banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2010, 12:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
_zoka je napisao:
Možda....ali nemam snage,ni živaca da se prepucavam sa idolopoklonicima....Jer to je upravo to.Idolopoklonstvo.Nije mi dosta što u kući ratujem sa jednim pa treba i ovde da se nerviram.Nemam više snage da objašnjavam da srpski nacionalni interes nije da Dodik ne ode u zatvor i da ostane na vlasti još četiri godine dok ću ja za to vrijeme razmišljati kako da zasnujem porodicu i da strepim da li će to moje buduće dijete imati šta jesti,obući.Da li će imati pravo na kvalitetno obrazovanje,zdravstvenu zaštitu......nego da je srpski nacionalni interes da ja sa 31 godinom imam već dvoje ili troje dijece koja će imati sretno djetinjstvo.Jer u suštini sve se svodi na to.Na pravo SVIH da imaju sretno djetinjstvo,a ne da budu taoci nekih koji su svojoj djeci pružili sve,a mojoj otimaju i ovo malo što imaju....
Ovo je možda malo konfuzno,nabacano ali ja se tako osjećam.Izgubljeno.Razočarano.Slagano.I umjesto da sada vidim neku kritičnu masu koja je na spremna da promjeni nešto na slijedećim izborima,vidim gomilu koja će ovo stanje bunila u kojem živimo samo još više zacementirati i da ću slijedećih par godina ostati u ovoj žabokrečini.....

Tačno tako!

Ne mijenjati loše jeste zločin prema sebi i svemu budućem. Svijest o promjeni u zajednici, društvu, državi, pobuna je protiv svega što život zaustavlja, zatvara i razara... Tamo gdje se ništa ne mijenja tu ništa ne nestaje. Tu caruju jalovost i navika!

Boli me briga što je Nedžad Branković Bošnjak i musliman kao ja ako je zloupotrebio položaj na moju štetu i štetu kvaliteta života moje porodice.Zaslužuje da bude smjenjen.

Ja se često zapitam dali ljudi kojima navodno odgovara radikalna situacija uopće razmišljaju o mogućnosti da im vlastita djeca mogu biti žrtve tog radikalizma.
Niti razumijem taj mentalni sklop da te neko može zajebavati i krasti i onda ti bacit prašinu u oči sa nekom šovinističkom spikom o strahu od nekog sasvim trećeg.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
_zoka je napisao:
Upravo tako....Šta ti znači sudija musliman?Je li to automatski znači da je on nepošten,podmitljiv,šovinista?A ako je sudija Srbin onda je sve cool i fancy?Nije problem u sudijama Muslimanima,nego u Dodiku koji je toliko zavukao ruke u naše džepove da bi ga osudio sve i jedan sudija koji drži do sebe.To "sudija Musliman" je samo fraza da bi ga ti spasio od prdekane još četiri godine....

Kakav si ti bukvalac.

Pitas sta znaci sudija Musliman? Sudija Musliman znaci sudija koji zloupotrjebljava svoju funkciju u korist agresivnih muslimanskih nacionalnih interesa.
Hoces da kazes da je stanje i bezobrazkuk u sudu BiH kriv Dodik koji je zavukao ruke u nase dzepove? :confused2:
To "sudija Musliman" je samo prirodna reakcija na ono sto oni rade tamo.
I ako je Barasin za ista primjer onda je primjer kako su Muslimani uzurpirali sud i tuzilastvo, koji je satro na drzavnom nivou i zajednicki.

A o smislu ove kuknjave, i price o svjetloj buducnosti i ostalim zeljama je vec sve ispricano na ovoj temi.

I mene boli uvo, glasaj za SDP ili koga vec, pa ce ti oni donjeti visoku i redovnu platu, odnjece kriminal i korupciju i ostalu nepravdu i obezbjedice svijetlu buducnost tvojoj djeci.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
_zoka je napisao:
Upravo tako....Šta ti znači sudija musliman?Je li to automatski znači da je on nepošten,podmitljiv,šovinista?A ako je sudija Srbin onda je sve cool i fancy?Nije problem u sudijama Muslimanima,nego u Dodiku koji je toliko zavukao ruke u naše džepove da bi ga osudio sve i jedan sudija koji drži do sebe.To "sudija Musliman" je samo fraza da bi ga ti spasio od prdekane još četiri godine....

