banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 245 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća

Tito
Da 77%  77%  [ 33 ]
Ne 23%  23%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 08:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Sjajno rečeno "Not now John!".
SFRJ je bila najbolja državna tvorevina koja se ikada pojavila na ovoj planeti, i mislim da je dobar početni obrazac za ono što treba da bude u budućnosti (naravno sa mnogim doradama).
Čak i sa mnogim slabostima i očitim propustima i lošim stranama to je tako. S druge strane pitanje je da li je u to vrijeme i sa takvim teškim i komplikovanim naslijeđem i bilo moguće išta bolje.
U svakom slučaju svi koji su tome doprinijeli i koji su se za to zalagali iskreno (a takvih je bilo mnogo i nije Tito bio jedini, ali je bio veoma sposoban vođa van svake sumnje) su bili na neki način vizionari i učinili su veliku i dobru stvar.
Udahnuti volju i želju za životom i napretkom u dušu naroda (što su oni uspjeli) i angažovati ogromnu narodnu snagu, to je ono što sada nedostaje svima koji pokušavaju nešto s narodima na ovim prostorima i koji to ne mogu jer su njihove priče slabe, a njihovi ideali prizemni i tuđi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 09:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2005, 14:34
Merhaba je napisao:
crni_leptir je napisao:
Nisam htio staviti titovku i odmah su me htjeli izbaciti iz skole, samo zato sto mi se nije svidjala. Pa zar je to pravda i dobro? Da me nisu roditelji istukli i natjerali me da nosim petokraku sad ili ne bih bio ziv ili bi imao tragova zatvora...
Statisticki gledano, ako te bas interesuje, malo se raspitaj, 80% partizana su bili Srbi i na kraju smo izvukli debeli kraj, ima nas manje nego u prvoj Jugoslaviji.

Lazes.Ti si ko rafo znao koliko je petokraka dobra ili losa sa svojih 6-7 godina.Znao si cunu moju.
80% srba u partizanima :lol: Opet lazes. Odakle onda onoliki cetnici?
Ma tebe netreba uopste shvatati za ozbiljno.Hajde vozdra :wink:

Vices mi da lazem i jos se pravis pametan a ne znas ni procitati sta sam napisao a kamo li to i razumjeti. Ja nisam rekao da je 80% Srba bilo u partizanima vec da su 80% partizana bili Srbi. Razumijes li ti razliku u tome?
Ako te bas interesuje istorija onda uzmi malo knjigu u ruke pa procitaj.
Ja uopste nisam pominjao cetnike ali vama muslimanima oni nikako ne izlaze iz glave. Kad te bas interesuju cetnici onda cu da ti kazem koju rijec. Srbija je vecinom bila anti komunisticka i zbog toga ju je pred kraj rata Tito bombardovao do besvjesti. Partizani su pokusali nesto u Srbiji sa Uzickom Republikom ali su tako brzo pukli i nisu se oporavili do 45 godine. Partizani su se najvise borili po Bosni i Hercegovini i po Hrvatskoj-tamo gdje su bili srpski krajevi. Pa zbog toga imamo brigade na Baniji, Kordunu, Lici, sve sami srpski krajevi. Partizani u Hrvatskoj su cinili Srbi 100% Pogledaj neprijateljske ofanzive. Sve su uglavnom bile po Bosni i Hercegovini. Partizani u Bosni i Hercegovini su cinili Srbi pocetkom 1941 godine oko 95%. Zasto? Zato sto su Srbi cinili najvise seoskog stanovnistva a ustase su prolazili selima i palili i klali sve zivo. Ostala dva naroda:muslimani (iako tad zvanicno nisu ni postojali) i hrvati nisu isli u partizane masovno. To su tek poceli ciniti od druge polovine 1943 godine kad su vidjeli da je Hitler pukao u Rusiji i da se rat okrece. Tako imamo prvoboraca koji postaju cak i 1945 godine a heroja koji postaju sa dva svjedoka. Da li ti znas da su Rudi Cajavec i Franjo Kluz bili piloti NDH vazduhoplovstva do 1943 god i ucestvovali u bombardovanju Rusije? Kad su vidili da je djavo odnio salu i da Njemci gube prebjegli su sa avionima u partizane. U to vrijeme nastaje masovno popunjavanje partizanskih odreda svim narodima i Tito preuzima primat u Bosni. Dobija politicku bitku i kod saveznika i oni napustaju Drazu Mihajlovica i pomazu partizane. Tako Partizani u finisu drugog svjetskog rata dobijaju rat i pisu istoriju.
Raspada se NDH, bombardovanjem Srbije i slanjem u smrt hiljade Srba u smrt na Sremskom frontu zauzimaju i Srbiju i pocinje era nove Jugoslavije. Ko je protiv nje pojede ga mrak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 10:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
Tako Partizani u finisu drugog svjetskog rata dobijaju rat i pisu istoriju.

