banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 22:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Iako zivim pet godina u istom stanu, ne znam ni kako mi se zove prvi komsije. Prilikom susreta se pozdravimo i to je sve. Na ulazu u zgradu postoje samo brojevi stanova.Uci mozes ako imas kljuc ili ako znas broj telefona stanara kome dolazis u posjetu. Istina, moze te pustiti i radnik koji radi na recepciji, ali uz predhodno objasnjenje, i poziv stanara (jer recepcionar ima telefon od svakog stana) da li zeli pimiti gosta koji je na recepciji.

Dakle, otudjenost ljudi maksimnalna, sto ja nikako ne razumijem.
Pozdrav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 07:29 
Mozda je do tebe zAh...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Da vidite mog komsiju kakva je to budala.Idol mu BRUS LI,a u sobi ima zalepljen njegov poster koji se nevidi zato sto je prekriven belim papirom.Mi ga pitamo stace ti poster kad se nevidi a on kaze da neide prasina na njega.Lik ima jedn 40 god.Jedno vreme se se nalozio da izazove Tajsona na mec ali kaze da mu ovi iz Borca nisu izasli u sustet zato sto mu nisu dali stadion za mec,kaze da bi bi i bez krika razbio Tjsona.Prije desetak godina smo ga vodili u hol i pita ga izbacivac na ulazu imas li sta od oruzja a on mrtav hladan odgovara:meni su pesnice dovoljne

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Da razradim...
Ima jedna udovica koji niko ne voli jer je smatraju profiterkom jer se udala za starog coeka koji je umro i ostavio njoj stan.
Imaju dve djevojcice koje kao da su isle na kurs guzlanja, bas onako da te izazivaju, ali sreca pa sam ja stari laf koji se nagledo tako toga pa me ne mogu raspametiti. :)
Ima jedan klinjo 16 g, koji je tek ottkrio cari alkohola...i divi se meni kako se cesto sretnemo u sitne sate na haustoru u polupripitom stanju.
Ima komsinica preko puta koje smo se jedva rijesili da nam ne dolazi na gajbu kod joj shune. Samo je dosadna, nista zlonamjerno ne mislim.
Bio je jedan debil sto je sjebo brak i porodicu zbog cuge i konobarice u jednoj birtiji. Pravi retard!

U susjednim ulazima ima sljama da te Bog spasi. Imam mladih djevojaka sa poremecenim sexualnim apetitima, uzivalaca droge, zena zatvorenika, potencijalnih zatvorenika...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Citiraj:
Bio je jedan debil sto je sjebo brak i porodicu zbog cuge i konobarice u jednoj birtiji. Pravi retard!

Slusaj ti.... pazi koga nazivas retardom!!! Ja nju volim, i sve sam dao za ljubav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bik je napisao:
Citiraj:

Slusaj ti.... pazi koga nazivas retardom!!! Ja nju volim, i sve sam dao za ljubav!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 20:09 
Veteran
Veteran

Psyborg, ovdje je takva tradicija. Niko te nece pozvati na kafu, a ako ti njega pozovez, Boga dragog pitaj sta bi on pomislio. U svakom slucaj poziv bi odbio. Jedino mjesto gdje mozes sa nekim razgovarati je kafic i bazen. Sve ostalo se zavrsava na pozdravu. Naravno, razgovarati mozes sa ljudima na poslu.
Pozdrav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 21:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Coreman je napisao:
Pa nemogu vjerovati da ste svi zadovoljni komsijama...
Kod mene ovaj jedan alkoholicar je umro (morate ga svi znati Golub urbana legenda)ali i ovaj drugi psihicki slucaj je zavrsio na Sokolcu a dolke ce biti tamo to je vrlo relativno posto pobjegne kad hoce...
A takodje hrpa djecurlije koja se dere pod prozorom a mlade mame ih posalju napolje jer im ih se neda gledati u kuci,mislim sve u svemu ima i doste povratnika iz rata pa se tu kafe ispijaju ispred ulaza i traca se ostatak zgrade...
Ljetos su znale sjediti do 2-3 ujutro mozda da bi mene docekale iz grada

Ma divota :wink:

Nisi ti imao priliku upoznati Svica(i njegovu staru prvi trac bivse Juge :D ),Piciju,Surica,drugi ulaz Milena kandidat za prvaka Balkana u brzom tracanju itd,itd,itd.U tom Mejdanskom kvartu sam odrastao.

Sad zivim u dvanaestospratnici nikog nevidim sem u liftu,ima dobrih riba i nisu losi ti komsiski odnosi naravno kad ti neko sjedne u pravom smislu. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 22:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
Komsiluk na Hisetima gdje sam zivio kad sam dosao u Banjaluku mi je bio mnogo bolji, svi smo dosli kao izbjeglice i od prvog dana smo se druzili. Mi djeca igrali fudbala, majke tjesile jedna drugu po dvoristu dok su nam ocevi bili po ratistu. I tako do kraja rata, a onda smo svi ostali sa svima ekstra do 2001 kad polako krecu delozacije, tako da smo sad svi po raznim dijelovima grada. Ali jos uvijek smo svi u vezi.

A ovdje su svi nekako otudjeniji, valjda sto je centar grada i nema ispred zgrade dvoriste. Ne znam. Ali dobro, znam zato vecinu komsija za razliku od Zaha na primjer.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 21:17 
Veteran
Veteran

Ma znam i ja njih Pavle gotovo sve iz susreta u liftu, ispred zgrade kad zajedno ulazimo ili izlazimo, sa parkiralista, pa neke i sa naseg bazena, ali je problem sto tu nema druzenja. Istina, nekoliko starijih parova uvijek sjedi zajedno na bazenu, pa petpostavljam da se mozda druze i van bazena, ali u svakom slucaju gotovo sve se zavrasava na pozdravu. Kratko receno otudjenost maksimalna, medjusobno nepovjerenje isto tako.
Pozdrav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2006, 08:50 
zah je napisao:
Psyborg, ovdje je takva tradicija. Niko te nece pozvati na kafu, a ako ti njega pozovez, Boga dragog pitaj sta bi on pomislio. U svakom slucaj poziv bi odbio. Jedino mjesto gdje mozes sa nekim razgovarati je kafic i bazen. Sve ostalo se zavrsava na pozdravu. Naravno, razgovarati mozes sa ljudima na poslu.
Pozdrav Zah

Nazalost mislim da znam kako je...znam josh neke ljude kod kojih je ista situacija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]