Kakav si ti bukvalac.

Pitas sta znaci sudija Musliman? Sudija Musliman znaci sudija koji zloupotrjebljava svoju funkciju u korist agresivnih muslimanskih nacionalnih interesa.
Hoces da kazes da je stanje i bezobrazkuk u sudu BiH kriv Dodik koji je zavukao ruke u nase dzepove? :confused2:
I ako je Barasin za ista primjer onda je primjer kako su Muslimani uzurpirali sud i tuzilastvo, koji je satro na drzavnom nivou i zajednicki.

A o smislu ove kuknjave, i price o svjetloj buducnosti i ostalim zeljama je vec sve ispricano na ovoj temi.

I mene boli uvo, glasaj za SDP ili koga vec, pa ce ti oni donjeti visoku i redovnu platu, odnjece kriminal i korupciju i ostalu nepravdu i obezbjedice svijetlu buducnost tvojoj djeci.

Nacionalizam je, pre svega, paranoja. Kolektivna i pojedinačna paranoja.”

Danilo Kiš, Čas anatomije

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

amidža je napisao:

Nacionalizam je, pre svega, paranoja. Kolektivna i pojedinačna paranoja.”

Danilo Kiš, Čas anatomije

Nevezano, neargumentovano lupanje je nevezano, neargumentovano lupanje.

Besparica, Banja Luka forumi

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 13:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Mar 2010, 13:35
Ljudi, mozete se gadjati koliko hocete velikim rijecima, ali ja sam gladan ....
Kome je dobro nek glasa za aktuelnu vlast, kome nije nek pokusa prepoznati postenog.
Po meni Zdravko Krmsanović i njegova Nova socijalisticka partija izgledaju posten izbor. Da je covjek htio, da mu su mu njegov odgoj i postenje dopustali mogao se prikloniti Dodiku i uzivati, ovo mu nije trebalo. Po meni je on OK covjek.
Sve stranke imaju manje vise slicne programe i projekte, ali ako se na prvo mjesto ne stavi agresivna i do kosti borba protiv kriminala, dzaba projekti i program, novac se sliva u dzepove pojedinaca.
Stranka je mlada, nedavno osnovana, nedovoljna jaka i treba podrsku svakog pojedinca da bi mogla uciniti nesta, pa izvolite.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 13:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Besparica je napisao:

Pa naravno da su uzurpirali jer vlast RS boli uvo šta se radi u institucijama BiH.....Kad bi se možda malo zainteresovali i prestali na funkcije na nivou BiH da kandiduju mrtva puvala možda ni taj sud ne bi bio tako zloupotrebljvana.Ali ne,zatvorimo se mi u svoj tor.....

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 13:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Suzivot je napisao:
Kome je dobro nek glasa za aktuelnu vlast, kome nije nek pokusa prepoznati postenog.
Po meni Zdravko Krmsanović i njegova Nova socijalisticka partija izgledaju posten izbor. Da je covjek htio, da mu su mu njegov odgoj i postenje dopustali mogao se prikloniti Dodiku i uzivati, ovo mu nije trebalo. Po meni je on OK covjek.
Sve stranke imaju manje vise slicne programe i projekte, ali ako se na prvo mjesto ne stavi agresivna i do kosti borba protiv kriminala, dzaba projekti i program, novac se sliva u dzepove pojedinaca.
Stranka je mlada, nedavno osnovana, nedovoljna jaka i treba podrsku svakog pojedinca da bi mogla uciniti nesta, pa izvolite.

A ti si se registrovao samo da nam to kažeš?WTF? :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Suzivot je napisao:

A dali g-din "suživot" smatra da je moguće između SDP-a , Nove socijalističke partije i Naše stranke sačiniti savez koji bi postao jak socijaldemokratski blok u BiH?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Pa naravno da su uzurpirali jer vlast RS boli uvo šta se radi u institucijama BiH.....Kad bi se možda malo zainteresovali i prestali na funkcije na nivou BiH da kandiduju mrtva puvala možda ni taj sud ne bi bio tako zloupotrebljvana.Ali ne,zatvorimo se mi u svoj tor.....

