banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 02:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Mene komsinica opsjeda malo po malo...donosi mi stalno nekkakve poklone,hranu,voce,povrce stvarno je luda....ja rekoh ne treba mi kaze ona pa kupila sam previse....pa rekoh nemoj drugi put.

Valjda me gotivi,interesantno Djevica u horoskopu ko moja bivsa a i ona me je obasipala poklonima....valjda kontaju da mogu da pridobiju nekoga sa tim.

Imam extra krastavaca ako kome treba. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 02:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ma komsije su ludilo,a u svakom komsiluku postoji neka zaludna baba koja sve prati,imam takvu cak i ovdje :)kad je cula (bog zna od koga)kako se zovem-drugi dan kad sam stigla,dosla je s cokoladom da me upozna jer se zovem k'o njena unuka :)a luda baba alkos :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 03:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Komshija koji zivi vrata do mene me uvijek pozdravlja, naravno i ja njega. Ali nikad nisam znala kako se zove..... I jedno veche u Pubu dok sam ja bila u WC-u, on se raspricha s mojom drugaricom koja me chekala ispred i predstavi joj se... Tad sam se i ja prvi put zvanichno upoznala sa njim, a chovjek se doselio prije godinu dana otprilike..... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Grigorii razmisli dobro da li si ovaj svoj post koji se u suštini sastoji od dvije kratke rečenice mogao postaviti bez citiranja velikog posta. A kad razmisliš onda razmisli još jednom. I još jednom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 10:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
ja nemam problema sa komsijama koji narusavaju moju privatnost-jos bi mi to trebalo :x ali imam cuvenu ludu komsinicu kojoj je merak u pola 3 po noci odvrnuti olivera dragojevica da se trese ulica,a samim tim i moj stan jer nas dijeli jedan zid...o sirom otvorenim vratima prilikom kuhanja i raznoraznim smradovima koji kroz ta ista vrata tom prilikom izlaze u ulaze u moj stan necu ni da govorim :cry: da stvar bude zalosnija radi se ostarijoj zeni od 50-ak godina...
zbog nje pozelim da se preselim u sumu...daleko od ljudi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 11:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
ina je napisao:
ali imam cuvenu ludu komsinicu kojoj je merak u pola 3 po noci odvrnuti olivera dragojevica da se trese ulica

:lol:

ja sam imala jednog takvog u komshiluku - stariji chova, ima zhenu i djecu.. taj je nekih 10ak dana po 15 puta za redom (brojali smo jednom) pushtao sebi Govedinu od Sindikata ..."'ajmo svi zajedno kao psi da lajemo, av av av..."...i to da SVI chuju..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 11:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Vader je napisao:
Grigorii razmisli dobro da li si ovaj svoj post koji se u suštini sastoji od dvije kratke rečenice mogao postaviti bez citiranja velikog posta. A kad razmisliš onda razmisli još jednom. I još jednom.

Izvini, Gazda :lol: Moramo da štedimo :wink:
A vidio sam i na druge topike kako neko napiše dve rečenice ili samo dvije REČI a citira post od 10 ili 12 linija.

Zašto baš uvijek nađes mene da tužiš? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Grigorii Rasputin je napisao:

Zato sto ti jos i potpis zauzima 7 redova. Tako da zauzmes ti sam citavu stranicu. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 17:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vader je napisao:
A kad razmisliš onda razmisli još jednom. I još jednom.

Ma cut', zabrojatce se covjek razmisljajuci, pa sta ce onda. :D

Moj je komsiluk skoro zivo mrtvilo. Poznajem uglavnom sve komsije oko mene, ali smo uglavnom svi samo na 'dobar dan'. Komsija iznad mene je iznad prosjeka, jer on hoce i da pricuva kucu dok nikog nema i sl. :)

Ipak, ima i izuzetaka sto se tice "mrtvila".
U kuci preko puta moje (jak mi put :) ), navece cesto dolaze neki tipovi, pa tamo budu do ihahaj... Najgore je kad dolaze/odlaze u nekom golfu 2, a odvrnu neke turbofolkashe da se cijli komsluk cuje. Sreca samo, da nije cesto.

