MILO je napisao:
Dobro ja i pricam kako mi je mozak ispiran.
Rodjen u Sanskom Mostu,dozivio i gledao kako neke bradonje iz Srbije tjeraju moje komsije iz njihovih kuca,zatim nakon par godina morao sa dve najlon vrece ka "majci" SRBIJI.Tamo sam bio neki mali bosanac koji nema pojma sta je srpstvo pa sam kao takav morao na edukaciju a onda opet nazad u Bosnu i to u "srpski" dio i opet ispiranje mozka kako bih trebao razmisljati ovako ili onako...ma gonite se vise u tri materine.Sad sam u svojoj kuci u Sanskom Mostu i odavde me niko nece vise niti oterati niti zavesti kako negde ima bolje.A meni je istina jasna i jasna mi je namera Dobrice Cosica i ostalih bolesnika a koliko vidim ostavili su traga i na vasem mozgu!
PONAVLJAM,SVE ZLOCINCE TREBA KAZNITI MA KAKO SE ZVALI!
Ja ne zelim svoju decu uciti da trebaju biti ponosni na nekog fashistu koji je silovo,ubijo,rusio ,,,isl.
p.s.Za vas radikale je svaki Srbin koji razmislja racionalno svojom glavom i pokusava sacuvati mentalno zdravlje ili izdajica ili musliman ili ustasha ili sta sve ne....
Stvarno ne bih da ulazim u to ko te je i kako ubio u pojam (a neko ili nešto očigledno jeste...) ali...
i ja sam iz Sanskog Mosta i ne sjećam se nikakvih bradonja iz Srbije u Sani 92. godine... Ti druže ili nisi bio tamo ili si prespavao tu godinu... ili su ti vrane mozak popile!
Drago mi je da si se vratio na svoje. Ja nisam mogao. Jer nisam imao gdje.
Drago mi je i da se lijepo osjećaš tamo... al' prošetaj nekad i do Šušnjara pa vidi šta tvoje komšije gore rade od nadgrobnih spomenika... Nemoj samo da mi pričaš priču i da im je mali Tešanov koji je umro davno prije rata nešto skrivio...
Koliko još Srba ima u Sani zemljače? Koliko srpske djece ide u Hasan Kikić školu? Svratiš li bar nedeljom na liturgiju da vidiš ono nekoliko staraca koji umiru a umrijeti ne mogu? Ne znaš ti ništa zemljače...
A i kako bi znao kad na ulicu izaći ne smiješ, a u Sani hvataš samo BHT, FTV, TV101, TV USK i hrvatske kanale... a da ne pričamo o tome da bi ti glavu otkinuli da izneseš ćirilične novine na trafiku!
Ili to sve zajedno tebe ne interesuje...
... ili su ti vrane mozak popile zemljače!
Kukala ti majka!