Pero bombas je napisao super tekst i slazem se potpuno!
JA uopste ne sazaljevam takve. I da bi neka djevojka upala u neku spletku i imala svodnika, morala je prethodno d aima neko devijantno ponasanje ili vec potice iz problematicnog okruzenja.
Drustvo treba pomoci generalno, da s estavraju pozitivni odgoji, dakle stub ponasanja je kucni odgoj, a krajnju posljedicu , u ovom slucaju tu sa trotoara, treba uhapsiti.
Druga stavr, niko od vas ne pomisli, da one zaista zele biti na trotoaru. Jer lakse je 30,50 KM zaraditi za pola sata-sat neko rintati cijeli dan fizicki posao. E to je problem, najveci.
SVi hoce laku lovu...a niko d apoturi ledja.
Ja sam mnogo puta vidjala prosittutke, najvise u Bg, sto u gradu sto na autoputu na izlazu iz Bg.
I ovdje sam imala priliku vidjeti, par puta, za koju bih se opkladila da ceka musteriju. Upoznala sam skoro prostitutku koja je u tom poslu 40 godina, i dan danas stoji na putu, a zivi u samoj okolni BL. Price koje je pocela da mi prica su u usto vrijeme tragicne i komicne....
A sjecate se "Sladjo, pusta te ubila"...
Ne znam, ali ja sma previse radiklalna prema tim stavrima, ja bih sve njih u zatvor na neko vrijeme a po tome na rad u nekoj fabrici, gdje ce biti takav radni rezim da ce po noci morati spavati da bi sutra nastavile sa normalnim radom.