Rakun_Slavko je napisao:
bigman je napisao:
То све каже човјек који има за аватар наопако окренут крст...
Мис`им...
Hmm, pa hriscanstvo je dobar dio istorije imalo jaku dozu fasizma u sebi... Neistomisljenici su progonjeni i ubijani ili tretirani kao treca kategorija ljudi u drustvu. Kao i u fasizmu - nastojala se ostvariti "cistota".
Ne treba dozvoliti da se fasizam neometano razvija, ipak, citav svijet se sjeca sta je poslijednji procvat fasizma donijeo prije kojih sedamdesetak godina...
Потпуно се слажем. Тад су се и "политичка" убиства дешавала под плаштом приче о "невјерним и одлуталим од правог пута"...
Међутим, то је било у "добром дијелу хиршћанске историје...", данас је то у вјери не постоји. Али је људска
потреба да се сврстава и групише, затим и презире, мрзи и уништава друге групе, је остала и опстала. Зато и постају и постоје групе са шовинистичким, фашстичким (читај:разорним по друштво), циљевима. Вјерске секте сврстајте сами...
groznium je napisao:
šta fali okrenutom krstu ? je li to jedina zamjerka ?
to sve zamjera čovijek kome se život svodi na gledanje kojekakvih utakmica i trčanje od kladionice do kladionice i iščekivanje rezultata
То је била опаска на аватар, не не твој живот (из простог разлога јер не причам о нечему што не познајем, за разлику од тебе). Спорт (у сваком смислу) ми је хоби, о њему, самим тим, волим разговарати. Проблем? Успут, кладионицу не волим, ријетко, скоро никад не играм.
Да наставим са правдањем: Рођен сам 09.06.1984. радим и студирам, апсолвент сам на Економском факултету у Бања Луци. Возим аутомобил типа Голф 2 (боја - сива металик). Волим црне дјевојке, по правилу будем са плавушама. Управо сам изашао из једне везе, тако да сам слободан, а пријатељи кажу да сам лијеп. Хоби ми је спорт, а волим и изласке, и све што воле млади. Кафу најчешће пијем у Емпориу, и тамо је супер. Омиљени филм ми је Снеч....
Ето. Ако те још нешто занима, питај, па да можеш изнијети још који генијалан закључак...