banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jan 2010, 20:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2009, 18:15
Realno ovo sve treba dati strancima na upravljanje...jer ja cu izgleda imati 100 godina, a jos uvijek ce mi trebati viza za EU...i jos uvijek ce mi neka budala kvocati oko nekih neispunjenih uslova...jednostavno ovdje nema za koga glasati osim za totalni protektorat...t.j..ovu drzavu kompletnu treba pripojiti ...ili njemackoj ili americi...ili nekoj jakoj drzavi i spasiti ovaj narod od robstva i propasti....

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 20:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
Trenutno Dodik je taj koji odrzava Republiku Srpsku. Da nema njega vec bi bili podijeljeni na kantone ;)...
A to sto je lopov...pa to je svaki politicar...samo sto Dodo zna i da ukrade i da obezbijedi dovoljno sredstava a zbog toga ne upadnemo u krizu...kao Sanader i Hrvatska...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 20:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2009, 15:41
_zoka je napisao:
goci master je napisao:
Na listi nisu novi Krsmanovicevi socijalisti, nasa stranka, mozda bi mogli na listu umjesto SDA ili SBiH, ionako nemaju glasova.

Sada će ovi dežurni opaliti po meni........Naša stranka ima prilično ok program,realno gledaju na stvari....Slušao sam par puta i Bojana Bajića,predsjednika te stranke i on po meni fura jednu pametnu priču.Dosta ljudi više prebrojavanja krvih zrnaca,vrijeme je da se okrenemo životu,ekonomiji,veselijoj budućnosti.......Ako ikada uspijemo da se isčupamo iz ovoga gliba gdje smo zapeli i počnemo da živimo normalno,sa normalnim standardom neće biti bitno da li si Srbin,Hrvat,Bošnjak,cigo ili marsovac.......Svoj nacionalizam usmjeri ka nečemu lijepom kao što je ljubav prema tradiciji,a ne pretvaraj ga u šovinizam.

Bjezi ba sta lupas to je stranka americke ambasade .....glas za Bajicevu stranku ti je u sustini isto kao da si dao glas Harisu ili onim Zlatkovim ekstremistima iz SDP BIH

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 20:57 
Početnik
Početnik

nike je napisao:
Realno ovo sve treba dati strancima na upravljanje...jer ja cu izgleda imati 100 godina, a jos uvijek ce mi trebati viza za EU...i jos uvijek ce mi neka budala kvocati oko nekih neispunjenih uslova...jednostavno ovdje nema za koga glasati osim za totalni protektorat...t.j..ovu drzavu kompletnu treba pripojiti ...ili njemackoj ili americi...ili nekoj jakoj drzavi i spasiti ovaj narod od robstva i propasti....

slazem se da ovu drzavu RS treba pripojiti nekoj jakoj drzavi kao sto je Srbija a sto se tice upravljanja stranaca stranici upravljaju od 1997 pa nam to nista dobro nije donjelo

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ukrajinci svoje glasove na predsjedničkim izborima prodaju preko interneta

Sjetili se ljudi :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
_zoka je napisao:
..Naša stranka ima prilično ok program,realno gledaju na stvari.....

skupa sa jasnilom žbanić i ostalim "realistima", a taj "realizam" je svi smo mi bosanci i hercegovci, bit srbin je nešto loše, srbi su najveći zločinci i samo to trebaju priznat pa će mo svi naprijed.
ta stranka u RS će imat jedan kombi glasača.
pitam se zašto vi jugosloveni ne napravite vašu stranku i ne nazovete je jugoslovenska, već tražite sebe po nekim drugim strankama koje vam pucaju šuplju o bratstvu i jedinstvu i pogubnosti nacionalnih podjela.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:04 
Početnik
Početnik

Vader je napisao:

To je Crnogorski patent,prodaja glasova,inace intersantna je ta crnogorska demokratija tamo kad su izbori svi zaposleni u drzavnim i javnim preduzecima moraju glasati za MIla i njegov DPS i to uslikati mobilnim da bi se pravdali pred sefovima inace otkaz negine

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Samo se ti buraz zatvori u svoj tor.Ne moraš nikada izaći,a mene se mani....... :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jul 2009, 21:29
Darko_83 je napisao:

Slazem se s vama ljudi,ali ako ne glasamo ostace ova ista garnitura RS koja vodi ovaj narod u veliku glad i neimastinu.Prodali Dodik i kompanija Telecom RS,naftnu industriju u Brodu, tvornicu ulja modrica i jos neke jako vazne firme u RS ima ti jos malo para ostalo da se podjeli kad nestane love od privatizacije tih firmi da izvinite kurac cemo glabati.Totalni krah prijeti RS nece imati para ni za penzije ni za plate socijalni nemiri su neizbjezni.

