banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
citam jutros na teletextu da je njegov radni kolega upoznao natashu sredinom jula ove godine. :-? :-? :-?
otmicar je natashu svom prijatelju predstavio kao svoju poznanicu, a ovaj nije mogao ni nasluti o kome se radi jer se devojka ponasala sasvim normalno, cak ostavila jako lep utisak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
stigmata je napisao:
citam jutros na teletextu da je njegov radni kolega upoznao natashu ove godine. :-? :-? :-?

Da, ali vjerovatno kao "kucnu pomocnicu". A ne mogu ni nju shvatiti da nije nista rekla. Mislim, dosta ljudi ju je vidjelo, i jedan komsija koji je radio nesto u vrtu i vidio je kako sjeda sa njim u auto, oboje su ga pristojno pozdravili i ona mu je cak mahala iz auta. Cudi me da nije tad nista rekla. Imala je dovoljno sanse da iz svega glasa pocne da vristi i da se dere i da time obrati paznju na sebe i kaze da je to njen otmicar i da je ona djevojka koja je nestala prije 8 godina. To mi nije jasno.

Ali, vjerovatno je htjela da zadobije njegovo povjerenje, inace da je cesto pokusavala pobjeci, mozda je vise nikad nebi pustio iz zatvora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 15:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Vjerovatno je i vama zapalo za oko da je taj komsija u izjavi rekao da je Nataša izgledala veoma raspolozena kad su se upoznali, da je bila nasmijana i odavala pozitivan utisak. Mozda nije imala potrebu da bjezi, mozda se bas taj dan posvadjala sa tim,kako se vec zove... i mozda spontano, u jednom trenutku, odlucila da pobjegne.
A nema svrhe ni nagadjati, novinari i u Austriji izigravaju detektive i stvaraju neke svoje verzije te price, spekulacije, spekulacije, spekulacije.

Natasha, ako citas moj post, uzmi one pare i bjezi od svojih "dusebriznika".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka

Mene nebi uopste iznenadilo kad bi se ona i primila one njegove kuce (gdje je bila zarobljena) i nastavila da zivi u njoj. Jer, ako je ono pismo stvarno od nje, i ako ona stvarno sebe ne smatra kao zrtvu...onda me nebi uopste cudilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne, nije ju upoznao kao kucnu pomocnicu, nego je otmicar dovezao u tu halu gde je radio i upoznao sa svojim radnim kolegom. predstavio je kao svoju poznanicu, ali je nije predstavio imenom...

ocito je da se devojka neverovatno vezala za svog otmicara. ona prica da je njihov zivot sasvim bio normalan, ujutro bi zajedno doruckovali, gledali tv, citali, kuhali... da provedes 8 godina samo sa jednom osobom, normalno je da ces se vezati za tu osobu. a i pitanje je kakav je ustvari taj njihov odnos bio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka

stigmata je napisao:
ne, nije ju upoznao kao kucnu pomocnicu, nego je otmicar dovezao u tu halu gde je radio i upoznao sa svojim radnim kolegom. predstavio je kao svoju poznanicu, ali je nije predstavio imenom.....

