banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
sa velikom sigurnoscu mogu reci da je moj zivot znatno ispunjeniji od tvog vidjesi kakve i koje stvari tebe zadovoljavaju. play, stop, rewind. kaseta...mogu ti reci samo jednu stvar, a ti je probaj, samo probaj, protumaciti na neki NESEKSUALAN nacin:

Slika

da, u ovom sloganu se krije jedna poruka od mene za tebe...a ti je pokusaj dokuciti..

-

blackhande, zar ne pozelis da upoznas i druge ljude oko sebe osim onih koji su ti medijski servirani? poginuo je i biciklista na raskrsnici kod univerziteta, svi smo citali o tome, jel ti njega bilo zao? dedica, stariji coek, obilazi nepropisno parkirano auto, na njega naleti veliki zli praznoglavi motociklista koji je prekoracio brzinu da bi pokazao kako njegov motocikl glasno i brzo moze da jezdi ulicama naseg grada. koga ces zaliti u tom slucaju? kakav je zivot zivio i taj motociklista? mozes li zaliti njega ako njega neko pokupi sa motora zato sto je izasao iz sporedne ulice a nije postovao jasno istaknut znak crveni na kojem pise STOP? da li bi onda u tom slucaju zalio motociklistu? da li bi zalio nekoga na koga je nino kojim slucajem naletio pijan, nekog iksa i ipsilona a nino bio pijan nakon arlaukanja na svadbi na kojoj je zaradio koju stotinu maraka i povalio debelu sankericu? osjecas jad samo za osobama koje su imale nekog, makar i najmanjeg dodira sa tvojim zivotom..koji su natebe izvrsili ovaj ili onaj uticaj..cime klasifikujes ljude koje ces zaliti? 'znao' si i tudjmana i izetbegovica i milosevica...svi su oni uticali na tvoj zivot..kojeg si od njih zalio, ako ikoga?

BlackHand je napisao:
Kad pitaš ima li razloga da za nekim žalimo više, a za nekim manje, ja kažem.. IMA! Naravno da ima.. Šta, sad treba popljuvati milione ljudi koji su žalili za Draganom Manceom, a nisu žalili za žrtvama saobraćajne nesreće u Antananarivu 1981.? Osećaćemo uvek žal i neku tugu za ljude koji su prošli kroz naš život, na ovaj ili onaj način, a pogotovo ako su bili harizmatični i po nečemu se isticali kao ljudi koje sam ja naveo u svom postu.

vise ces svoga srca predati jendoj osobi sa tva, ili osobi po kojem je bila nazvana neka igrica nego desetinama, stotinama, hiljadama ljudi koji su nestali u jednom danu? hirosima te ne dodiruje? cernobil? koliko je doktora, naucnika, inzenjera, domacica, automehanicara nestalo u antanarivu u tom danu? a sta je kolin? lik koji je vozio auto u krug a onda probao voziti helikopter pri tom ubivsi i rodjenog sina. jakog mi covjeka...bas cu ga zaliti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
VeLiKi_ je napisao:
sa velikom sigurnoscu mogu reci da je moj zivot znatno ispunjeniji od tvog
..

Ja sa velikom sigurnošću tvrdim da si ti debil. Uči malo od nerevara, ako hoćeš već da ispadneš dovitljiv. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ode ovo u krastavac... Sad bi malo povracao po BlackHandovom postu ali me toliko zaboli tjuna vise za vama svima da cu da spavam u kadi... (pomaze kod mamurluka) Da ne bih dalje psovao, ja cu evo, isto da preporucim demela, uz upozorenje da je moguce da se nekima prosire vidici. Malo ko hoce da prosiri vidike, iako prosireni vidici nisu isto sto i prosirene vene. Aj nabijte se svi na krastavac...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka

a ako neko misli da su mu vidici toliko prosireni da ni ne pomislja na neko dalje sirenje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
A jesmo svi prosvijećeni i osviješteni, čitali ljudi De Mela, pa sad uče druge znanju...
Manipulacija i skretanje pažnje. Ljudi koji gledaju BB su debili koji nemaju svoje živote. A što volimo prepisivati...
Ljudi se bave onima koji žale za nekim, a oni koji žale za nekim su ti koji nemaju svoj život. Au...