Ma ne ..... istoriju izgleda pises ti.
:lol:

Citiraj:
Partizani su se najvise borili po Bosni i Hercegovini i po Hrvatskoj-tamo gdje su bili srpski krajevi.

....
Pa kakva je to onda razlika izmedju Srba u Srbiji i na ostalim mjestima.
Sto su u Srbiji bili sve cetnici, a po Bosni i Hrvatskoj partizani .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
Citiraj:
Tako Partizani u finisu drugog svjetskog rata dobijaju rat i pisu istoriju.

Ma ne ..... istoriju izgleda pises ti.
:lol:

Citiraj:
Partizani su se najvise borili po Bosni i Hercegovini i po Hrvatskoj-tamo gdje su bili srpski krajevi.

....
Pa kakva je to onda razlika izmedju Srba u Srbiji i na ostalim mjestima.
Sto su u Srbiji bili sve cetnici, a po Bosni i Hrvatskoj partizani .....

Ako zelis da me citiras i da mi izvlacis rijeci iz konteksta onda ne smijes da iskrivljujes moju sliku i donosis zakljucke koje se uopste ne slazu sa mojom pricom. Nigdje ja nisam rekao da su u Bosni svi Srbi bili partizani a u Srbiji cetnici. To uopste nije tacno. Bilo je istina vise u partizanima nego u cetnicima. Partizani su bili politicki organizovaniji dok su se cetnici uglavnom nalazili oko svojih sela, braneci ih. To su bili uglavnom srpski seljaci. Ne postoji razlika Srba u Srbiji i van Srbije. Svi su isti, samo sto su u Bosni ideoloski bili podijeljeni. Bili su i u Srbiji ali neznatno.
Dosta su partizani pisali istoriju sad ce malo da pisu oni koji nisu. A da li cu je ja pisati, ko zna... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 11:58 
Majstor
Majstor

:lol: ,
nije bitno ko pise istoriju .... samo da je objektivno napisana.
U "tvojoj istoriji" :lol: .... sumnjam da bi se objektivno sagledale sve stvari.
Ali mnogi je danas prekrajaju - pa sto ne bi i ti.

Citiraj:
Ne postoji razlika Srba u Srbiji i van Srbije.

Greska .... po meni sem religije i ....eto pripadnosti istom narodu .... nista drugo zajednicko nemaju.
Kultura, mentalitet, jezik pa i pismo ..... razlika u svim pogledima.

Tito .... je bio onaj blagi diktator, mozda bi mu se moglo i pripisati kojekakvih stvari, ali nije bio nacionalista i sovinista.
To mu je bila najveca odlika .... odlika koja danas ne krasi ni jednog politicara na ovim prostorima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 12:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
:lol: ,
nije bitno ko pise istoriju .... samo da je objektivno napisana.
U "tvojoj istoriji" :lol: .... sumnjam da bi se objektivno sagledale sve stvari.
Ali mnogi je danas prekrajaju - pa sto ne bi i ti.

Citiraj:
Ne postoji razlika Srba u Srbiji i van Srbije.