Sve ovo gore sto si napisao o vladanju SSND i Ljaksea, komotno bih mogao i sam potpisati. Sve, osim onog o socijalnim nemirima: ne, nece ih biti, jer Ljakse priprema referendum o samostalnosti RS u proljece, njegov "kec iz rukava" za mobiliziranje masa (na "nacionalnoj osnovi") i njegovu "injekciju horsa" da se ne misli o lopovluku i gladi, koja ce tek da uslijedi. Ukoliko se odluci za referendum, uslijedice glad i prije nego sto smo rekli "masti i hljeba" (sto ce nam ostati poslije Dode): uslijedice nam, naime, poslije toga sankcije Evropejaca (sa kojima se ovaj konstantno glozi), izolacija i bijeda.

Sve ono sto nam je Karadzic ratom napravio, Dodo je tu da to Radovanovo nastavi tzv."mirom", a i novim ratom kada vise "mirno" ne moze autokratski da vlada i pljacka.

SDP, ma koliko bio "shuntav".

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Kakav referendum,kakvo otcjepljenje?Sve je to naučna fantastika........Ustvari nije ni SF,jer je on utemeljen na nečemu.To je fantazija.....

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:15 
Početnik
Početnik

imate tamo vas forum sarajevo-x pa tamo vlazite na unitarnu bIh ,zlatka i njegove fundamentaliste iz SDP,Bojana Bajica,nasu stranku i ostalu druzinu iz tamnog vilajeta ......dosadili ste bogu i narodu

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:17 
Početnik
Početnik

_zoka je napisao:
Kakav referendum,kakvo otcjepljenje?Sve je to naučna fantastika........Ustvari nije ni SF,jer je on utemeljen na nečemu.To je fantazija.....

Polako meho,bice i referendum ,nezavisna Republika Srpska je neminovnost a naucna fantastika je unitarna frankestajn drzava takozvana Baznija

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ало, дјечаци, каква су то прозивања? Смирите се мало!

Не свиђа вам се став саговорника? Па шта?
То није разлог да некога тјерате са форума или га вријеђате. Ако вас нечији став нервира, не коментаришите га. Форум није предвиђен за писање унисоних ставова већ да људи износе своје (различите) ставове и полемишу о њима.

Прије свега, културно...молио бих!

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:32 
Administrator
Korisnikov avatar

DimitrijeLjotic je napisao:
imate tamo vas forum sarajevo-x pa tamo vlazite na unitarnu bIh ,zlatka i njegove fundamentaliste iz SDP,Bojana Bajica,nasu stranku i ostalu druzinu iz tamnog vilajeta ......dosadili ste bogu i narodu

Je li mene proziva neko sa nickom izdajnika i kvislinga,čije su jedinice učestvovale u "kragujevačkom masakru".....?I ti mi se zalažeš za srpstvo?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
o cemu vi?
men' se cini da su tema izbori 2010, vas dvojica bi mogli u onaj kafanski dio foruma, na pp ili na chat

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:39 
Administrator
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
o cemu vi?
men' se cini da su tema izbori 2010, vas dvojica bi mogli u onaj kafanski dio foruma, na pp ili na chat

Stani,ja sam spomenuo jednu opciju,ne kritikujući mišljenje drugih i onda mi se ova dvojica natovare jer,zaboga,ja mislim drugačije... :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 21:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2009, 18:15
nemoj nas samo srbiji pripajati radije austriji! jesam srbin al ovdje treba austrougarska da se vrati samo cvrsta ruka moze ovaj selo na celo narod da utegne!

