banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
_zoka je napisao:
O,nacionalista je on itekako...I meni se sviđa Bosna kakva je bila prije rata...Zemlja Huse i Hase,pjesme i zajebancije,grmečke koride,Ćopića i Kočića...Samo,SDP i sam Komšić ne vide mene kao Srbina u toj Bosni.Osim ako neću raditi kako oni hoće.Poklopiti se ušima i ćutati.Njima se sviđa Bosna koja neće imati dobre odnose sa Srbijom.Bosna u kojoj se neće odgovarati za zločine počinjene nad Srbima,jer su to zločini počinjeni u borbi protiv "agresije"....Bosna u kojoj je moj tata agresor.....a Komšić je,jelte,rodoljub.Bosna u kojoj je Mile seljačina i traktorista,a Komšo,jalija sarajevski,kulturan čo'ek.....E,to nije ona Bosna od prije rata.....Jok.

:notworthy:
error je ok, da su svi za ravnopravan razgovor kao on ova drzava bi bila daleko naprijed

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rivaldinho je napisao:
Zoka, da Hrvati direktno biraju svog podpredsjednika u RS, tek bi onda zakukali na diskriminaciju, jer se samo Srbi mogu kandidovati za predsjednika. Osim ako se napravi nekakav izborni sistem da se potpredsjednici biraju nakon predsjedničkih izbora, od kandidata koji ne pripadaju narodu izabranog predsjednika. Ko zna koliko bi to bilo komplikovano...

Treba ukinuti i predsjednika RS i tročlano predsjedništvo BiH...Umjesto toga postaviti Semira Osmanagića za Faraona BiH i on bi imao samo dvije funkcije...Da bude vrhovni sveštenik boga Sunca-Amon Ba i da predlaže mandatare za Vlade BiH i RS....U svakom slučaju učinak bi im bio isti,a uštedjele bi se veće količine novaca...Koje bi se npr,mogle uložiti u daljna iskopavanja doline piramida ili u obrazovanje....Šta Semiru,faraonu,bude bliže srcu...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Citiraj:
Umjesto toga postaviti Semira Osmanagića za Faraona BiH i on bi imao samo dvije funkcije...Da bude vrhovni sveštenik boga Sunca-Amon Ba

Ne diraj Semira, on je jedan fini gospodin :)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa šta sam rekao protiv njega...Konačno da se nagradi čovjek za trud koji je uložio u rasvjetljavanje davne prošlosti ovih prostora i promociju BiH u svijetu...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
_zoka je napisao:
Pa šta sam rekao protiv njega...Konačno da se nagradi čovjek za trud koji je uložio u rasvjetljavanje davne prošlosti ovih prostora i promociju BiH u svijetu...

Pricaj ti sta hoces, ali je jaro imo vise rezultata nego svi predsjednici koji su do sad odsjedili svoje mandate, a i manje je kosto narod.

P.S Osim onih ratnih, oni su vec za drugu pricu.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa to sam i rekao..Danas se sve nešto mimoilazimo...Niko ne konta :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zoka mora da je negdje umocio sinoc, dok je na ovako najs humoru :lol:

Cojece, gospodjo buraz pa vi ste HM Urednik, kakvo je ovo ponasanje i offtopicharenje???

Nego, izbori....
Po meni, nije se nista veliko desilo niti promijenilo, sem sto su u "onom tamo" entitetu vecinu glasova dobili akteri koji su za njihov pojam blazi od nacionalista, te vise odvojeni od vjerskog uticaja na politiku i zbivanja. S druge strane ta se stranka iz "ovog ovamo" entiteta ne smatra nista boljom niti drukcijom od ostalih, cak stavise mislim da je i vise odbojna, jer ako podju raditi nesto drukcije od prethodnih i baviti se socijalnim i ekonomskim pitanjima, umjesto "bitnijih" (poput ukidanja RS), sadasnja RS-garnitura ce izgubiti na smislu te nece vise biti potrebe za njihovom egzistencijom kao prvih i najvecih branilaca ovog entiteta. Mozda grijesim, ako je suditi po Lagumdzijinim zadnjim bombama, ili Komsicevim ranijim, ali ko zna....kazu da nada umire zadnja....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SDP uz podršku manjih stranaka izbacuje SNSD iz državne vlasti

http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/sdp-uz ... vne-vlasti

"Političke stranke koje su osvojile mandate u državnom parlamentu započele su neformalne pregovore o formiranju buduće vlasti. U pretežno telefonskim razgovorima, kako saznajemo, dominira ideja po kojoj bi SDP uz podršku manjih stranaka mogao da "izgura" SNSD iz državne vlasti.

