banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kada su u pitanju ustavne promjene i polozaj Srpske, sira srpska koalicija ne nuzno zlo i niko nema prava da to sam donosi na svoju ruku.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 16:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
žaoka je napisao:
Zozon je napisao:
Sprema se koalicija SNSD i SDS. Još jedan dokaz da su to sve ista g..vna. I ako je nebude, neki ljudi iz SDS će dobiti neke pozicije, da se premetnu do slijedećih izbora.

...pisao sam o tome...iz rs ce u parlamentu bih vecinu ciniti sds i snsd, a iz fbih hdzbig i sda...uslov sds je da se to odrazi i na nivo entiteta....posto se sprema velika medjunarodna ofanziva na ustavne promene snsd treba sukrivac za ono sto ce se desiti...popustice na mnogim stvarima, ali entitetsko glasanje ce ostati...na kraju ce svi biti pobednici...osim naroda, naravno...

potrebno je 10 poslanika iz RS da bi se zakoni mogli obarati u parlamentarnoj skupstini u kojoj su Turci u opstoj ofanzivi ,a poslanici iz RS rade pod ogromnim pritiskom zato je potrebna jedna srpska koalicija koja zajedno raditi i blokirati antiustavno i antidejtonsko djelovanje...

narodna skupstina RS bi trebala donjeti zakon kojim ce poslanici koji predstavljaju RS u parlamentarnoj skupstini BIH i ostalim zajednickim organima biti duzni da za svako glasanje traze misljenje narodne skupstine RS

ne vjerujem da ce biti bilo kakvih sustinskih ustavnih promjena ,ako bude tako kao sto kazes to ce biti konacan kraj i dodika i sds

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...tja, pacovo po hodnicima retko grese...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bošnjak iz SDP će biti jedan od potpredsjednika RS.

PU!
PU!
PU!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
filozof sa vrbasa je napisao:
Bošnjak iz SDP će biti jedan od potpredsjednika RS.

PU!
PU!
PU!

Sta bi ti? Mursela? Pa jbga, iako lika znam i gotivim (valjao mi je par puta i jos ce) , nema smisla jer mu sef trenutno nije dostupan, a i stranka pusiona zesca :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 21:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ма реално може и Лагумџија лично бити потпредсједник ако хоће, ионако та функција има политичку тежину као и замјеник савјетника секретарице за питање хортикултуре...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јан_де je napisao:
Ма реално може и Лагумџија лично бити потпредсједник ако хоће, ионако та функција има политичку тежину као и замјеник савјетника секретарице за питање хортикултуре...

искрено ни предсједник у нашој земљи нема неку велику улогу. мени је тај читав кабинет обично отимање пара од народа.

и да споменем још нешто. прије неколико страница се спомињало како ће Влајки највјероватније бити подпредсједник из реда хрватског народа. Неко је тада написао да не ваља Влајки, али ја баш мислим да је он добра опција. послушајте мало какво он има мишљење о Србима, Сребреници и Бошњацима. По мени он је пун погодак

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 21:37 
Veteran
Veteran

Šajin je napisao:
јан_де je napisao:

искрено ни предсједник у нашој земљи нема неку велику улогу. мени је тај читав кабинет обично отимање пара од народа.

и да споменем још нешто. прије неколико страница се спомињало како ће Влајки највјероватније бити подпредсједник из реда хрватског народа. Неко је тада написао да не ваља Влајки, али ја баш мислим да је он добра опција. послушајте мало какво он има мишљење о Србима, Сребреници и Бошњацима. По мени он је пун погодак

Добар је Влајки. Он је спријечио стријељање Биљке...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 02:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rašo je znao da bude predsjednik svi poslije njega su bili pušione, ali da SDP kandidat pobjedi predstavnike partija koje u Srpskoj imaju renome je smiješno.

Ma ni na kraj pameti kada sam tipovao nisam pomišljao da će to biti neko iz SDP, glavni favoriti su mi bili Murselović i Hafizović.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 07:47 
Veteran
Veteran

Ја сам типовао на Шевкета... а што лепо име има :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 10:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Citiraj:
МОСТАР - "Затруби ако Комшић није твој предсједник" транспарент је којим су данас студенти у Мостару изразили незадовољство због сталног прегласавања Хрвата у БиХ, јавља дописник Срне.

