banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2009, 15:02
:toothy7: Bas je kul spotic...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Hertzog je napisao:
Pa ja sam to pitao zbog drugih, vidis da se Leoni ne svidja, mozda zbog ugla kamere kojom je snimano :lol: :lol: :lol:

Vjerujes mi da nisam ni pogledala link. - necu da mi se zgadi dan. :P Ali mogu pretpostaviti o cemu se radi, ipak su to Rammstein, a jos od prije znam njihovu tematiku i njihov "teater". Tako da sam se odnosila na Rammstein uopste i na ono sto rade. :wink: Nisu daleko od grupe "Lordi", a i oni su.... :roll:
Mada i to sto rece, stvar (ne)ukusa... moje srce je preslabo za takvo nesto. :D :P

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Hertzog je napisao:
Pa ja sam to pitao zbog drugih, vidis da se Leoni ne svidja, mozda zbog ugla kamere kojom je snimano :lol: :lol: :lol:

Vjerujes mi da nisam ni pogledala link. - necu da mi se zgadi dan. :P Ali mogu pretpostaviti o cemu se radi, ipak su to Rammstein, a jos od prije znam njihovu tematiku i njihov "teater". Tako da sam se odnosila na Rammstein uopste i na ono sto rade. :wink: Nisu daleko od grupe "Lordi", a i oni su.... :roll:
Mada i to sto rece, stvar (ne)ukusa... moje srce je preslabo za takvo nesto. :D :P

Cek, ko kaze da ce ti spot zgaditi dan? 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pa zgadi mi se obicno kad vidim neki spot od Rammstein ili Marilyn Mansona ili uopste neki spot na Vivi ili Mtv-u. :D :P

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01

Poslednji put menjao E . dana 21 Sep 2009, 14:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ti opet nisi odgovorila sta je za tebe dobar spot/pesma/grupa... da vidimo na cemu smo sa tobom. Licno slusam elektronsku muziku, ali Rammstein obozavam, tekstovi su im odlicni i nemaju dlake na jeziku, kazu ono sto misle, oni, a i vecina ljudi, samo je razlika sto neki ne smeju da kazu ono sto misle

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 14:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ti opet nisi odgovorila sta je za tebe dobar spot/pesma/grupa... da vidimo na cemu smo sa tobom. Licno slusam elektronsku muziku, ali Rammstein obozavam, tekstovi su im odlicni i nemaju dlake na jeziku, kazu ono sto misle, oni, a i vecina ljudi, samo je razlika sto neki ne smeju da kazu ono sto misle

Potpisujem

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Prosli post je bio odg na Hercegov sa prošle strane...nebitno.

Ne znam zašto biti zgadio dan, ima samo par "eksplicitnih" scena seksa u zadnjih pola minute-minut snimka i to je to.
LOL, kako možeš "Lordi" i MAnsona svrstavati u isti koš sa Rammsteinom? Kruške i jabuke to ti je to.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka

Kaze i Eminem sta misli pa ga ne voli svako. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

On vise voli da proziva svoje kolege nego sto proziva drustvo... Mada je na starim albimima bio dosta blji, sada je to vise komercijalizovano

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 16:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ovaj spot dole je emitovan na HTV-u prije 10-ak godina u dnevnom terminu.Sve kao u Ramštajnovom spotu samo mnogo prije.......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MXW0ljR4dBY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nije ni neukus ni revolucija. Pjesma mi glupa, bar onaj dio na engleskom a i ono malo njemačkog što skontah mi i nije nešto. A spot je napravljen samo za popularizaciju benda. Neće ga niko pustit na TV-u, prepričavaće se ovako po forumima i kafićima i svi će im otići na koncert. A mislim, ovo nije prvi spot ovakve vrste, gledao sam jedan poprilično sličan spot, jedina razlika bio je samo jedan muškarac i jedno pet žena, sve ostalo isto samo što je on bio gengsta i rapao je o svojoj surovoj svakodnevnici u getu. Geto je pakao...Jednostavno za jednom pogledati, pošto pjesma i nije nešto, a i vizuelno ima puno boljeg sadržaja na netu.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 16:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
joj njih, kao da je ovo prvi "sokantan" spot ikada snimljen, pa sada treba o tome raspravljati...

neukus ovo odavno nije, a da bi bila revolucija treba se danas vise potruditi.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Leona je napisao:
Hertzog je napisao:

Uporedio/la si Rammstein sa Lordi i Mensonom????? Ovo ti vuce plesku :) ....nemoj duso mjesati babe i zabe, ako vec ne znas o cemu pises, nemoj ni pisati i nama cupati zivce....

Sto se spota tice...ne svidja mi se, nema latino djevojaka 8) 8) :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka

skeva je napisao:
Uporedio/la si Rammstein sa Lordi i Mensonom????? Ovo ti vuce plesku :) ....nemoj duso mjesati babe i zabe, ako vec ne znas o cemu pises, nemoj ni pisati i nama cupati zivce....

A dusice moja... sa "predstavom" spadaju u isti lonac kao i ota dva, ne znam sto se bunis kad je tako... Slika
To je isto kao kad neko kaze "Nemoj stavljat Cecu i Britney u isti kos"... U cemu je razlika, sem da ova jedna pjeva na engleskom a ova druga na srpskom ... Zavijaju isto, isti im je cilj , nastup , sem da ova mladja vise skace nego ova starija..al dobro... Slika

I naravno da imam pravo reci sta mislim, ma koliko to glupo zvucalo sto napisem, ali to je moje misljenje i imam svo pravo ovog svijeta da ga izensem.
I necemo se pleskati, ne radi se o zivotu, samo pricamo, smijemo valjda pricati, ljudi smo... Slika

Poslednji put menjao Leona dana 21 Sep 2009, 18:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Leona je napisao:
Hertzog je napisao:

Sto se spota tice...ne svidja mi se, nema latino djevojaka 8) 8) :D

Ovdje su bele Nemice hehehe

Ni prvi ni zadnji bend koji dovuce zgodne djevojke, `vata se s njima u spotu...Ramstajn su napravili malo veci korak, i otvoreno prikazali scene seksa, svrsavanja itd.... Ugl. dobra ideja, aj lajk it hehe 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Sve neki lazni moralisti.........

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
meni ne radi link...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
EiLeen je napisao:
meni ne radi link...

Drkonjic!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2009, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imas ovako http://www.youtube.com/watch?v=UW4CItxGJT4
Al su scene seksa uradjene termalnom kamerom... i moras biti registrovana na youtube da bi videla jer trazi potvrdu punoletnosti... Inace scene su uradjene onako "za prave" :lol: :lol: :lol: Znaci sve se vidi kako clanovi grupe sa tim devojkama "vode ljubav" :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]