banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
kako nikome da padne na pamet ideja da se uradi kastracija doticnog ???????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
the_grunf je napisao:
kako nikome da padne na pamet ideja da se uradi kastracija doticnog ???????

Nitro je napisao:
Za silovatelje, pedofile i sličan šljam - kastracija ili amputacija ćune

oOo je napisao:
uvesti smrtnu kaznu vješanjem za pimpek

psyborg je napisao:
Kastracija je veoma dobra ideja, onda si 100 % siguran da nece vishe ponoviti isto krivicno djelo.

stvarno, kako nikome to nije palo na pamet!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
na prvo krivo drvo naopako da malo visi pa na lomacu :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Bolesno :oops:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Uzasno,citala sam u blicu...centar,dan....butik...Ma vala bas odsjeci mu karu i gurati sipku kroz cmar...pa na usta da izadje...i na
Terazije...nagog

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Manijak koji je u ponedeljak oko 12.30 silovao radnicu butika na Vračaru je ponovo napao! On je oko 9.30 upao u optičarsku radnju na Voždovcu i zapretio dvadesetogodišnjoj radnici da će je silovati ukoliko mu pruži otpor. Devojka se spasla užasa jer u radnji nije bilo druge prostorije u kojoj bi manijak mogao da se iživljava nad njom, a da ostane neprimećen od prolaznika.

Devojci je zapretio nožem dugim 20 centimetara i iz radnje je oteo novac, troje naočara i njen zlatni lančić. Potom je iz njene torbe izvadio ličnu kartu, pogledao podatke i dok je izlazio iz radnje, kao i radnici u butiku prekjuče, zapretio:
„Ako prijaviš da sam ti pretio, silovaću te i ubiti jer znam gde živiš. Policiji ćeš reći da je razbojnik bio maskiran fantomkom i obučen u belo“, poručio je uplašenoj devojci.
Uplakana devojka odmah je pozvala policiju, a zatim otišla do susedne radnje, kod berberina.
Kako saznaje „Blic“, istraumirana prodavačica je na fotografiji koju su joj pokazali policajci prepoznala razbojnika koji joj je pretio. Na fotografiji je isti muškarac za koga je devojka u butiku rekla da ju je silovao.
Devojka je tada samo klimnula glavom i rekla: „To je on!“
U policiji, za sada, ne mogu sa sigurnošću da tvrde da je taj muškarac osumnjičen jer je fotografija stara nekoliko godina. Istraga je sužena na nekoliko muškaraca koji odgovaraju opisu koje su dale devojke. Prema našim saznanjima, oni su ranije odslužili zatvorske kazne zbog silovanja i sada su na slobodi. Zbog toga, u policiji očekuju da će siledžija ubrzo biti uhapšen.
Drama devojke iz optičarske radnje počela je u 9.30, kada se vratila iz samoposluge, gde je kupila doručak. Ispred vrata, čekajući da ona otključa radnju, bio je mladić crne kose, visine 170 centimetara, star 25 do 30 godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Helena je napisao:
Citiraj:
Manijak koji je u ponedeljak oko 12.30 silovao radnicu butika na Vračaru je ponovo napao! On je oko 9.30 upao u optičarsku radnju na Voždovcu i zapretio dvadesetogodišnjoj radnici da će je silovati ukoliko mu pruži otpor. Devojka se spasla užasa jer u radnji nije bilo druge prostorije u kojoj bi manijak mogao da se iživljava nad njom, a da ostane neprimećen od prolaznika.

Devojci je zapretio nožem dugim 20 centimetara i iz radnje je oteo novac, troje naočara i njen zlatni lančić. Potom je iz njene torbe izvadio ličnu kartu, pogledao podatke i dok je izlazio iz radnje, kao i radnici u butiku prekjuče, zapretio:
„Ako prijaviš da sam ti pretio, silovaću te i ubiti jer znam gde živiš. Policiji ćeš reći da je razbojnik bio maskiran fantomkom i obučen u belo“, poručio je uplašenoj devojci.
Uplakana devojka odmah je pozvala policiju, a zatim otišla do susedne radnje, kod berberina.
Kako saznaje „Blic“, istraumirana prodavačica je na fotografiji koju su joj pokazali policajci prepoznala razbojnika koji joj je pretio. Na fotografiji je isti muškarac za koga je devojka u butiku rekla da ju je silovao.
Devojka je tada samo klimnula glavom i rekla: „To je on!“
U policiji, za sada, ne mogu sa sigurnošću da tvrde da je taj muškarac osumnjičen jer je fotografija stara nekoliko godina. Istraga je sužena na nekoliko muškaraca koji odgovaraju opisu koje su dale devojke. Prema našim saznanjima, oni su ranije odslužili zatvorske kazne zbog silovanja i sada su na slobodi. Zbog toga, u policiji očekuju da će siledžija ubrzo biti uhapšen.
Drama devojke iz optičarske radnje počela je u 9.30, kada se vratila iz samoposluge, gde je kupila doručak. Ispred vrata, čekajući da ona otključa radnju, bio je mladić crne kose, visine 170 centimetara, star 25 do 30 godina.

hvala CIPS-u na našim ličnim kartama. ne piše adresa :roll: 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 20:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Strasno, bas.

