banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 13:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 298 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2010, 03:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
filozof sa vrbasa je napisao:
zLo_krme je napisao:
Lol. Kakve veze ima odakle se javljam? KAskaš, honey, u nedostatku argumenata... :iconbiggrin:

Pa ima veze, nije ti ovo prvi put, praviš ti često ovakve izlete. Ali ja čvrsto vjerujem da je u tvojoj glavi sve u redu i da je to samo Zapad malo propuhao kroz tvoju tikvu.

Malo obnovi nacionalnu istoriju i zapamti da sve što je tamo bijelo kod nas je crno, i što je ovde crno kod njih je bijelo.

Ipak nisam za ovakve glupe diskusije.. Dosadno mi je to... :cat: :lol: Nemaš pojma koliko znam istoriju, ne poznaješ me i dopuštaš si da lupaš kao Maksim po diviziji. I odgoj se nosi od kuće, vidim ni to nisi ponio sa sobom...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 04:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja te nisam zvao na ovu temu, časti mi. :lol:

Ne moram te poznavati, u jednom postu si dokazala "stručnost".

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 06:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Sve je to erotika, principjelno karanje ispranih mozgova čije su misli artikulisane različitim trendovima, od "urbanih" do "neurbanih", sve nam je to neko nametnuo i bukvalno već odredio modove ponašenja.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 08:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
vidio sam jednom tog degenerika što sebe zove grof.
najjači su mi ovi što su šatro urbani, kul i tolerantni oni bi uvjek da drugima određuju šta i kako, oni bi svima da određuju čak i ukus pa i muzički iako ga ni sami nemaju, oni bi uvjek da nešto zabranjuju, njima uvjek drugi smetaju, čak i ljude procjenjuju po njihovom modnom stilu ...
daj odjebite više, volite koga hoćete, slušajte šta hoćete, oblačite šta hoćete, prodajite na stanicama šta hoćete ali pustite i druge da to isto rade i odjebite.
najjači su mi šatro rokeri što sa majcama če gevare idu gradom pognute glave, oko ramena torba koja visi do koljena i oko vrata šal, više liče na bezlične sjenke nego na neke rokere, buntovne i pune uzavrele krvi, pa seka aleksić je rokerka na kvadrat za takve likove :lol:
najjači su oni kul, urbani koji nose majicu sa likom čegevare a žale se jer im je grad za ime boga prljav ili im autobus ne dolazi na vrijema, tako isto i urbani likovi sa slovom a na majici polude jer službenik u opštini nije dovoljno ljubazan ili ne rade pokretne stepenice.
svi ti šatro urbani likovi su ustvari iskompleksirane seljačine koje o sebi imaju visoko mišljenje i samo da nije drugih i drugačijih sve bi bilo idealno :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 09:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 17:45
Dajte, iskompleksirani nacionalisti, od.ebite više! Svaku bezazlenu temu morate da zagadite svojim mentalnim fekalijama. :((((((

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Dobar je Djurica ali ovo je vise kao neki traktat o stanju svijesti i siromastvu duha na prostorima na kojima smo zarobljeni.
Zabranu ulaska u EU drzati do daljnjeg i ne dopustiti nikome kretanje iz brloga bez barem 3 ausvajsa. Ko ovakvu mladost ima, smrti se bojati nece.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
e djurica je bas za EU, on je dovoljno fin za njih, sve sere stojeci :fadein:

sa djuricom u EU?? neeeee, sa djuricom u picku materinu :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka

kakva crna EU cika Dovlax tamo su sve pederi nakromani i muslimani Lock your daughters we are not cumming ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sta sad fali narkomanima? :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
najjači su mi ovi što su šatro urbani, kul i tolerantni oni bi uvjek da drugima određuju šta i kako, oni bi svima da određuju čak i ukus pa i muzički iako ga ni sami nemaju, oni bi uvjek da nešto zabranjuju, njima uvjek drugi smetaju, čak i ljude procjenjuju po njihovom modnom stilu ...
daj odjebite više, volite koga hoćete, slušajte šta hoćete, oblačite šta hoćete, prodajite na stanicama šta hoćete ali pustite i druge da to isto rade i odjebite.
najjači su mi šatro rokeri što sa majcama če gevare idu gradom pognute glave, oko ramena torba koja visi do koljena i oko vrata šal, više liče na bezlične sjenke nego na neke rokere, buntovne i pune uzavrele krvi, pa seka aleksić je rokerka na kvadrat za takve likove :lol:
najjači su oni kul, urbani koji nose majicu sa likom čegevare a žale se jer im je grad za ime boga prljav ili im autobus ne dolazi na vrijema, tako isto i urbani likovi sa slovom a na majici polude jer službenik u opštini nije dovoljno ljubazan ili ne rade pokretne stepenice.
svi ti šatro urbani likovi su ustvari iskompleksirane seljačine koje o sebi imaju visoko mišljenje i samo da nije drugih i drugačijih sve bi bilo idealno :roll:

