Gimli je napisao:
ja da sam ona cura nebih imao hragbrosti da prijavim silovanje, barem ne odmah... jadna cura...
Najzalosnije je sto jos godinama gledas gmaza dok traje sudjenje i na kraju mu presude kao da je ukrao kikiriki u trgovini.
Najbolje je ubiti ga na licu mjesta cim prvim stignes s ledja dok odlazi, a braniti se stanjem potpunog soka i odsustva svijesti, traumom i osjecanjem potpune ugrozenosti...
Ako te na kraju i osude, u ovoj zemlji se i za ubistvo dobija kao za malo vece pakovanje kikirikija.
A meni se smiju sto kazem da mi na pultu medju hemijskim olovkama stoje makaze i da bih i hemijske i makaze upotrijebila u slucaju napada, ako bih samo dosla do njih (a na dohvat ruke su mi). Bas veceras sam komentarisala to i ciljanje oka ili vrata. I ljudima smijesno sto uopste razmisljam o tome da mi moze zatrebati "oruzje" za sopstvenu zastitu na radnom mjestu.
Davno su prosli dani kad sam vjerovala da sam fina i da bi me pogodilo da naudim ljudskom bicu...jednog dana sam otvorila oci i shvatila da medju takozvanim ljudskim bicima ima zvijeri i govana najgore vrste...
Na zalost, zivot te nauci nekim stvarima, pa ja gdje god pocnem raditi prvo razmislim sta bi od inventara moglo posluziti u odbrambene svrhe.
U internet klubu sam ispred sebe uvijek imala jednu glomaznu pepeljaru i noz.
I na zalost, koliko god covjek bio spreman, manijak te uvijek zaskoci nespremnog.