Evo sta me nervira... par kuca iznad moje, kad zena, nesto kao 'pere' dvoriste ili tepih ili sta vec, a ono sve se slijeva niz ulicu, i to bas ispred mog dvorista. :x

Takodje, u kuci do moje ima neka baba (a tu zivi i cerka i muz njen) ima nekog psa. Tu ljeti cesto cujes 'clap-clap-clap-clap-clap...'. Pitate se sta je? E pa, ta baba stalno klepece rukama i govori psu da trzi po dvoristu... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 18:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
FLASH je napisao:
Takodje, u kuci do moje ima neka baba (a tu zivi i cerka i muz njen) ima nekog psa. Tu ljeti cesto cujes 'clap-clap-clap-clap-clap...'. Pitate se sta je? E pa, ta baba stalno klepece rukama i govori psu da trzi po dvoristu... :roll:

:lol: e sto me nasmija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 22:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Leona je napisao:

Zato sto ti jos i potpis zauzima 7 redova. Tako da zauzmes ti sam citavu stranicu. :)

Neko mora :lol: Nemoram valjda i potpis da brišem? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
moj komsija je Ale....i ponosim se time :lol: :lol: .....

i imam iznad sebe klinku od 3-4 godine koja se igra zeljeznim kuglama a ne loptama..i pocinje u 23 sata sa igrom.....*ebem joj mamu :x :x :lol: :lol: .....

p.s mama dobraaa

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
The Godfather je napisao:
moj komsija je Ale....i ponosim se time :lol: :lol: .....

i imam iznad sebe klinku od 3-4 godine koja se igra zeljeznim kuglama a ne loptama..i pocinje u 23 sata sa igrom.....*ebem joj mamu :x :x :lol: :lol: .....

p.s mama dobraaa

ale je legenda ..... i ja bih se ponosio da mi je on komsija :D :D

nije mi samo jasno ........ covek sve zna :P :P

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Zašto baš uvijek nađes mene da tužiš?

Skretao sam pažnju i drugima, čak i na posebnoj temi o tom problemu sam uopšteno govorio da u zadnje vrijeme ima više korisnika koji ne znaju kako se ponaša na forumu pa to rade. A ti si jedan od onih koji to češće rade pa te možda zapalo da ti više puta skrećem pažnju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Zašto baš uvijek nađes mene da tužiš?

Skretao sam pažnju i drugima, čak i na posebnoj temi o tom problemu sam uopšteno govorio da u zadnje vrijeme ima više korisnika koji ne znaju kako se ponaša na forumu pa to rade. A ti si jedan od onih koji to češće rade pa te možda zapalo da ti više puta skrećem pažnju.

Cudno kako Digresija niti Medolino su mi skretali paznju za ovo... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
I ja sam imala masu takvih komsija sto od rane zore krenu zvoniti na vrata ili telefon, kao samo da nesto priupitaju...moj lijek protiv toga je bio nek' zvone zatvorim se u sobu pa nista ne cujem a tel...ma ukljucice se sekretarica :D
Sve to bi divno i krasno dok mi prije par mjeseci nisu provalili u stan, u po bijela dana...a ja u sobi spavam...dobro je pa ostade ziva...
"Ljudi" vjerovatno zvonili..."najavljivali se", a ja nista...e zato od sad skacem na svako zvono i trpim glupe price svojih dragih komsija :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
dasha je napisao:
I ja sam imala masu takvih komsija sto od rane zore krenu zvoniti na vrata ili telefon, kao samo da nesto priupitaju...moj lijek protiv toga je bio nek' zvone zatvorim se u sobu pa nista ne cujem a tel...ma ukljucice se sekretarica :D
Sve to bi divno i krasno dok mi prije par mjeseci nisu provalili u stan, u po bijela dana...a ja u sobi spavam...dobro je pa ostade ziva...
"Ljudi" vjerovatno zvonili..."najavljivali se", a ja nista...e zato od sad skacem na svako zvono i trpim glupe price svojih dragih komsija :wink:

bolje da imas dugu devetku pored sebe... pistolj :)
sigurniji od nekog muskarca sigurno :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 01:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
dasha je napisao:

Ti ko da si u Mejdanu... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 01:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Ma u po centra sto je najzalosnije...jos se nisam krenula naoruzavati-valjda ce ih sigurnosna vrata odbiti..uf, ne ponovilo se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 01:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Dobro je da te nisu ukrali.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]