Što ga nasra u 1 postu u pm... Aj ne seri! Ne seri, matere ti! Eto i sama sam krenula psovat jer ne mogu ovakve fekalije čitat. Ti sve govoriš šta koga boli kurac, a ti određuješ kakav je neko po njegovoj "majici Che Guevare"... De.. Aj sad malo... Chill out...
Prvo, sve ovo nabrojano bi svakog normalnog iznerviralo. To što si ti mazohista i voliš da ti kasni bus i to nećeš prokomentarisat je tvoj problem. Naravno - ovo je samo primjer, jer ćeš vjerovatno sve da izdvojiš iz konteksta. Ne funkcioniše ništa u ovom gradu. Ništa što u normalnim gradovima funkcioniše. Ne žalim se, al to ne znači da je sve super. Kad onda vidiš kako je negdje drugo sve normalno da radi, da ljudi poštuju jedni druge, da te ne guraju u redu u banci/opštini/autobusu onda poslije se vratiš u stvarnost i vidiš kako kod nas u stvari vladaju oni što su sišli s brda.
Očekujem drvlje i kamenje nadalje... :lol:

P.S. Jebala vas EU. Sve se očito gleda crno na bijelo. Niko nije rekao da je u EU sve savršeno da se ona uzima za primjer. Sad ako neko napiše da ga nervira seljakluk odma je EU pobornik. Pa svakog normalnog bi trebao nervirat krkanluk, drotovi koje moraš potplaćivat s 20 km i da ne nabrajam.. Uf..

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

čova buraz 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Brate, koji ti je? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
zLo_krme je napisao:
kim deal je napisao:

Što ga nasra u 1 postu u pm... Aj ne seri! Ne seri, matere ti! Eto i sama sam krenula psovat jer ne mogu ovakve fekalije čitat. Ti sve govoriš šta koga boli kurac, a ti određuješ kakav je neko po njegovoj "majici Che Guevare"... De.. Aj sad malo... Chill out...
Prvo, sve ovo nabrojano bi svakog normalnog iznerviralo. To što si ti mazohista i voliš da ti kasni bus i to nećeš prokomentarisat je tvoj problem. Naravno - ovo je samo primjer, jer ćeš vjerovatno sve da izdvojiš iz konteksta. Ne funkcioniše ništa u ovom gradu. Ništa što u normalnim gradovima funkcioniše. Ne žalim se, al to ne znači da je sve super. Kad onda vidiš kako je negdje drugo sve normalno da radi, da ljudi poštuju jedni druge, da te ne guraju u redu u banci/opštini/autobusu onda poslije se vratiš u stvarnost i vidiš kako kod nas u stvari vladaju oni što su sišli s brda.
Očekujem drvlje i kamenje nadalje... :lol:

P.S. Jebala vas EU. Sve se očito gleda crno na bijelo. Niko nije rekao da je u EU sve savršeno da se ona uzima za primjer. Sad ako neko napiše da ga nervira seljakluk odma je EU pobornik. Pa svakog normalnog bi trebao nervirat krkanluk, drotovi koje moraš potplaćivat s 20 km i da ne nabrajam.. Uf..

Potpisujem zlo_krme!!
Slazem se sa onim sto je grof napisao!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 14:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ignjholio je napisao:
čova buraz 8)

:lol:

zLo_krme u Evropi nije se crno belo ali mi je pun ku..c tih"tkzv"proevropskih"cova buraz"jajara koji pljuju po svemu sto nije njihov pravac i sve sto im smeta proglasavaju smecem,neevropskim i sada cetnickim.Taj"Grof" pljujuci po drugima je samo dokazao da je nevidjeni primitivac.Ko je uopste on?Sta je postigao?Sta je uradio da doprinese kulturi,osim sto pljuje po drugima?Prosecan"muzicar"koji komentarima gradi"karijeru"!

