banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Odakle ste?
Srbija 41%  41%  [ 12 ]
Bosna 48%  48%  [ 14 ]
Jugoslavija 10%  10%  [ 3 ]
Hrvatska 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 29
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pitanje.....
PostPoslato: 04 Maj 2005, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Mr.X je napisao:
P-I-M-P je napisao:
Sta kazete ljudima kad vas pitaju odakle ste?

Ja lichno uvijek kazem da sam iz Jugoslavije a ako neko zna sta se tamo desavalo tacno onda kazem iz Republike Srpske. Stvarno me sramota reci da imam bilo sta sa Bosnom jer ljudi odmah povezuju sa irakom palestinom i ostalim islamskim smecem...

dakle.... kako vi?

Mene neko pita odakle sam ja inace ne volim da odgovaram, zato sto uvjek kazem Bosna (jer to je odakle dolazim)a zelim da izbjegnem dalja pitanja o konflikciji glupostima i ratu samo zato ne volim odgovarat..

Jugoslavija ne postoji stvarno, nemozes koristiti to ime, svaki covjek to zna.I odakle ti ova neobrazovana izjava da te neko poredi sa ovim zemljama, i jos jednom sta je toliko predrasudno oko ovih zemalja sta mislis da je ustvari Bosna bolja, ne , svaki dan konflikti i ljudska nesloga i tolerancija obicno na niskom nivoru, ti mislis da je Bosna bolja od ovog ,jadan ti.
Ljudi vecinom,porede Bosnu sa zemljama koje su u politickom i ekonomskom neredu a uskoro kako je nastavilo pocece te porediti sa banana zemljama... :mad:
Nemas pravo da o drugim nacijama govoris ovako kao islamsko smece jer samo nepostovanje prema drugim ljudima druge religije te cini zaista odvratnim.

e ne mogu da vjerujem da smo se ja i ti " slozili " u necemu.. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Nek' ste se i vas dvoje slozili u necemu, veliki napredak za ovaj nas Forum :D .

Eh, jeste ljudi smijesni, kao neka djeca ste (kako se ono kaze: da nije zalosno bilo bi smijesno). Bosna, Srbija, Rep Srpska.... ne mogu samo da shavtim kako vam samo to toliko znaci, zar je to zaista toliko vazno da li si iz Bosne ili Rep Srpske? Ja sam evo 8 god u Canadi i kazem da sam iz Bosne jer to stavrno jesam (Rep Srpska jos nije drzava a pitanje hoce li i biti, a BL je jos manje u Srbiji, a to vec nece nikad biti) i nikad niko nije tu zemlju poistivjetio sa Iranom ili cime vec sto PIMP rece, mozda ti tvoji Irci nisu isli u skolu dovoljno pa ne znaju ni gdje je Bosna a kamo li Rep Srpska. Ovdje u Canadi, svi smo mi njima isti, bilo da si iz BiH, Srbije ili Makedonije, (vjerujem da je tako i u drugim zapadnim zemljama) prema tome - smirite malo strasti! Usmjerite svoju energiju na nesto pametnije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
e Dove, u pravu si. i mi lupetamo gluposti svakakve...
kazem da sam from bosnia, ako ne znaju onda ex - yu.....
.... ali me cudno ovi moji ameri gledaju kad npr gledam neku utakmicu, a navijam za scg.... ne kontaju..... a ja se i ne trudim da objasnjavam, nemam snage.... jednostavno ljudi zive u nekom drugom svijetu i stvari koje su nama sasvim " normalne " njima nisu.....

