banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2009, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
cicak je napisao:
najgori su oni koji kazu kako ti nesto dobro stoji. a ja se gledam u ogledalo i gledam kako ono visi na meni ko na Korjenku...

:lol: kad se sjetim prije nekoliko godina otisao ja da kupim trenerku u Trzni centar u Mostaru!Usao unutra i meni djevojka onako ljubazno sve na tanane tamo,vamo al kad sam progovorio vidi ona da ja nisam iz Mooostara :wink: Krenula ona meni slagat onu prodavacku pricu "kako ti stoji" pa "samo si takav u njoj" a ja se smjeskam(nije da mi nije pasalo liskanje,treba priznat :D ) i kad sam se odlucio da kupim ja njoj bacim suplju!Kazem ja njoj ako pogodi odakle dolazim ja njoj dadnem na cjenu jos +20% a ako ne pogodi ona meni odbije od cjene 10% :D Ona pristala i ja joj kazem da ima tri puta da pogadja....krenula ona Konjic,Sarajevo,Zenica ja joj jos dadnem dva puta da pogadja,kaze ona Doboj,ja se krenuo smijat kad ce ti ona meni ovim rijecima "idi jebise odakle si" :lol: Kad sam joj reko nije vjerovala dok joj nisam pokazao pasos :wink:
Mostarski prevaranti eeeeeeeeeeeeeee :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 20:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
radnice banjaluckih butika-posebna podvrsta gmazova....ne ulazim u to da su ljubavnice vlasnika istih , ili su posao dobile jer je djevojka vlasnicinog sina pa glume vele gazdarice...to je nebitno krivim one koje ih nisu naucili kako se to radi.
to je nauka, ne moze to svako.ne moze svako biti usluzan a nenametljiv.
covjece koje je zdovoljstvu kupovati u kastelu na spratu onaj muski butik. prave iskusne prodovacice koje ne prodaju jaja za bubrege.
ili recimo u daliji parfimeriji, djevojke imaju pozitivan stav prema kupcu,a nije izvjestacen.

onim djevojkama iz pekara i ne zamjerim kad su neljubazne nekada,to je bas ko na traci i otupis vjerovatno.

sjecam se jedne kupovine cipela,djevojka me mjerila, odmjeravala, imala bezbroj komentara kako moja noga nije za toga ((!!) ok jesam i ja dosla u soknama kupovati cipele)) i kada sam trazila neke sa police da porbam ide probadanje zensko pogledom uz finalni komentar "znate one su 500km,mislim da nisu za vas"

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 03:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
boa je napisao:
"znate one su 500km,mislim da nisu za vas"

ooo damn... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2009, 12:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
boa je napisao:
radnice banjaluckih butika-posebna podvrsta gmazova....ne ulazim u to da su ljubavnice vlasnika istih , ili su posao dobile jer je djevojka vlasnicinog sina pa glume vele gazdarice...to je nebitno krivim one koje ih nisu naucili kako se to radi.
to je nauka, ne moze to svako.ne moze svako biti usluzan a nenametljiv.
covjece koje je zdovoljstvu kupovati u kastelu na spratu onaj muski butik. prave iskusne prodovacice koje ne prodaju jaja za bubrege.
ili recimo u daliji parfimeriji, djevojke imaju pozitivan stav prema kupcu,a nije izvjestacen.

Sta ti hoces reci da se nakurcena radnica .ebe sa gazdom a ova iz parfimerije posto je ljubazna dobila posao na konkursu. :roll:
Kako olako procjenjujemo ljude majko mila fuj.

Nemam nikog da mi radi u butiku pa time ne branim nikog svog ali govoriti da se neke cure koje rade za pisljivih 400KM .ebu sa gazdama ili njihovim sinovima a vamo drugi butik dizati u nebesa mi je stvarno odvratno.
Mozda ove u Zenitu niko nece da .ebe pa su zato nakurcene a ove u parfimeriji gazda redovno svako jutro odradi pa su zato nasmijane i ljubazne da nije to mozda u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
aj citaj jos jednom, pa ako bude nesto nejasno jos jednom....
ako se i dalje budes lozio imas ozbiljan problem sa nervozom.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Kod mene u naselju ima mala posta, u kojoj radi jedna teta. Juce odem da posaljem nesto, tete nema, neke dve zene ispred vrata komentarisu, kako je nema, a nije vreme za pauzu i besne s epokupe i odu.