Транспрент је постављен на кружном току Рондоа у дијелу подијељеног Мостара који је насељен већинским хрватским становништвом.

"Студенти не могу да ћуте јер нама није свеједно, а није ни осталим грађанима који од јутра не престају да трубе. Овако изражавамо своје незадовољство избором Комшића за хрватског члана Предсједништва БиХ", изјавио је Срни студент Јосип Зеленика, један од организатора протеста.

Он каже да млади Хрвати немају ништа против Комшића лично, али имају против начина на који је изабран.

"Коначно мора да се прекине са прегласавањем Хрвата у БиХ", поручио је Зеленика у име студената Свеучилишта у Мостару.

Кандидат СДП-а Жељко Комшић поново је изабран за хрватског члана Предсједништва БиХ гласовима огромне бошњачке већинеу Федерацији БиХ.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mmmm.... preglasavanje... Glavni zacin u ovom pogubnom bosanskom loncu.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Citiraj:
МОСТАР - "Затруби ако Комшић није твој предсједник" транспарент је којим су данас студенти у Мостару изразили незадовољство због сталног прегласавања Хрвата у БиХ, јавља дописник Срне.

Транспрент је постављен на кружном току Рондоа у дијелу подијељеног Мостара који је насељен већинским хрватским становништвом.

"Студенти не могу да ћуте јер нама није свеједно, а није ни осталим грађанима који од јутра не престају да трубе. Овако изражавамо своје незадовољство избором Комшића за хрватског члана Предсједништва БиХ", изјавио је Срни студент Јосип Зеленика, један од организатора протеста.

Он каже да млади Хрвати немају ништа против Комшића лично, али имају против начина на који је изабран.

"Коначно мора да се прекине са прегласавањем Хрвата у БиХ", поручио је Зеленика у име студената Свеучилишта у Мостару.

Кандидат СДП-а Жељко Комшић поново је изабран за хрватског члана Предсједништва БиХ гласовима огромне бошњачке већинеу Федерацији БиХ.

I sad je to jedina greska u sistemu?
Hoce li trubiti Bosnjaci i Hrvati iz RS zbog toga sto nisu mogli glasati za "svog" clana predsjednistva, kao ni Srbi iz Federacije?
Nisam za nicije obespravljivanje, ali ovo s Komsicem je samo jedna idealna prilika da se ukaze na nakazno postavljen sistem, i iako je sad isplivao u Federaciji, mislim da je isto sranje i u "boljem" entitetu po ovom pitanju....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ma to bi se sve ispravilo kada bi ukinuli RS. :lol:
Nije sistem nakaradan, nakaradna je drzava.

Poslednji put menjao Besparica dana 14 Okt 2010, 11:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Ma to bi se sve ispravilo kada bi ukinuli RS. :lol:

Ma jok, to cudo prirode, ekonomije, prava, pravde i napretka, pa svjetska ekonomija i poredak bi otisla u k... u roku odmah :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nego, vi tako karate svoje saveznike i jos ste uvredjeni ako se bune. Odlicno! :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Nego, vi tako karate svoje saveznike i jos ste uvredjeni ako se bune. Odlicno! :lol:

Mi? Ja s tim nemam nista. Kao sto napisah, vlast u Federaciji ne biram, a Hrvatima je bolje nego svim ostalim. Jbte, koliko ih ima, jos kad bi dobili entitet, 50% bi bilo na budzetu, a i ovako su najveci lovatori u drzavi.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uh koji mi? Kakva zbunjenost. Levatite Hrvate, jos ih uz to prigovarate. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
ERROR je napisao:
Besparica je napisao:

Mi? Ja s tim nemam nista. Kao sto napisah, vlast u Federaciji ne biram, a Hrvatima je bolje nego svim ostalim. Jbte, koliko ih ima, jos kad bi dobili entitet, 50% bi bilo na budzetu, a i ovako su najveci lovatori u drzavi.

Ово ни Комшић не би боље сложио.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 17:17 
Veteran
Veteran

Мене само занима, да ли би овај лијаба овако исто причао да су Муслимани у мањини у Бих, па да их увијек прегласавају...
И да ли би тада Муслимани сматрали да треба укинути ентитетско гласање, па да им нпр. Миле Додик буде предсједник...
Ето, чисто ме занима...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]