Maran Ata je napisao:
Dove je napisao:
Maran Ata je napisao:
При томе се водила јако велика пажња, да се верно и без грешака произведе нова копија.
Vjerujem da se vodila paznja, ali ako je sve to prepricavano prvo pa onda zapisivano - svako je mogao da doda i da oduzme bilo sta hoce (sta mu se svidi), tako da.....
Пре свега, није препричавано са једне генерације на другу.. него је Христос испричао, а они који су слушали ту причу - Апостоли записали. Тако да та алузија да је ту неко нешто додавао или одузимао, не стоји.

Druga poslanica Petrova 1.19-21
"I imamo najpouzdaniju prorocku rijec,i dobro cini te sto pazi te na nju,kao na vidjelo koje svijetli u tamnome mijestu,dokle dan ne osvane i danica se ne rodi u srcima vasima."
"I ovo znajte najprije da ni jedno prorostvo knjizevno ne biva po svojemu kazivanju;
"Jer nikad prorostvo ne bi od covjecije volje,nego nauceni od Duha govorise sveti Boziji ljudi.
Btw ja jos nesto procitah pa me inspirisala ova tvoja ikonica:
ll Moj.20.4-6 Citirat cu samo nesto.
"Ne gradi sebi lika rezana,niti kakve slike od onoga sto je gore na nebu,ili dolje na zemlji,ili u vodi ispod zemlje.
"Nemoj im se klanjati niti im sluziti,jer sam ja Gospod Bog tvoj,......
jos nesto zanimljivo na sve ovo.
Otkrivenje 22.18,19
"Jer svjedocim svakome koji cuje rijeci prorostva knjige ove;ako ko dometne ovome,Bog ce nadometnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj."
"I ako ko oduzme od rijeci knjige prorostva ovoga,Bog ce...........
lll.Moj.19.30 pa lll.Moj 23.3 pa opet lll.Moj.25.4
i kako to da nigdje nisam naisla da u Bilbliji stoji da se sveti nedelja?