Greska .... po meni sem religije i ....eto pripadnosti istom narodu .... nista drugo zajednicko nemaju.
Kultura, mentalitet, jezik pa i pismo ..... razlika u svim pogledima.

Tito .... je bio onaj blagi diktator, mozda bi mu se moglo i pripisati kojekakvih stvari, ali nije bio nacionalista i sovinista.
To mu je bila najveca odlika .... odlika koja danas ne krasi ni jednog politicara na ovim prostorima.

A koja je to istorija objektivno napisana?
Pogotovo istorija poslije drugog svj. rata nije. To ti ne mozes znati jer si ucio istoriju iz skole a tamo je pisalo ono sto su Tito i kompanija htjeli.
Pravu istinu znaju ljudi koji su bili na licu mjesta i vidjeli sta se sve radilo.
Npr. iz skole ste ucili kako je ubijen Mladen Stojanovic i svi znate tu istinu ali niko ne zna onu pravu. Tu pravu istinu znala je samo moja baka, njegova sestra koja je na zalost umrla prije nekoliko godina ali dovoljno da kaze pravu istinu. Njen brat je bio komanir trece krajiske brigade koji je izbacen iz vojske iako je iz rata izasao sa cinom generala jer nije htio ubiti svog kuma cetnickog vojvodu. A inace bi bio ubijen da mu Mladen nije bio rod. Cudna je ta istorija, nekada veoma bolna ali treba istinu pogledati u oci, naravno ko zeli.
Kazes tito, nije bio nacionalista i sovinista-u pravu si.Bio je komunista a njima nije nista sveto. Tito je uspio ujediniti narode i drzati ih na uzdi ali to se na kraju nije dobro zavrsilo. Pokusao je Kralj Petar ujedinitelj koji je stvorio Jugoslaviju pa se vidjelo kako je prosao. Ne mogu se ovi narodi ujediniti i uvijek ce postojati nacionalizam dok svaki narod ne rijesi svoje nacionalno pitanje. Kao sto su to uradili Francuzi, Spanci, Njemci...Samo sto su svi oni to uradili na vrijeme a mi to tek sad rjesavali.
Smjesna je tvoje misljenje da Srbi u Srbiji i Srbi u bosni nemaju nista zajednicko osim religije.To sto si ti rekao je veca glupost cak i od onoga sto kazu hrvati za humsku plocu i da je ispisana starohrvatskom cirilicom.
Da mi je znati koja je to cirilica.
Pa ja vise imam rodbine u Srbiji nego sto ti imas prijatelja i poznanika.
Srbi su vjekovima bili pod uticajem razlicitih drzava a posto su bili na velikom prostoru rasporedjeni normalno da su usljed tih uticaja prihvatali razlicitosti. Pa covjek koji ode u ameriku i tamo ostvari porodicu, njegovo trece koljeno ce imati razlicitosti nego njegov otac. A kamo li sto su Srbi bili 500 godina pod Turcima, pod Austro-ugarima.
Cudno ti je razmisljanje djecko, cudno i bez argumenata. Da bi mogao voditi raspravu i polemisati sa nekim koji je iz drugog naroda, moras prvo dobro upoznati taj narod.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 12:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I jos da te pitam nesto?
Kakva je to vrsta-neki blagi diktator?
Znas li sta znaci Diktator?
Ili jesi ili nisi! LAV :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 12:46 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Srbi su vjekovima bili pod uticajem razlicitih drzava a posto su bili na velikom prostoru rasporedjeni normalno da su usljed tih uticaja prihvatali razlicitosti. Pa covjek koji ode u ameriku i tamo ostvari porodicu, njegovo trece koljeno ce imati razlicitosti nego njegov otac. A kamo li sto su Srbi bili 500 godina pod Turcima, pod Austro-ugarima.

Otkud onda tvrdnja da su svi Srbi isti ....

Citiraj:

:lol: , isto kao i demokratija .... gdje to postoji ?????

Citiraj:
Cudno ti je razmisljanje djecko, cudno i bez argumenata.

hvala na ovome ... decko ...., a i babske price nisu bas argumenti.