Svaka čast na proširenim vidicima :notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
VeLiKi_ je napisao:
vise ces svoga srca predati jendoj osobi sa tva, ili osobi po kojem je bila nazvana neka igrica nego desetinama, stotinama, hiljadama ljudi koji su nestali u jednom danu? hirosima te ne dodiruje? cernobil? koliko je doktora, naucnika, inzenjera, domacica, automehanicara nestalo u antanarivu u tom danu? a sta je kolin? lik koji je vozio auto u krug a onda probao voziti helikopter pri tom ubivsi i rodjenog sina. jakog mi covjeka...bas cu ga zaliti...

the death of one is a tragedy, the death of millions is a statistic.

XIX century je napisao:
Ja sa velikom sigurnošću tvrdim da si ti debil. Uči malo od nerevara, ako hoćeš već da ispadneš dovitljiv. :-?

i'm begining to like this girl :D

@blackhand
pročitaj ponovo moj prvi post. kukajte za kim hoćete i koliko hoćete, ali vas molimo da ne osuđujete nas koje boli penis za preminulima i njihovim dušama. vi plačite, mi ćemo se smejati. deal?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Frida vam je dobro rekla.. ovim prozivkama vi zapravo pokazujete da vas tangira smrt tih poznatih osoba, samo vas dotiče iz malo drugačijeg ugla. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
@Veliki, ono, žao mi je što je deda poginuo, ali nisam nešto posebno pogođen, moj deda je na sličan način poginuo pre 3 godine, udario ga kamion dok je vozio bicikl, ja sam žalio za njim, za ovim će žaliti njegovi unuci i to je to.. Znam i za Černobil i za Hirošimu, ali nemam neke posebno naglašene osećaje prema tome..to je statistika. Tuga je bila u Indoneziji nakon onog tsunamija i u SAD-u nakon Katrine, ali bože moj, toga je uvek bilo i uvek će biti. Najbolje sad da žalimo za svim žrtvama još od Little Bighorna, preko Kosovkske bitke i Cera pa do rata u Iraku... Mislim da ti je jasno da si pomešao neke pojmove koji nemaju veze s vezom..
A ono pitanje ... da li želim da upoznam druge ljude "sem onih koji su mi medijski servirani" ? Fak..svako upoznaje ljude iz okruženja, s faxa, iz ulice, bilo bi mi žao i da se njima ne daj Bože nešto desi, sigurno više nego Nine ili Colina. Ne znam iz čega si samo mogao zaključiti da mi je žao samo onih koji su mi poznati iz medija.
I da.. bilo mi je žao Miloševića, iskreno mi ga je bilo žao, više nego Nine, Colina i Toše, kad se već kačiš za klasifikaciju ljudi koje žalim.

@nerever: Оpet ponavljam, nisam ni ja ni za kime ni kukao ni tugovao, ali mi je neshvatljivo da dođe Bik i osudi sve kao licemerne, ovakve i onakve jer im je žao što je umro neko čiju su muziku slušali.. ALO!? Sad bi se ja morao pravdati ovde nekome što mi je žao što su umrli Milošević, Nino i Colin, a nije mi žao što je neko poginuo na Dedinju? Mislim, žao mi je svih žrtava, ali niti sam ih poznavao, niti me nešto preterano dotiče.. Ko od vas koji propagirate tu jednakost svih zastakuje pored svih smrtovnica u gradu ? Mislim.. ljudi se rađaju i umiru, te svako žali za njemu dragim osobama, meni je lično bio draži Nino od dede na biciklu, tako da sam ja pisao na Nininoj temi, a nisam na dedinoj, dok ste se vi kao veliki intelektualci našli da popljujete i Ninu i ove koji osećaju neki žal za njim.

nerevar je napisao:
pročitaj ponovo moj prvi post. kukajte za kim hoćete i koliko hoćete, ali vas molimo da ne osuđujete nas koje boli penis za preminulima i njihovim dušama. vi plačite, mi ćemo se smejati. deal?

