banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Feb 2008, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
MisS_DeviL je napisao:
One dve su stoka :angry4: Ali,logicno je bilo da ce se to desiti.Protesti su trebali biti mirni a sta se desi na kraju... :-?

Bili su mirni..pogledaj sliku npr naslovne u blicu..vidis koliko ljudi...e a ovu frku su izazvala mozda 2.3 poslednja reda...Da je ona masa sa protesta stvarno bila za huligansvo Beograda ne bi bilo....o o5 ono sve je bilo nakon razilazenja....

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 21:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Feb 2008, 19:27
Ово је за сваку осуду. Жалосно је, а неко са стране има и право да се смије на ово све. И све то у овако тешким тренуцима за нашу земљу :(

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
http://www.youtube.com/watch?v=vGCm32kLFBs :cat:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 23:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Bilo kako bilo, ono sto smo vidjeli na americkoj televiziji jako je ruzno. Sve se ovo moglo ocekivati, pa se cudim, da nisu poduzete adekvatne mjere, da se vandalizam sprijci.

Mocni i veliki oducuju o svemu. Oni imaju svoje planove, koje realiziraju u fazama, a krajnji cilj je jasno razgranicenje izmedju katolicanstva i pravoslavlja. Granica je kao sto znamo rijeka Drina. Bosnjaci su se nasli na nezgodnom mjestu,i do sada su placali skupu cijenu svoga opstanka u BiH. Sad vec imaju svoju dijasporu, i uz njenu pomoc i pomc medjunarodne zajednice oni ce permanentno curiti iz BiH. To najbolje odslikava ova prepiska.

"Johna Majora, premijer V. Britanije uputio je 2.maja 1993. Douglasu Hoggu, tadašnjem britanskom ministru vanjskih poslova ovakvo uputstvo u kome, između ostalog, stoji: Sve dok se situacija u bivšoj Jugoslaviji ne smiri, mi moramo po svaku cijenu biti sigurni da se ni jednoj zemlji koja se može smatrati „muslimanskom“ ne govori o političkim akcijama Zapada na ovom području, posebno vezanim za Tursku. Iz tog razloga, neophodno je da se nastavi sa prijevarom Vanes-Owenovim mirovnim razgovorima da bi se događala kakva-takva akcija sve dok Bosna i Hercegovina ne prestane postojati kao važeća država, a njeno muslimansko stanovništvo ne raseli iz nje.“

Srbi su ocisceni iz Hrvatske, nema ih vise ni na Kosovu, Albanci ce vremenom preci na katolicanstvo, zbog cega se u Pristini i gradi najveca katolicka bogomolja na Balkanu.Nema politickog vodje, pa ni drzavnika, koji je najmanje 8 puta bio u posjeti kod Pape, a jednom prilikom cak i sa kompletnom porodicom.Nije to valjda sve zbog 10% katolika medju Albancima.Sad se postavlja pitanje, kakva je sudbina Srba u BiH, ako je razgranicenje na Drini?Po mom mislenju ruzna i tuzna, nesto slicno kao i bosnjacka. O tome nece odlucivati Rusija, jer smo na primjeru Kosova vidjeli da je ona nemocna, nego Zapad , a to ce u mnogome da zavisi od srpke politike u BiH.Kakva je ta poltika i sami znate????

Ima ona narodna "ne moze se bosti sujav sa rogatim". Zato treba stisati svoje strasti, kontrolisati svoj bijes.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 23:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
XIX century je napisao:
Jel ti misliš da će prosječna američka/francuska/britanska familija večeras sjediti u svom domu i gledati vijesti na TV-u i na njima moleban u kojem se Srbi ponizno mole sa svjećama u rukama, a Amfilohije drži istorijski govor i propovijed punu validnih argumenata koji idu na štetu njihove nacije? Ili će pak na njihovom TV-u biti snimak Srba vandala kako idu razbijaju, pljačkaju, pale i ubijaju? Ja mislim da će ipak biti samo ovo drugo.