Citiraj:
Da bi mogao voditi raspravu i polemisati sa nekim koji je iz drugog naroda, moras prvo dobro upoznati taj narod.

:lol: , luckasto ... da se ne izrazim drugacije (ono na bosanskom ... :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Lakše vas dvojica (crni_leptir i EZAN). Skrenuli ste sa teme pa pišete sve i svašta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 14:39 
Majstor
Majstor

NO SIKIRIKI .....

P.S.
Napise se pokoja i o Titu ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
Citiraj:

Otkud onda tvrdnja da su svi Srbi isti ....

Citiraj:

:lol: , isto kao i demokratija .... gdje to postoji ?????

Citiraj:
Cudno ti je razmisljanje djecko, cudno i bez argumenata.

hvala na ovome ... decko ...., a i babske price nisu bas argumenti.

Citiraj:
Da bi mogao voditi raspravu i polemisati sa nekim koji je iz drugog naroda, moras prvo dobro upoznati taj narod.

:lol: , luckasto ... da se ne izrazim drugacije (ono na bosanskom ... :lol: )

Pa ni dva covjeka nisu ista. Govorio sam o istom jeziku, istoj kulturi, religiji... onome sto i cini jednu naciju a ne da li se u jednom selu kaze ovako a u drugom onako.Da li su ovi plavi a ovi crni i sl. Znas li da ima Engleza koji iz razlicitih oblasti jedni druge ne razumiju? Oni na sjeveru i oni na jugu. Zato postoji knjizevni jezik za svaki narod koji spaja i cini taj narod jedinstvenim. A da li se onde govori onako ili ovako to je dio tog prostora.
Sto se tice diktatora-to je neko ko ti diktira i kaze tako mora biti pa ti sad misli kako hoces. A sto se tice demokratije. Mozes da mislis sta hoces, kazes sta hoces ali da se drzis nekih okvira. Kad je diktatura u pitanju nema puno da mislis svojom glavom :D Mislis da bi nas dvojica mogli ovako pricati da je diktatura na vlasti. Evo i Vader hoce da nam zabrani :D
Jel nam on blagi diktator? :D
Mislim da je polemika dobra i zato sluze valjda forumi. A da li ce se tema siriti to je samo rezultat dobrog i konstruktivnog razgovora.
Ako mislite tako praviti forum, onda ste trebali samo postaviti pitanje:Ko je za tita a ko protiv njega. I napisati; molim bez objasnjenja i odmah zakljucati temu.
Kao sto je onaj meni urednik na kontaktima zakljucao temu jer mu se nisam svidio. Vidite kako je kad date nekome vlast kako se ponasa. Zamisli kako se ponasao tito koji je imao apsolutnu vlast?
Pa reci da ti se ne svidja-ode ti u helac (bosanski jezik :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 08:59 
Majstor
Majstor

:wink: ,
hajde da se vrtimo malo u krug ....
Citiraj:
Govorio sam o istom jeziku, istoj kulturi, religiji... onome sto i cini jednu naciju a ne da li se u jednom selu kaze ovako a u drugom onako.

Teoretski ... mozda .
Stojim iza toga da Srbe u Hrvatskoj recimo i Srbiji ne veze nista sem religije i srpstva ( :lol: , i tvojih rodbinskih veza)
Kultura ... pa lijepo si napisao o raznim tudjim uticajima, kroz vjekove na ovim prostorima. Par stotina godina pod turcima i pod austrougarskom nije i ne moze biti isto. Pricati o istoj kulturi pa i tradiciji je smijesna.
Za jezik je ista stvar .... pa i gora mozda. To sto vi svojatate i Hrvatski jezik je prica za neku drugu temu.
Knjizevni jezik .... :lol: , daj mani se toga.

O mentalitetu ne treba posebno pricati ....
Mentalitet grada i sela ...., pa onda kojekakvih oblasti ... sta ja znam, Vojvodjani onako usporeni ... hercegovci ( :lol: , svi su vala isti - bez obzira i na religiju i na naciju i na boju koze i broj cipela) tvrdi - s kamena ... pirocanci skrti .... i mi bosanci glupi .... crnogorci neradnici .....

