banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Apr 2009, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
filozof sa vrbasa je napisao:
Imaš optužnice za Vukovar i Dubrovnik i po njima se JNA ponašala neregularno. Tu su i najžešće bitke i bile.

Za ostalo ja nisam čuo, da je bilo još nekih zločina JNA do sada bi bile dignute optužnice. Kakava su vremena bila ja mogu reći da se radilo o najdisciplinovanijoj formaciji na području ex YU.

E,pa posto si tu gdje jesi,red bi bio da upoznas novi kraj,pa bi mogao malo skoknuti do Kozarca,Prijedora s okolicom,pa ako moze raspitaj se ciji su tenkovi ravnali iste,u proljece i ljeto 92,disciplina,nema sta,kad su srusili tenkom kucu Halida Muslimovica,stali ispred15-20 metara i rokaj,tako slicno su radili i po Starom gradu i okolnim selima,jednu po jednu,ali su to radili disciplinovano,pa je ok?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 15:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
@SÄFFLE

Не знам стварно који је твој проблем момак, али дубоко си забраздио у off-topic и немој молим те сад да ми сереш (ма колико фин ти
био и васпитан) како Срби нису неком право учинили, и како је ЈНА радила ово или оно. Свако ко има имало мозга и очи може видјети каква се неправда чини Србима кад су ратни злочини и њихова осуда у питању (и у јавности и на судовима). И у рату су пролазили пуно горе од усташких (и у Другом Свјетском рату) и муџахединских ножева који су дошли као звјери кад осјете крв Срба коју треба пролити. Пола свијета нас мрзи као злочинце захваљујући вашој пропаганди, а вама у корист.
Зато док се макар не изједначимо, немој ту да лајеш јер ми стварно почињеш ићи на живце.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

popovich je napisao:
@SÄFFLE

Не знам стварно који је твој проблем момак, али дубоко си забраздио у off-topic и немој молим те сад да ми сереш (ма колико фин ти
био и васпитан) како Срби нису неком право учинили, и како је ЈНА радила ово или оно. Свако ко има имало мозга и очи може видјети каква се неправда чини Србима кад су ратни злочини и њихова осуда у питању (и у јавности и на судовима). И у рату су пролазили пуно горе од усташких (и у Другом Свјетском рату) и муџахединских ножева који су дошли као звјери кад осјете крв Срба коју треба пролити. Пола свијета нас мрзи као злочинце захваљујући вашој пропаганди, а вама у корист.
Зато док се макар не изједначимо, немој ту да лајеш јер ми стварно почињеш ићи на живце.

Malo mi plitak djelujes,dijete,kao i tvoje izjave,naime,ako su vec Srbi najvece zrtve u svim sukobima do danas,zasto bi onda vama stalo do nekog "izjednacavanja"? Za zivce ti ne mogu pomoci,ali imam nekih prijatelja sto se strucno bave tim problemima,ako hoces na pp.

I smiri malo tenzije,nisu ovi iznad bas gluhi i slijepi,zakljucace temu,a ti ode u banovice ako nastavis

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
Malo mi plitak djelujes,dijete,kao i tvoje izjave,naime,ako su vec Srbi najvece zrtve u svim sukobima do danas,zasto bi onda vama stalo do nekog "izjednacavanja"? Za zivce ti ne mogu pomoci,ali imam nekih prijatelja sto se strucno bave tim problemima,ako hoces na pp.

I smiri malo tenzije,nisu ovi iznad bas gluhi i slijepi,zakljucace temu,a ti ode u banovice ako nastavis

Ето видиш, опет је мој проблем што ти не знаш да читаш нечији профил и колико година има.
А ти си јако зрео, нигдје ништа о себи ниси написао. Види се колико си мудар и колико цијениш себе.
А стало је мени до изједначавања, јер за разлику од неких, ја могу да признам да и Срби јесу чинили злочине (такве је багре и данас овдје колико хоћеш), али муслимани не могу да признају за своје. Ето У ТОМЕ је ваш проблем. Јаучете за Сребреницом а да ли знаш ЗАШТО су Срби то учинили? Ајде молим те реци ми балавче. И онда ми реци зашто је исти ослобођен?

