banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 00:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2006, 01:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...homoseksualnost nije licni izbor...to se dobija po rodjenju i to osoba ne moze izbeci...ne osudjujem ih...osudjujem one koji to skrivaju i ljude koji to osudjuju...zensko se rodi u muskom telu...ko je kriv...osudjujem nenormalna ponasanja i nemoralna...nisu ljudi krivi sto su takvi...da li sebe krivite kad se razbolite...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2006, 02:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
Citiraj:
da li sebe krivite kad se razbolite...

hm.... let me think twice
:P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2006, 09:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
nisam chitao sta ste pisali, niti me zanima....ali sve pedere treba pobiti...bez rasprave :)

I ONLY SUPPORT GAY MARRIAGE...IF BOTH CHICKS ARE HOT!

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2006, 10:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
O, ne... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2006, 13:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Ako su homoseksualci neka su, ali sto prave parade i sve te gluposti, neka zadrze to za sebe, i ne mogu da vjerujem da im daju djecu na usvajanje???!!! Kakav ce to biti zivot? da li ce i to djete biti homo? Kako ce se druga djeca odnositi prema njemu?
I pitanje za vas koji puno tolerisete pe..re>>> Kako bi vam bilo da vam vase djete, brat, sestra kazu da su homoseksualci?? Da li bi bili toliko tolerantni?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 10:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2005, 09:39
Halo isprani mozgovi, kako pederi mogu biti prirodna, urođena i normalna stvar.

To je bolest kao i narkomanija, pušenje, alkoholizam, pedofilija, idr bolesti savremenog svjeta koje su nastale kao bojkot bolesnog pojedinca učmale svakodnevnice. Ta se bolest lječi izolacijom i košuljom ili u blažem obliku metkom.

Nek samo naprave gej paradu u BL, bi im se mkjae nabejao.

Čitava priča o homoseksualizmu počinje od predizborne kampanje Đulijanija za gradonačelnika Njujorka kada je njegov marketinški tim skontao da je za pobjedu neophodno pridobiti glasove te "marginalizovane" kategorije glasača koji su svi od reda bili u višoj srednjoj klasi. Znači raspolagali su lovom i pozicijama ali su bili diskriminsani. Da bi dobili status u društvu ništa nije skupo pa ni finansirati mafijaša.

Nakon toga je pomenuti došao na vlast a pederi su dobili svu slobodu.

Koliko su pederi perfidni pogledajte silne serije i filmove gdje se oni predstavljaju kao svjest čovječanstva, umili i blagi tipovi dok su u stvari poremećeni, isfrustirani manijaci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
ventilator je napisao:
Civilizacijsko je dostignuce prihvatanje prava pojedinca da izabere homoseksualnost (ili biseksualnost ili heteroseksualnost ili djevicanstvo) kao licni nacin zivota.To je pravo pojedinca na samoopredjeljenje,na odlucivanje o svom zivotu,sloboda koju ima sve dok ne ugrozava druge (tj. slobodu drugih gradjana).

Pa da, podrzavanje hooseksualnosti je samo jos jedan proizvod koji nam je donijela civilizacijska DEMONkratija. Da li je civilizacijsko dostignuce i prihvatanje prava ako neko zeli da udje u incetouznu vezu? Ili zeli da ia seks za zivotinjama?

Nikson, svaka cast za post.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 12:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
imam super ideju...

posto imam dosta istomisljenika...

drzava kakva je, moze se oruzje nabaviti na svakom cosku...

organizujmo im gay paradu...tu ce se okupiti svi pederi...i bacimo im par bombi, koji rafal i ocistimo grad i okolinu od smeca...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 14:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Ma pederi su zakon....!!!:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Ne razumijem zasto ljudi imaju toliku averziju prema ljudima druge boje koze, nacionalnosti, vjere pa i sexualnog opredjeljenja. Ja mogu da se sa nekim ne slazem , mogu da imam drugacije poglede na zivot i drugacije stavove i misljenje ali necu zbog toga da nekoga mrzim...
Da bih volio i postovao sebe svoju porodicu i svoje obicaje covjek treba da postuje i druge. Pa nemamo svi iste zelje...
Ja licno ne znam ni jednog tipa koji je gay a i da znam ne bih ga za to osudjivao , to je njegov izbor... Sve dok se to ne tice mene nemam zasto da ga se bojim ili mrzim...
Na kraju krajeva kada bi me istartovao neki gay pa odbio bih ga kao sto bih odbio i neku djevojku koja mi se ne svidja. To nije moj svijet i kraj price... necu ga tuci zato sto je drugaciji ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Pa tice se tebe. Ja NECU da meni prilazi neki peder. To znaci da u meni vidi potencijalnog! AAAAAAAAAAAAFUJ!!!!!! Samo sto dalje od mene i bice sve uredu... Ma to je neka bolest, nesto u genima sto ne stima... To treba u karantin pa nek se tamo karaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 22:12 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Bik je napisao:
Pa tice se tebe. Ja NECU da meni prilazi neki peder. To znaci da u meni vidi potencijalnog! AAAAAAAAAAAAFUJ!!!!!! Samo sto dalje od mene i bice sve uredu... Ma to je neka bolest, nesto u genima sto ne stima... To treba u karantin pa nek se tamo karaju.

Treba ih IZBRISATI !

Ko god javno prizna da je peder treba ga ukloniti odmah ... kad se neko qrči time što je retardiran - onda capppp "pobijem govna i gotova stvar".

Ajde, uredu je ako se neko potajno pederiše, njegova stvar, ali ono gore stoji. Mrzim kad čujem kako je neka pederčina "tražila svoja prava", to me nervira, nervira i još bar pola svijeta tako da stvarno ne treba dozvoljavati tim genetskim, psihičkim, nazovi kako hoćeš PROMAŠAJIMA da čine neku "scenu" ... dakle potisnuti pedere "u drugi plan" :) :) :)

Sa druge strane, više čk*pi ovima koji nisu pederi tako da ... logika nalaže da se niko ne bi trebao buniti ;)

Ma niko neće ispraviti krivu Drinu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 17:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 21:48
Puni ste predrasuda. Mirni! ...

Svako ima pravo na svoju sexualnost i dok god ne dovodi ne skodi drugima ili vama licno imate puno prave da sutite

A uostalom, zemaljska kugla je postala prekrcata i treba malo natalitet regulisati pa bar homosexualnoscu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2006, 00:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2003, 19:29
Hm, za sve je kriv Tito. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2006, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Daljac je napisao:
Pa da, podrzavanje hooseksualnosti je samo jos jedan proizvod koji nam je donijela civilizacijska DEMONkratija. Da li je civilizacijsko dostignuce i prihvatanje prava ako neko zeli da udje u incetouznu vezu? Ili zeli da ia seks za zivotinjama?

blago nama sa ovakvim trustom buduchih mozgova. pun ih univerzitet banjaluchki. sve same moralne gromade.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2006, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik je napisao:

sinak, peder che da ti pridje samo ako nanjushi pedera u tebi. :lol:
ili ako zalutash u gej bar.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2006, 02:19 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
sugar kane je napisao:
Bik je napisao:

sinak, peder che da ti pridje samo ako nanjushi pedera u tebi. :lol:
ili ako zalutash u gej bar.

ili mozda ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2006, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

che.guevara je napisao:
ili mozda ne?

ili možda ne šta?

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]