Dolazim posle sat vremena opet, nje nema. Udjem kod komsinice u prodavnicu pored, i tako upsut pitam gde je teta iz poste, kaze "drzavni posao, moze joj se, okrene kljuc i ode. Ne koristi pauzu kad je predvidjeno, vec kad njoj to odgovara. Ljudi se stalno vracaju sa vrata." Tako se ispricam sa zenom u prodavnici, kupim sta sam trebala, pa kad sam izasla, opet 'provirim' u postu. Zena iz prodavnice rece da se ne trudim, da dodjem posle podne, jer je ona otisla autom negde.

Divota. Zelim raditi u posti. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 15:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sad ce se javiti teta iz poshte, ko da gledam :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2009, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Nece, sad ce se javiti ova iz CM-a, sa kase, koju cu sad otracati:

Stojim u redu pored kase i cekam, a gospodjica drugarici na telefon cita neki mail sto su valjda dobili od uprave, neka opomena pred kaznjavanje, i ladno se one tako ispricase, ljudi cekaju. Posle par minuta, pokusava naplatiti nekoj devojci nesto sto ide gratis uz kupovinu odredjenih artikala koje je devojka uzela, pa kad joj je ukazala na to, ova poce da vice i doziva kolegicu.... pa sta, pa kako, pa jel, pa jeste... i kao, nije ona znala (ko da radi u Sephori, na 4 sprata)...uzima ona digitron da to preracuna ponovo, pa nabada na digitron ko prvacic... pa gleda u digitron, misli se... ova devojka kojoj naplacuje joj pomaze jos... uzas!
Na kraju rece, ja tebi vratim jos x maraka, tako nesto. Jos se ova cura izvinjava njoj sto je kao zakomplikovala, a ona njoj nista. Usluzna i kulturna gospodjica, nema sta. Ali nije ni cudo, mora da su je ometali prozori na skajpu koji su joj neprestano iskakali.

Inace, kasirke u tom objektu CM-a redovno skajpaju na po 6 prozora. Svaki put kad sam usla, nema da izostane.

A tek sto redovno zaokruzuju iznose! 5 ili 10 pf ocito nikada ne vracaju.

Joj, kako ne volim CM, ali koristim neke Essence proizvode, a samo oni to drze. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 21:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2011, 22:45
E da napišem ponešto o trgovkinjama u Vimkop Valu- frizerska oprema/parfimerija

To su tolike neljubazne seljankuše koje nemaju nimalo strpljenja, niti osnovne kulture prije svega, a da ne pričam nekog radnog kodeksa ili osnovnog takta s klijentom. Da se jednom desilo ( svako može imati loš dan), ne bih ovo pisala, nego se to kontinuirano dešava ( na više njihovih lokacija, nije jedna ludača na jednom mjestu, pa da ga zaobilaziš). Obzirom da im gazda nije stavio pločicu s imenom i prezimenom kao identifikaciju, pa da mogu tu i tu prijavit, evo prijavljujem ih ovdje na javnom portalu.

Ulazim u razne parfimerije, kako kad i gdje mi je zgodno, i premda ne mogu reći da igdje vlada neki vrhunski profesionalizam, Vimkop Val prednjači u seljkluku i neljubaznosti. Moram da napomenem da se to relativno odskoro počelo dešavati, tj dugogodišnji sam mušterija i ranije toga nije bilo. Moguće je da su sad primili neke mlade, neiskusne i bahate seljanke pa se to počelo dešavati.

Naprimjer, ako gledam neki proizvod koji ima miris ( tj 40 različitih mirisa), da bih ga izabrala moram pomirisat ( to je kao nešto neobično). Kravetina mi prilazi i kaže kako se tu nema šta mirisat, kak sve piše :o :confused2: .. i sve nešto se salijeće oko mene kao da ću joj pojest nešto ako uzmem sa police da pročitam o proizvodu ili pomirišim, iako jasno joj kažem da ću sama vratiti na isto mjesto gdje je bilo. Stvaraju strašnu neugodu pri kupovini, nisu li one tu da rade upravo suprotno? Pa nek idu negdje na selo nek razgrću đubar po stajama, to bi im bolje pristajalo.