pade mi na pamet nesto. trazila ja nesto u jednoj velikoj prodavnici sportske opreme.... prilazi meni lik sto radi, kaze mi da je na drugom dijelu velika rasprodaja zenskih trenerki, ako hocu da pogledam. i on ce meni: " jao, imas divan naglasak, sigurno si iz evrope ??? " . ja onako s kezom, da kazem. a on meni onako sav sretan " jel tako da si iz brazila???? ".... no comment... :-? :-? :-?
:roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Kako kada, ali kazem da sam ili iz Jugolsavije ili iz Bosne. Iz Srbije nisam,tako da to i ne govorim...
Yugoslavia nekako najljepse zvuci ... bar je zvucalo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 00:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Bice ovdje brzog brisanja teme po svemu sudeci. . . Opet su jasne politicke konotacije, ali izgleda da bez toga jednostavno ne moze. . .

gogo99 je napisao:
Kada me pitaju:Gdje si rodjen?

Ja im kazem:USRED SRBIJE! U GRADU BANJALUCI!

Uzecu sebi za pravo da kazem kako je ovo blago govoreci bolidan stav. . . Banja Luka nikad nije bila u Srbiji. U Jugoslaviji je bila, u Bosni i Hercegovini jos uvijek jeste. U Republici Srpskoj, svakako i aposlutno jeste, pa mozes reci da si iz Republike Srpske, ali nikako iz Srbije. . .
Dodje stranac i pita te odakle si, ti kazes iz Srbije. On pita iz kog grada, ti kazes iz Banja Luke. Ako poznaje nasu geografiju pomislice da si malouman, ili da ne znas ni gdje zivis. Dosta je sto nas Srbe ionako etiketiraju na sve strane, jos treba i da pokazemo kako ne znamo ni gdje zivimo. . .
Realno treba da se pomirimo sa cinjenicom da zivimo u Republici Srpskoj, koja je dio Bosne i Hercegovine, koja je medjunarodno priznata drzava, ma koliko mi osjecali averziju prema tome. Sta su nase zelje, drugo je pitanje, ali to je realno stanje stvari i tu nema sta puno da se prica. . .

"Gdje zivis ?" Banja Luka, RS, BiH
"Gdje si rodjen ?" Banja Luka, BiH, SFRJ, Jugoslavija, ako vam je lakse. . .

sarah je napisao:
Banja Luka,Bosna bila i ostace.A vi koji mislite suprotno,selite se i srbujte negdje drugdje

Ovakve stvari ne pomazu poboljsanju odnosa u nasoj jadnoj okolini. Odakle tebi pravo da nekog istjerujes zbog njegovih stavova, politickih ili drustvenih. . . Taj fasisticko - sovinisicki stav prosipaj negdje drugdje. . . I sta se uopste podrazumjeva pod pojmom "srbovanje". Evo ja srbujem, ja sam Srbin. . . Cekam da neko dodje da me iseli odavde. . . :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 06:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Nitro je napisao:
Bice ovdje brzog brisanja teme po svemu sudeci. . . Opet su jasne politicke konotacije, ali izgleda da bez toga jednostavno ne moze. . .

gogo99 je napisao:

Uzecu sebi za pravo da kazem kako je ovo blago govoreci bolidan stav. . . Banja Luka nikad nije bila u Srbiji. U Jugoslaviji je bila, u Bosni i Hercegovini jos uvijek jeste. U Republici Srpskoj, svakako i aposlutno jeste, pa mozes reci da si iz Republike Srpske, ali nikako iz Srbije. . .
Dodje stranac i pita te odakle si, ti kazes iz Srbije. On pita iz kog grada, ti kazes iz Banja Luke. Ako poznaje nasu geografiju pomislice da si malouman, ili da ne znas ni gdje zivis. Dosta je sto nas Srbe ionako etiketiraju na sve strane, jos treba i da pokazemo kako ne znamo ni gdje zivimo. . .
Realno treba da se pomirimo sa cinjenicom da zivimo u Republici Srpskoj, koja je dio Bosne i Hercegovine, koja je medjunarodno priznata drzava, ma koliko mi osjecali averziju prema tome. Sta su nase zelje, drugo je pitanje, ali to je realno stanje stvari i tu nema sta puno da se prica. . .

