banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 21:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Srpski marš 2008
PostPoslato: 11 Okt 2008, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
vim je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Koje ljude? One koji su prošli kroz Titine komunisitčke kazamate ili kroz Rašine fiktivne koncentracione logore?

Obicne ljude koji su bili na slobodi.

Većina će ti reći bilo i neponovilo se!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A što se tiče antifašističkog skupa, kada sam na dnevniku vidio zastave homoseksulaca to mi je bilo dosta.
To nije bio antifašisitčki skup već jedna obična gay parada. A gayova ima i fašista i antifašista.

Kada sam vidio ko sve čini antifašiste, ljudi iz stranke LJDP, smradulje i frigidne žene poput Nataše Kandić i Sonje Biserko, natjeralo mi je želučnu kiselinu na usta. Znači ljudi kojima iz amričke guzice samo pertle vire.
Svima je poznato da je Amerika novi osnivač modernog fašizma ili savremenog kapitalizma.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 00:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
DJ-TC je napisao:
Poslednja informacija sa Platoa: protest je prošao bez incidenata, prisutno do 1000 ljudi; grupa "1389" pod pratnjom policije obavila svoj svakodnevni protest za Karadžića; od Obraza i Nacionalnog stroja (dakle od "patroliranja" i "marša") ni riječi.

Ipak su pohapseni neki nacisti. Je*es 'vake naciste, Hitler se prevrce u grobu kad ih vidi...

A, gledam i slike ovih ljevicara... Masa djecurlije i Zarko Korac.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
vim je napisao:
Koje ljude? One koji su prošli kroz Titine komunisitčke kazamate ili kroz Rašine fiktivne koncentracione logore?

Obicne ljude koji su bili na slobodi.

Većina će ti reći bilo i neponovilo se!

Bas suprotno. 90% ljudi ceti reci da je Titino doba bilo najbolje.

DJ-TC je napisao:
grupa "1389" pod pratnjom policije obavila svoj svakodnevni protest za Karadžića

Svakakvih dokonjaka ima, za onog lopova sto je pokrao i upropastio sopstveni narod(u stvari nije sopstveni narod posto je Crnogorac) izlaziti svaki dan.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Зна вим како се живело за време друга титее од 1941-1946. године. Преживео човек...

Да се осврнем и на овај марш. Жалосно је што се дозвољава и једнима и другима да изађу напоље. Ако се осврнем на ту неку наци страну, они ми нису уопштр јасни. Србин си а нациста си. Битна је раса па ти је дражи белац хрват него кинез и слично. Монголоиди.

А и ови тзв. анти - фа. Ту багру треба сасећи у корену. Они могу да шетају улицама док их чува читава коњичка бригада града Београда са другарима из Новог Сада и Куле. Ја себе сматрам националистом али не и фашистом (или нацистом како се у овом случају наводи), али неке линије се морају повући.
Не може "Национални Строј" и она смешна кратура Давидовић да мене и мени сличне прича о српству и национализму а још мање то може "Крв и част". "Образ" је пре пар година био организација за респект, али данас више нису ни бледа сенка тога. Од организација националне природе поштујем само "Двери српске" и "1389", јер ти људи и нешто раде за Србе и Србију.

Овај анти - фа блок се баш састао. Лдп, Чанак, педери, Кораћ (он је вероватно био вођа хомосекусалцима), Кандић, онај монголоид из геј17+, итд. Сјајна екипа, али за ломачу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Sva sreca pa ti nisi taj inkvizitor da odlucuje ko je za lomacu, jer neki bi ti mozda rekli da su za lomacu oni koji su se nedavno raspali a koji su uveliko surovali sa pola od ovih naci dikheda. Vjerovatno si u zalosti pa si se i poceo hvatati za Hrvate i u postu i u potpisu, aj skontaj neko vise voli njih nego kineze??? sramota, ali ako kazes da nisi fasista, ja ti vjerujem sto ne?