Onda mozes misliti koliko je imao povjerenja u nju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mene zanima da vidim kako natasa izgleda sada...rekla je da ce dati intervju za javnost... mada sto vreme vise odmice, to prica sve vise i vise smrdi...
ovo je copy sa jednog drugog foruma, cisto da vidite sta ostali misle o tome: je napisao:
Nije ona jadna,niti je ikad bila.Ljudi ja zivim u istom kvartu gdje je i kuca njenog "otmicara" Wolfganga.Iz vidjenja ga poznajem.Ova prica jako smrdi.
Natascha je kao desetogodisnjakinja bila veliki problem roditeljima,svadjala se s majkom,
prijetila da ce pobjeci od kuce.To jutro kad je nestala,posvadjala se s majkom koja joj je zaljepila samar,i uzela svoju putovnicu.Izjavila je kako je Wolfgang bas nju,i da ju nije
"oteo" taj dan,ucinio bi to neki drugi put.Vjerujem da su oni i prija njenog nestanka komunicirali.Mozda je ona plakala,on ju pitao zasto place,rekla mu kako zeli pobjeci od doma,on joj ponudio da moze k njemu ali da se moraju kriti.Zatim je izjavila kako su njenu sobicu u podrumu uredili ZAJEDNO.
Pa recite,koje bi djete od deset goina jadno i oteto s nepoznatim otmicarem uredjivalo sebi sobicu u nekom podrumu?Takodjer je izjavila da je ta sobica bila tu samo da bi se ona mogla u njoj skriti dok je njegova mama u posjeti kod njega ili u slucaju da mu pregledaju kucu.I jako se bunila zasto se slike njene sobice pokazuju u novinama,to je njena privatnost i njena intima se nikog ne tice.Na pitanje da li ju je seksualno zlostavljao rekla je da ona nista nije morala raditi sto nije htjela!
Znaci,zivjela je s njim normalno,u kuci,kuhala,citala,slusala muziku,gledala tv,spavala s njim u njegovom krevetu.
I ne zali za izgubljenim djetinjstvom,kako veli,nije pocela piti ni pusiti i nije stekla lazne prijatelje.Nista joj nije falilo,rekla je da je on bio jako dobar prema njoj,bila je njegova princeza koja je izrasla danas u damu.
Ali se pocela bojati samoce i odlucila je kao pobjeci.Na svoj 18-ti rodjendan:-)i samo je
cekala priliku.Danas mlada dama ne zeli jos uvjek vidjanje s roditeljima,zeli svoj stan i svoj zivot.Ima love ko blata.Zivcira me kad svi pricaju da je jadna.Za mene je Wolfgang jadan.Sigurno je da se pokajao vremenom,ali nije mu bilo povratka,ma kako ludo vama zvucalo,ja zalim njega,nju ne.Jeste da nije bio citav,a ona je manipulirala njime.Volio ju je,mogao ju je ubiti,i rijesio bi se svega.Ali nije htio.Ubio je sebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Auuu, cekajte ljudi, ja licno ne bih vjerovao ni toj maloj, ni sada a ni kasnije.

A najmanje svim tim likovima koji traze svojih 5 minuta na TV u poslijepodnevnom terminu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka

stigmata je napisao:
mene zanima da vidim kako natasa izgleda sada...rekla je da ce dati intervju za javnost... mada sto vreme vise odmice, to prica sve vise i vise smrdi...
ovo je copy sa jednog drugog foruma, cisto da vidite sta ostali misle o tome: je napisao:
Nije ona jadna,niti je ikad bila.Ljudi ja zivim u istom kvartu gdje je i kuca njenog "otmicara" Wolfganga.Iz vidjenja ga poznajem.Ova prica jako smrdi.
Natascha je kao desetogodisnjakinja bila veliki problem roditeljima,svadjala se s majkom,
prijetila da ce pobjeci od kuce.To jutro kad je nestala,posvadjala se s majkom koja joj je zaljepila samar,i uzela svoju putovnicu.Izjavila je kako je Wolfgang bas nju,i da ju nije
"oteo" taj dan,ucinio bi to neki drugi put.Vjerujem da su oni i prija njenog nestanka komunicirali.Mozda je ona plakala,on ju pitao zasto place,rekla mu kako zeli pobjeci od doma,on joj ponudio da moze k njemu ali da se moraju kriti.Zatim je izjavila kako su njenu sobicu u podrumu uredili ZAJEDNO.
Pa recite,koje bi djete od deset goina jadno i oteto s nepoznatim otmicarem uredjivalo sebi sobicu u nekom podrumu?Takodjer je izjavila da je ta sobica bila tu samo da bi se ona mogla u njoj skriti dok je njegova mama u posjeti kod njega ili u slucaju da mu pregledaju kucu.I jako se bunila zasto se slike njene sobice pokazuju u novinama,to je njena privatnost i njena intima se nikog ne tice.Na pitanje da li ju je seksualno zlostavljao rekla je da ona nista nije morala raditi sto nije htjela!
Znaci,zivjela je s njim normalno,u kuci,kuhala,citala,slusala muziku,gledala tv,spavala s njim u njegovom krevetu.
I ne zali za izgubljenim djetinjstvom,kako veli,nije pocela piti ni pusiti i nije stekla lazne prijatelje.Nista joj nije falilo,rekla je da je on bio jako dobar prema njoj,bila je njegova princeza koja je izrasla danas u damu.
Ali se pocela bojati samoce i odlucila je kao pobjeci.Na svoj 18-ti rodjendan:-)i samo je
cekala priliku.Danas mlada dama ne zeli jos uvjek vidjanje s roditeljima,zeli svoj stan i svoj zivot.Ima love ko blata.Zivcira me kad svi pricaju da je jadna.Za mene je Wolfgang jadan.Sigurno je da se pokajao vremenom,ali nije mu bilo povratka,ma kako ludo vama zvucalo,ja zalim njega,nju ne.Jeste da nije bio citav,a ona je manipulirala njime.Volio ju je,mogao ju je ubiti,i rijesio bi se svega.Ali nije htio.Ubio je sebe.