sarah je napisao:
Banja Luka,Bosna bila i ostace.A vi koji mislite suprotno,selite se i srbujte negdje drugdje

Ovakve stvari ne pomazu poboljsanju odnosa u nasoj jadnoj okolini. Odakle tebi pravo da nekog istjerujes zbog njegovih stavova, politickih ili drustvenih. . . Taj fasisticko - sovinisicki stav prosipaj negdje drugdje. . . I sta se uopste podrazumjeva pod pojmom "srbovanje". Evo ja srbujem, ja sam Srbin. . . Cekam da neko dodje da me iseli odavde. . . :lol: :lol: :lol:

100 % se slazem sa ovim postom !!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Osjecam se kao Srbin, ali ne mogu reci da zivim u Srbiji, vec u Republici Srpskoj... Nase zelje da zivimo u Srbiji su jedno, ali mogucnosti sasvim drugo...
Zar je sramota reci da zivis u Republici Srpskoj? Mislim da nije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
gogo99 je napisao:

Žalosno.

Žalosno je da Srbijom nazivaš ono što Srbija nije bila, niti će biti, niti treba da bude.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 21:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Flavoure-Flave je napisao:
sarah je napisao:
Banja Luka,Bosna bila i ostace.A vi koji mislite suprotno,selite se i srbujte negdje drugdje.Bosna je kao kopriva,zdrava iz korijena a ozari kada je neko dirne. :wink:

Reci nam to ti "bosanko" nasa...
Kako mi idu na k...c ovi "najzagrizenije bosanske patriote" iz Svedske,UK,SAD...
Uff... :mad:

BTW. Banjaluka nije dio Srbije niti mislim da ce biti,ali je Banjaluka dio REPUBLIKE SRPSKE i narod u BL je srpski narod (sto znaci da je isti kao narod u BG,NS,Kragujevcu,Nisu...)

Nikada ,momcino,zapamti nikada u B.L srpski narod niti je B.L za mene R.S.Bosna-Banja Luka. :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 21:23 
Pripravnik
Pripravnik

Astor_Piazzolla je napisao:
Nitro je napisao:

gogo99 je napisao:

sarah je napisao:

100 % se slazem sa ovim postom !!!!

O luda glavo,pa zar si se ti nasao pricati o sovinizmu i fasizmu.A o istjerivanju takih kao ti necu da razmisljam.Drugi su placeni za taj posao.A mogu ti reci da vas je jako tesko iseliti sa asvalta,a ne znam ni sta bih vam rekla. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
sarah je napisao:
Nikada ,momcino,zapamti nikada u B.L srpski narod niti je B.L za mene R.S. Bosna-Banja Luka. :wink: :lol:

E ova ti je bas do bola!!! Sarah, bas si ti duhovita osoba!!! E hvala ti sto me ovako nasmija.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
U mojoj profesiji sam svakodnevno vishe puta upitan kratko i jasno "from?"...i svaki put kucam Serb Republic..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 22:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Hase Komadant je napisao:
Ja koje praoslavce znam oni kazu da su iz Bosne i Hercegovine, a sada su pojedinci ovdje sami sebe lazu da nekome kaze da je iz Srbije iz grada Banjaluke ja mislim kada bi naletijo na pravoga Bosanca onda bi neso i dozivijo, kada bi to reko. Hocu da vam jos nesto kazem srbi su u inostranstvu manji od makovog zrna. :lol: a naj vise su strahovali 1998 godine po njemackoj, Austriji i drugim zemnjama strahovali od Albanaca. Znam neke ljude koji su se bojali reci da su srbi pa us se izjasnjavali kao Muslimani ili Hrvati.
To je bilo ali je zalosno.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam sta je smjesnije tvoj komentar ili tvoja pismenost?! :-?
A moj odgovor na postavljeno pitnje bi bio, i jeste- iz Banjaluke, odnosno Republike Srpske, a ukoliko ne znaju gdje je to kazem (nerado) iz BiH ili tacnije iz bivse Jugoslavije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sarah je napisao:
O luda glavo,pa zar si se ti nasao pricati o sovinizmu i fasizmu