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neki su kvazi analitičari uzeli sebi za pravo da obilježavaju ljude ko su fašisti ili neonacisti a ko antifašisti i odjednom je Srbija postala problem broj jedan u Evropi, A čitao sam negdje tu podjelu da postoji više vrsta fašizma, islamski fašizam, kapitalistički fašizam, militaristički fašizam, nacionalni fašizam itd...

A u EU imate kćerku ili unuku Benedita Musolinija, koja je prebogata i koja ne krije to što je. Vjerovatno izdvaja i određena sredstva za tu ideju. u Njemačkoj neonacisti marširaju nekoliko decenija i nikom ništa, ništa nije bolje u Češkoj i Austriji. U HR Blajburg se poštuje i medijski je propraćen, čak se i Mesić javno ogradio od toga.
Ako se šta kaže protiv Tompsona može se završiti u zatvoru.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
urbana_extravaganca je napisao:
Зна вим како се живело за време друга титее од 1941-1946. године.

Tad je bio rat i poslije rata i nigdje u svijetu se nije zivjelo dobro. Ali zato pogledaj sljedecih 50 godina. Vec 10 godina nakon rata mi smo imali fabrike i radna mjesta, a pogledaj danas. Skoro 15 godina od rata proslo a ni fabrika, ni posla ni nista. Samo prodavnice i kafici, a nezaposlenost 40 posto, a nista besplatno nema. A tad je bila besplatna i skolarina i socijalna zastita i sve. Nismo imali puno, ali smo bili jednaki i zadovoljni. A sad sve lopov do lopova. A Tito je znao sa lopovima, zato i nije bilo lopovluka kao danas. Pogledajte sljedeci spot i prisjetite se malo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E2N-WUeHwRo[/youtube]

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neki su kvazi analitičari uzeli sebi za pravo da obilježavaju ljude ko su fašisti ili neonacisti a ko antifašisti i odjednom je Srbija postala problem broj jedan u Evropi,

To je reklo Ministarstvo unutrasnjih poslova Srbije.

Citiraj:
A u EU imate kćerku ili unuku Benedita Musolinija, koja je prebogata i koja ne krije to što je. .

Pa ne mozes sad ubit zenu sto se hvali sto mu je unuka, sta bi ti uradio. U ostalim zemljama JESTE dopusteno neonacistima da se okupljaju, ali su mirni ko bubice i ne smiju isticati niti jednu fotografiju ili simbol nacizma. Da li bi u Beogradu bila takva situacija? Ne bih rek'o.
A ovo za Tompsona je tragicno tacno. Lik sto ga je prijavio suspendovan s posla. Da ne povjerujes... I to pod pokroviteljstvom onog "SDP-ovca" Bandica.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Wiki ima zabilježeno u proteklih prad decenija sve veće eskalacije neofašista u Evropi. Pogledajte http://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Nazism

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
goci master je napisao:
Neki su kvazi analitičari uzeli sebi za pravo da obilježavaju ljude ko su fašisti ili neonacisti a ko antifašisti i odjednom je Srbija postala problem broj jedan u Evropi,

Citiraj:
A u EU imate kćerku ili unuku Benedita Musolinija, koja je prebogata i koja ne krije to što je. .

Pa ne mozes sad ubit zenu sto se hvali sto mu je unuka, sta bi ti uradio. U ostalim zemljama JESTE dopusteno neonacistima da se okupljaju, ali su mirni ko bubice i ne smiju isticati niti jednu fotografiju ili simbol nacizma. Da li bi u Beogradu bila takva situacija? Ne bih rek'o.
A ovo za Tompsona je tragicno tacno. Lik sto ga je prijavio suspendovan s posla. Da ne povjerujes... I to pod pokroviteljstvom onog "SDP-ovca" Bandica.

Дечко лупеташ као дрогиран. Како у претходном посту, тако и у овом.