П.С. Што се тиче бановања, па...шта се ту може, ако је до тога, нека буде. Знам само да сам ја на овај форум дошао давно прије многих, а неке модераторе знам и лично, па ако неко сматра да треба да ме банује, нека изволи. Не могу да гледам ово у шта се форум претвара у ово вријеме а да ћутим. Ја само говорим оно што мислим и искрен сам. И увијек сам такав био. Нисам дволични и лицемјерни лажов који једно мисли, а друго говори. Да је барем више таквих. Толико.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

popovich je napisao:
SÄFFLE je napisao:

Ето видиш, опет је мој проблем што ти не знаш да читаш нечији профил и колико година има.
А ти си јако зрео, нигдје ништа о себи ниси написао. Види се колико си мудар и колико цијениш себе.
А стало је мени до изједначавања, јер за разлику од неких, ја могу да признам да и Срби јесу чинили злочине (такве је багре и данас овдје колико хоћеш), али муслимани не могу да признају за своје. Ето У ТОМЕ је ваш проблем. Јаучете за Сребреницом а да ли знаш ЗАШТО су Срби то учинили? Ајде молим те реци ми балавче. И онда ми реци зашто је исти ослобођен?

П.С. Што се тиче бановања, па...шта се ту може, ако је до тога, нека буде. Знам само да сам ја на овај форум дошао давно прије многих, а неке модераторе знам и лично, па ако неко сматра да треба да ме банује, нека изволи. Не могу да гледам ово у шта се форум претвара у ово вријеме а да ћутим. Ја само говорим оно што мислим и искрен сам. И увијек сам такав био. Нисам дволични и лицемјерни лажов који једно мисли, а друго говори. Да је барем више таквих. Толико.

Nisam bas toliko opsjednut,pa da citam profile i izucavam pojedince,rekao sam ,nije mi to profesija(a zreli su ti komentari). Zasto su Srbi ucinili zlocin u Srebrenici? Navodno ,odmazda zbog pljackaskih pohoda iz iste,kad su Naserovi pocinili zlocine. Opravdano? Po meni ne,ni jedan ni drugi zlocin. Zasto je zivotinja oslobodjena? Da je meni ubio ikog bliznjeg,sam bi ga ovjerio,sudovi i sranja su politika,kako vjetar puse,nazalost. Znam da je naser zivotinja i njegova sloboda je pljuvanje po ubijenim,kako Srbima,tako i Bosnjacima,te daje prostora za lazi,iskoristavanja i dalju mrznju.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 01:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
Nisam bas toliko opsjednut,pa da citam profile i izucavam pojedince,rekao sam ,nije mi to profesija(a zreli su ti komentari). Zasto su Srbi ucinili zlocin u Srebrenici? Navodno ,odmazda zbog pljackaskih pohoda iz iste,kad su Naserovi pocinili zlocine. Opravdano? Po meni ne,ni jedan ni drugi zlocin. Zasto je zivotinja oslobodjena? Da je meni ubio ikog bliznjeg,sam bi ga ovjerio,sudovi i sranja su politika,kako vjetar puse,nazalost. Znam da je naser zivotinja i njegova sloboda je pljuvanje po ubijenim,kako Srbima,tako i Bosnjacima,te daje prostora za lazi,iskoristavanja i dalju mrznju.

Није у питању опсједнутост, немој се превише узбуђивати. У питању је обична култура да видиш нечији профил кад је то постављено у ту сврху, да се могу неке основне личне информације ставити и да се, колико-толико, може нешто сазнати о некоме с ким расправљаш преко форума. Да нема ни тога, то би било као кад би на улици разговарали о нечему и стојали један наспрам другог, а између нас био таман параван да не можеш ни да видиш саговорника. Зар би по твом мишљењу била опсједнутост да видиш с ким причаш?
А што се тиче Насера, ето самим својим ријечима "Navodno ,odmazda zbog pljackaskih pohoda iz iste,kad su Naserovi pocinili zlocine" си ми дао до знања шта мислиш о томе. То је доказано, о томе постоје извјештаји и сведочења и војника и цивила. И шта кажеш..."овјерио" би га,а? Стварно ти не леже такви коментари мудри човјече. Ал' нек сам ја плитак, па нек иде све у П.М...
Више с тобом нећу расправљати. Довољно сам сазнао. Уздравље.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 06:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:roll: Ako znas citati,de opet. Razmisli. Navodno,napisano na pocetku recenice je stavljeno zato sto sumnjam u RAZLOG za ucinjeni zlocin,a da je zlocin navodno ucinjen je tvoje ,opet plitko tumacenje, zamoli nekog pismenijeg da ti pojasni.Sjeti se samo kad je onaj "heroj",sto ga jos traze,rekao da su se osvetili dahijama ili nesto slicno,ako cemo biti plitki ,mozemo i to staviti kao razlog,turski zulumi od prije100 godina???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]