banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 08:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2005, 10:41 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2005, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Nedavno je na televiziji bio onaj Hrsumov glupi forum... Tema je, upravo, bila homoseksualizam... Da ovaj latentni homic od voditelja nema ni trunke novinarske etike ili da podrzava pedere najbolje govori cinjenica da je od cetiri gosta u studiju samo jedan bio protiv homoseksulizma!!! Hrsum je izigravao Don Kihota i na svaki nacin branio pedere i lezbejke!
Pa da se onda pitamo otkud toliko homoseksualizma?!? Cudi me da ga nema vise, kada ovakve budale kao Hrsum mogu da kroje svoju pedersku politiku na televiziji kako zele!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2005, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Digresija je napisao:
Ovdje se radi iskljucivo o postovanju tudjih odluka i opredijeljenja, pogotovo ako te te osobe ne ugrozavaju.

Pametno zboris Digresija, ali kako mi to ne postujemo njihovo oprdijeljenje? Bar ovdje u Canadi nisu ugrozeni, imaju ista prava kao i svako drugi, sad mogu da se zene, samo je problem kako ce se ta zajednica zvati, mogu da claim income tax-u zajedno kao i svaki drugi bracni par, imaju svoje bar-ove, imaju cak i parade i olimpijade.... Sta jos hoce?

Ja imam problem s tolikim isticanjem jedino!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2005, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
daljac je napisao:
Nedavno je na televiziji bio onaj Hrsumov glupi forum... Tema je, upravo, bila homoseksualizam... Da ovaj latentni homic od voditelja nema ni trunke novinarske etike ili da podrzava pedere najbolje govori cinjenica da je od cetiri gosta u studiju samo jedan bio protiv homoseksulizma!!! Hrsum je izigravao Don Kihota i na svaki nacin branio pedere i lezbejke!
Pa da se onda pitamo otkud toliko homoseksualizma?!? Cudi me da ga nema vise, kada ovakve budale kao Hrsum mogu da kroje svoju pedersku politiku na televiziji kako zele!!!

Жалосно је то, педере треба лечити а недавати им медијску пажњеу, како рече наш ЧАСНИ ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ:Они су БОЛЕСНИ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Veoma popularna kompjuterska igra koja se igra isključivo preko interneta se zove "World of Warcraft" (za koju su mnogi vjerovatno čuli), i igra je više od 5 miliona ljudi.

Ti ljudi se udružuju u saveze-esnafe (guild-ove) da bi zajednički napredovali, štitili jedni druge. Mogu međusobno komunicirati u samoj igri. Jedna djevojka je u igri rekla da je njen guild prijateljski nastrojen prema homoseksualcima, lezbejkama, biseksualcima, transeksualcima. Neko iz Blizzard firme (koja je pravila igru) ju se upozorio da to ne smije da radi i da će je banovati sa servera ako to još jednom uradi. Ona je onda otišla na razne forume i pokrenula ovo pitanje, tamo je došlo do velikih kritika upućenih Blizzardu zbog "netolerancije i diskriminacije" pa je Blizzard pod sve većim pritiskom javnosti bio prinuđen da se izvini ovoj djevojci i da dozvoli takve inicijative kakvu je ona povela. U ovoj igri neki igrači su već pravili gay-parade.

Evo vijest o ovome sa jednog domaćeg sajta o igrama:

WORLD OF GAYCRAFT

Blizzard su morali da promene svoju politiku koja se tice esnafa u igri World of Warcraft.
Naime, do sada je bilo zabranjeno da se esnafi stvaraju po religijskim, seksualnim i drugim preferencama, ali su pod pritiskom zajednice morali da dozvole stvaranje i reklamiranje "Gay, Lesbian, Bisexual i Transgender - friendly" esnafa.
Warcraft MMORPG svet je vec video gej parade igraca koji sami sebe nazivaju "gaymers".

Vijest o ovome je objavio i BBC

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4700754.stm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Pederchine... :evil: !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2006, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
"U ime Alaha" - film o homoseksualnim muslimanima u produkciji
Još se nije ohladila frka oko karikatura u islamskim zemljama (jutros poginuo jedan prosvjednik u Pakistanu), a već je na pomolu moguća nova. Naime, Sandi Dubowski, poznat po svom nagrađivanom gay dokumentarcu Trembling Before G-d, producira film "U ime Alaha" koji se bavi problemima homoseksualnih muslimana. Film režira indijski musliman Parvez Sharma, također homoseksualac, a njih dvojica planiraju prijaviti film na sve glavne festivale islamskog svijeta, kao i na Zapadu. Ako im to ne uspije, planiraju pronaći "alternativne načine da se film prikaže". Dubowski je imao problema i sa svojim prošlim filmom, koji je izazvao prosvjede i zabrane u Južnoj Africi, Meksiku i Baltimoru, piše Variety.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Opet ponavljam da mi ne smeta ako se i zene to je njihov izbor ali da odgajaju djecu e to je vec stvar svih nas...
Dijete treba da imam i mamu i tatu a ne 2 mame ili 2 tate, to mi je vec bolesno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 19:16 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 00:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jul 2004, 10:18
Samo sam zadnju stranicu ove teme otvorio tako da ne znam ko je sta govorio, ali i ovo mi je dovoljno da vidim opstu atmosferu... Malo da razbijem monotoniju - homoseksualnost nije bolest vec vid seksualnosti, statisticki manje zastupljen u opstoj populaciji od heteroseksualnosti. Stvarno mi nije jasno sto se toliko busate u prsa i zgrazate nad gejevima i lezbejkama.