Smijesna strana(ako je ima): Covek pokusava razbiti monitor od kompjutera jel se prepao da je snimit. Vjerovatno je mislio nece imati na cemu pogledati snimku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 20:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Mar 2007, 23:41
Мислим да је највише крив закон.
Овај је очигледно већ био затваран за силовање и они га пусте па је сад то урадио опет. Чак је покушао и другу дјевојку силовати.
Мислим да би казна требала бити од мин 10 до макс 30 година, зависно од тежине злочина, за силовање ако није раније кажњаван плус јавна бламажа.
За поновљени злочин од 30 до доживотне + евентуално кастрација, мада би се ови за људска права жалили ал овакви злочици су више животиње него људи.

На крају ми најжалије цуре.
Колику год да добије казну то неће смањити њен ожиљак на души.

Vrh

Tema posta: Re: :(
PostPoslato: 19 Sep 2007, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Gimli je napisao:
ja da sam ona cura nebih imao hragbrosti da prijavim silovanje, barem ne odmah... jadna cura...

Najzalosnije je sto jos godinama gledas gmaza dok traje sudjenje i na kraju mu presude kao da je ukrao kikiriki u trgovini. :evil:

Najbolje je ubiti ga na licu mjesta cim prvim stignes s ledja dok odlazi, a braniti se stanjem potpunog soka i odsustva svijesti, traumom i osjecanjem potpune ugrozenosti...
Ako te na kraju i osude, u ovoj zemlji se i za ubistvo dobija kao za malo vece pakovanje kikirikija. :roll:

A meni se smiju sto kazem da mi na pultu medju hemijskim olovkama stoje makaze i da bih i hemijske i makaze upotrijebila u slucaju napada, ako bih samo dosla do njih (a na dohvat ruke su mi). Bas veceras sam komentarisala to i ciljanje oka ili vrata. I ljudima smijesno sto uopste razmisljam o tome da mi moze zatrebati "oruzje" za sopstvenu zastitu na radnom mjestu.
Davno su prosli dani kad sam vjerovala da sam fina i da bi me pogodilo da naudim ljudskom bicu...jednog dana sam otvorila oci i shvatila da medju takozvanim ljudskim bicima ima zvijeri i govana najgore vrste...

Na zalost, zivot te nauci nekim stvarima, pa ja gdje god pocnem raditi prvo razmislim sta bi od inventara moglo posluziti u odbrambene svrhe.
U internet klubu sam ispred sebe uvijek imala jednu glomaznu pepeljaru i noz.

I na zalost, koliko god covjek bio spreman, manijak te uvijek zaskoci nespremnog. :-?

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
psyborg je napisao:
Zatim sam nasao zanimljiv komentar na blicovom sajtu vezan za ovaj dogadjaj koji opisuje kako se kaznjavaju zlocinci u Floridi.

Citiraj:
Naime u Floridi se poodavno pojavio jedan podosta efikasan sistem suzbijanja kriminaliteta, to nije kazna zatvora niti robija, vec (doduse za krivicna dela u saobracaju a ne i ovako nesto) okrivljeni nosi veliku tablu na mestu nesrece gde pise sta je uradio i tako seta tim putem po 4-5 sati dnevno po godinu dve...i upravo se taj sistem pokazao kao jedan od najefikasnijih u suzbijanju kriminaliteta i razmislja se o siroj primeni tih sankcija(takva vrsta JAVNOG PONIZAVANJA JE NAJTEZA KAZNA,dok to rade ljudi ih vredjaju pljuju pa cak i fizicki napadaju)...tako da tog silovatelja treba isto tako, obesiti mu tablu oko vrata gde ce detaljnio biti opisano sta je uradio i pustit ga da kroz Knez hoda 4 sata dnevno(ne bi setao vise od pet dana,a i malo ispraznjavanja negativne energije ovog naroda nad takvim silovateljima bi dobro doslo i za sam narod :) anti stres program)!!!
Jako interesantno. Ovako nešto ima u nekim islamskim društvima već vjekovima ali nisam očekivao da ima i u Americi. Baš dobra ideja. To bi kod nas trebalo isto rješiti, ako ništa ono bar u saobraćaju kad tatini sinovi prođu kroz crveno i roknu nekog jadu svojim Mercedesom. Trebalo bi im propisati da moraju nositi tablu na dotičnoj rakrsnici na kojoj piše: "Ja sam bahati moron. Tatinim autom sam uništio teško stečenu Ladu ratnog vojnog invalida." Ja bi ga prvi pljunuo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 09:32 
Ne bih ga ja pljunuo, dovoljno je ponizenje da ga ljudi sa prekorom gledaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
Helena je napisao:
oOo - ne znam gdje se jos dogadja da pedofil, ubica, silovatelj dobije slobodni vikend pored tako male kazne, sem kod nas.

