djevojka je napisao:
Drigi, koja je za tebe definicija:
-cice
-fensera?
p.s. zasto stalno gustiras pivo?
he he volim ja taj sok od hmelja, a ima i dosta vitamina b sto je dobro za kozu pa imam super ten
evo moram se osvrnuti na neke stvari
PRVO ne napadajte mi BMW, ubjedljivo su najbolja auta ( poslje ferarija i takvih ) i vecina vas bi ga kupila kad bi imala dovoljno para, samo sory decki i cure nekima je i 10 maraka mnogo
drugo meni je gore kad na djevojci vidim u subotu navece obucene patike a ostalo se sredila, nego stikle ( a koliko ja znam sad su u modi za cure one cipelice koje me podsjecaju na cipelice za balerine
Nisam ni rekao da se subotom mora obuci stikle, ali ( evo za momke jer sam ja MUSKO BRE ) cudno mi je i glupo vidjeti tipove koji su obuceni ko da su sad dosli sa setnje po sehovima ( one fit's all - ma dajte ). A znam vidjeti likove u trenerci u castri itd... jel bi ih ubilo da obuku farmerke, cipele i kosu...
Malo sam stariji od nekih sa foruma, i u 8 god koliko vozim auto promjenio sam ih podosta - poceo sam sa golfom 1 ... pa da nepisem stasve sam vozio... i dosao sam do BMWa i tamo sa 18 ili dok jos i nisam imao auto mislio sam da mi je ovo ili ovo, sad mi je potouno svejedno sta imam samo da me sluzi i da imam za gorivo. A u autu gledam komfor i sigurnost i tu mi je moj BMW bolji od opel kadeta suze... zadnje vrijeme idem nekoliko puta mjesecno za Sloveniju i Austriju i ko misli da mi BMW sluzi za pokazivanje a ne za put se vara ...
Cica ... za mene riba koja dobro izgleda , prati moden trendove, ali isto tako riba koja zna sta hoce, kojoj ne mozes spustiti na prvu, samouvjerena riba, isto tako ribo recimo koja je dobra na faksu ili u poslu sto ga radi . Recimo riba koja se na neki nacin istice od mora prosjecnih riba u gradu, da li to po izgledu ili uspjehu ili pameti svejedno uglavnom da je CICA
ne da mi se vise pisati
p.s. ja nisam bio onaj lik u BMWju, nisam izasao u grad zadnja dva mjeseca od kako polazem ove glupe ispite a i u SLO sam vec 10 dana