banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
dzabaleban je napisao:
Ovaj, pa da tako to ispadne.. te što po cijeli dan gule pare s muževe kreditne kartice, varaju ga dok on crnči, imaju sve da si priušte od njegovih para, pa onda su prirodno od toga pune optimizma i vjere u život ispadnu puno bolje osobe

XIX, jel ti stvarno tako misliš ili se zaj...?
Ok. Ali nemoj još samo reći da će ljubav pobijediti sve... :roll:
Ako je ovo stvarna ženska priroda, jadan ja.
Koji horror...

Čuj, govorim ti na osnovu posmatranja tog fenomena kod parova meni bliskih, npr. komšija, prijatelja i rođaka. Ovo dakako nije validan, naučni eksperiment.. ali ja sam utvrdila da žene koje su dale sebi u zadatak samo da mu šire noge i šliftaju mu se, te troše njegove pare, su daleko više poštovane ( u odnosu na žene koje i nešto privređuju i žrtvuju se za kućni budžet) od strane svojih muževa, iz meni misterioznih i neshvatljivih razloga. Vis-avis ovoga, malo porazmisli i o muškoj prirodi, ne samo ženskoj, jer zašto muškarci takve žene više poštuju? Možda je odgovor u njihovoj razdraganosti, jer ne prolaze kroz stres na poslu, a osjećaju se obezbjeđenim, a muškarci vole bezbrižne žene... ( samo nagađam).

et.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Muškarci kad varaju, onda traže novo meso, ne interesuje ih IQ u većini slučajeva. Žene kad varaju onda traže nešto više, naravno pored seksa koji ide uz to. Ok postoje i drugi motivi, ali najčešće je sebično traganje za utaživanjem neutaživih nagona, tj po principu "živjele promjene"

Postoje slučajevi kad je muškarac privučen ženom, njenom ljepotom i energijom kojom zrači, osjeća izuzetnu privlačnost, ali ne želi seks sa njom. Ona za njega postaje uzvišeno biće, a seksualni čin bi samo ukaljao njen lik u njegovom umu. (ovo ti takođe govorim iz iskustva, i iz iskustva prijatelja, komšija, rođaka) Nismo svi po pravilu napaljeni kerovi.

Ovako nešto, naravno, ne može opstati jer je samo od sebe "nirvana" a svijet i želje su u stalnom progresu. Biva da žena poželi seks, dođe do nesporazuma, ili to poželi muškarac. Kažu da razgovor liječi sve, ali nekad je baš razgovor najteže izvesti.

Kad se počnemo seksati, onda se opustimo, počnemo pokazivati stvarno lice. Nestaje ustručavanja i "bečke škole" jednostavno više nismo sveti jedno drugome iako je privlačnost i vezanost tu. Kao da čuvamo ključ od neke trgovine slatkiša u koju se uvlačimo noću i prežderavamo se dok ostali spavaju, i onako nažderani blejimo jedno u drugo. Iz dana u dan. Upali smo u rutinu. Žena više nije onako full dotjerana, vidi joj se izrast u kosi, muškarac potpuno opušteno prdi pred svojom partnerkom. (I žene prde takođe, naučno dokazano) Posljednji bedem intimnosti je srušen.

Tad nastupaju stručni savjeti, ideje iz novina, mašta, sve sile se udružuju kako bi požrtvovano uništili rutinu i vratili onaj stari osjećaj. Partneri postaju svjesni da se bore za isti cilj, ali da se bore i da to nije kao na početku, da zahtijeva napor. Jedno vidi kako se ono drugo trudi, jača prijateljstvo i veza ulazi u novi stadijum, mirniji.

Hesse kaže "Svakom početku svojstvena je čarolija"

P.S. Izvinjavam se ako sam otišao predaleko u ovom postu, ne znam koji me djavo navede...ovo je ionako forum, a ne ispovjedaonica, ovdje smo svi dzabalebani bez krivične odgovornosti.

Poz svima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 08:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2007, 12:34
Ako se nađe bilo koji dobrovoljac da se ponaša kao iz priručnika za žene i naravno što je najvažnije da me ništa ne pita kada dođem kući kasno ili poželim sama da izađem pristajem da ga izdržavam.

Obećavam da ga neću tjerati da nosi vrcu u kosi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

arianrod je napisao:
Ako se nađe bilo koji dobrovoljac da se ponaša kao iz priručnika za žene i naravno što je najvažnije da me ništa ne pita kada dođem kući kasno ili poželim sama da izađem pristajem da ga izdržavam.

Obećavam da ga neću tjerati da nosi vrcu u kosi.

:lol: :lol: :lol: потписујем. с тим што овај мој још треба још и да прође обуку из тајландске масаже. 8) :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 10:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2007, 12:34
Nema šta toga se nisam sjetila, ali za razliku od tebe biću skromnija. Može bilo koji način masiranja, ali mora biti odrađen dvaput dnevno, svim danima sem nedeljom. Treba čovjeku ipak odmora pošto nije lako ponašati se po priručniku. Sad neka mi neko kaže da su žene bezdušne, pa ni privatnik im ne bi dao slobodan dan u našoj državi. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Evo nadjoh nesto zanimljivo :lol:
"Danas,u prvom redu,treba se dobro udati,a onda:udjes u razne odbore,prisustvujes sjednicama,pojavljujes se na svecanostima,proslavama,blistas pored svog uvazenog supruga.Kakva diploma,kakvi li bakraci!Muz ti je najbolja diploma."
Branko Copic "Odumiranje medjeda"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
Evo nadjoh nesto zanimljivo :lol:
"Danas,u prvom redu,treba se dobro udati,a onda:udjes u razne odbore,prisustvujes sjednicama,pojavljujes se na svecanostima,proslavama,blistas pored svog uvazenog supruga.Kakva diploma,kakvi li bakraci!Muz ti je najbolja diploma."
Branko Copic "Odumiranje medjeda"

Јест, само и за то треба талента. Ја сам анти-таленат за ту област, признајем 8) Кад видим цуре много млађе од мене како себи одлучно крче пут до положаја у друштву, на овај горе описани начин, ја видим да сам анти-таленат.

Све у свему, из неких чудних разлога, они више порштују кучке које њих не поштују.. угл, обрнуто пропорционално. Ваљда кад је неко добар према њима, они почињу да губе поштовање према тој особи. Јер жена без зла и подвала = жена без узбуђења, без "живости и живота" ил тако нешто ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 08:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2006, 16:44
Zavisi koja zena i zavisi koji muskarac.

Ako nastavite sa ovakvim seksistickim komentarima samo ce mi jos ostati da se zapitam jesam li ja zensko ili musko. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]