Opet on o RATU ,ja kontam rekoh malo razuma,komunikacije sta vec a on opet poce prijetiti ratom.
Ti izgleda stvarno neznas drukcije,ko nije sa nama ubit,zaklat cemo ga.
Okani se vise rata,vidis kako se proslo i opet nista se nije naucilo.
A drugo mislim da nije pametno pozivati se u rat kada nisi u situaciji,mislim sagledaj malo danas stanje u zemlji...Da li mislis da bi isto se desilo ko 91?
Banjaluka bi prva otisla za 7 dana.
Al ja bi radije da vidim da malo se razumom koristis,da se naucis zivjeti sa neistomisljenicima,neces valjda citav zivot ratovati?
I kad ti prilozim neke konkretne dokaze ti meni nadjes negdje u smecu nekakve brojke samo da mozes da izjednaci il smanjis vaznost onoga sto sam rekao.
Mislim na jednog tvog experta (Mislio si valjda na generala Mekenzija) ja ti mogu priloziti 2000 iz koje god hoces zemlje,posto je svima poznato u svijetu sta se desavalo na Balkanu osim onima sto zive tu.
Zao mi potucati one ljude sto su izginuli,al u Srebrenici je pobijeno 7600 ljudi (to je i srpska vlast priznala) a ako ti se broje lesevi imas oko 5000 u Tuzli (dok su oko 2000 vec pokopali sto su ih skupili dovoljno za pokopa).
Ako mislis da su ljudi glupi i nezna se sta se dewsilo evo ti malo snimaka da vidis ,ovo su dostupni snimci (unclassified) ...Usput ovaj novi program Google Earth je zasnovan na ovim kamerama i satelitima.
http://www.fas.org/irp/imint/bosnia.htm
Mozel se bez rata na Balkanu?
Hajde kofol za jedan dan da se napravimo ko sav civilizovan svijet pa se dogovorimo i rijesimo na obostranu korist..hajde da zajebemo citav svijet,ionako ocekuju da ce se opet ratovati na Balkanu.
Sta kazes?