Prikazivano je sve, i moleban i protesti. Nije bilo iskvarenih komentara, prepali su se samo za sluzbenike svoje ambasade i to je to.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Sad gledala na TV. One dve sa video klipa se pojavile pred kamerama, doduse sa zamagljenim facama ali...Ova druga se izvinjava svojoj porodici i govori kako joj nije bila namjera da krade, ali kada je vidjela da svi to rade...sto ne bi i ona...Tako nekako...Jadna :-?
Inace, nakon sto je razorena Hrvatska ambasada u Zagrebu spaljena srpska zastava...I dokle ce tako? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2008, 03:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24
Samo nosite. Neka sve ide u pičku materinu. :fist:

http://www.inicijativa.org/tiki/tiki-re ... cleId=2183

Citiraj:
Koliko ukradene garderobe, odeće, pića i bombonjera mogu da ukradu dve mlade devojke, i nose sa sobom od Slavije, preko Terazije do Knez Mihailove ulice, može se videti na snimku koji se jutros pod nazivom "Kosovo za patike" našao na Jutjubu, najpoznatijem sajtu za razmenu video snimaka.

Na snimku amaterskom kamerom, njih dve se mogu videti u svom pohodu, tokom pljačkanja po centru grada, nakon završenog mitinga.

Iznenađene popularnošću snimaka njihove krađe, Maja i Jovana kažu da su šokirane komentarima i uvredama posetilaca sajta Jutjub, jer su, kako kažu, radile ono što i "svi ostali". I jedna i druga tvrde da su juče došle u grad, samo zbog Kosova.

"Svi su krali, ali posto mi nemamo morali smo da krademo, jer da imamo ne bi krali. Mislim, šta rade deca onih koji imaju, oni ne kradu", rekla je Maja.

"Da smo htele da idemo da krademo onda bi razbijali izloge i krali. Ali kad 300.000 ljudi krade, to smo i mi radili. Mislim, da nam policija podiže krivičnu prijavu, kao da smo ubili čoveka - to ne razumem. Pa cela ova zemlja je u rasulu", kaže Jovana.

Glavne zvezde Jutjuba napominju da nisu one krale patike, kao što to izgleda na snimku, već je to radio mladić koji ih je snimao. On im je, kako kažu, čak i pomogao da spakuju ukradenu robu, žaleći se što njega niko ne spominje.

Tokom sinoćnjeg nasilja u Beogradu opljačkan je veliki broj prodavnica u kojima se prodaju odevni predmeti.

Gradske vlasti, kao i vlasnici opljačkanih i uništenih objekata, još uvek nisu izneli procenu o kolikoj se šteti radi.

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 03:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Feb 2008, 16:03
Lopovluk i kriminal nemaju nacije. Naciju koriste kao paravan za svoje bogaćenje, valjda nam je već svima to jasno. Povlače emocije iz najnižih pobuda. Tako je uvijek bilo i biće. Koliko smo jaki da ih nadjačamo pameću? Bez obzira na naciju, teritoriju i boju kože? Imamo li snage za viši intelektualni nivo?
---
Лоповлук и криминал немају нације. Нацију користе као параван за своје богаћење, ваљда нам је већ свима то јасно. Повлаче емоције из најнижих побуда. Тако је увијек било и биће. Колико смо јаки да их надјачамо памећу? Без обзира на нацију, територију и боју коже? Имамо ли снаге за виши интелектуални ниво?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Intelekt se mjeri vertikalno, a istorija ( nacija) horizontalno. Miješaš babe i žabe.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 11:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
vim je napisao:
breskvica je napisao:
bolje da Srbija radi na natalitetu a ne da vodi u broju izvrsenih abortusa u Evropi.

Razlika je da evropa ima sa cim hraniti svoju novorodjenu djecu a srbija nema pa zato moraju mame abortirati. A jos dugo nece ni imati ako nacionalizam bude prioritet kao do sada.

Србија нема чиме хранити своју дјецу?!!!!! Већу глупост нисам одавно чуо.......
Ето и кад би било тако, какве везе има социјална ситуација са бројем дјеце? Шиптари су доказ да што су људи сиромашнији имају више дјеце....... Или ти говориш да је албанија богатија и развијенија од Србије?

А што се тиче оне две, срамота... Још она изјављује као нисам имала намјеру да крадем, али кад је 300.000 људи крало и ја сам.... пу псето! није 300.000 људи крало већ 500 изрода и издајника, које све заједно заболи за косовом (ако би уопште знали гдје је то)
Њих две као и све оне који су пљачкали објесити да висе са зидина Калемегдана.....

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Duffman potpuno se slazem sa tobom, i taman sam htjela napisati nesto slicno!
Koja provala: Srbija nema cime hraniti svoju djecu. Nevidjena glupost.
Siptari su mi bas razvijena nacija, pa imaju toliko djece jelda?

