ima tu dooosta izraelske propagande, vjeruj mi, pripremili su se prethodno za medijski rat bolje nego za borbe na samom terenu...mislim, da se razumijemo, da se mene pita (a ne pita se

), postrijeljao bi sve hamasovce redom, jer su obicne teroristicke pi*ke, koje jedino znaju napadati civile, i granatirati ''iz bezbjedne daljine'', eventulano slati zaludjene bombase-samoubice ispranog mozga, da dizu u vazduh pune autobuse...a sto je jos gore, izazvali su sve ovo, a nakon toga posakrivali po rupama (i tunelima) i ostavili civile da ginu ko zecevi...
...s druge strane, ni ovi se nisu pokazali nista bolji. Blokirali svim novinarima ulazak u gazu - naravno, da svijet ne bi vidio sta stvarno rade - a prethodno pripremili bruku ''propagandnog materijala'' po kojem su oni eto, jedine zrtve u svemu tome,a za svako ubijeno palestinsko dijete nisu odgovorni oni, vec sami palestinci
A kao sto se moglo vidjeti nakon povlacenja, poravnali su sve zivo!! Sve je to bagra, i samo se nadam da ce neko odgovarati za ratne zlocine...ali cisto sumnjam, jevreji su to, za njih nema suda kao za nas