Imao si prilike prolaziti pored groblja i videti sahranu, uplakane ljude i sl, ali ne poznaješ preminulog i ono...ne zanima te preterano. Upao si tu dok su drugi plakali i počeo se smejati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Imao si prilike prolaziti pored groblja i videti sahranu, uplakane ljude i sl, ali ne poznaješ preminulog i ono...ne zanima te preterano. Upao si tu dok su drugi plakali i počeo se smejati?

nisam. al si mi upravo dao sjajnu ideju :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
VeLiKi_ je napisao:
a sta je kolin? lik koji je vozio auto u krug a onda probao voziti helikopter pri tom ubivsi i rodjenog sina. jakog mi covjeka...bas cu ga zaliti...

Tek sam sada obratio pažnju na ovo, nisam pre. I mislim da je od svih glupih stvari koje si ikada napisao na forumu ovo najgluplja.. Ubio sina?! Colin je 8 godina bio vlasnik helikoptera i dozvole za letenje, šta se desilo to jutro nije nikome poznato, a zaista sumnjam da je imao neki master plan da prilikom samoubistva povuče i svog sina, te prijatelja i njegovog sina.

Colin je vozio auto, Puerta i Mance su šutali loptu, Brendon Lee je snimao filmove, Toše, Nino i Freedie Mercury su pevali... Ponavljam opet, više mi je žao njih, ljudi koji su se po nečemu isticali, koji su na neki način doprinosili, a da ne pričam kako će mi uvek biti više nekog našeg čoveka nego nekog iz Tbilsija ili Rejkjavika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
da ne pričam kako će mi uvek biti više nekog našeg čoveka nego nekog iz Tbilsija ili Rejkjavika.

AHA!!! SAD ĆEMO DA ETIKETIRAMO LJUDE PO MESTU ŽIVLJENJA??? JEL ČOVEK KOJI ŽIVI NA SPRATU VIŠE VREDI OD ČOVEKA KOJI ŽIVI U PRIZEMLJU????? UAAAAAAAAA!!!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka

BlackHand je napisao:
I mislim da je od svih glupih stvari koje si ikada napisao na forumu ovo najgluplja.. Ubio sina?! Colin je 8 godina bio vlasnik helikoptera i dozvole za letenje

ja sam samo iznjeo cinjenicu. letio je sa njim sin, helikopter se skrljao, obojica poginula. cinjenica? jeste. bas kao i sa automobilom, i helikopter zahtjeva odredjeno znanje i iskustvo. ako je mehanicki kvar - ko je kriv? onaj ko ga odrzava, onaj ko ga vozi, vlasnik? kolin je bio sve troje....vrijeme ga skrljalo? ko je kriv? onaj ko vozi? prilagodi voznju uslovima na cesti, zvuci poznato? ja nisam ni rekao da je imao plan...sumnjam u to da mu je to bila generalna ideja kada je uzletio to jutro.

masimo temu...otisli smo predaleko...i preduboko...ok je je zal za ljudima, sve je to super..grupna zal za nekim koga i ne znas a znas ga po dve tri pjesmice sa vikoma nije trvv..to je retardirano. umro predsjednik republike srpske. u gradu startaju babu neku. pitaju je kako je ona primila tu strasnu i nadasve neudobnu vijest. njen odgovor:

nisam....nisam mogla....oka nisam sklopila...cijelu noc sam plakala...joj....ne mogu...stvarno..bio je divan covjek bio je vakav nakav bla bla bla...

sta ona zna o milanu jelicu? sto ona place?