A tkzv grof sve proglasi cetnicima... i prave cetnike i politicare,bolje muzicare od njega koji su pevali poznatim klubovima,pa i navijace Zvezde i Partizana.
:lol:
Koji kreten! :lol:

A i pominje tamo neku prijateljicu koja se sva sokirala sta je videla.Pa gde je ona dosla?Sta je ocekivala?Tompsona i slike Ante Gotovine?Ili ratne zastave Armije BiH i slike Alije?Neka se spusti na zemlju ili neka ne dolazi.

6yka je SMECE!

Poslednji put menjao anoniman dana 26 Feb 2010, 14:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka

krme nismo se razumjeli
ja sam i za to da se zabrani ulaz u evropu svima sa podrucja balkana permanentno bar jedno 3-4 generacije pa nek nas za jedno 300 godina ili puste ili proucavaju na national geo. (one sto prezive tamanjenje) . Opet ponavljam djurica 5+ za obzervaciju stranja u drustvu i jebene opsesije atavizmima iz istorije (da hoce neko da ukine jebenu povijest u skolama i na forumima pa da pricamo o autima filateliji numizmatici i muzici)
Seljoberi sa istoka sto "vidjese" nekog u prolazu i daju sebi za pravo da budu sudije mogu samo da......

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
zLo_krme u Evropi nije se crno belo ali mi je pun ku..c tih"tkzv"proevropskih"cova buraz"jajara koji pljuju po svemu sto nije njihov pravac i sve sto im smeta proglasavaju smecem,neevropskim i sada cetnickim.Taj"Grof" pljujuci po drugima je samo dokazao da je nevidjeni primitivac.Ko je uopste on?Sta je postigao?Sta je uradio da doprinese kulturi,osim sto pljuje po drugima?Prosecan"muzicar"koji komentarima gradi"karijeru"!

mmmmm... Djelimično se slažem. Osobe koje nisu kompatibilne da ocjenjuju situaciju ne bi trebale da pišu u novinama. Al pošto je kod nas sve moguće...
Hoću samo još da dodam da ne podnosim ljude koji sjede po kafanama, NE RADE, al si daju za pravo da ocjenjuju situaciju u BiH i žale se. Dakle oni koji ne čine ništa da bi svoj život učinili boljim, onda radije nek ne seru. Ograđujem se od bilo kakve prozivke - govorim u globalu.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nerviraju me sabani koji pored svega krenu pljuvati po svom narodu... al prije svega aj da pljunemo svoje...

zajebi raspravu, da se okrenemo veselijim stranama zivota

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wpk7kbJ6-Bo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
:lol: :lol: :lol: ...cuj ovog....nikad momak i djevojka sami... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa se onda pita zasto posle 20 godina brak puca... :lol: :lol: ...ccccc....ooooo kakve se nama price prodaju ccccc......

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
zLo_krme je napisao:
To što si ti mazohista i voliš da ti kasni bus i to nećeš prokomentarisat je tvoj problem.

vidi ako nosim A na majici ako mi kasni bus, zaboli me na kraju ću polomit prozore na busu, ili ako nosim lik čegevare na majici, neću vikat kako nešto treba mirno i dostojanstveno i biti pičkica već ću uzet stvar u svoje ruke i poput lika na majici najebat se nekom majke.
ali ti likovi su obični iskompleksirani pozeri, seljačići kojima uvijek neki kurac smeta, uvjek bi drugima nešto zabranjivali i uskraćivali, uvjek misle da su bolji od drugih, čak je i njihova zabava bolja od drugih, oni bi zabranili turbo folk, vidim da si i ti jedan-a od takvih miševa.
pa hajde čegevare i anarhisti stisnite muda i mjenjajte svijet po vašem, ustvari vi ste konzervativci koji se prikazuju kao nešto drugo jer pravog anarhistu, rockera ili gevaristu zaboli kua da li autobus kasni ili je službenik u opštini neljubazan i da li rade pokretne stepenice.
ima ona pjesma "sejo voli hanku i šabana nervira ga ono A po zidovima", e taj "sejo" je pravi panker i anarhista dok su oni koji su napisali to A obični pozeri, konzervativci i šminkeri koji sate provedu pred ogledalom montirajući frizuru, a "seju" zaboli kua za frizuru.
ali džaba ja ovo pišem neki ne vide dalje od sebe i svog bijednog konformizma.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:headbang:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 298 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]