banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2009, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
BOSANSKI_NOVI je napisao:
A koji to normalan čovjek ne bi htio u EU??

Ima nas i takvih nenormalnih :)

stalle je napisao:
Siguran sam da gradjani nekih od clanica prizeljkuju ispis iz EU...

Vijest od juče:

Listovi "Tajms", "Indipendent" i "Dejli telegraf" na naslovnim stranama izveštavaju da konzervativci prete evropskim liderima da će samo dodatno otuđiti britanske birače i da postoji mogućnost da se organizuje referendum o učešću Britanije u Evropi.

Prema navodima "Indipendenta", vođa Konzervativne stranke (u Britaniji) Dejvid Kameron suočen je sa pobunom u stranci oko politike prema EU. List dodaje da je potpuni izlazak iz EU opcija za koju se zalaže najveći deo članova stranke.
S obzirom da Kameron nije spreman na to, konzervativcima preti razdor i unutrašnje komešanje, na šta je ukazao i istaknuti konzervativac Kenet Klark, piše "Dejli telegraf".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=384704

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
@ B. Novi
I ja sam ti bosanac bolan, al´ fala Bogu, pa nisam tahki ko ti.. :lol:
Sine, mi ovde palamudamo o "Obecanoj zemlji", a ti odmah krenuo na vrijedjanje na nacionalnoj osnovi.. Da te priupitujem kako smo mi izvrisli agresiju na vlastitu zemlju, nehcu, lahko bi doslo do ne potrebnog of topika..

Usput, otho "Tamo daleko" nema veze sa istoimenom pjesmom! Zatho issssssssssss!

P.S. Tehbi se smijesi bahn, samo nastahvi ovahko... :cat:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
čokolada je napisao:
Pa ovako mala zemlja od tri i po miliona stanovnika nema izbora bilo EU obecana zemlja ili ne , a mi znamo da nije, ali sta sad .Ja se sjecam kada je Slovenija pristupila Eu i kada su presli na euro sve im je poskupilo , tako ce i nama da bude. Ja sam za EU ako to znaci da vise nece biti rata i ako mogu da putujem bez viza i radim negdje u Evropi, a ne ovako isto u zatvoru.Obecana zemlja postoji samo u bajkama.

Izvini cokoladice ali koliko sam ja upoznat u BiH danas je SVE skuplje nego u EU!! Mozda neki nece vjerovati u to ali samo da znate da sto se tice prehrambenih proizvoda (i onih koji su neophodni za zivot covjeka) u BiH je sve ali bas sve skuplje (izuzetak hljeb i jos par namirnica)! Tako da ta prica o poskupljenju nemoze proci kod nas...istina je da je se to desilo u clanicama koje su prve usle i promjenili svoje valute u euro ali danas je sve skuplje kod nas nego bilo gdje u EU...osim toga u EU imas kontrolu robe a mi kupujemo sranja zapakovana i ne znamo ni sta nam djeca jedu!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2009, 12:55
Moguće , kod nas skuplje a plate manje, pa ko preživi ovo doba pričaće, jadni mi , stvarno gdje zivimo i kako.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da cokoladice to i ja kazem zasto je sve jadno u jednom ovakvom stanju a da ne pricam sta nam politicari rade ispred ociju...zato se slazem da trebamo sto prije da udjemo u EU samo da bi se koliko toliko doveo u red ovaj opsti haos od drzave u kojoj zivimo! Gore nam ne moze biti samo cemo dobiti to da mozemo putovati pa ko voli neka izvoli, imacemo zagartovana neka osnovna prava, dobijacemo finansijsku podrsku od EU,itd...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
crni_bl je napisao:
a da ne pricam sta nam politicari rade ispred ociju...zato se slazem da trebamo sto prije da udjemo u EU samo da bi se koliko toliko doveo u red ovaj opsti haos od drzave u kojoj zivimo! Gore nam ne moze biti samo cemo dobiti to da mozemo putovati pa ko voli neka izvoli, imacemo zagartovana neka osnovna prava, dobijacemo finansijsku podrsku od EU,itd...