e vidis, to je retardirano. od nje se trazi da place. znas, velika je to stvar, umro je predsjednik republike za kojeg 45% republike nije znalo ni kako se zove. dok nije uveo stipendiju velikodusno je nazvavsi po sebi. il ko je vec izabrao to ime, stagod. umro tose...isfur, mlad, lijep, lijepo pjeva. al nist vise ja o njemu nikad nisam znao. sta me boli kurac...necu plakati, moj zivot nije nista drugaciji ni dan prije njegove smrti ni dan poslije njegove smrti..

iskreno meni je uvijek zalije ove sake jada koja kao sjenke kroci ovim gradom, ciji je svaki dan isti, koja radi od 9 do 5 u drzavnim firmama i bori se zivot. uvijek ce mi oni biti veci heroji. koga boli kurac za kolinom...daj da ga ja vidim da se izbori sa ovim ovdje...lijepo je to sto on moze svojim bibijem sjeci krivine u kojekakvim prasumama, aj da ga vidim da prezivi mjesec dana sa 300 maraka plate.

ljudi moji...
1. umre ti neko drag, ostaje rupa koju je veoma tesko zakopati.
2. umre ti neko koga si znao zdra'o za zdra'o, osjecas nelagodu.
3. umre neko sa tv-a (u mom slucaju luciano pavarotti) izbijes se, veze, sta god da je stvarao vise nece, time njegova djela dobijaju vecu vrijednost.
4. umre ti nekog koga nisi poznavao boli te kurac.
to je cini mi se normalno.

ono sto je nasem dragom rogatom zasmetalo je bilo to sto su svi odjednom odlucili da zale za ninom jer je to..eto ...moderno...znate jako mi je krivo, dajte mi da se uklopim u masu. lijepo rece, ostale su ti ninine pjesme, sad im se raduj, ako umjetnika vise nema, umjetnicka vrijednost im raste. zasmetalo mu je to sto su se svi odjednom rastuzili kao da im je nino u grupi 1 sa gornje liste, a ne u grupi 3. nino je samo primjer...generalno je tako. smrt svake takve malo kao poznatije osobe se dozivljava kao da ti je brat umro...

ma...

odo povracat...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Sve stoji sto ste obojica rekli. Ali mi se cini da se generalno ne razumijete :D

Ljudi postave temu umrla neka poznata licnost, vise kao "obavjestenje" "mozes misliti?" i slicno. Ostali se nadovezu "ne mogu da vjerujem" "stvarno? RIP" i to je to. Ne radi se ovde o zaljenju kao o gubitku ne-znam-ni-ja-koga (valjda).
Samo ste se vi uhvatili odmah price kako svi oni koji su se javili na temu "umro taj i taj", nemaju svoj zivot, dosadno im, zabavlja ih tudji i kojekakve ostale nebuloze. Poznata licnost, svaki dan na TVu (manje - vise), svakom bar jednom "prosao kroz glavu" - mjesate ih sa obicnim ljudima za koje ni ne znamo da postoje.

Kad ste u drustvu i neko vam kao usputnu informaciju kaze "umro Tose Proeski" (ili bilo ko drugi recimo koga vi "vorsipujete" i smatrate "trvv") kazete "a svasta, nemos vjerovat', kad, kako" i slicno ili "ma boli me k***"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
VeLiKi_ je napisao:
umro je predsjednik republike za kojeg 45% republike nije znalo ni kako se zove

Ja sam među njima. Ne bih ga prepoznao ni da sam ga sreo na ulici. Ne bih prepoznao ni Proevskog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka

i ja sam..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
Frida vam je dobro rekla.. ovim prozivkama vi zapravo pokazujete da vas tangira smrt tih poznatih osoba, samo vas dotiče iz malo drugačijeg ugla. :roll:

Frida je bila malo nervozna pa je svasta smijesno zakljucila. Ja stvarno ne znam sta da uradim pa da vi stvarno procitate ono sto pise, a ne ono sto bi vi htjeli da pise. A i ti svasta fino zakljuci... mene tangira ljudsko sranje, a apsolutno nema veze s temom koliko koga neka smrt tangira.
Mogao sam za primjer da uzmem i one teme za doniranje 1KM na poziv za to i to bolesno dijete, al bi me tad sigurno kamenovali jer bi pomislili da imam nesto protiv bolesne djece. Mada to garant neki i sad misle.

