Micelijus je napisao:
"Onaj ko ima dace mu se, a onaj ko nema oduzece mu se i ono malo sto misli da ima."
Ja sam to shvatio tako da se to odnosi na duhovnost.
Sa materijalnim bogatstvom je to već teže jer ko god imao ne znam koliko bogatstva Otac Nebeski mu ga može uzeti u vrlo malo vremena dok će Otac Nebeski uvijek dati onima koji teže ka duhovnosti. Zato Ameri ali i zapadna Evropa gube na finansijskom planu.
Mada tačno je da je kapitalizam sistem u kome bogati postaju još bogatiji a siromašni još siromašniji.
Citiraj:
Mozda ovi nasi politicari, u nedostatku drugih mogucnosti pokusavaju da "unovce" nas duhovni potencijal.?
Na koji način? Na šta misliš?
Citiraj:
Niko ne bi bio sretniji od mene da nasi urade tu "jednu stvar" tj. da priznaju bozije ljude u banjaluci
Ja sve okolišam a ti u sami centar

Ajd' neka si rekao, ko zna zašto je to dobro

Kolike su šanse da ih političari priznaju? Teško je reći. Mada oni ne bi završili na psihijatriji ako bi na pravi način priznali Božije ljude, u krajnjem slučaju ne vjerujem da bi to Božiji ljudi dozvolili. Mada je tačno da i taj strah postoji kod političara ali ima i pored toga još mnogo kočnica u njima koje ih sprečavaju da urade tu jednu jedinu stvar koju treba da urade i na šta se čeka već 10 godina.
Citiraj:
Mozda ce sada konacno nama poceti da cvjetaju ruze na ekonomskom planu.
Samo kad se priznaju Božiji ljudi. A biće sve gore dok se ne priznaju. Neko je negdje 1992. rekao da će stanje u Repubulici Srpskoj biti sve gore dok se ne priznaju Božiji ljudi. Ko sada kad se osvrne unazad to može poreći?
Što se tiče intervencije Oca Nebeskog pored gubljenja poena moglo bi biti i gubljenja objekata i života ako bi ta intervencija recimo bila u obliku zemljotresa ili sličnog a u potpunosti se slažem sa onim što si rekao "ali bolje i to nego da se mijenja tok i pravac desavanja koja se trebaju desiti."
Citiraj:
A ako se ni poslije "intervencije" nista ne promijeni na bolje, ne mogu i ne zelim da zamislim sta ce se onda desiti, mozemo samo da se molimo za milost nasem nebeskom ocu.
Ja sam nedavno saznao šta će biti ako Božije ljude prizna neko drugi prije Srba i to sam gore rekao riječima: "Koliko je meni poznato ima samo jedan način da se izvuku (USA) i to totalno izvuku, čak možda svi grijesi da im se očiste ali taj način je vrlo opasan jer kao pritivtežu ima
totalnu propast upravo ovih naših prostora, Bosne, Hrvatske, Srbije. Vrlo nezgodno. Ali ukoliko tu "jednu stvar" urade naši
PRIJE Amera (jer poslije neće vrijediti,
ko uradi prvi taj je pobijedio) onda će Ameri totalno propasti a ovde će
tada i samo tada stvari krenuti na bolje."
Citiraj:
znam da ce postedjeti sodom i gomor zbog deset pravednih
Pa zato Banjaluka i jeste bila sačuvana tokom ovih godina. Samo dokle?
A što se tiče toga da bi ti bio najsretniji da se priznaju Božiji ljudi...hm...znaj da nas ima još dosta koji konkurišemo za to "bili bi najsretniji da se priznaju Božiji ljudi"
A moguće je da bi najsretniji bili Otac, Sin i Duh Sveti
P.S. Još nisam načisto koliko je dobro o svemu ovome ovako otvorenije pisati