Da. Ovako nas gomila ludaka drzi u zatvoru i iskoristava nas kao robove da bi dobijali poreze i pdv na sve pa cak i hljeb, smijesne kazne da i ne pominjemo i ostala prava. I od tog robovskog rada ciji smo mi robovi jer su nas zatvorili a tjeraju da placamo danak, kupuju sebi vile sa bazenima, luksuzna auta itd. Jasno je zasto oni pokusavaju da ospore ulazak u EU, jer bi brzo isparila robovska snaga, a njihovi zakoni koji su napravljeni na njihovu korist bili promijenjeni.
Necu reci glup, ali samo naivan covjek moze biti zadojen idejama o nekim "republikama" ili nacijama. Nisu se naucili u ratu pameti kao da im nije bilo dosta i sad opet iste izlizane ideje podrzavaju. Da nije zalosno bilo bi smijesno.

Rijeci sljedece pjesme govore sve: http://www.youtube.com/watch?v=lqsgv8IoZAk

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovakav narod i zasulužuje ovakvu vlast, kako glasaš tako ti je. Ne mora se biti dio EU da bi se došlo na bijeli šengen niti se visoki standardi dostižu članstvom u istoj.

Ostao sam šokiran postupcima italijanskih investitora i poslodavca u Visokom, Ugljeviku i Derventi, prema našim radnicima.

A kada jave ostalima u Evropi da se prema nama mogu odnositi kao prema stoci doći će ih još da investiraju i da nas izrabljuju i još će im EU legalizovati ovo stanje.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 18:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2009, 15:28
Čovjek bi prvo da mijenja svijet, a u stvari trebao bi prvo mijenjati sebe.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
crni_bl je napisao:
a da ne pricam sta nam politicari rade ispred ociju...zato se slazem da trebamo sto prije da udjemo u EU samo da bi se koliko toliko doveo u red ovaj opsti haos od drzave u kojoj zivimo! Gore nam ne moze biti samo cemo dobiti to da mozemo putovati pa ko voli neka izvoli, imacemo zagartovana neka osnovna prava, dobijacemo finansijsku podrsku od EU,itd...

Da. Ovako nas gomila ludaka drzi u zatvoru i iskoristava nas kao robove da bi dobijali poreze i pdv na sve pa cak i hljeb, smijesne kazne da i ne pominjemo i ostala prava. I od tog robovskog rada ciji smo mi robovi jer su nas zatvorili a tjeraju da placamo danak, kupuju sebi vile sa bazenima, luksuzna auta itd. Jasno je zasto oni pokusavaju da ospore ulazak u EU, jer bi brzo isparila robovska snaga, a njihovi zakoni koji su napravljeni na njihovu korist bili promijenjeni.
Necu reci glup, ali samo naivan covjek moze biti zadojen idejama o nekim "republikama" ili nacijama. Nisu se naucili u ratu pameti kao da im nije bilo dosta i sad opet iste izlizane ideje podrzavaju. Da nije zalosno bilo bi smijesno.

Rijeci sljedece pjesme govore sve: http://www.youtube.com/watch?v=lqsgv8IoZAk

...E da jellyfish zato sam ja za ulazak u EU uvjek bio i ostao...onaj koji nece u EU je onaj kome odgovara jedno ovakvo stanje gdje smo mi narod lud i gdje nam rade sta god oni hoce koristeci parole iz '90 i cjepanja razna...mene to ne zanima ali me zanimaju naj osnovnija prava u ovoj drzavi. zanima me imati minimalnu platu koja ce mi garantovati zivot, hocu zakoni da se postuju, policija da radi svoj posao ( a ne ono u sirokom jos im lik kao "pobjegao" ) ... hocu pravo glasa u EU , da nas cuju da znaju gdje se mi nalazimo...a ne kao vecina ljudi u EU sto ne zna gdje BiH a kamoli RS!!!! A u svemu tome nasi dragi politicari se fino svadjaju pred "kamerama" a onda (kad emisija prodje) svi na prasetinu ili jagnjetinu jebes narod...ovo sto nam se desava je samo predstava koja traje 20 godina!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]