budjav_lebac je napisao:
timotic jesi ti jevrejin?! otkud ti pravo da ti meni kazes da sam anitsemita?! niti me znas niti poznajes, a etiketiras me... koristis se tom starom provjerenom jevrejskom retorikom, svi su gresni osim jevreja (iako su hrista razapeli), svi mrze jevreje, ipak je upitanju nadnacija, svi ostali su bica nize vrijednosti, pa tako i njihovi stavovi... svaka cast majstore, uvijek sam se pitao otkud jevrejima ta sposobnost izvrtanja cinjenica, ali ono sto me fascinira je kako se pojavljuju potomci jevreja u svim zemljama u kojima su navodno 100% pobijeni, nijedan nije prezivio, a najednom ih je na desetine hiljada u istim tim zemljama... ipak je oduzeta jevrejska imovina mnogo vrijednija nego i madjarska, srpska, rumunska, romska?!
ove tvoje splacine necu da komentarisem, jer sta god da napisem ti ces napisati da sam antisemita, a stvarno stanje je da ti mrzis mene, jer otkud meni pravo da se drznem i postavim sumnju u neke "jevrejske istine"...
Nema potrebe, a nemam ni zelju, da te upoznam. "Etiketiram" te na osnovu onoga sto pises, ne samo na ovoj temi.
Citiraj:
a na kraju krajeva, to potvrdjuje talmud, zasto niko od jevreja ne negira ono sto talmud pise:
Citiraj:
-Nilkoth Maakhaloth: “Hrišćani su idolopoklonici, sa njima se ne smete družiti”.
-Abhodah Zarah, 22A: “Ne družite se sa ovim nevernicima, oni prolivaju krv”.
-Abhodah Zarah, 25B: “Čuvajte se hrišćana dok putujete sa njima”.
-Abhodah Zarah, 15B: “Predložite hrišćanima da imaju seksualni odnos sa životinjama”.
-Abhodah Zarah, 22A: “Osumnjičite hrišćane za snošaj sa životinjama”.
-Abhodah Zarah, 22B: “Hrišćani su nečisti jer nisu na Sinajskoj gori”.
-Eben Haezar: “Sve ne-jevrejke su kurve”.
-Iore Dea 198, 48: “Čiste Jevrejke će se zaprljati družeći se sa hrišćanima”.
"Nemoj biti iznenađen što Jevreje nazivam bednim. Oni su zaista bedni i ništavni." Sveti Jovan Zlatousti
"Žaljenja vredni i bedni Židovi ... Sigurno, vreme je da im ja pokažem da je sinagoga obitavalište demona, ne samo u samom prostoru, već i u dušama Židova ... I to je ono što se dogodilo sa Židovima: dok su sebe činili nepodobnima za posao, izrasli su podobni za klanje." Sveti Jovan Zlatousti
"Mesto na kome se nalazi bludnica je bordel. Ali sinagoga nije samo bordel i pozorište. Ona je takođe i pećina razbojnička i stanište za divlje zveri." Sveti Jovan Zlatousti
"I to je sve u nameri da Hrista ponize, da Hrista ponište i da na presto Hristov stave svoga jevrejskog mesiju, ne znajući ni dan danas da je to sam satana, koji je otac njihov." Sveti Nikolaj Velimirovic
"Jer samo tamo gde je trulo goje se i napreduju jevrejski crvi." Jasa Tomic
Je l' treba jos?