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
nike je napisao:
nemoj nas samo srbiji pripajati radije austriji! jesam srbin al ovdje treba austrougarska da se vrati samo cvrsta ruka moze ovaj selo na celo narod da utegne!

ne boj se, nije austrija odustala od ovog dijela.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 00:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2009, 14:14
Doctor Who je napisao:
Trenutno Dodik je taj koji odrzava Republiku Srpsku. Da nema njega vec bi bili podijeljeni na kantone ;)...
A to sto je lopov...pa to je svaki politicar...samo sto Dodo zna i da ukrade i da obezbijedi dovoljno sredstava a zbog toga ne upadnemo u krizu...kao Sanader i Hrvatska...

hahah odrzaje Mile RS nidje veze.Održaje ali ovako ukro vise desetina miliona maraka cak i partijasi iz sds i drugih stranaka mogu mu biti zavidni na njegovo veliko zavlacenje ruku u budzetski djep i pranje novca u ogromnim kolicinama.Odrzaje sramotno niske penzije sramotno male plate koje hoce da jos smanji unistio na vise desetina preduzeca prodao telekom rafinireiju i tvornicu ulja modrica za mizerne pare.Cekaj druze dok nestane ti malo parica od te jadne privatizacije koju je Mile sproveo u svoju korist onda cemo za jedno godinu dvije motiku sisat.Ja kako vidim redovi u narodnim kuhinjama su sve veci i sve vise penzionera i ljudi rove po kantama i smetljistima bjeda i čemer su sve izraženiji u svim gradovima RS,da ne pricam da svakim danom sve vise ljudi ostaje bez posla. Eto ako ti je to održaanje RS ,on održaje RS tako sto govori da neda RS da voli RS suplju pricu prosipa, nece raja od ljubavi Mileta i ostali kriminalaca prema RS živjeti živi se od sopstvenog poštenog rada.Nema gluplje mi parole: neka kaze Mile je dobar za RS.Ma ja nek Mile živi sa svojom familijom u blagostanju i milionskom imanju a mi cemo hodati bez gaca i umiracemo u bedi i čemeru.Ljudi Božiji probudi te se vise nemoj te nasedati na ove smrdljive otrcane lazne parole o patriotizmu kriminalaca i lopova koji se kriju iza naroda i vjere da bi prikrili svoj gnjusni kriminal.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 02:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Moj glas kosta 100 KM. Ako ovdje ima clanova nekih stranaka neka me pred izbore slobodno kontaktiraju na pm.

Inace, mislim da nema smisla glasati za one stranke za koje je gotovo sigurno da nece preci cenzus. Neke od njih su nabrojane u anketi.
Dobro razmislite prije nego sto sarnete po listicu, jer rasipanje glasova odrzava ovakvo stanje.
Takodje, imajte u vidu da Dodo ne moze izgubiti naredne izbore( to je apsolutno nerealno), vec da je primarni cilj da se njegova moc oslabi! Znaci, realno je da ce i dalje biti najjaci, ali je bitno da ne donosi odluke sam!

Nama je potreban neko ko ce kompenzovati Dodino bahato ponasanje, da ne kazem neko ko ce vaditi fleke koje ostanu iza njega.
Vjerovatno se mnogi od vas nerijetko nasmiju kada Dodo odvali neku glupost( i meni se desi iako sam jedan od onih koji ga je najvise pljuvao na ovom forumu), ali mi jednostavno MORAMO pronaci osobu koja ce predstavljati i nas koji bismo zeljeli da se na "ugladjeniji" nacin bori za interese RS-a.
E sad, problem je naci nekog ko bi imao prodju u birackom korpusu. Svi znamo da to nisu najvece stranke iz FBiH( SDA, SBiH i SDP).

Elem, ako cemo realno, po mom misljenju, mi trebamo naci neku osobu/stranku koja bi gradjanima Republike Srpske jasno rekla:
1. Republika Srpska je neupitna i ne dolazi u obzir njeno ukidanje,
2. RS se ne moze izdvojiti iz BiH, jer bi to prije svega naskodilo srpskom narodu,
3. RS mora prenijeti neke nadleznosti da bi BiH mogla funkcionisati( Ne moramo je voljeti!).
Pod ovim nadleznostima ne podrazumijevam finansijsku autonomiju RS-a!
4. RS se mora uhvatiti u kostac sa kriminalom, ovaj put nam moraju reci i kako. Da ne bude
samo laprdancija!
5. Najvaznije. Da svoje programe izlozi na razumljiv nacin i da to izgleda dostojanstveno.
Ne zelim da idem po satorima i da slusam kako kandidati pjevajuci izlazu svoje ideje!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]