U Austriji prosjecno zene dobiju 1 ili max. 2 djece (ne racunam ekonomski napredne Turke :grin:). Mislim Austrija isto nema cime hraniti djecu jelda? :roll:

A ovi kreteni sto forsiraju ovakve video snimke, i sto samo dolivaju jos gore ulje na vatru, su jednako idioti kao te krave sto su krale, i ostale pijane bitange sto su lupale. Sve to steti najvise sopstvenom narodu i treba biti maksimalno kaznjeno.
Mislim sada se toliko razglaba o tome, kao da se ovako ne krade i nema kriminala

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
"Svi su krali, ali posto mi nemamo morali smo da krademo, jer da imamo ne bi krali. Mislim, šta rade deca onih koji imaju, oni ne kradu", rekla je Maja.

"Da smo htele da idemo da krademo onda bi razbijali izloge i krali. Ali kad 300.000 ljudi krade, to smo i mi radili. Mislim, da nam policija podiže krivičnu prijavu, kao da smo ubili čoveka - to ne razumem. Pa cela ova zemlja je u rasulu", kaže Jovana.

:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
breskvica je napisao:
Siptari su mi bas razvijena nacija, pa imaju toliko djece jelda?U Austriji prosjecno zene dobiju 1 ili max. 2 djece (ne racunam ekonomski napredne Turke :grin:). Mislim Austrija isto nema cime hraniti djecu jelda? :roll:

Sto nerazvijenija nacija to je veci natalitet. Valjda se trebamo ugledati na bolje a ne na gore od nas. Ono sto sam ja rekao je da ako u srbiji pitash ljude zasto nemaju vise djece vecina ce ti odgovoriti da je to iz ekonomskih razloga. Nisam mislio da bukvalno nemaju sta jesti, nego da nema nekih stvari koje su potrebne, zbog toga sto se samo razmislja o naciji, crkvama, granicama a o ekonomiji i o stvarima koje trebaju ne.

Citiraj:
Mislim sada se toliko razglaba o tome, kao da se ovako ne krade i nema kriminala

Naravno, politicari kradu milione pa niko nista, a obican covjek ako ukrade sitnicu odmah se frka dize. Sa ovim drugim se slazem breskvice.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 06:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Feb 2008, 16:03
XIX century je napisao:
Intelekt se mjeri vertikalno, a istorija ( nacija) horizontalno. Miješaš babe i žabe.

istorija (nacija) = babe (žabe)
---
историја (нација) = бабе (жабе)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 13:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2008, 22:08
Šta i očekivati drugo od mladih, kad im je u razmrvljenom sistemu vrijednosti za alternativu ponuđena paradigma kriminalnog establišmenta. Mada ovi drugi su to radili na veliko. Svijetla budućnost je zagarantovana!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
XIX century je napisao:
Pravo da vam kažem djeco, ja se sjećam, premda sam bila jako mlada, da se isto dešavalo '91 kad su bili neredi u Banja Luci, pa se razbijalo i svi butici u starom zanatskom su razbijeni, a huligani ulazili i uzimali ko je šta stigao. Nedugo potom izbio je rat a pola BL-ke otišlo na ratište. ne prejudiciram ništa, samo mi slike naviru... ne daj Bože da se ista logika ponovi.

'91 ?
Da nisi mislila na septembar 1993
Moram priznati
Ja sam se tada ogrebao jedino za šampitu
Izašao lik sa tacnom punom kolača
Ratne godine, a od kolač ni traga ni glasa
Nema druge nego da priznam
I ja sam huligan

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
danijell je napisao:
XIX century je napisao:
Pravo da vam kažem djeco, ja se sjećam, premda sam bila jako mlada,

'91 ?
Da nisi mislila na septembar 1993

Nemoj joj zamjeriti vidis da je napisala da je bila jako mlada

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Pa ovako nesto je i bilo za ocekivati

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
ode sve u k...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 12:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Duffman je napisao:
Србија нема чиме хранити своју дјецу?!!!!! Већу глупост нисам одавно чуо.......
Ето и кад би било тако, какве везе има социјална ситуација са бројем дјеце? Шиптари су доказ да што су људи сиромашнији имају више дјеце....... Или ти говориш да је албанија богатија и развијенија од Србије?

jebe se siptarima, isti su k`o cigani, kad nemaju sta raditi **bu se

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]