banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 02:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Time trek je napisao:
Mislim da je homoseksualnost pravo svake osobe, ne bi mi bio problem bit prijetelj sa homoseksualcem, jel ako me ne smeta da me odmjeri djevojka, ne smeta mi ni da me odmjeri musko. Pa ako me zensko nece silovat nece ni musko, nema tu neke razlike.
Sto se tice stranke ja sam apsolutno protiv takve stranke ali smatram da bi bilo dobro da se AGC(Age of consent iliti dob u kojoj je dozvoljeno stupiti u seks. odnose) pomjeri ka 13-16 god. u svim drzavama ili da se definisie ako si mladji od 18 u 2 god +-. Jer ako je AGC u nekoj drzavi u usa npr. 18 god(ko sto jeste u vecini) dvoje tinejdzera od 16 koji se trose cine cine krivicno djelo(oboje)

Mudro zboris.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2006, 03:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
pritisak je napisao:
Pedofilija je danas bolest, a sutra?

Po mom misljenju ogromna vecina pedofila su kriminalci, a ne bolesnici.

Dokaz je u tome sto na najperfidniji moguci nacin vrbuju djecu, koristeci se Internetom, odabiru poslove u kojima imaju pristup djeci, ima ih i na cijenjenim pozicijama prema nekim podacima. U svakodnevnom zivotu nicim ne izazivaju sumnju, dakle tacno znaju sta rade.

Oni traze svoja prava, gdje su tu onda prava djece na slobodno i sretno djetinjstvo ? Mozda treba da roditelji pocnu djecu opskrbljavati vatrenim oruzjem na putu do skole ? U slucaju da neki od ovih pacova odluce "potraziti svoja prava" od tog djeteta !?!

Jezivo.

Citiraj:
Ako stvari nastave ovim tokom, onda će tvoja izjava da se transformiše u "Zaboli me neka stvar šta rade sa tuđom djecom - moju još niko nije dirao"!

Drustva izgleda cekaju da roditelji pocnu uzimati zakon u vlastite ruke.

Holandija mi se pocinje opasno gaditi. Izgleda da njihova "liberalnost" polako ali sigurno prelazi u drustvenu promociju najgoreg ljudskog smeca.

Gdje li su "pametnjakovici" sa Politike, da malo svoje "junastvo" pokazu tamo gdje je to zaista potrebno ?

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ma sve ih treba u gasnu komoru

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2006, 23:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Japanese_rose je napisao:
Dokaz je u tome sto na najperfidniji moguci nacin vrbuju djecu, koristeci se Internetom, odabiru poslove u kojima imaju pristup djeci, ima ih i na cijenjenim pozicijama prema nekim podacima. U svakodnevnom zivotu nicim ne izazivaju sumnju, dakle tacno znaju sta rade.

Slazem se sa ovom izjavom, mada to rade one "malo vece ribe", jer kod nas i internet nije bas dostupan. :)
Ako ste nedavno gledali Oprah, bila je jedna emisija bas o pedofiliji i o tome kako se djeca preko neta navlace, polako, ali sigurno, od strane brojnih iskusnih pedofila na "posao". Bas je dolazio jedan tinejdzer, koga su poceli "navlaciti" dok je imao 13. godina, (nakon sto je nabavio web cam i prijavio se na nekom sajtu za "druzenje"), i javno sve priznao, zbog cega je sad pod zastitom drzave, kao federalni svjedok. Ujedno je prije toga bio bas uzorno dijete, odlican ucenik, predsjednik razreda... Pricao je sve strahote o tome kako su ga navukli na to. Prvo je uzeo web cam, sa ciljem da nadje prijatelje online, ali su mu se javile "starije cike" koje su se, naravno, predstavljali kao njegovi vrsnjaci. Vremenom, kako su stekli njegovo povjerenje, poceli su mu nuditi po 50$ da skine majicu, pa sve do toga dok nije zavrsio kao zrtva prostitucije (a ujedno se poceo i drogirati). Sav taj svijet koji je opisao, je jako strasan, jer su u tome stotine i hiljade djece, koji, preko svoje volje (tacnije natjerani) moraju zadovoljavati starije muskarce i zene, drogiraju se i zive nikakvim zivotom. Taj djecak sto je dolazio u emisiju, sacuvao je sve racune za transakcije i sve poruke sto su mu ih ovi slali, i na kraju, kad se sve otkrilo, dao ih FBI-u nakon cega su oni pohvatali samo stotinjak kriminalaca, od preko hiljadu klijenata koje je on imao. Takodje, kaze da su mu prijetili smrcu, ako ista progovori, a druga kuca mu je nudila velike pare da objavi knjigu, na sta on nije priznao, da bi dosao u emisiju i sve javno priznao. Kako je receno, spasio ga je neki novinar NY Timesa, te mu kasnije pomogao da "raskrinka bandu". I kasnije, kad je taj novinar proucavao podatke, saznao je da su svi ti pedofili u stvari bili ljudi viseg obrazovanja i znacaja, i to uglavnom oni koji su svaki dan radili sa djecom, kao sto su ucitelji, nastavnici, pedagozi, advokati koji su ucestvovali u slucajevima sa djecom, ljudi koji se bore za djecija prava i sl...

Na kraju ovakve emisije, niko ne moze imati ni malo pozitivno misljenje o njima (pedofilima). I onda, kad se krenu boriti za svoja prava, pa naidju na podrsku... :-?

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 08 Jul 2006, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mislim da ovde demokratiji nema mjesta. Te pedofile treba sve odreda potrpati u gasne komore ili na električne stolice (eventualno u neki dobro čuvan zatvor, da se ne troši struja), a svako ko da bilo kakvu izjavu kojom podržava ili opravdava to što oni rade da bude oglobljen sa npr. 1000 dolara ili npr. mjesec dana zatvora.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 08 Jul 2006, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
SIJUKS je napisao:

Vidiš, previdio sam ovaj post. Apsolutno podržavam.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 08 Jul 2006, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2006, 17:02
Harvester je napisao:
Mislim da ovde demokratiji nema mjesta. Te pedofile treba sve odreda potrpati u gasne komore ili na električne stolice (eventualno u neki dobro čuvan zatvor, da se ne troši struja), a svako ko da bilo kakvu izjavu kojom podržava ili opravdava to što oni rade da bude oglobljen sa npr. 1000 dolara ili npr. mjesec dana zatvora.

Slažem se, Harvestere, s tobom potpuno. Samo što bih ja njih dobro napatila prije smrti

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 04 Avg 2006, 21:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 17:59
Harvester je napisao:
SIJUKS je napisao:

Vidiš, previdio sam ovaj post. Apsolutno podržavam.

takodje!!!!
A inace nisam uopste nasilna osoba...tako neki ljudi znaju da me izvedu iz takta :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2006, 13:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2002, 18:07
Mrs Lola je napisao:
Imati odnose sa istim polom izaziva mnoge bolsti od koje su neke neizlecive...

živiš u zabludi... polno prenosive bolesti se prenose polnim putem bez obzira na seksualnu orjentaciju... niko nije pošteđen...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]