Da ja sam nasao za shodno da o tome pricam. . . Da neces mozda reci da sam u krivu. . . Ti i tvoji istomisljenici ste i krivi sto trenutno na ovim prostorima vlada ogromna netrepeljivost izmedju ljudi. . .

sarah je napisao:
A o istjerivanju takih kao ti necu da razmisljam.Drugi su placeni za taj posao.A mogu ti reci da vas je jako tesko iseliti sa asvalta,a ne znam ni sta bih vam rekla.

Opet te molim da budes malo preciznija u svojim postovima. . . Ko su to "ovakvi kao ja" kako nas ti deklarises? ? ? I ponovo pitam, sta se to podrazumijeva pod pojmom "srbovanje"?
Ko je to placen da me istjera iz mog grada u kome sam rodjen i odrastao zato sto imam drukcija politicka ili vjerska uvjerenja. . .
A o iseljavanju sa "asvalta" ni ja ne znam sta bih tebi rekao, osim da poradis malo na svojoj pismenosti pa onda prosipaj tu svoju silnu emancipaciju, pokazuj nivo svoje kulture i tolerancije i pricaj o "TAKIM" kao sto sam ja, koje je tesko "istjerati sa asvalta". . . :lol: :lol: :lol:

U sustini svaka luda ima pravo da napise sta hoce na ovim forumima, pa tako i ljudi poput tebe dolaze u priliku da lupetaju i pricaju o stvarima o kojima u sustini ne znaju puno, ali je najvaznije da na bilo koji nacin iskazu netrepeljivost i averziju prema ljudima koji su druge nacionalnosti ili vjere. . .

P.S.

sarah je napisao:
Nikada ,momcino,zapamti nikada u B.L srpski narod niti je B.L za mene R.S.Bosna-Banja Luka.

Treba li uopste komentar na ovo. . . Zalosno i jadno. . . Dovoljno je par ovakvih luda da naprave sranja za jos deset godina rata, a kako vidim po postovima ovdje na forumima, "TAKIH" nam stvarno ne manjka. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 00:13 
Pripravnik
Pripravnik

Nitro je napisao:
sarah je napisao:

Da ja sam nasao za shodno da o tome pricam. . . Da neces mozda reci da sam u krivu. . . Ti i tvoji istomisljenici ste i krivi sto trenutno na ovim prostorima vlada ogromna netrepeljivost izmedju ljudi. . .

sarah je napisao:
A o istjerivanju takih kao ti necu da razmisljam.Drugi su placeni za taj posao.A mogu ti reci da vas je jako tesko iseliti sa asvalta,a ne znam ni sta bih vam rekla.

Opet te molim da budes malo preciznija u svojim postovima. . . Ko su to "ovakvi kao ja" kako nas ti deklarises? ? ? I ponovo pitam, sta se to podrazumijeva pod pojmom "srbovanje"?
Ko je to placen da me istjera iz mog grada u kome sam rodjen i odrastao zato sto imam drukcija politicka ili vjerska uvjerenja. . .
A o iseljavanju sa "asvalta" ni ja ne znam sta bih tebi rekao, osim da poradis malo na svojoj pismenosti pa onda prosipaj tu svoju silnu emancipaciju, pokazuj nivo svoje kulture i tolerancije i pricaj o "TAKIM" kao sto sam ja, koje je tesko "istjerati sa asvalta". . . :lol: :lol: :lol:

U sustini svaka luda ima pravo da napise sta hoce na ovim forumima, pa tako i ljudi poput tebe dolaze u priliku da lupetaju i pricaju o stvarima o kojima u sustini ne znaju puno, ali je najvaznije da na bilo koji nacin iskazu netrepeljivost i averziju prema ljudima koji su druge nacionalnosti ili vjere. . .

