banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Zena je zeni vuk
PostPoslato: 16 Mar 2010, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nicole je napisao:
Što se manje poznajemo i družimo bolje funkcionišemo.

A znaci zato mene zene izbjegavaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Talija je napisao:
Pa primjetila sam takođe da su mi iskrene prijateljice one koje ne gledam svaki dan, čak naprotiv koje ne stanuju u mom gradu i koje čujem jednom u sedmici/mjesecu i vidim jednom u nekoliko mjeseci ili jednom godišnje. Možda je u tome (rijetkom viđanju) poenta. :D

Kako nije. Svako pretjerano i forsirano kontaktiranje dovodi do problema. Ovako, vidimo se povremeno, izljubimo, pricamo o lijepim stvarima ( vecinom su djeca centar price) i ljepota :D

Sa muskima tracam da se sve pusi :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Žene se vole petljati u sve i ne mare za posljedice, najjednostavnija moguća definicija :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Jonah Hex je napisao:
Žene
najjednostavnija moguća definicija :wink:

Po meni bi bila ova: uvijek od jednostavnog naprave komplikovano.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Pa da, žene imaju problem za svako rješenje :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 00:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Danas mi se provukla i ova tema u razgovoru sa jednom prijateljicom...Ona je tvrdila, a što i meni nije puno daleko, da su ženska prijateljstva obično intenzivnija- samim tim i podložnija usponima i padovima, a muška uglavnom površnija.
Muškarac će obično prećutati ili kvalifikovati neki problem kao nebitan dok će ga žene istranžirati na elementarne čestice.
Ukratko, ženama je bitnija iskrenost a muškarcima konstantnost.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ja sa svojom prijateljicom radim. :lol: Ima da padne jedan fajt sutra, čisto da se ispoštuje ova tradicija zlih ženskih bića. 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
le_papillon je napisao:
Na Jovana Dučića ne mogu a da ne prevrnem očima. Najiskrenije.

Vala bas!
Ne secam se da sam procitala nesto sto ljudi smtraju "mudrim", a sta sadrzi vise gluposti od knjige "Blago Cara Radovana".

blackrose je napisao:
Hugsi gdje ti nalazis inspiraciju za teme :lol:

Oh, da samo znas! Iznenadila bi se.

Zene, oceraste temu u pogresnom smeru. Vecina zena se radje druzi sa muskarcima (ja bas i ne, u zadnje vreme), ali za neke stvari muskarci su niskoristi, pa moras imati zenska bica oko sebe. :D
Zene su ljubomorne, podle, zavidne, lajave, bla-bla-truc... ima li neko konkretne primere takvog ponasanja?

Ne mora to nuzno biti prijateljica koja vam je zabila noz u ledja, kolegica s posla koja vam je podmetnula svoju gresku... moze biti i neraspolozena teta u apoteci koja vam je pokvarila dan bezobraznim ponasanjem ili tako nesto.
Sta su sve zene spremne uraditi u odredjenim situacijama? Sta je to sto vama licno smeta ili je zasmetalo, nekad u zivotu, od neke zene?

A i ja sam se "stisla" u uvodnom komentaru!

Niko ne moze biti zao kao muskarac, da se razumemo, ali mi cemo ovde malo raspravljati o zenama. :)
Onako, kako se muskarac moze poneti prema zeni i kakav "gad" moe biti, tako se zena nikada ne bi ponela prema bilo kojem bicu.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam ljeta Gospodnjeg 2008 bila sponzor, mojoj tada ( misleci jel'te) dobroj drugarici jos iz djetinjstva. Ajmo u Sarajevo - Ajmo. Kad smo u Sarajevu - Ajmo se spustiti do Makarske Rivijere - Ajmo. Niko ne daje apartmane u avgustu mjesecu za noc ili dvije - Ajmo u hotel. Sve ti ja to tako iskesiram, ova nesto nadrndana, nista joj ne pase. Meni zao sto nema love - Evo ti. Hoces ovo, hoces ono.. Dosle kuci.. cujemo se sutra.. Nikad vise mi se nije javila. A onda je uhvatila trecu drugaricu da joj "kaze" dvije tri pa se ova treca nesto nadigla. Pa sam ih onda obe zatjera u rodne krajeve..

Prica druga, mozda se jedna od doticnih dama sa foruma i pronadje u prici :D Ljeto isto, jedna kafa, druga, treca, izlazak.. Pocne neko druzenje. Ja ju zagotivim, navodno i ona mene ( za jednu stvar cu joj biti zahvalna uvijek :D ) sve super, divno bajno do momenta kada sam ja spomenula njeno dijete u drustvu. Kakvo dijete? Mene svi prave budalom da izmisljam, da sam luda.. Ja kod nje kuci - Postoji li dijete? Postoji. Gdje je? U kuci. Daj da vidim. Nemoj sad... I tako... Skontas da narod laze, iskoristava al' neka. Dok je nas ovaca bice i vune :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Najgora je napisao:
Pa da, žene imaju problem za svako rješenje :D

