tensSa je napisao:
Pa nije da ja sad idem i unistavam auta, par puta sam tako "intervenisao"...nije meni problem sto oni parkiraju na trotoaru, jbg nema dovoljno mjesta za parkiranje, razumijem to, ali to ne znaci da mora parkirati kao zadnji ruljak i zauzeti kompletan trotoar, neka ostane malo mjesta za zene sa bebama, osobe u kolicima da mogu poci, znaci nek parkira na trotoau, ali neka ostane lufta...da ne idemo dalje u offtopic...
Sto se tice Doboja dosta se gradi u zadnje vrijeme, nicu nove zgrade na sve strane, a i ima jaka sela...generalno gledano Doboj kao grad nije los uopste, ali kao da mu nesto fali...nema rijeke gdje se moze ici na kupanje, Bosna je oranje.
Mentalitet sam vec spomenuo, tragedija...
тенсСа све то што пишеш стоји, али причамо о граду гдје је багра која се налази тамо "преко парка" свако слободно мјесто у граду искористила као платни паркинг. Једино се тада још увијек Привредна банка Добој побунила и забранила им да наплаћују паркинг испред њихове 2 зграде. Гдје је логика да ти неки папак долази да наплати паркинг мјесто испред неке од републичких институција или фирми које су све сада мање или више приватне. Да нема таквог односа банде на власти према властитим грађанима, могли би и те "грађане" тј. малограђане да оптужујемо. Овако ја само шутим и трпим.
Што се Босне тиче тамо се никад није могло купати кад је она до 1991. године била слив све индустрије СРБиХ. За вријеме рата се доста прочистила и сада се чак и може окупати али Босну су уништили они силни багери који 24 часа дневно копају ли копају. Нема тих пара за које би се ја окупао сада у Босни, број смртних случајева је ужасно велик. Корито ријеке је уништено и вирова је милион. Слава Богу имаш Горанско језеро, базене Џунгла, базене Сочковац, Кулаше.... тако да се има гдје купати. И што се Босне тиче мене више боли што тамо нигдје нема чак ни у идејним пројектима пјешачких стаза. О бициклистичким нећу ни да размишљам. Још смо ми далеко од тога.