P.S.

sarah je napisao:
Nikada ,momcino,zapamti nikada u B.L srpski narod niti je B.L za mene R.S.Bosna-Banja Luka.

Treba li uopste komentar na ovo. . . Zalosno i jadno. . . Dovoljno je par ovakvih luda da naprave sranja za jos deset godina rata, a kako vidim po postovima ovdje na forumima, "TAKIH" nam stvarno ne manjka. . .

Jao sto si me ubijedio kako sam ja i meni slicni krivi sto smo sada tamo gdje jesmo.Bas smo mi cudni. Sami sebe istjerali da bih sada krivicu dodjeljivali nevinim Srbima koji su se goloruko branili protiv naoruzanih Bosanaca.Bas si me ubijedio,ali sta se moze lako je nepismenog ubijediti. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Nitro je napisao:
sarah je napisao:

sarah je napisao:

P.S.

sarah je napisao:

POTPISUJEM!!! =D>
Ali nema svrhe pricati sa njom Nitro.Ona je protiv "vakih" kao sto smo ti i ja. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cuj djevojko. . .
Ne znam koliko imas godina ni kakve si ti to silne grozote prozivjela niti cu o tome da sudim. Pokusavam tebe i tebi slicne (a nisam naglasio da su to samo muslimani) ubijediti da od tog vaseg konstantnog dizanja tenzija na nacionalnoj osnovi niko nema nikakve koristi. . . Dakle pod tim sam mislio na sve one koji pokusavaju da naruse ono malo mira koji smo dobili, pa bili oni Srbi, Hrvati, Muslimani ili Eskimi. . .
Ti govoris o tome kako treba istjerati svakog ko "srbuje", kako nikada u Banja Luci nije i nece biti Srpskog naroda i slicne nebuloze. . . Time samo jasno stavljas do znanja da tebi u stvari i nije stalo da ovdje na ovim prostorima bude mir i spokoj vec je jedino i osnovno bitno pljunuti na svakog ko je Srbin jer si ti zbog Srba dozivjela teske trenutke u svom zivotu. . .
Imas problem sto stvari gledas jednostrano. . . Kad pocnes da sagledavas stvari malo objektivnije i sa nekih drugih gledista, onda cu te mozda uzeti i zaozbiljno, ovako si samo jos jedan u nizu onih koji bespotrebno dizu tenzije komentarima koji i nisu bas olicenje mudrosti i inteligencije. . .

sarah je napisao:
Jao sto si me ubijedio kako sam ja i meni slicni krivi sto smo sada tamo gdje jesmo.Bas smo mi cudni. Sami sebe istjerali da bih sada krivicu dodjeljivali nevinim Srbima koji su se goloruko branili protiv naoruzanih Bosanaca.Bas si me ubijedio,ali sta se moze lako je nepismenog ubijediti.

Jos jedna stvar. . . Prestani da izvlacis necije rijeci iz konteksta. . . Nijednom rjecju nisam rekao da su ovi ili oni krivi za rat, krivi za progon ili za nesto trece sto se dogodilo u ratu. . . Nijednom nisam rekao da su Srbi nevini u svemu ovome, niti da su jedni ili drugi iskljucivi krivci. Ja stvari sagledavam realno, za razliku od tebe. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
:notworthy:

Vrh

Tema posta: Re: Pitanje.....
PostPoslato: 06 Maj 2005, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Mr.X je napisao:
P-I-M-P je napisao:
Sta kazete ljudima kad vas pitaju odakle ste?

Ja lichno uvijek kazem da sam iz Jugoslavije a ako neko zna sta se tamo desavalo tacno onda kazem iz Republike Srpske. Stvarno me sramota reci da imam bilo sta sa Bosnom jer ljudi odmah povezuju sa irakom palestinom i ostalim islamskim smecem...

dakle.... kako vi?

