Ovde na prvoj stranici je okačen tekst u kojem između ostalog kaže:
Citiraj:
2012 Unlimited philosophy
......
3. The Mayan fifth world finished in 1987. The sixth world starts in 2012. So we are currently "between worlds". This time is called the "Apocalypse" or revealing. This means the real truth will be revealed. It is also the time for us to work through "our stuff" individually and collectively.
.....
U vezi sa ovim je zanimljivo nešto što stoji u dijelu objave koje sam upravo okačio na temi
"Objave sa nebeskih sfera", iz "Obajave sa Plejada", dio na koji mislim je ovo što oni tu kažu:
"...Ovo što sada slijedi na Zemlji je jedna evolucija super-svjesnosti, VAŠA evolucija u najveći mogući aspekt vašeg bića. Ne brinite se kako ćete vi postati to super-svjesno biće, VI to već jeste, VI se samo morate toga sjetiti.
Od vremena Harmonične Konvergencije
(1987) gusti zastori oko Zemlje sa kojima je Zemlja bila do tada okružena razrijedjuju se i rastvaraju. Od tada ste vi konstantno bombardirani sa tom energijom iz svemira i nivo te energije se konstantno povećava, u onolikom stupnju u kojem ste vi to u stanju podnijeti. Vi se sada jako ubrzano razvijate i svaka godina sada će vam se učiniti kao 10 godina koje ste proživjeli u prošlom stoljeću. Osjetite koliko ste već do sada postigli u svom osobnom razvoju i osjetite tko ćete biti ako i dalje nastavite tim tempom. Bit će kao da ste živjeli sto godina u jednom desteljeću...."
A predlažem da pročitate i ostalo.
Inače za ovako nešto sam čuo još prije možda više od deset godina, da je sada na Zemlji moguć dosta brži duhovni razvoj nego što je prije bilo moguće.
I još neke stvari koje su mi poznate a nisu "konvencionalne" (opšte prihvaćene) se tu mogu pronaći.