banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 03:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Inostranstvo
PostPoslato: 07 Mar 2008, 12:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2008, 12:47
Plavuso
po tekstu mi se cini da si mladja osoba ali mi se svidja kako pises,razmisljas i konstatiras.
I ja sam u njemackoj oko st. slazem se stobom.
zelim ti kako je ovdije obicaj reci liep vikend. schene vohenende.
poz.
iz ovog momenta suncanog dijela dijaspore.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 12:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2008, 12:47
Pozdrav i banjalucanki,
shvatila si istinu i ostani takva a trudi se da budes jos bolja.
poz.iz
dijaspore

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Za poruke lične prirode se koriste lične poruke.

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 07 Mar 2008, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Guest je napisao:
sta da se kaze ,,da sam osto dole nebi sigurno jos kompjuteru ni priso,,,,,,zivim ko car vani ,,na ljeto dodem dole i gazda sam ;mogu pokupiti picku koju god hocu,,,,,

ko god moze vani nek bjezi ,,,,ja mu preporucujem ,,vamo je zivot,,putovanja a dole je samo jad i bijeda ,,

KROL je napisao:
Ja ne znam da ima neko da prigovara sto je otisao vani. Meni je vise nego super ovde u Canadi. Priznajem, bilo je "relativno" tesko dok sam se privikao i aklimitizovao prvih godinu dana. A onda sve krene kako treba.Sad, poslje 3 godine mogu reci da sam ispunio svoja ocekivanja i sve sto sam trazio. A cevapi se redovno peku na rostilju. Nisu mujini, ali su i dalje ukusni.
A svi koji i dalje prigovaraju da im je tesko u dalekom svijetu, slobodno se vratite, pa da vidimo koliko ce te ostati. 2 sedmice i onda brze bolje na avion kuci.
Ttl,

Stara je tema nekoliko godina ko ovo iskopa,ali vidim i dalje aktuelna posto se na zalost malo toga promijenilo. I pretpostavljam da ce na zalost ostati aktuelna jos dugo ako ovako nastavi, a obzirom na raspolozenje vecine hoce. 8) Sta da kazem. I ja imam slicna iskustva i savjetujem svima koji mogu da bjeze iz drzave gdje vladaju lopovi, mafijasi i ratohuskaci. Iako je tesko bez svojih najmilijih ali korisniji ste nego da po gradu hodate kao muhe. I kad se digne gvozdena zavjesa neka i oni dodju ako ne mogu prije i vecina ce biti zadovoljnija. Naravno, to ne vazi za one koji su zadovoljni i kojima je dobro i kojima ta vlast odgovara i koja im je dala sve.
Naravno, predlazem da ne idete u drzavu u kojoj vlada vece bezakonje nego kod nas kao sto je Irak i sl. Jer pare nisu vrijedne velikog rizika.
I kad se radi bilo sta treba raditi sa proracunatim rizikom, kao sto kaze moj omiljeni glumac Arnold Svarceneger, a ne ici glavom kroz zid. Ali ponekad se mora udariti i glavom od zid da bi se uspjelo, ali to su izuzeci.
Uglavnom kao sto rece KROL, kom se ne svidja neka se vraca, samo cinjenica je da ce korupcija u BiH ostati jos godinama, pogotovo dok korumpirana vlast ima podrsku vecine, a imala je uvijek do sad. Volio bih da i ostali napisu komentare posto je tema stara godinama pa su se pojavili novi ucesnici foruma.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa ima već ovakvih tema na dijaspora podforumu... Izbor je individualan. Tebi je sve loše, dragi vime. Nemoguće je da si toliki mrzitelj BiH. Mislim, ja stvarno iz svakog tvog posta vidim izvor negativne energije... Brate, otišao si, sad si sretan, al ne moraš svaki faking dan pljuvati po Bl i BiH.
Btw, napokon položih ispit i mogu da se spremam da dođem u Bl :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ne pljujem ja po Bih ni po Bl, nego mi je zao kad vidim sta vlast radi od naroda, a narod kao ovce jadni sve misle da je tako i slusaju i pljescu im. Sto se mene tice ja nisam sretan, ali sta cu kad su izbori suzeni i ne mogu trpiti nepravdu koja vidim da se cini ako imam ikakav drugi izbor. A sto se tice negativne energije u stvarnosti uopste ne ispoljavam tu energiju, jedino kad se pomene politika u Bih, jer mi je tesko kad gledam da oni koji vode narod samo raspravljaju o granicama, nacionalnosti i drugim glupostima i oko toga se svadjaju, a o bitnim stvarima ne. Zbog toga se trudim da se suzdrzavam od politike, ali ponekad nesto naleti povezano sa tim pa se odmah pojavi ta negativna energija, inace trudim se da je ne ispoljavam. Tako da si vjerovatno stekla pogreshan utisak o opstem stanju mog razamisljanja jer ja kad govorim o istoriji, nepravdi, ljudskim i religioznim slobodama ponekad se teze izrazavam zato sto me nepravda isprovocira itd. sto ne znaci da je vecina razmisljanja takva. Prije bih rekao da su to rijetke situacije, kao sto se svako ponekad malo naljuti, stavise rekao bih da sam jedan od tolerantnijih tipova ljudi.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]