Citiraj:
Pa ne mozes sad ubit zenu sto se hvali sto mu je unuka, sta bi ti uradio.

Алесандра Мусолини је вођа италијанске фашистичке странке, својевремено је била и у Европском парламенту а сада је тренутно као коалициони партнер Силвија Берлусконија на власти у Италији.

Citiraj:
U ostalim zemljama JESTE dopusteno neonacistima da se okupljaju, ali su mirni ko bubice i ne smiju isticati niti jednu fotografiju ili simbol nacizma.

Није тачно. Погледај Бугарску нпр. (члан ЕУ), земља која има огроман број нациста који своја обиљежја постављају свагде.

Citiraj:

Исто то министарство је "Двери Српске" окарактерисало као клеро - фашистичку организацију. Да није тужно било би смешно...

Citiraj:
Vjerovatno si u zalosti pa si se i poceo hvatati za Hrvate i u postu i u potpisu, aj skontaj neko vise voli njih nego kineze???

Не знам на какву жалост мислиш, мораћеш да будеш мало конкретнији.
А ако су ти усташе драже, слободно се сели тамо.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://images.google.ba/images?q=neonazi&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi

Malo Google i dobiješ približnu sliku o tome kako se EU nosi sa neonacistima u EU. Meni su se smučile tvrdnje da je neonacizam u Srbiji opasan kao onaj u Engleskoj , Njemačkoj, Češkoj ili ko zna gdje!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
vim je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Зна вим како се живело за време друга титее од 1941-1946. године.

Tad je bio rat i poslije rata i nigdje u svijetu se nije zivjelo dobro. Ali zato pogledaj sljedecih 50 godina. Vec 10 godina nakon rata mi smo imali fabrike i radna mjesta, a pogledaj danas. Skoro 15 godina od rata proslo a ni fabrika, ni posla ni nista. Samo prodavnice i kafici, a nezaposlenost 40 posto, a nista besplatno nema. A tad je bila besplatna i skolarina i socijalna zastita i sve. Nismo imali puno, ali smo bili jednaki i zadovoljni. A sad sve lopov do lopova. A Tito je znao sa lopovima, zato i nije bilo lopovluka kao danas. Pogledajte sljedeci spot i prisjetite se malo:

Kazes bio je rat...pa o tome i pricamo, jer i Karadzic je bio na vlasti samo za vrijeme rata. Ne pada mi na pamet da branim tog kriminalca, ali sam si naveo debilno poredjenje.

Koliko godina ti imas, pa se sjecas posleratnog perioda u SFRJ? Ako si mladji, mozes li navesti izvore koji govore o lijepom zivotu 50-ih godina? Nemoj samo reci da je izvor tvoja baba...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Mislim da nema smisla ni zdravog razuma porediti fasizam, koji ukljucuje istrijebljenje ili tlacenje 90% ljudske populacije, sa komunizmom, koji idejno (ali ne i djelom, ebiga, ljudi su tu da zaseru) zagovara ravnopravnost i slobode.
A tema nije o tome, vec o zabrinjavajucem sirenju nacizma, a jos tuznije je to bi neki pustili da se oni sire, pa zaboli me k da li evropa dopusta udruzivanje nacista i mitinge, kada svako normalan zna da rasizam nije u redu, nema se tu sta gledati sta ce EU reci...

I zasto se antifasizam konstantno veze sa komunizam? Antifasista je u sirem kontekstu svaka osoba koja nije fasista ili koja se protivi idejama fasizma, a vi se uhvatili ko pijani plota (kao sto i nacisti rade) za bivsi rezim, ako meni smeta sto bi neko pobio zidove, crnce, slavene, kineze, hinduse, jesam li zbog toga komunjara? Halo?

