BlackHand je napisao:
I mislim da je od svih glupih stvari koje si ikada napisao na forumu ovo najgluplja.. Ubio sina?! Colin je 8 godina bio vlasnik helikoptera i dozvole za letenje
ja sam samo iznjeo cinjenicu. letio je sa njim sin, helikopter se skrljao, obojica poginula. cinjenica? jeste. bas kao i sa automobilom, i helikopter zahtjeva odredjeno znanje i iskustvo. ako je mehanicki kvar - ko je kriv? onaj ko ga odrzava, onaj ko ga vozi, vlasnik? kolin je bio sve troje....vrijeme ga skrljalo? ko je kriv? onaj ko vozi?
prilagodi voznju uslovima na cesti, zvuci poznato? ja nisam ni rekao da je imao plan...sumnjam u to da mu je to bila generalna ideja kada je uzletio to jutro.
masimo temu...otisli smo predaleko...i preduboko...ok je je zal za ljudima, sve je to super..grupna zal za nekim koga i ne znas a znas ga po dve tri pjesmice sa vikoma nije trvv..to je retardirano. umro predsjednik republike srpske. u gradu startaju babu neku. pitaju je kako je ona primila tu strasnu i nadasve neudobnu vijest. njen odgovor:
nisam....nisam mogla....oka nisam sklopila...cijelu noc sam plakala...joj....ne mogu...stvarno..bio je divan covjek bio je vakav nakav bla bla bla...
sta ona zna o milanu jelicu? sto ona place?
e vidis, to je retardirano. od nje se trazi da place. znas, velika je to stvar, umro je predsjednik republike za kojeg 45% republike nije znalo ni kako se zove. dok nije uveo stipendiju velikodusno je nazvavsi po sebi. il ko je vec izabrao to ime, stagod. umro tose...isfur, mlad, lijep, lijepo pjeva. al nist vise ja o njemu nikad nisam znao. sta me boli kurac...necu plakati, moj zivot nije nista drugaciji ni dan prije njegove smrti ni dan poslije njegove smrti..
iskreno meni je uvijek zalije ove sake jada koja kao sjenke kroci ovim gradom, ciji je svaki dan isti, koja radi od 9 do 5 u drzavnim firmama i bori se zivot. uvijek ce mi oni biti veci heroji. koga boli kurac za kolinom...daj da ga ja vidim da se izbori sa ovim ovdje...lijepo je to sto on moze svojim bibijem sjeci krivine u kojekakvim prasumama, aj da ga vidim da prezivi mjesec dana sa 300 maraka plate.
ljudi moji...
1. umre ti neko drag, ostaje rupa koju je veoma tesko zakopati.
2. umre ti neko koga si znao zdra'o za zdra'o, osjecas nelagodu.
3. umre neko sa tv-a (u mom slucaju luciano pavarotti) izbijes se, veze, sta god da je stvarao vise nece, time njegova djela dobijaju vecu vrijednost.
4. umre ti nekog koga nisi poznavao boli te kurac.
to je cini mi se normalno.
ono sto je nasem dragom rogatom zasmetalo je bilo to sto su svi odjednom odlucili da zale za ninom jer je to..eto ...moderno...znate jako mi je krivo, dajte mi da se uklopim u masu. lijepo rece, ostale su ti ninine pjesme, sad im se raduj, ako umjetnika vise nema, umjetnicka vrijednost im raste. zasmetalo mu je to sto su se svi odjednom rastuzili kao da im je nino u grupi 1 sa gornje liste, a ne u grupi 3. nino je samo primjer...generalno je tako. smrt svake takve malo kao poznatije osobe se dozivljava kao da ti je brat umro...
ma...
odo povracat...