupo, to ne znaci da ga je glupo komentarisati. Mada, ne bih isao toliko daleko da kazem da su to emisije za glupe. Recimo, moja mama i cura vole da pogledaju "Farmu", "Velikog brata", a obe su daleko, daleko od glupih osoba, dapace. Cinjenica je da nemamo svi iste afinitete. Ja od ovih "obrazovnih" emisija sa Diskaverija, NG, Animal Planeta i slicnih, najvise volim Bera Grilsa, koji ne spada bas u sam edukativni vrh. Al' sta cu, sve to avanturisanje odrzava budnog djecaka u meni, navodi me na ideje da za 1. maj odem u vukojebinu samo sa osnovnim potrepstinama i prezivljavam (pokusao sam drugare nagovoriti na ovo, ali su me iskulirali). Volim i neke emisije o Drugom svjetskom ratu, kao i one o nekim kul zivotinjama, tipa gepardi, leopardi i vecina tih macaka.

Opet, rekavsi ovo, ne zelim u potpunosti da odbranim taj tip "rijeliti" emisija. Mislim da je bolje gledati vecinu drugih stvari nego to, ali to ne znaci da ljude koji ih prate odmah treba zigosati kao glupe. Takodje sam ubijedjen da ce uskoro i popularnost doticnih emisija opasti, jer ih ljudi polako provaljuju. Kad prvi put namjestis neku situaciju mozda je zanimljivo, ali je svaki sljedeci put sve manje i manje (a ovaj lik sa pocetnog video klipa je ocigledno ubacen kao diverzant). I onda ce izmisliti neki novi sou, i mi cemo opet pametovati po forumu... :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 01:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
popo... jebga, zaboravim uvjek spelovat nick je napisao:
Mislim da je bolje gledati vecinu drugih stvari nego to, ali to ne znaci da ljude koji ih prate odmah treba zigosati kao glupe.

Možda nisu glupi, al neki koji prate takove emisije su zatupljeni. Al bash zatupljeni.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 07:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Da nije Farme, neki nebi vidjelo ovcu, kravu, kozu... u svakom slučaju lijepo TV štivo, naročito za ove kruškane što nas vode, da ih podsjeti na rodnu grudu. Vidite da je u zadnje vrijeme popularno izgrađivati sela, uzgajati farme ma svašta nešta po uzoru na našeg traktordžiju i njegovu izgradnju Laktaša iz sela u grad(da se malo našalim). :wink:

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Mislim da je bolje gledati vecinu drugih stvari nego to, ali to ne znaci da ljude koji ih prate odmah treba zigosati kao glupe.

Možda nisu glupi, al neki koji prate takove emisije su zatupljeni. Al bash zatupljeni.

Hm...neki...pa mogli bi se sloziti i da postoje neki doktori, profesori i slicni koji su isto tako zatupljeni. Ne gledam farmu ali nemoguce je generalizovati i svrstavati sve gledaoce farme u isti kos.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 08:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Hm...neki...pa mogli bi se sloziti i da postoje neki doktori, profesori i slicni koji su isto tako zatupljeni. Ne gledam farmu ali nemoguce je generalizovati i svrstavati sve gledaoce farme u isti kos.

Nemoguce je generalizovati, ali je po tematici i sadrzaju vrlo lako moguce zakljuciti kojoj populaciji su emisije ovog tipa namijenjene i ko je ciljna grupa. Niko ne tvrdi da profesori i doktori ne gledaju farmu ali sumnjam da je procenat veliki. Mozda je neko radio anketu pa zna vise, ja ne znam samo nagadjam.