A da se zivjelo bolje, de budite realni, svi vi pisete iz udobnosti stanova koje vasi starci ili djedovi bez "komunjara" nikada ne bi vidjeli ni dobili... Da se zivjelo bolje, ne tvrde samo te generacije koje su direktno ucestvovale u borbi, vec i ove rodjene poslije rata, jos nisam puno ljudi sreo koji tvrde da je u ovom sistemu bolje nego u proslom (barem ne od ljudi koji zive od postenog rada), svi se sa ceznjom sjecaju tih vremena, jedino neka cetnicka podrucja kukaju, ali realno, bili su na strani koja je poduvala, sta su ocekivali, smilje i bosilje...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 10:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Problem je što se Srbima nameće ideologija sa strane.
Ovi dogadjaji kao da su isprogramirani, prvo Srbe rokaju nacisti, pa ih 50 godina tare komunizam, pa onda Srbe proglašavaju nacistima te ih opet rokaju, a za konačno istrebljenje podmeću im se nacističke organizacije, i kaže se vi ste najveći nacisti i monstrumi koji su hodali zemljom, i ne postanete li robovi demonokratije nestaćete!
Samo različite tehnike pokoravanja, ili uništenja.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 12:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2008, 22:31
cc

Poslednji put menjao 101%СРБИН dana 23 Jun 2009, 15:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
I zasto se antifasizam konstantno veze sa komunizam? Antifasista je u sirem kontekstu svaka osoba koja nije fasista ili koja se protivi idejama fasizma, a vi se uhvatili ko pijani plota (kao sto i nacisti rade) za bivsi rezim, ako meni smeta sto bi neko pobio zidove, crnce, slavene, kineze, hinduse, jesam li zbog toga komunjara? Halo?

Vala, ote mi iz usta.

LemiGO je napisao:
Ovi dogadjaji kao da su isprogramirani, prvo Srbe rokaju nacisti,

Nas i ostatak Evrope! Nismo bas toliko posebni.

LemiGO je napisao:
pa onda Srbe proglašavaju nacistima te ih opet rokaju, a za konačno istrebljenje podmeću im se nacističke organizacije,

Ko Srbe proglasava nacistima? Ovdje govorimo o organizacijama, grupacijama, pojedincima sa imenom, znaci konkretno. Da nije bilo Srba antifasista II svjetski bi otiso u qrac ako mene pitas.
I kakvo podmetanje? Znaci drzava je taksativo nabrojala koje su to organizacije.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možda se varam, ali ja ovde imam neki strong filing da se socijalne ideje, koje su strije od komunisitčkih pokažu kao dijelo komunista, a oni prikažu kao mali bogovi tog vremena. Ustvari komunisiti bi sad trebali odgovarati za krađu tih ideja, Đilas je npr. to prvi uočio pa je uklonjen.

Komunisti koristeći sredstva represije su uzimali sebi za pravo da diktiraju šta je to antifašizam, a šta je to fašizam. Sada imamo tu situaciju da moderni antifašisti nastavaljaju sa tim idejama i da tvrde ko je ko.

Tako da mi se ne sviđaju podjednako kao i oni koji pale knjige, sude po imenu , sude po boji kože ili po mišljenju ma kog pojedinca.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Samo idioti mogu usporedjivati Tita sa Karadzicem!

Tito je bio pozitivac jer je:
na pojavu fasizma odgovorio antifasizmom,
na blokovsku podjelu sveta odgovorio stvaranjem NESVRSTANIH,
na pojavu nacionalizma odgovorio gusenjem istog jakim kaznama,
uhrpo je ova balkanska primitivna plemena i stvorio respektibilnu drzavu,
i na kraju bio je gentlamen te opauchio Sofiju Loren :D

.....a Karadzic je obicni psihopata-bolesnik sa fasistoidnim idejama na koje su nazalost mnogi nasjeli!Sramota u srpskoj istoriji,nista drugo!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 15:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Ajde da se i sa tobom slozim u jednoj stvari. Karadzic jeste psihopata i faisista, u rangu je sa Alijom, Franjom,Slobom,Haretom i ostalom bagrom.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]