Sada ce jos ispasti da su Srbi krivi i za to. :roll:
Cuo sam i prije da prosipaju tu pricu ali ona jednostavno nema smisla. Da neko prepusti tako vazne institucije, koje se ticu svih nas, cisto zbog neke nezainteresovanosti... To jednostavno nije tako. Pa nije ovde niko toliko glup.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

amidža je napisao:
između SDP-a , Nove socijalističke partije i Naše stranke sačiniti savez koji bi postao jak socijaldemokratski blok u BiH?

Cenim da smatra, jer postoji velika mogucnos da je gospodin suzivot = amidza. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Suzivot je napisao:

Немаш шта да једеш, а имаш за рачунар и интернет?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Suzivot je napisao:

Imam nekih 20 metara drva za iscjepat, jesi zainteresovan?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:12 
Voajer
Voajer

_zoka je napisao:

Ma jok, registrovao sam se da kazem da i ne zasluzujemo bolje, i internet nam treba ukinuti da ne seremo bezveze po njemu.

Ne "suzivot" nije "amidza" i ne misli da da je moguca koalicija s SDP-om. Mislim da Krsmanovic treba mladi tim oko sebe, a ne istrosene politicare.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
amidža je napisao:
između SDP-a , Nove socijalističke partije i Naše stranke sačiniti savez koji bi postao jak socijaldemokratski blok u BiH?

Cenim da smatra, jer postoji velika mogucnos da je gospodin suzivot = amidza. :lol:

Hajd uozbilji se i reci neku pametnu.
Što se tiče tvojih sumnji, neka administratori to utvrde.

Ako ja počnem lobirati onda bi radije izabrao NAŠU STRANKU :)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Suzivot je napisao:
_zoka je napisao:

Ma jok, registrovao sam se da kazem da i ne zasluzujemo bolje, i internet nam treba ukinuti da ne seremo bezveze po njemu.

Ne "suzivot" nije "amidza" i ne misli da da je moguca koalicija s SDP-om. Mislim da Krsmanovic treba mladi tim oko sebe, a ne istrosene politicare.

Zaboravljaš armiju mladih ljudi unutar SDP-a!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:22 
Voajer
Voajer

amidža je napisao:
Zaboravljaš armiju mladih ljudi unutar SDP-a!

Dzaba, DJL koje je sazrelo za radikalnu reorganizaciju. Nemaju povjerenje u Federaciji, a kamoli da dobiju u RS. Takva koalcija bi vise naskodila NSP-u nego sto bi sa njom dobio.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 15:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
_zoka je napisao:

Sada ce jos ispasti da su Srbi krivi i za to. :roll:
Cuo sam i prije da prosipaju tu pricu ali ona jednostavno nema smisla. Da neko prepusti tako vazne institucije, koje se ticu svih nas, cisto zbog neke nezainteresovanosti... To jednostavno nije tako. Pa nije ovde niko toliko glup.

Hajde reci mi barem jednog ozbiljnog političara sa srpske strane koji je na funkciji u institucijama na nivou BH i ja ću povući sve što sam napisao i priznati da si u pravu...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Sta je po tebi ozbiljan politicar? Kakve on kriterijume treba ispunjavati da bude ozbiljan? Samo me mani stereotipa.

P.S.
Iskreno se nadam da ne mislis da su "ostali" ozbiljni

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 17:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Sta je po tebi ozbiljan politicar? Kakve on kriterijume treba ispunjavati da bude ozbiljan? Samo me mani stereotipa.

P.S.
Iskreno se nadam da ne mislis da su "ostali" ozbiljni

Ozbiljan političar je onaj koji neće svoj interes stavljati na prvo mjesto.Političar koji ne ponavlja cijeli mandat kao papagaj iste rečenice.Političar koji se mješa u svoj posao.Političar koji ne govori u desetercu.Političar koji ne prijeti povlačenjem iz institucija.Političar koji ne prijeti stvarima koje ne može ostvariti....

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 18:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Da dodam nešto o ozbiljnosti političara....
Šarović nije ozbiljan političar.Paravac nije ozbiljan političar.Radmanović nije ozbiljan političar.Radišić nije ozbiljan političar.Ivanić nije ozbiljan političar.Dokić takođe.O Slavuju da i ne govorimo....Dušanka Majkić nije ozbilja političar.......itd,itd.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]