Naime, matematički gledano SDP BiH sa SDA i manjim strankama iz RS i FBiH može obezbediti 24, od 22 potrebna glasa u Predstavničkom domu.
Da bi SDP to ostvario, u taj korpus, osim SDA trebalo bi da uđu i SDS, PDP, NS Radom za boljitak i HDZ 1990 - HSP"

I jos kad se ovo doda:
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/nikola ... ilnost-bih

Zakuhavaju li opet? Hoce li SDS i PDP imati m... pa pokusati jamiti barem nesto na drzavnom nivou, kad vec nisu na entitetskom?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 16:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Ako SDS i PDP uđu u koaliciju sa SDP-om ili ga na bilo koji način podrže mogu da se oproste sa svim srpskim glasovima na bilo kojim idućim izborima...Osim ako ono malo Srba što je glasalo za SDP ne glasa sledeći put za SDS i PDP...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 17:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ERROR je napisao:
SDP uz podršku manjih stranaka izbacuje SNSD iz državne vlasti

http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/sdp-uz ... vne-vlasti

"Političke stranke koje su osvojile mandate u državnom parlamentu započele su neformalne pregovore o formiranju buduće vlasti. U pretežno telefonskim razgovorima, kako saznajemo, dominira ideja po kojoj bi SDP uz podršku manjih stranaka mogao da "izgura" SNSD iz državne vlasti.

Naime, matematički gledano SDP BiH sa SDA i manjim strankama iz RS i FBiH može obezbediti 24, od 22 potrebna glasa u Predstavničkom domu.
Da bi SDP to ostvario, u taj korpus, osim SDA trebalo bi da uđu i SDS, PDP, NS Radom za boljitak i HDZ 1990 - HSP"

I jos kad se ovo doda:
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/nikola ... ilnost-bih

Zakuhavaju li opet? Hoce li SDS i PDP imati m... pa pokusati jamiti barem nesto na drzavnom nivou, kad vec nisu na entitetskom?

Смијешно.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 18:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
http://banjalukain.com/front/novi-premi ... o-mitrovic

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
јан_де je napisao:
_zoka je napisao:
Jest' vala....Vidi se kako je izlobirao Hare....Lobira se parama i iza zatvorenih vrata.Ne treba ti nikakva funkcija,samo šuška....To što je Hare naprdio u UN-u objesi mačku o rep.Koje su to negativne stvari proizašle po nas od toga njegovog "lobiranja"?Ne govorim o pravom lobiranje,sa parama i svime ostalim,nego o konktretno o stvarima koje je on uradio kao predsjedavajući...
Moj kont je takav,da ako je to bitna funkcija,ne bi tamo sjedili razni Paravci,Radišići,Šarovići i sl,nego neko bitniji od njih.Opet,moj kont ne mora biti ispravan....

Добро, отишли смо од теме.
Да се вратимо на оно основно, безвезе ми је што су и ове наши почели да користе Сејдин концепт прегласавања Хрвата, али опет кажем ово је симболичан примјер (потпредсједник РС), а члан предсједништва је већ нешто много озбиљније.

И ово је направила комби странка (НДС), тј. она нема подршку већине српског народа (чак ни 1% Емил није добио гласова),тако да мислим да је ово код нас мизерно, а у Федерацији је преко 300 000 људи гласало за Сејду(толико укупно нема Хрватских гласача)....

Nije bezveze u Dejtonskom mirovnom sporazumu je definisano, kako se biraju clanovi predsjednistva, dok je izbor potpredsjednika Srpske iz reda druga dva naroda izum jednog od diktatora iz OHR.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da budemo posteni, kada kazem da veliki SNSD nema mandat da se kocka sa Srpskom, tada pogotovo mali SDS nema mandat da nesto radi na svoju ruku.
Bukovina i Hrastovina
http://www.bukovina-i-hrastovina.org/bih/index.html

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze li se vidjeti negdje koliko su glasova osvojili kandidati iz stranaka?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Da, odeš na [url]izbori.ba[/url], nađeš rezultate, i kad odabereš područje koje te zanima (Narodna Skupština RS, recimo) klikneš na stranku. Dobiješ procenat za svakog kandidata, ja mislim.
Radojičić, recimo, u Banjaluci ima preko 40%, Gavranović 15%...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 22:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U pravu si, nisam to znao.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sve u svemu, SNSD i nije dobio toliko puno glasova - 38% .

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 00:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sve u svemu ih boli uvo. Bice jos 4 godine na vlasti, a posle 15-ak provedenih na i stoj bi se svako smorio. Da putujes po svetu i radis ono sto najvise volis, dosadilo bi ti nakon toliko godina. Zato im je kampanja i bila ovako seljacki-prostacka. Sledece izbore ce u opoziciju, a do tada ko ziv ko mrtav

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ponovno brojanje glasova za člana Predsjedništva BiH iz RS

http://www.nezavisne.com/stampano-izdan ... 70565.html

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Prosli izbori prije mjesec dana, kako vam vise ne dosadi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]