Pa valjda zbog dobrog ponašanja.:D Nema u zatvoru djece ili žena da ih siluju pa se to valjda računa kao dobro ponašanje pa ih onda naše saosjećajne (podmazane?) sudije moraju pustiti da odu kući na vikend.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
XIX century je napisao:
ja znam curu koja je prijavila seksualno uznemiravanje od strane svog šefa, jer je ovaj nije htio promaknuti na bolju poziciju, samo da mu napakosti. čovjek izgubi posao, ni kriv ni dužan. njih su dve bile u igri, jedna drugoj "alibi

pročitajte ovo još jednom pa se zapitajte što su male kazne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Nitro je napisao:
Za silovatelje, pedofile i sličan šljam - kastracija ili amputacija

U pojedinim drzavama se vrsi hemijska kastracija nad ovim slucajevima.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 19:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
Manijaku treba odsjeci cunu i gurnuti mu je negdje ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...lika treba u tjorku sa povecom grupom pedera manijaka...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 07:11 
Ne spamajte sta treba...to smo se vec usaglasili!!!

Nove informacije su tu:
Citiraj:

Policija je identifikovala beogradskog manijaka koji je u ponedeljak silovao prodavačicu u butiku na Vračaru, a dan kasnije na Voždovcu napao radnicu optičarske radnje. Zove se Igor Milošević (29) i u pitanju je serijski silovatelj, koji je i pre 15 godina sejao strah po gradu, kada je za samo tri dana silovao i napao devet devojaka, saznaje „Blic“.

Na ulicama prestonice danas vladala je opšta panika, naročito među ženama i prodavačicama u buticima, a uznemireni građani su svaku sumnjivu mušku osobu prijavljivali policiji. Milošević je već dva puta bio osuđivan zbog silovanja. Iako policija ima njegovu fotografiju, on juče nije uhapšen. Milošević je poslednji put izašao iz zatvora 25. avgusta. Posle samo 23 dana na slobodi, on je nastavio da napada i siluje. Siledžija nema stalno mesto prebivališta i u potrazi za njim policija je pretresla beogradska kartonska naselja, u kojima je on pre poslednjih napada viđan nekoliko puta, ali bez uspeha.
- Milošević je seriju silovanja izvršio kada je imao samo četrnaest godina. Za tri dana podigao je Beograd na noge. Način napada isti je kao i u poslednja dva slučaja, najčešće je napadao prodavačice u buticima. Najgori slučaj bio je napastvovanje maloletne devojčice iz Zvečanske ulice koju je na silu ubacio u automobil, vezao je lisicama i zlostavljao. Tada je za tri dana izvršio četiri silovanja i pet puta je pokušao, ali su devojke uspele da se spasu. Bilo je strašno jer je policija u jednom danu dobijala po tri prijave silovanja. Žene su bile u strahu, a i tada se o njemu izveštavalo na naslovnim stranama - priča dugogodišnji operativac beogradske policije.
On kaže da su tada Miloševića uhapsili tako što mu je policija postavila zamku.
- Uhvatili smo ga uz pomoć jedne poznate beogradske prostitutke, koja je radila u parku kod autobuske stanice, s kojom je Milošević imao seksualni odnos. Zahvaljujući njoj, on se tada našao iza rešetaka. Čak je i ona, koja je važila za jednu od najiskusnijih u tom poslu, rekla da nikada nije videla goreg seksualnog manijaka i bolesnika - priča sagovornik „Blica“.

blic.co.yu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
jezivo sto takvi uopste hodaju zemljom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sad si me podsjetio da njega,bila je prije koju godinu emisija o njemu.
Ne mogu da vjerujem da je izasao iz zatvora.Grozno!
Jedino rjesenje je kastracija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]