Prepostavljam da se udruzuju zato sto se osecaju ugrozeni i zato sto, iz nekog razloga, likovi koji sebe smatraju muskarcinama to hoce dodatno da potvrde premlacivanjem "tetkica", "pedercina", ili kakvi se vec izrazi smisljaju. Kaze se gej, baj d vej. (Najbolje je kada se grupica takvih debila skupi pa odluci da siluje zigosanog homoseksualca)

A sto se tice usvajanja dece - mi zivimo u heteroseksualnom svetu gde decu vaspitavaju tata i mama i nije nam mnogo bolje zbog toga. Ne znam mnogo sretnih porodica, uprkos jasnoj podeli polnih uloga. Cini mi se da bi cesto bilo bolje da bude dve mame nego mama i tata.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2006, 04:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 21:52
Geneticki poremecaj mozemo nazvati bolescu , devijacijom ili vidom sexsualnosti...kako god . Ovo za dve mame ili dvE tate je krajnje zabrinjavajuce...

Evo jedan sjajan text od pre par godina :

Reci ti meni pesko, jel normalno da pcelica oplodi cvijet kruske sa prahom iz cvijeta jabuke? NIJE! BA! Pa nije normalno! A sada ti meni pokusavas da objasnis da si ti normalan sto se karas u bulju sa muskarcima i da je kao, homoseksualnost osobina kojom muskarci treba da se ponose. Uh, bas si jadan. Osim toga, jesi li ikada vidio da se dva magneta istoga pola privlace? Pa normalno da nisi BA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2006, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svaka cast Den Iko!!! :thumbright:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 03:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pazi ovo...
Slika

ZAGREB - Skupina nepoznatih napadača u subotu oko četiri sata ujutro upala je na zabavu zatvorenog tipa koju je organizirala udruga Iskorak u klubu Santos na Sveticama i brutalno napala prisutne, priopćile su udruge Iskorak i Kontra.
Slika
Slika
Slika

Viktor Zahtila, Iskorak:
"Ulazna vrata kluba su bila tanka, staklena. Oni su to gurnuli i nastao je kaos. Ljude su porazbacali, nastala je doslovce makljaža - pivske boce u glavu, staklo u lice... Mlatili su i djevojke, šakom u nos, jednoj je prsnula hrskavica. Ljude su gazili nogama..."

"Skupilo ih se pet-šest i prvo su jednog dečka razbili, on je doslovce završio na podu, razrezan na staklu. Onda su izašli van, nešto čekali, mislim da ih je došlo još dvoje-troje. Puno gostiju se pokupilo, ali je ostalo nas 15-20.

Onda su opet ušli. Ulazna vrata kluba su tanka, staklena. Oni su to gurnuli i nastao je kaos. Ljude su porazbacali, nastala je doslovce makljaža - pivske boce u glavu, staklo u lice... Mlatili su i djevojke, šakom u nos, jednoj je prsnula hrskavica. Ljude su gazili nogama. Bilo je baš gadno. Klub je totalno uništen, razbijena su sva stakla", ispričao je Viktor Zahtila iz Iskoraka Radiju 101.

Dorino Manzin, predsjednik Iskoraka:
"O napadu ćemo obavijestiti Europsku komisiju i UN." Slika

"O napadu ćemo obavijestiti Europsku komisiju i UN, jer smatramo da je klima u Hrvatskoj vrlo loša kada su u pitanju napadi na homoseksualce. Vlada najčešće vrlo uspješno ignorira većinu naših 'jadikovki' za koje u hrvatskom sustavu ne postoji dovoljno mjesta, stoga treba taj problem dodatno internacionalizirati, kako bi se o njemu brinulo na većoj razini", rekao je Manzin Jutarnjem listu.

Zahtila kaže da napad nisu počinili skinheadsi, već mladići stari tridesetak godina koji vjerojatno žive u kvartu. Navodno ih je 'isprovocirao' vrući ples dvojice mladića. Napadači su se razbježali po dolasku policije, no dvojica su ipak zadržana.

Iskorak i Kontra navode da je u napadu ozlijeđen veći broj osoba. Osam njih se obratilo policiji tijekom očevida, od kojih je pet kolima hitne pomoći prebačeno u KBC Rebro. Utvrđene s im lakše ozljede, pa su otpušteni kući.