Ne zna se baš da li žene imaju problem za svako rješenje jer se nije eksperimentisalo,
za donošenje pravih odluka treba vam čitavo vrijeme, a obzirom da staaaaalno kasnite...
Svjedočim redovno na poslu :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ajkula je napisao:
Ja sam ljeta Gospodnjeg 2008 bila sponzor, mojoj tada ( misleci jel'te) dobroj drugarici jos iz djetinjstva. Ajmo u Sarajevo - Ajmo. Kad smo u Sarajevu - Ajmo se spustiti do Makarske Rivijere - Ajmo. Niko ne daje apartmane u avgustu mjesecu za noc ili dvije - Ajmo u hotel. Sve ti ja to tako iskesiram, ova nesto nadrndana, nista joj ne pase. Meni zao sto nema love - Evo ti. Hoces ovo, hoces ono.. Dosle kuci.. cujemo se sutra.. Nikad vise mi se nije javila. A onda je uhvatila trecu drugaricu da joj "kaze" dvije tri pa se ova treca nesto nadigla. Pa sam ih onda obe zatjera u rodne krajeve..

a da si se javila i ja bi isao na more sa vama.....kad sam mogao dati za kafu cvanciku evra moga sam i more malo finasirati...al ti nedas drugarice svoje :P

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Citiraj:
sve super, divno bajno do momenta kada sam ja spomenula njeno dijete u drustvu. Kakvo dijete? Mene svi prave budalom da izmisljam, da sam luda.. Ja kod nje kuci - Postoji li dijete? Postoji. Gdje je? U kuci. Daj da vidim. Nemoj sad... I tako... Skontas da narod laze, iskoristava al' neka. Dok je nas ovaca bice i vune

:shock: ne verujem.....

Na račun ovog iskorištavanja...
Nikada u životu nisam bila materijalista ali nema mi ništa gore kada je čovek sirotinja u duši koliko god imao i izvukao se iz bede, od sebe ne može pobeći.
Vrhunac jada i čemera sam doživela kada mi je sestra rođena rekla "Blago tebi, tebi je momak bogat on tebi može svašta kupiti!" :confused1: Idi u pm i ti i on... I uvek je bilo jebe se tebi ti imaš, ma jebi se, kad god ja imam imaju svi oko mene. Dok nisam presekla jednom i stavila na stranu u koga mogu "ulagati" da se tako izrazim a u koga ne...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Elvis Presley je napisao:
jellyfish je napisao:
Meni se bas cini suprotno. Cini mi se da se zene vise vole druziti medjusobno, cak se i poljube kad se sretnu i imaju mnogo vise zajednickih tema nego muskarci. Iako se cesce i posvadjaju, ali vise se druze pa zato se cesce i posvadjaju. ja mislim da su zene medjusobno puno bolji prijatelji nego muskarci. A mozda mi se to samo cini kao posmatracu sa strane.

Ne vjerujem.
Ja sam ubjedjen da su muskarci bolji prijatelji izmedju sebe.
A to da su muskarci promiskuitetniji od zena...nidje veze.
I zene su zeljne seksa samo sto one ne pricaju o tome pa cak ni medjusobno.
Dok mi jarani kad se sastanemo udri dok se boje ne rastope :)
http://zena.blic.rs/Ljubav_i_seks/2576/ ... i_muskarci

Zene su vece kurve od nas.
Mi jurimo atraktivne...
A one ne biraju.
Samo da im laska.
A to je sitno sito... 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Zenska solidarnost...
to je oksimoron.
Samo u rijetkim prilikama,
i uvijek na kraju neko, ipak,
bude izigran.
Ali ovo sto sam iznad procitao...
Nevjerovatno 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
a da si se javila i ja bi isao na more sa vama.....kad sam mogao dati za kafu cvanciku evra moga sam i more malo finasirati...al ti nedas drugarice svoje :P

Sta mislis kako bi te izmuzla kad si jednu kafu platio 20 Eu :lol: Spasila sam te i ima da si mi zahvalan citav zivot :D

@Nicole, ni ja ne mogu da vjerujem. Ni dan - danas. Zadnje njene rijeci upucene meni su bile: "Zovem te sutra i sve cu ti objasniti". Sta mislis jel' se javila? :) Al' redovno pise po forumu bez imalo stida i srama.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Sta mislis kako bi te izmuzla kad si jednu kafu platio 20 Eu :lol: Spasila sam te i ima da si mi zahvalan citav zivot :D

izmuzla izmuzla al na koji nacin....eeeee komsijka moja pa nije cvox brao nikad ne sazrele sljive :D

al fala tebi gdje cula i ne cula sto si me spasila.....neka meni tebe a i tebi vanje :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A cek, ta kod koje je kava 20 evrova, jel bar cemu?:)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
A cek, ta kod koje je kava 20 evrova, jel bar cemu?:)

ne pitaj brate....boli glava bbrrrrrrr :cat: vrijedi i stojanke majke knezopoljke a ne cvancike :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bogam, morska psina mi nije tu spominjala..Daj jos ovo sto imam steka da potrosim na nesto korisno:)))

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
ajkula je napisao:
@Nicole, ni ja ne mogu da vjerujem. Ni dan - danas. Zadnje njene rijeci upucene meni su bile: "Zovem te sutra i sve cu ti objasniti". Sta mislis jel' se javila? :) Al' redovno pise po forumu bez imalo stida i srama.

Daj zezaš :confused1: ?? Jbt pa nije to kutija šibica, čuj izmisliti dete :confused3:

E al' ja se divim takvim ljudima, obraz-đon, ne može ni to svako... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]