Ovo je sad otislo na nekakve big bradere, i sta ti ja znam, u to se ne petljam, druga je tema. Ja sam htio da kazem da mi se gadi lazno saosjecanje, koga ovde ima u izobilju. TACKA (mada mi se jos stosta gadi, al cenemo o tome)

Blekhend je napisao:
Opet ponavljam, nisam ni ja ni za kime ni kukao ni tugovao, ali mi je neshvatljivo da dođe Bik i osudi sve kao licemerne, ovakve i onakve jer im je žao što je umro neko čiju su muziku slušali.. ALO!? Sad bi se ja morao pravdati ovde nekome što mi je žao što su umrli Milošević, Nino i Colin, a nije mi žao što je neko poginuo na Dedinju? Mislim, žao mi je svih žrtava, ali niti sam ih poznavao, niti me nešto preterano dotiče.. Ko od vas koji propagirate tu jednakost svih zastakuje pored svih smrtovnica u gradu ? Mislim.. ljudi se rađaju i umiru, te svako žali za njemu dragim osobama, meni je lično bio draži Nino od dede na biciklu, tako da sam ja pisao na Nininoj temi, a nisam na dedinoj, dok ste se vi kao veliki intelektualci našli da popljujete i Ninu i ove koji osećaju neki žal za njim.

BlackHand, ja sam samo licimjere proglasio licimjerima. Ko se prepoznao, prepoznao se, to nije moj problem. Nemam ja nista protiv zaljenja. Ne znam kako to da nacrtam pa da me razumijes. Evo ovako:

Slika

Ja koji propagiram tu jednakost svih zastanem pored plavih smrtovnica ponekad, da vidim jel iko koga sam znao. I onda ne idem na forum da svima razglasim kako mi se srce raspada zbog te smrti. I ti si uspio da zakljucis da ja pljujem po nini... svaka cast.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Bik je napisao:
Ja sam htio da kazem da mi se gadi lazno saosjecanje, koga ovde ima u izobilju.

Po cemu ti prepoznajes lazna saosjecanja ili po cemu se takva osjecanja prepoznaju uopste?
Ja to samo prepoznajem kad nekog poznajem licno tako da tek onda (ali ne i uvijek) mogu skuziti kad neka osoba nesto glumi a kad pokazuje svoje prave osjecaje.
Inace bih morala imati neku veliku moc poput Supermenove da to vidim ovako preko neta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Bik je napisao:
Ja koji propagiram tu jednakost svih zastanem pored plavih smrtovnica ponekad, da vidim jel iko koga sam znao. I onda ne idem na forum da svima razglasim kako mi se srce raspada zbog te smrti. I ti si uspio da zakljucis da ja pljujem po nini... svaka cast.

Imas pravo. Zanimljivije je popiti 10 piva i doci i reci na forumu koliko smo nasljokani i pojesti sendvic star 3 dana i doci i pohvaliti se/pozaliti se ili sta vec...kako smo pojeli star sendvic da ispadnemo smijesni ili glupi, ili sta vec. Onda nam nece zasmetati tudji komentari, bili od srca ili ne, bili pravi ili lazni.

Kao sto Helena rece, tema je postavljena radi obavestenja, a to sto je neko napisao sta oseca prema tom dogadjaju u obavestenju koje je postavljeno, ne treba da bude razlog da se sad diskutuje o tome. Ovaj forum se 70 % sastoji od glupih i bezazlenih odgovora tipa " Krastavac" , "haha.." " hihi.." jeretice", "sektasu", "nevjernice", "budalo"... tako da ja licno smatram da je iskazivanje svoje zalosti i opis trenutnog stanja najmanji problem na ovom forumu.

