banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 07:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Urbani, TNS misli na to da je kao maloljetna osoba dat kao rob onom konju iz Sipova a sada ima 30 godina

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
meni se čini da je zmaj postao "zvijezda", pa ko u holivudskoj praksi svak oće da se ogrebe, sjetimo se monike, tajsona, kobi brajanta i ostalih što su im tovarili skandale na leđa :lol:
nije zgoreg napomenuti da je zmaj u tom kraju jedan od najbogatijh domaćina i najvećih stočara pa je lako moguće da neka lijena fukara oće nešta da ušićari.
a to ako je istina, to što roditelji nisu željeli da se brinu o djetetu pa ga dali zmaju, to ide na adresu roditelja i govori o njima kakva su fukara, i pitanje je ako taj sad ima 30 godina s koliko je predat zmaju jer meni se čini da zmaj nema više od lupam 45-50.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Jel to ovaj Zmaj :lol: http://www.youtube.com/watch?v=DVPzYPt3tqc

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nije ovo nikakav marketinski trik. Istina, ovaj i nije sav svoj, vidjao sam ga uzivo. Poskakuje, trci ko budala oko te stoke, vice. Vecina onog gore u tekstu je istina, mozda i sve, ali necu da tvrdim, jer ne znam istinu o starcima mu i kako je dospio kod ove budale.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DVPzYPt3tqc[/youtube]

Ovaj čovjek nije sa ovoga svijeta. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajoj, ja mislio ovaj ima 15 godina (nisam bas pazljivo citao), ma svejedno... Ocigledno je da je uskracen za mnoge informacije koje bi od njega u toku razvoja stvorile normalnog covjeka.
Dakle, Ilija bi trebao na sud...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
The_new_Statesman je napisao:
Ajoj, ja mislio ovaj ima 15 godina (nisam bas pazljivo citao), ma svejedno... Ocigledno je da je uskracen za mnoge informacije koje bi od njega u toku razvoja stvorile normalnog covjeka.
Dakle, Ilija bi trebao na sud...

Ma,opremio bi on i sutkinju i svu porotu . :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Ja ovo nisam dobro razumio :lol:
Jel onto na karaju sprcio i kobilu :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma taj je prvo kobilu sprcio...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Kako vlast dozvoljava to kad je koliko znam ukinuto ropstvo, znaci on krsi zakon i vrsi zlostavljanje djeteta. Drugo, nije mi jasno kako ga je otac dao ovm majmunu, kakav je to otac?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
crni_bl je napisao:

Njega je kobila rodila a konj napravio........ne....vrijedjam konje.......

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Nemojte ga, lik je strava, ja kad sam vidio ono s vratilom, umro od smijeha......Mora i Sipovo imati maskotu :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ajde sto je on maskota .. al' sva ta fama oko njega u kojoj jedan takav kreten ispade interesantan .. meni nikako ne ide u glavu. Pa jesmo li mi tol'ko maloumni da nam takav jedan idiot treba da bi se nasmijali ? :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
:D zmaj i kale su glavne zvijezde you tube-a :headbang:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
V@nja je napisao:
Ajde sto je on maskota .. al' sva ta fama oko njega u kojoj jedan takav kreten ispade interesantan .. meni nikako ne ide u glavu. Pa jesmo li mi tol'ko maloumni da nam takav jedan idiot treba da bi se nasmijali ? :angry3:

With all respect

Zar je narod manje malouman ako mu trebaju raznorazni reality programi, farme, kuce i sranja, gdje ti dolaze raznorazni promaseni likovi s ciljem sticanja slave i para? Meni je ovaj skroz kul, domacin cojek, ima sve, sad se malo ludira, cisto razonode radi , hoce da bude popularan, jedino mu ovo s ovim jadnikom pokvari naum, al izgladice on to, ko da gledam...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne znam .. ne ulazim u problematiku TV programa koji nas okruzuje .. raznorazni vidovi reality showa me ne zanimaju niti ih gledam. Isto tako, ne vidim razlog za fascinaciju polupismenim seljakom koji arlauce kako moze da jebe 5 sati u komadu, visi s drveta ili cega vec i pada u blato i arlauce kojekakve gluposti na ocevoj sahrani.

OK, ja sam pogrijesio, spomenuvsi ono 'malouman' pa sam mozda na taj nacin uvrijedio ljude - zbog toga se izvinjavam. Ovo je licno moj stav. Meni je taj covjek izuzetno iritantan i sve, ali samo ne smijesan :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:30 
i meni od pocetka je kao sto sam napisala iritantan a ne interesantan... sve u svemu kreten, sirovina... ne kontam sta tu na njemu ima da se neko odusevljava..

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Zmaj od sipova smijesan? Ja prvi put kad ugledah to "cudo nevidjeno" o kome svi pricaju pomislih - ma ovo je neka zajebancija. A onda je lik izdao DVD sahrane., postao medijska licnost, puno puta citiran. I onda se cudimov izmedju ostalog "sta je sa danasnjom omladinom"...Da se najezis....

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:
crni_bl je napisao:

Njega je kobila rodila a konj napravio........ne....vrijedjam konje.......

:thumbright:
dobro receno...nemoj da vrijedjamo konje... :thumbright:

majlili je napisao:
i meni od pocetka je kao sto sam napisala iritantan a ne interesantan... sve u svemu kreten, sirovina... ne kontam sta tu na njemu ima da se neko odusevljava..

:thumbright: slazem se
Helena je napisao:
Zmaj od sipova smijesan? Ja prvi put kad ugledah to "cudo nevidjeno" o kome svi pricaju pomislih - ma ovo je neka zajebancija. A onda je lik izdao DVD sahrane., postao medijska licnost, puno puta citiran. I onda se cudimov izmedju ostalog "sta je sa danasnjom omladinom"...Da se najezis....

eeeee helena to je problem!!! problem je u tome sto danas takvi ljudi postaju slavni i popularni. Ja mogu da shvatim da je neko sa svojim radom, trudom, ljepotom, i slicnim karakteristikama postao popularan i slavan ali ne mogu da shvatim nekoga ko se dere na sahrani i koji na tv-u izjavljuje kako je pojebao ovu onu i ciganku i to je sve trajalo tot sati....ma nek ide u pm...fffffuuuuuujjjjjjjjjjj

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 22:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Zmaj od Sipova legenda koja hoda

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]