Policijskom obradom je zasad sa sigurnošću identificiran jedan počnitelj, a drugoga se sumnjiči da je bio u skupini napadača, dok se za ostalima traga.

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je da su nepoznate osobe upale na party udruge Iskorak u klubu Santos i izazvale tučnjavu, te da su dvije osobe u kriminalističkoj obradi. Policija nije željela davati više pojedinosti dok se završi obrada.

Prijava Europskoj komisiji i UN-u
Predsjednik Iskoraka Dorino Manzin izjavio je da će ta udruga o ovom slučaju obavijestiti sve važnije međunarodne institucije, kako bi potaknuli oštrije kažnjavanje motiviranog nasilja o kojemu hrvatsko pravosuđe ne vodi dovoljno brige.

Za ovaj napad ne postoji nikakvo opravdanje, jer je očito bila riječ o dogovorenom i isplaniranom okršaju, kaže Manzin. "Nije bila riječ ni o kakvoj provokaciji ili nečemu sličnom, nego je to čisto motivirano nasilje koje bi trebalo oštrije kažnjavati. Europski parlament već je donio rezoluciju da se motivirano nasilje mora ozbiljno sankcionirati i to treba slijediti", rekao je Manzin.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
den iko je napisao:
Reci ti meni pesko, jel normalno da pcelica oplodi cvijet kruske sa prahom iz cvijeta jabuke? NIJE! BA! Pa nije normalno! A sada ti meni pokusavas da objasnis da si ti normalan sto se karas u bulju sa muskarcima i da je kao, homoseksualnost osobina kojom muskarci treba da se ponose. Uh, bas si jadan. Osim toga, jesi li ikada vidio da se dva magneta istoga pola privlace? Pa normalno da nisi BA!

dakle, homoseksualci su postali pčelice i cvijet i prah kruške i jabuke? i magneti istog pola? jedno je biologija, valjda, a drugo, fizika, valjda. BA! i to je odličan komentar? a ko je pisao? juka prazina?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2006, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
homofobi=potisnuti homoseksualci !

stvarno ne znam sto ste toliko isfrustrirani i sto st se toliko uzjebali oko homoseksualaca ili otkud tolika mrznja? , ili zasto nekoga tko se ne slaze sa vasim machom preseravanjem proglasavate "peskom , tetkicom " i slicni ? svatko ima pravo da izabere osobu sa kojom zeli vezu , ne znam na koji nacin to ugrozava nase zivote ili sto nas se tice njihov privatni zivot , ili otkud pravo nama da sudimo ili procjenjujemo ljubav bila ona heteroseksulna ili homoseksualna ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2006, 12:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
grozniuma za predsjednika!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 13:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Nemoj da me prepadas halfe :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
homofobi=potisnuti homoseksualci !

stvarno ne znam sto ste toliko isfrustrirani i sto st se toliko uzjebali oko homoseksualaca ili otkud tolika mrznja? , ili zasto nekoga tko se ne slaze sa vasim machom preseravanjem proglasavate "peskom , tetkicom " i slicni ? svatko ima pravo da izabere osobu sa kojom zeli vezu , ne znam na koji nacin to ugrozava nase zivote ili sto nas se tice njihov privatni zivot , ili otkud pravo nama da sudimo ili procjenjujemo ljubav bila ona heteroseksulna ili homoseksualna ?

Ja NISAM "macho".Ja sam obican balkanac (doduse,malo drugacijih shvatanja).Ako si ti odrastao u drustvu gdje je puno "macho" tipova i ako su te isti zlostavljali,nemoj misliti da je svugdje tako.Ja sa uopste ne preseravam a vjerujem i ljudi koji dijele moje misljenje.
Mislim...ovo je tipican lik koji misli odmah da si "zadrta balkanska seljacina" i da "nisi urban tip" ako ne prihvatas "moderne stvari koje dolaze iz moderne Evrope".Fuj...pokenjam ti se ja na to.Ako ce da se jebu u dupe,neka to rade kod kuce.Nemoj mi paradirati i tjerati me da ja to gledam.Fuck off :fist: !!!
POo toj logici,pedofili,nekrofili i sl. bi trebali da imaju svoje klubove i mjesta da "iskazuju i upraznjavaju svoju ljubav".

Za kraj jedno pitanje.Koliko poznajes pedera u zivotu???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 14:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
LHfinaA je napisao:
Nemoj da me prepadas halfe :lol:

Sarkazam halfe, ne brini. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
tccccccc.....pa pustite ljude neka se vole!!! ok, nisam za to da im se dozvoli usvajanje dece, ali nemam nista protiv brakova homoseksualaca!!! pa i oni su ljudi, cine ono sto vole i sto ih cini srecnima, a zasto nekome uskracivati srecu kada je zivot tako kratak???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]