mene zanima da vidim kako natasa izgleda sada...rekla je da ce dati intervju za javnost... mada sto vreme vise odmice, to prica sve vise i vise smrdi...
ovo je copy sa jednog drugog foruma, cisto da vidite sta ostali misle o tome: je napisao:
Nije ona jadna,niti je ikad bila.Ljudi ja zivim u istom kvartu gdje je i kuca njenog "otmicara" Wolfganga.Iz vidjenja ga poznajem.Ova prica jako smrdi.
Natascha je kao desetogodisnjakinja bila veliki problem roditeljima,svadjala se s majkom,
prijetila da ce pobjeci od kuce.To jutro kad je nestala,posvadjala se s majkom koja joj je zaljepila samar,i uzela svoju putovnicu.Izjavila je kako je Wolfgang bas nju,i da ju nije
"oteo" taj dan,ucinio bi to neki drugi put.Vjerujem da su oni i prija njenog nestanka komunicirali.Mozda je ona plakala,on ju pitao zasto place,rekla mu kako zeli pobjeci od doma,on joj ponudio da moze k njemu ali da se moraju kriti.Zatim je izjavila kako su njenu sobicu u podrumu uredili ZAJEDNO.
Pa recite,koje bi djete od deset goina jadno i oteto s nepoznatim otmicarem uredjivalo sebi sobicu u nekom podrumu?Takodjer je izjavila da je ta sobica bila tu samo da bi se ona mogla u njoj skriti dok je njegova mama u posjeti kod njega ili u slucaju da mu pregledaju kucu.I jako se bunila zasto se slike njene sobice pokazuju u novinama,to je njena privatnost i njena intima se nikog ne tice.Na pitanje da li ju je seksualno zlostavljao rekla je da ona nista nije morala raditi sto nije htjela!
Znaci,zivjela je s njim normalno,u kuci,kuhala,citala,slusala muziku,gledala tv,spavala s njim u njegovom krevetu.
I ne zali za izgubljenim djetinjstvom,kako veli,nije pocela piti ni pusiti i nije stekla lazne prijatelje.Nista joj nije falilo,rekla je da je on bio jako dobar prema njoj,bila je njegova princeza koja je izrasla danas u damu.
Ali se pocela bojati samoce i odlucila je kao pobjeci.Na svoj 18-ti rodjendan:-)i samo je
cekala priliku.Danas mlada dama ne zeli jos uvjek vidjanje s roditeljima,zeli svoj stan i svoj zivot.Ima love ko blata.Zivcira me kad svi pricaju da je jadna.Za mene je Wolfgang jadan.Sigurno je da se pokajao vremenom,ali nije mu bilo povratka,ma kako ludo vama zvucalo,ja zalim njega,nju ne.Jeste da nije bio citav,a ona je manipulirala njime.Volio ju je,mogao ju je ubiti,i rijesio bi se svega.Ali nije htio.Ubio je sebe.