Elem ja nisam za bilo kakvo ukidanje i cenzurisanje, koga ne zanima uvijek moze sebi pronaci nesto po svom ukusu.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Nijesam generalizov'o, vać napis'o NEKI. Daklem, ne svi.
Akos' ti ko redovan gledalac Farme :P našao se uvrijeđenim š'a ću ti ja?
More bit bidne si malo zatupiJo :lol: :lol: :lol: :cat:

A da ima doktora i profesora zatupljenih, ima. I za izvoz :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg sad, to sto kazes da su neki gledaoci "Farme" zatupljeni ne znaci nista, kao da si rekao "neki ljudi koji jedu sir vole i pekmez od sljiva". Neki ljudi koji rade bilo sta su takodje zatupljeni. A u nasim vladama i skupstinama su, takodje, svi za(s)tupljeni, kako i zakon nalaze.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 20:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Izgleda da su ipak najzaglupljenij oni koji misle da su drugi zaglupljeni, jer ti drugi gledaju nešto što oni ne gledaju. :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Gledao sam sinoc Juiceov monolog sa farme na temu teretane i steroida - covjek u minuti u prosjeku 25 puta kaze "brate"
Nevjerovatno. Glava me zabolila pokusavajuci da skontam sta on to lupeta :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
V@nja je napisao:
Gledao sam sinoc Juiceov monolog sa farme na temu teretane i steroida - covjek u minuti u prosjeku 25 puta kaze "brate"

Tako sa "brate" i SDS-ovci zovu jedan drugog međusobno. A samo gledaju kako jedan drugom da zaprde, bratski.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
V@nja je napisao:

Tako sa "brate" i SDS-ovci zovu jedan drugog međusobno. A samo gledaju kako jedan drugom da zaprde, bratski.

Jebemu, zar ti nije dosta tema o izborima i prepucavanje sa Besparicom, pa i ovdje moraš politiku potezati?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Svaki put kad vidim naslov teme zapitam se o cemu je i pomislim da je neka tema o nekim sramotnim stvarima koje se desavaju u drustvu, poput ovakvih, a ne nesto tako "strasno" poput desavanja na farmi i debila tamo. :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:
Svaki put kad vidim naslov teme zapitam se o cemu je i pomislim da je neka tema o nekim sramotnim stvarima koje se desavaju u drustvu, poput ovakvih, a ne nesto tako "strasno" poput desavanja na farmi i debila tamo. :roll:

U šesterosobnom stanu mogu da se ne gledaju očima danima, a mogli su i da ga pregrade.
Ko zna šta se ovdje sve izdešavalo i ko zna kakva je potpuna priča, s obzirom kakvih sve vidova zlostavljanja ima ovo je ipak manje dramatična priča.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Mislim da se ovde radi o nekim ljudima iz visih krugova drustva, zato je i prica "umotana" i zato je i takav tretman prema maloj, jer je tata ugledan clan drustva.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:
Mislim da se ovde radi o nekim ljudima iz visih krugova drustva, zato je i prica "umotana" i zato je i takav tretman prema maloj, jer je tata ugledan clan drustva.

To mi je prvo palo na pamet, šesterosoban stan, zatvorena suđenja i kojekakve presude, a sa druge strane "tata me uhvatio za lice i okrenuo prema sebi i verbalno napao" pa je "spavala u maminom krevetu"... sve djeluje prenaduvano.
S obzirom na današnje mnoge negativne pojave, gdje se djeca fizički matretiraju, povrijeđuju, ovo mi dođe kao lagano štivo.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 12:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
u svakom slučaju lijepo TV štivo, naročito za ove kruškane što nas vode, da ih podsjeti na rodnu grudu. Vidite da je u zadnje vrijeme popularno izgrađivati sela, uzgajati farme ma svašta nešta po uzoru na našeg traktordžiju i njegovu izgradnju Laktaša iz sela u grad(da se malo našalim). :wink:

Zozon je napisao:

Dva posta vezana za politiku...
Šta da kažem... Ma najbolje je Popokatepetl to napisao:
Popokatepetl je napisao:
Jebemu, zar ti nije dosta tema o izborima i prepucavanje sa Besparicom, pa i ovdje moraš politiku potezati?

Potpis

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
http://www.bh-news.com/bs/index.php?opt ... 2&Itemid=4

ne da mi se otvarati nova tema....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]