skypostman je napisao:
čokolada je napisao:
A šta su novopazarčani islamske vjeroispovjestim jesu li Bošnjaci ili Srbi muslimani islamske vjeroispovjesti ??? Kad već pričamo o tome
Поента је у томе и демократија то доноси, да се свако може изјаснити како он хоће. Било је примјера у пријератним пописима да су се људи(е сад не знам да ли се ради о једном човјеку или их је више било) из БиХ изјашњавали као
ескими.

da, i to u Mostaru. ljudi nisu htjeli rat. i kako ce ga htjeti kad je on recimo musliman ozenio srpkinju, sestra mu se udala za hrvata, drugo brat ozenio hrvaticu, jedna mu ujna srpkinja, drugi tetak hrvat, djece na sve strane, protiv koga da ratuje??? protiv djece svoje sestre ili svoga brata na drugoj strani. ili da ubije cacu i mater? ili svoju djecu?
Mostar je u BiH najgore popusio. i ako opet ikad pukne puknuce prvo ovdje. zato... nemojmo dozvoliti da se opet desi. meni je stvarno dosta i krvi i suza. zasto? ionako ce opet biti kako nam drugi kaze. je li bolje da sami krojimo svoju domovinu i svoju srecu kako nama pase, ili da nam je kroji drugi? ako nam tudjin dodje, a doci ce, boli njega briga za nasu djecu. i za nase sume i rijeke i ovu ljepotu sto nam je bog dao. je li bolje da mi uzivamo u njoj ili da nam je drugi unisti?
ha koga briga kako se ti zoves, ako si meni covjek i prijatelj i ako te mogu zovnuti da mi pomognes kad mi trebas. i ja tebi, isto tako.