O Boze....! Svasta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Pa ima istine......chitam u danjasnjim novinama (Kleine Zeitung) vizavi tog pasosa...kaze da je imala pasos jer je cesto putovala sa ocem na vikendicu koja je u Madjarskoj. Pa valjda su se taj vikend vratili sa vikendice a ona sutradan u skolu...tako je pasos ostao kod nje. Ma ko ce znati sta je tu istina a sta ne.
Da se vezala za otmicara, sigurno jeste. Stockholm-Syndrom kako ga nazivaju. Zrtve se nevjerovatnu vezhu za otmichare.

Ma sve je to....da te Bog sacuva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2006, 23:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
I meni je sve to sumnjivo, jer na kraju po spekulacijama preraste iz zrtve u manipulatora. Najbolje je cekati finalni ishod dogadjaja, jer cemo ovako samo nastaviti nagadjati, i postacemo kao novinari, gdje svako ima svoju verziju dogadjaja. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Njena ispovijest.
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 8/index.do

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
U srijedu u 20:15 na RTL (njemackom) Natascha daje interviju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:05 
Majstor
Majstor

Pitam se hoće li uspjeti izustiti jednu riječ od reklama :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2006, 22:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Intervju sa Natasom i fotografije.
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 2/index.do

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Helena je napisao:

sinoć ih preduhitrio ORF, ko što je i red. državna je državna. ili je možda išlo istovremeno? ja nisam vidio da je bilo na RTLu... ne znam da li ste vi austrijanci gledali, mogu isječci iz razgovora da se nađu na sajtu ORFa (za one koji govore njemački)

http://www.orf.at/

BBCja, za engleski

http://news.bbc.co.uk/

a pretpostavljam, biće i na ostalim televizijama kraće verzije.

ono što je meni interesantno, a i svi to naglašavaju, jeste to da je ona jako pribrana i odlično se snalazi u svemu tome, a plus što je pred kamerama. a i lijepa je i simpatična.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Poslednji put menjao delegado cero dana 07 Sep 2006, 11:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka

black santa je napisao:
Helena je napisao:

sinoć ih preduhitrio ORF, ko što je i red. državna je državna. ili je možda išlo istovremeno? ja nisam vidio da je bilo na RTLu... ne znam da li ste vi austrijanci gledali, mogu isječci iz razgovora da se nađu na sajtu BBCja, a pretpostavljam, biće i na ostalim televizijama kraće verzije.

Bilo je prvo na austrijskom tj. na ORF2, pa je posle u 21:15 prenosio RTL.

black santa je napisao:
ono što je meni interesantno, a i svi to naglašavaju, jeste to da je ona jako pribrana i odlično se snalazi u svemu tome, a plus što je pred kamerama. a i lijepa je i simpatična.

Cura je stvarno inteligenta i lijepa. I snazna, jaka licnost. Mozda je i spasilo to sto je naivna i tvrdoglava i sto ima jaku volju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka

Zanimljivo je da nije mnogo pricala o svom otmicaru i njenom odnosu sa njim. I da li ju je zlostavljao. Kao da nije htjela da ga 'ocrni'.
Isto je napomenula da je pomisljala na njegov ugleda nakon sto ona pobjegne. Znala je da ce se njegov ugled, slika mirnog, povucenog, dobrog covjeka unistiti, i da je pomisljala kako ce se njegova majka osjecati kad sazna kakav je uistinu njen sin bio. Bas me iznenadilo to. Covjek je zaradio da ga gledaju kao otmicara, zlocinca. Ali ipak, zelja za slobodom je prevladala i ipak je pobjegla.

Ipak, tu se ne radi o 8 minuta, ili 8 sati ili 8 dana, rijec je o godinama. 8 godina koje je on oduzeo jednom djetetu, osobi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 14:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Večeras imate polusatni intervju na BHT1.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 15:19 
Majstor
Majstor

Je li negdje bilo pisalo da je imala nesto preko 40 kg kad je pobjegla? Na slikama mi se cini da nije bas mrsava. Pored toga, ne izgleda mi kao neko ko je bio 8 godina ZATOČEN... Sta vi mislite?

Sad sam procitao na vijestima da je njen intervju bio najgledanija TV emisija svih vremena u Austriji: 2.7 Austrijanaca su pratili intervju. Izgleda da ja jedini nisam :-)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]