U pravu ste kad kazete da su svi zivoti jednako vrijedni i da Tosin zivot/smrt po toj logici nije nista vazniji od zivota/smrti mog rodjaka koji je nedavno poginuo u 30. god. zivota i ostavio iza sebe dvoje male djece, ... ali pustite ljude da iskazu svoje osjecaje, bile lazne nebile, svejedno ce svako polagati racune za svoje osjecaje.
Ili cemo prestati i cestitati jedni drugima rodjendane , posto , ko zna odakle dolaze sve te cestitke, dal iz srca ili iz ...neceg drugog.

Poslednji put menjao Leona dana 21 Okt 2007, 20:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Bik je napisao:
Ja sam htio da kazem da mi se gadi lazno saosjecanje, koga ovde ima u izobilju.

Po cemu ti prepoznajes lazna saosjecanja ili po cemu se takva osjecanja prepoznaju uopste?
Ja to samo prepoznajem kad nekog poznajem licno tako da tek onda (ali ne i uvijek) mogu skuziti kad neka osoba nesto glumi a kad pokazuje svoje prave osjecaje.
Inace bih morala imati neku veliku moc poput Supermenove da to vidim ovako preko neta.

Eto, pretpostavljam. Smrdi mi na kilometar, ponavlja se po sablonima. Recimo kad neko u jednom pustu napise " :cry: :cry: :cry: :cry: " a onda za minut napise " :lol: :lol: :lol: :lol: " na nekoj drugoj temi, to mi kaze da je jedno od ta dva osjecanja lazno. Jer se tuga i sreca ne smjenjuju pritiskom na link. Eto, ne moras biti supermen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Kao sto Helena rece, tema je postavljena radi obavestenja, a to sto je neko napisao sta oseca prema tom dogadjaju u obavestenju koje je postavljeno, ne treba da bude razlog da se sad diskutuje o tome. Ovaj forum se 70 % sastoji od glupih i bezazlenih odgovora tipa " Krastavac" , "haha.." " hihi.." jeretice", "sektasu", "nevjernice", "budalo"... tako da ja licno smatram da je iskazivanje svoje zalosti i opis trenutnog stanja najmanji problem na ovom forumu.

U pravu ste kad kazete da su svi zivoti jednako vrijedni i da Tosin zivot/smrt po toj logici nije nista vazniji od zivota/smrti mog rodjaka koji je nedavno poginuo u 30. god. zivota i ostavio iza sebe dvoje male djece, ... ali pustite ljude da iskazu svoje osjecaje, bile lazne nebile, svejedno ce svako polagati racune za svoje osjecaje.
Ili cemo prestati i cestitati jedni drugima rodjendane , posto , ko zna odakle dolaze sve te cestitke, dal iz srca ili iz ...neceg drugog.

Da opet napisem. NEMAM NISTA PROTIV TUGE I ZALJENJA NEGO PROTIV "LAZNIH SRANJA". I ovo opet: NEMAM NISTA NI PROTIV INFORMISANOSTI.
E ovo stvarno postaje naporno...

Leona je napisao:
Bik je napisao:

Imas pravo. Zanimljivije je popiti 10 piva i doci i reci na forumu koliko smo nasljokani i pojesti sendvic star 3 dana i doci i pohvaliti se/pozaliti se ili sta vec...kako smo pojeli star sendvic da ispadnemo smijesni ili glupi, ili sta vec. Onda nam nece zasmetati tudji komentari, bili od srca ili ne, bili pravi ili lazni.

To bas i nije zanimljivo. Ali u svakom slucaju, ako je iskreno, ne vidim nista lose u tome. Isto i sa komentarima. Zasto je toliko tesko to shvatiti?

Poslednji put menjao Bik dana 21 Okt 2007, 20:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]