Hvala na objasnjenju pojmova diktature i demokratije ... bas to mi je falilo.

Nego malo na temu ....

NARAVNO uz pjesmu i salu...
"Druze Tito, jesi krao
al'si i drugima dao.
Ovi kradu, nikome ne dadu."

Nicim se ne mogu potkrijepiti tvrdnje da je favorizovao jedan narod nad drugim, sto se na ovom forumu sve cesce i cesce moze procitati. Kao ni razvoj pojedinih republika na ustrb drugih (naravno, ako se ne mjeri apotekarskom vagom).
Osjecaj sigurnosti koji smo imali svi redom, je nesto o cemu se moze danas samo sanjati. Osjecaj zajednistva - KOJI NIKAKO NIJE BIO LAZAN, je nesto cime smo zaista mogli biti ponosni svi.
Itd .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
EZAN je napisao:
:wink: ,
Nicim se ne mogu potkrijepiti tvrdnje da je favorizovao jedan narod nad drugim, sto se na ovom forumu sve cesce i cesce moze procitati. Kao ni razvoj pojedinih republika na ustrb drugih (naravno, ako se ne mjeri apotekarskom vagom).
Osjecaj sigurnosti koji smo imali svi redom, je nesto o cemu se moze danas samo sanjati. Osjecaj zajednistva - KOJI NIKAKO NIJE BIO LAZAN, je nesto cime smo zaista mogli biti ponosni svi.Itd .....

Slažem se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 18:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2005, 06:27
Bratstvo,jedinstvo,ljubav ,slogu i mnostvo drugih dobrih stvari donio je Tito i Jugoslavija..Poput sijaca razbacao je sjeme dobra sirom bivse drage nam zemlje.Trebalo je taj usjev kao svaki drugi ocistiti od korova, odbraniti od prozdrljivih pticurina, omoguciti mu da sazri na dobrobit svima koji su gladni mira,ljubavi,srece i dobrih medjuljudskih odnosa.

Poslije svega izgleda da je od plodonosne oranice postala dolina placa !
Sami smo za to krivi!

Pozdrav svim pionirima!
:(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Murciellago je napisao:
Bratstvo,jedinstvo,ljubav ,slogu i mnostvo drugih dobrih stvari donio je Tito i Jugoslavija..Poput sijaca razbacao je sjeme dobra sirom bivse drage nam zemlje.Trebalo je taj usjev kao svaki drugi ocistiti od korova, odbraniti od prozdrljivih pticurina, omoguciti mu da sazri na dobrobit svima koji su gladni mira,ljubavi,srece i dobrih medjuljudskih odnosa

Povodom toga možeš pročitati lijep tekst na sajtu koji sam upravo postavio a na kojem su između ostalih radili učesnici ovog foruma: Aragorn (aharon), Micelijus i moja malenkost.

Adresa tog članka je

http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... alkanu.htm

a sajt je

http://www.duhovnaizgradnja.com
http://www.duhovnaizgradnja.net

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 21:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2004, 23:28
Astor_Piazzolla je napisao:
Nesto najbolje sto se moglo dogoditi juznosloveskim narodima bio je Tito, i kamo srece da je takvih vise...

podpisujem ovakvu pametnu izjavu,pa valjda nam je poslije svega bar to jasno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 21:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2004, 23:28
Murciellago je napisao:
Bratstvo,jedinstvo,ljubav ,slogu i mnostvo drugih dobrih stvari donio je Tito i Jugoslavija..Poput sijaca razbacao je sjeme dobra sirom bivse drage nam zemlje.Trebalo je taj usjev kao svaki drugi ocistiti od korova, odbraniti od prozdrljivih pticurina, omoguciti mu da sazri na dobrobit svima koji su gladni mira,ljubavi,srece i dobrih medjuljudskih odnosa.

