banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 13:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Bik je napisao:
:lol: Ma to Kinezi prave piramide pa ih na veliko prodaju po svijetu... Vidjeli ljudi da se to trazi pa odmah prave posao. Sta mislite, otkud nama ove u Visokom? Dak, obrnuto je, u Egiptu na piramidi pise "Made in China" kao i na svemu ostalom danas :lol:

Zato niko ne smije da se popne na njih :D

Vaderu, cini mi se da si ti trazio slike piramida iz profila?:

http://www.earthquest.co.uk/china/china.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Bik je napisao:
:lol: Ma to Kinezi prave piramide pa ih na veliko prodaju po svijetu...

Mmmm...pa...nebi se reklo. Piramide u Kini su pravljene od gline, a one u Egiptu od kamena, sto znaci, da taj proizvod u Egiptu ne moze nikako biti proizvod iz Kine. :)

A kad saznamo od cega je nasa domaca piramida napravljena, onda cemo moci raspravljamo odakle je dosla. :) 8)
Dak, de ti nama jos jednom reci od cega bi nasa piramida ono mogla biti napravljena :D

A to "Made in.." moracemo malo bolje da provjerimo. Da nebude na kraju da na sve jednoj piramidi na svijetu pise Made in Bosnia, a da svijet to nije prije vidio. :D Da nam ne ukradu i ta prava, kao sto su nam i Jugoslaviju 'ukrali'. :mad: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bik je napisao:
Dak, obrnuto je, u Egiptu na piramidi pise "Made in China" kao i na svemu ostalom danas :lol:

Imaš piće od Micelijusa za ovo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Dak hvala na slikama. Te piramide kao da su od zemlje pravljene, djeluje da imaju i rastinja na sebi. Zatrpane zemljom kao ove naše u Bosni :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 14:28 
Majstor
Majstor

Vader je napisao:
Dak hvala na slikama. Te piramide kao da su od zemlje pravljene, djeluje da imaju i rastinja na sebi. Zatrpane zemljom kao ove naše u Bosni :)

Po mojoj pretpostavci pravljene su od riže, ali možda se varam :-). Nesto gledam slike pa kontam da mozda nisu pravili te "piramide" za slucaj poplava, da se ima narod gdje skloniti. Sta vi mislite kolegice Indiana...., pardon, Leona? :D :-)
Nemojte molim vas da se neko javi pa kaze da su u piramidama nadjeni kineski faraoni, Ke-ops, Tu-ta n-kam' on, itd... ;-) :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka

Dak je napisao:
Po mojoj pretpostavci pravljene su od riže, ali možda se varam :-). Nesto gledam slike pa kontam da mozda nisu pravili te "piramide" za slucaj poplava, da se ima narod gdje skloniti. Sta vi mislite kolegice Indiana...., pardon, Leona? :D :-)

Sta ti mislis, da li se 1 milijarda ljudi moze skrcati na jedan vrh piramide?! :oops: E ja mislim da ne moze. :D

Sem, ti rece da je Kineska piramida od rize..e onda bi mogli malo drugacije razmisljati... bude poplava, budu vrucine, voda se ukuha, i rizino brdo se skuha, i brdo naraste..e onda mislim da bi jedna grupica od 1 milijardi sitnih kinescica moglo stati na jednu Rizinu piramidu. :D :faroah: :cyclopsani:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 15:00 
Majstor
Majstor

Leona je napisao:
Sem, ti rece da je Kineska piramida od rize..e onda bi mogli malo drugacije razmisljati... bude poplava, budu vrucine, voda se ukuha, i rizino brdo se skuha, i brdo naraste..e onda mislim da bi jedna grupica od 1 milijardi sitnih kinescica moglo stati na jednu Rizinu piramidu. :D :faroah: :cyclopsani:

HA-HA-HA-HA-HA, maaa.... NIŠTA! :D.

Leona je napisao:
Dak je napisao:

Sta ti mislis, da li se 1 milijarda ljudi moze skrcati na jedan vrh piramide?! :oops: E ja mislim da ne moze. :D

A zar tebe vicevi nisu nista naucili? :P.

Pita neki čovjek Srbina šta bi uradio da ga napadne lav u pustinji, i Srbin kaže: "Paaaa, popeo bih se na drvo". A ovaj će: "Pa gdje si vidio da ima drvo u pustinji???". A Srbin će: "Ma kad juri lav ima da ima!!!" :P.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 15:30 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka

Micelijus je napisao:
Јао, јесте ви неки неозбиљни "cyber" археолози...
Стварно нема смисла...
Стидите се својих година...
:)

Sta hoces, mi kopamo po teoriji, a oni malo jaci nek iskopavaju materijalne stvari. :D

De kad dodjem sa godisnjeg, ocekujem od tebe jedan ozbiljni arheoloski spisak svih piramida na svijetu i jedno opsirno ozbiljno objasnjenje zasto postoje i zasto su tu gdje jesu. :) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 16:07 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 18:30 
Majstor
Majstor

Bik je napisao:
:lol: Ma to Kinezi prave piramide pa ih na veliko prodaju po svijetu... Vidjeli ljudi da se to trazi pa odmah prave posao. Sta mislite, otkud nama ove u Visokom? Dak, obrnuto je, u Egiptu na piramidi pise "Made in China" kao i na svemu ostalom danas :lol:

OT:

Biče, de doćeraj one dvije piramide što smo naručili iz Kine da ja ne moram dotle ići, reko ne bi l' navalili turisti 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]