Kogod da je gazda tog seljačkog mjesta, ne znam jel radnice našao nekim konkursom na kakvom seljačkom zboru.

Da ne bi ispalo da ja nešto serem, mogu sve i potvrditi i identifikovati date kravetine. Imena ne znam jer im ne pišu na akreditacijama ( velika greška).

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Svuda je tako, trgovci vise nad glavom jer narod krade kao lud :D

Možda one moraju platiti ukradenu robu, pa su zato takve. To opraštam, gore mi je 100 x kad je trebam a nigdje je nema...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 22:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BMary je napisao:

Možda one moraju platiti ukradenu robu, pa su zato takve. To opraštam, gore mi je 100 x kad je trebam a nigdje je nema...

Gle, nek stisnuti idiot uloži u video nadzor, to nije moj problem. Neću tolerisati da me se tako tretira. Kažem ti, jednom opraštam svako može imati loš dan, al ovo je prevršilo svaku mjeru.

A gle bila sam joj ispred face, uopšte nije bilo šanse da išta ukradem, nije mi jasno kako bi neko u toj poziciji mogao krasti. Njoj se jednostavno nije radio njen posao mobilnog humanog video nadzora, jer je gazda plaća za jedan posao, a ona radi dva-tri. Al ni to nije moj problem. Seljačke radnje koje ne zadovoljavaju ukus redovnih mušterije koje tu godinama ostavljaju svoj novac, trebaju da se zatvore. Kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 22:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Najviše volim kad odem kod onog čike u Agoru i pitam za neku knjigu, a on lupi cijenu toliku da bi komotno mogao tražiti i hiljadu maraka, na isto bi došlo. Mama mi rekla da pogledam neku knjižicu o biljkama i odem onako usput i pitam ga jel' ima, a on kaže: Paaaa, imaa, imaa, može se nabaviti. Za 62KM. Stručnu knjigu koju mi je sestra kupila na sajmu i platila je 35KM, novo izdanje, on prodaje sa pričom kako te knjige nema nigdje, bla, bla i prodaje je za 45-50, polovnu. Za koju god knjigu čovjek pokaže interesovanje odmah joj raste cijena geometrijskom progresijom. Za knjigu koju sam neotvorenu i neoštećenu u BG platila 4KM on je dva dana procjenjivao i nikako nije mogao lupiti cijenu, valjda mu se bilo teško rastati od nje. Bio je dobacio do 25KM, jer je rijetka i to niko ne čita. Jednom prilikom je i moralisao kako drugi kradu knjige, pa ih zato mogu davati džabe. On mora da svoje ručno piše. Znam da je kupovao one jeftine knjige iz (stare) knjižare preko puta galerije i prodavao ih triput skuplje.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 23:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ma nije mi jasno odakle ih samo vade te šalteraše i trgovce.

Kao primjer mogu navesti službenike u banci koji toliko nemaju pojma o nekom novom trendu koji im se dešava u banci, da ja o tome pročitam u nekom sredstvu javnog informisanja( zvanična objava), i potom se obratim njima (službeniku), a on pojma nema o tome. :confused2:

Dakle, primaju ih na posao tako što im uzmu neku svotu, pri tome ne samo da se ne skeniraju koliko su sposobni i bistri, već ih se očito niti ne obuči o nekim osnovama, a o nečem većem da ne pričam. I eto u kakvu administraciju odoše naši prihodi i porezi, u retard administraciju. Ista stvar s onim debilima iz Opštine.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 23:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
BMary je napisao:

Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 23:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Bennet je napisao:
BMary je napisao:

Upravo tako.

Po čemu joj je to opravdanje da me napada bahatim tonom što sam uzela nekoliko proizvoda s police kako bi sebi mogla izabrati jedan? Po čemu je to neobično i nedozvoljeni u jednoj trgovini? Po čemu bi mene trebalo biti briga to što neko drugi krade i što to ona mora nadoknaditi, zašto se uopšte poteže taj nesuvisli argument?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2011, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Po čemu bi nju moralo biti briga što ti očigledno imaš problema sa živcima?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]