Poslije svega izgleda da je od plodonosne oranice postala dolina placa !
Sami smo za to krivi!

Pozdrav svim pionirima!
:(

hvala za pozdrav,razmišljanje ti je OK 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 23:45 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2005, 03:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2005, 23:42
Ma kakav Tito, on je bio obican olos i vucibatina....bas je zanimljivo da velika vecina muslimana u Bosni i danas slavi i velica Tita, ali istina imaju i debelog razloga...

Ako hocete da shvatite kome je Tito najvise odgovarao i koristio, pogledajte ko danas najvise voli i zali za Titom.Hrvati i tzv. Bosnjaci.Jasno kao dan.Prvima je amnestirao zlocine ustasa kao da se nikad nisu ni desili i napravio im republiku vecu nego sto su je ikad imali(valjda kao nagradu za zlocine ustasa) a druge je proglasio narodom na osnovu vere, sto je nezabelezen slucaj u svetu.

Pitao bih ja Tita da mogu sledece stvari:

1. Zasto si pobio stotine hiljada ljudi i politickih neistomisljenika u svrhu tvog dozivotnog vladanja?

2. Zasto si dosao bas u Srbiju, sto nisi "usrecio" nekog drugog?

3. Zasto si prikrivao istinu o Jasenovcu i genocidu nad Srbima i Jevrejima?

4. Zasto ni jedan ustaski zlocinac nije kaznjen za svoja zlodela?

5. Zasto si sam osnivao koncentracione logore u svojoj zemlji poput Golog Otoka?

6. Zasto si se proglasio za dozivotnog "predsednika" i vladao krajnje autoritarno?

7. Zasto si podelio srpski narod u 7 republika i pokrajna, a poznato je da su Srbi najveci juznoslovenski narod?

8. Zasto si izmisljao nove nikad postojece narode i nacije?

9. Zasto si naselio stotine hiljada Albanaca na Kosovu i Metohiji, Makedoniji i Crnoj Gori i podelio im drzavljanstva, bez prava povratka prognanim Srbima u svoja mesta?A svakom devetom albanskom detetu bio kum?

10. Zasto si pokusao da unistis Srpsku praoslavnu crkvu?

11. Zasto si slao srpsku maloletnu omladinu da bez razloga gine od vec pobedjene nemacke vojske na sremskom frontu?

12. Zasto si oformio najbrutalniju tajnu policiju, OZN-u, UDB-u i KOS, koje jos i danas funkcionisu?

13. Zasto su tvoje gerilske jedinice za vreme rata izazivale stravicne odmazde nad neduznim srpskim gradjanstvom u na primer Kraljevu i Kragujevcu?

14. Zasto si zatvarao ljude zbog delikta misljenja?

15. Zasto si se zaduzivao kod medjunarodnih finansijskih organizacija toliko da si nas uveo u duznicko ropstvo, a te pare potrosio mahom na gluposti?

16. Zasto si tako jeftino potkupljivao svoje podanike najgorim automobilima (ficom) i stancicima po nekim solitercinama?

17. Zasto si se uselio u tudje kuce i otimao mnogima zemlju i imovinu (o zivotima da ne govorim)?

18. Gde si nam sahranio Cica Drazu, posto si ga prethodno, na zgrazavanje saveznika, svirepo ubio?

19. Zasto si od sebe pravio idola (kult licnosti), a od partije sektu ili kult, a od komunisticke ideologije religiju?

20. Zasto bi Srbi voleli jednog mangupa, hedonistu, razvratnika i nemoralnu osobu u svakom pogledu?

Eto to su samo neka od mnogobrojnih pitanja....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2005, 04:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Glas za Tita.

Nama svima treba jedna ovakva licnost da nam utjera strahopostovanje u kosti, jer mi kao narodi smo stoka i bez batine nam nema zivota. Goli Otok ..... sad nam treba barem jos 10 istih takvih logora, jer kao sto rekoh stoka smo.

PS i od mene pozdrav svim pionirima, omladincima i sletasima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 245 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]