Mene neko pita odakle sam ja inace ne volim da odgovaram, zato sto uvjek kazem Bosna (jer to je odakle dolazim)a zelim da izbjegnem dalja pitanja o konflikciji glupostima i ratu samo zato ne volim odgovarat..

Jugoslavija ne postoji stvarno, nemozes koristiti to ime, svaki covjek to zna.I odakle ti ova neobrazovana izjava da te neko poredi sa ovim zemljama, i jos jednom sta je toliko predrasudno oko ovih zemalja sta mislis da je ustvari Bosna bolja, ne , svaki dan konflikti i ljudska nesloga i tolerancija obicno na niskom nivoru, ti mislis da je Bosna bolja od ovog ,jadan ti.
Ljudi vecinom,porede Bosnu sa zemljama koje su u politickom i ekonomskom neredu a uskoro kako je nastavilo pocece te porediti sa banana zemljama... :mad:
Nemas pravo da o drugim nacijama govoris ovako kao islamsko smece jer samo nepostovanje prema drugim ljudima druge religije te cini zaista odvratnim.

e mrx nemoj biti glup kao prvo........kao drugo sta pishesh kao drzavu rodjenja? bosnu? nije postojala kao drzava...mozes samo staviti jugoslavia...mozete misliti i pravdati kako smo isti narod ali nismo...postoji razlika .. biti gradjanin RS a voditi se kao gradjanin BIH je stvarno ponizavajuce jer kad dodje do zaposhljavanja u inostranstvu i uopshte dolaska u inostranstvo je veliki problem jer svi misle da si musliman zato sto imas bosanski pasos a ti nisi i ne zelish da budes TO svim srcem i da te neko gleda kao takvog. Nisam predrasudan i ne mrzim muslimane ali cisto zelim da mi se skinu sa vrata jer necu da imam nista sa njima i da me gledaju kao jednog jer opet kazem ne zelim da budem nesto sto nisam NISAM i NISAM i NISAM. (Mislish li da bi Srbin dopustio da mu se u drzavi pripremaju kojekakve ALKAIDA zajebancije Mudzahedin DZihahad Kebab Tarana pripreme za teroristichke akcije sta god ... )

Razmisli malo pa sam skontaj jeli to ono minimalno oko cega se srbi trude ne znam sta si po nacionalnosti i ne interesuje me ali opet kazem gurati nekog da bude ono sto nije ne traje dugo....no da ne duzim...

Nicija nije do zore sijala

Vrh

Tema posta: Odakle sam!
PostPoslato: 06 Maj 2005, 12:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 13:02
Ljudi ja sam vam iz BiH entitet RS i drugacije za sada ne moze,Iskreno ne bih volio da ikada i postanemo dio Srbije.Mogu shvatiti kada neko kaze da ne zeli da ga vezu za Bosnu zato sto ga to povezuje sa Islamizmom,posto se oni u Bosni najvise i guraju za punopravno nasljedstvo,(sto je isto tako blago nemoguce).Uvijek je bila multinacionalna i bice,a svi vi koji se nazivate srbima iz Srbije a u sustini ste iz Bosne ste mi jako smijesni,sta ne kontam vas zelite da izbrisete srpsku istoriju koja postoji u BiH da bi preuzeli istoriju srba iz Srbije.Jako patriotski nema sta, a svojim ponasanjem dopustate da neki ljudi pricaju sta god im pada na pamet jer boze moj vi se vezete za maticu a Bosnu ostavljate nekome tamo,kao da srpska nacija nema korijene u Bosni.Mr-X svaka cast za komentar.A za Merhaba Procitao sam skoro sve sto si postavio na forum, buraz ja ne znam koga ti vise lazes sebe ili nas ali ti stvarno imas problem sa svojom nacionalnom svijescu, citaj agresivan si!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]